2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bende bugün doktora gittim rutin kontrole. 30+6 da 1820 gram boyuda 42 cm olmuş. doktor aynı sana benzeyecek bu dedi, ne yalan söyliyim çok hoşuma gitti :)))) 3 hafta sonra tekrar çağırdı, nst ye bağlanacakmış o zaman. size bişey sorcam nst için ayrı bir ücret veriliyormu?? sormayı unuttumda

havuzlu handa en alt katta her kalitede ürün var gibi geldi bir ara uğramıştım alış verişe gitmek istiyorum oraya .
battaniyeyi nasıl aldın ; penye mi yoksa kalın bişeyler mi , fiyatları nasıl ?

bildiğim kadarıyla alınıyor , hastaneyi arayıp sorarsan fiyat verirler ,bende ayın 26 gideceğim o zman nst ye gireceğim sordum ücretli

kızlar merhaba nasılsınız bakım mertur ne yaptın bugun kontrode merak ettım gecmışte o kuyamadım

cnm kullananlar memnunhatta şöyle söyleyım ben daha hıc bı markadan şıkayet görmedım herkez aldıgından kulandıgından memnun

h.g cnm ben dalin düşünüyordum ama bübchen de iyidir dedim çantası kafama takıldı görüntüde güzel yandan kullanılanlardan ama içi nasıl acep

kızlar merhaba nasılsınız bakım mertur ne yaptın bugun kontrode merak ettım gecmışte o kuyamadım

gerilmenin nedenini söylemedi dr , ama kontrolde birşey çıkmadı çok şükür...
hala devam ediyor gerginlik ama içim rahatladı çok umursamıyorum gibi :)

h.g cnm ben dalin düşünüyordum ama bübchen de iyidir dedim çantası kafama takıldı görüntüde güzel yandan kullanılanlardan ama içi nasıl acep

hımmm onu bıemedımışte ben johnson aldım cnm setını yarendede chıcco almıştım
bende bı kafama göe canta bulsam mutlu olucam

bende dalin aldım , çantasını görmeden almak pek mantıklı değil gibi :)
kullanışlı değilse bir kenarda kalıyor ev ıvır zıvır ile doluyor sonra

yanı bebiş sağlıklıysa sorun yok cnm bugun nasıl hareketlerı aç gr olmuş

düne göre daha hareketli :)
çok gramı artmamış 2085 gr 32 hafta 5 günlük
seninkini soracağım ama kontrole gideli olmuştur gramı net değildir dimi ? 27sinde diyordun ya kontrolünü :)

düne göre daha hareketli :)
çok gramı artmamış 2085 gr 32 hafta 5 günlük
seninkini soracağım ama kontrole gideli olmuştur gramı net değildir dimi ? 27sinde diyordun ya kontrolünü :)

oh maşalla annesı
biz 29 ağustosta gıttıgımızde 1900 gr dı cnm ama şimdilerde ne kadar bende cok merrak edıyorum

iyiymiş maşallah :) o zamana kadar aldığı hızla devam ederse 3.5 tan fazla olur kilosu doğuma kadar :)

bıl ıkyorum cnm 10 gun ılerıde cıkmıştı ama son aykı atak cok önemlı
öncekı ay 800 gr dı bırden 1900 oldu sasırdım tabı bakalım bua y ne cıkıcak tatlım sağlıklı olsun önmelı olan o tabı ama normal doğum olmayacagından aldıgı kg memnun edıyo sanırım benıı

evet senin için ne kadar kilo alırsa o kadar iyi :)

Bu mesajım kaynamış mı? Kimsenin fikri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…