canım fiyatlar ne çok ucuz ne çok pahalıydı çok şey almadık ama yeni yeni başladık ya heycanlıyım 4 çift çıt çıtlı bady ve pijaması, battaniye (2), hastane çıkışı, havlu, el bezleri, çorap, pijama,önlük toplam 230TL verdik daha sık sık giderim kendime bişey almadım
kızlar bende bugün doktora gittim rutin kontrole. 30+6 da 1820 gram boyuda 42 cm olmuş. doktor aynı sana benzeyecek bu dedi, ne yalan söyliyim çok hoşuma gitti :)))) 3 hafta sonra tekrar çağırdı, nst ye bağlanacakmış o zaman. size bişey sorcam nst için ayrı bir ücret veriliyormu?? sormayı unuttumda
kızlarr Bübchen bebek ürünleri nasıll tavsiye edermisinizz???
kullananlar memnun sanırım , şuana kadar kullanıpta tavsiye etmiyorum diyen görmedim
kızlarr Bübchen bebek ürünleri nasıll tavsiye edermisinizz???
cnm kullananlar memnunhatta şöyle söyleyım ben daha hıc bı markadan şıkayet görmedım herkez aldıgından kulandıgından memnun
kızlar merhaba nasılsınız bakım mertur ne yaptın bugun kontrode merak ettım gecmışte o kuyamadım
h.g cnm ben dalin düşünüyordum ama bübchen de iyidir dedim çantası kafama takıldı görüntüde güzel yandan kullanılanlardan ama içi nasıl acep
h.g cnm ben dalin düşünüyordum ama bübchen de iyidir dedim çantası kafama takıldı görüntüde güzel yandan kullanılanlardan ama içi nasıl acep
gerilmenin nedenini söylemedi dr , ama kontrolde birşey çıkmadı çok şükür...
hala devam ediyor gerginlik ama içim rahatladı çok umursamıyorum gibi :)
yanı bebiş sağlıklıysa sorun yok cnm bugun nasıl hareketlerı aç gr olmuş
düne göre daha hareketli :)
çok gramı artmamış 2085 gr 32 hafta 5 günlük
seninkini soracağım ama kontrole gideli olmuştur gramı net değildir dimi ? 27sinde diyordun ya kontrolünü :)
oh maşalla annesı
biz 29 ağustosta gıttıgımızde 1900 gr dı cnm ama şimdilerde ne kadar bende cok merrak edıyorum
iyiymiş maşallah :) o zamana kadar aldığı hızla devam ederse 3.5 tan fazla olur kilosu doğuma kadar :)
bıl ıkyorum cnm 10 gun ılerıde cıkmıştı ama son aykı atak cok önemlı
öncekı ay 800 gr dı bırden 1900 oldu sasırdım tabı bakalım bua y ne cıkıcak tatlım sağlıklı olsun önmelı olan o tabı ama normal doğum olmayacagından aldıgı kg memnun edıyo sanırım benıı
Kızlar karyolanın haricinde bir de beşik almaya karar verdim şu sepet gibi olanlardan yanımda olsun diye.
Fakat benim yatağım çin yatağı ve o beşikler epey yüksek, hadi alçağını buldum da görmek de istiyorum.
Şu pleksi olanlar var, bilen, kullanan, hakkında birşey duyan, nerede satıldığını bilen var mı? Ya da bizim için bambaşka bir önerisi olan?
Tam olarak bahsettiğim bu aslında:
Eki Görüntüle 512030
Bu mesajım kaynamış mı? Kimsenin fikri yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?