ağlama kuzumm kıyamam
aslında benim annemde bana baya kışlık hazırlıyo ama ben ona kıyamıyorum ki. bazı şeyleri de kendim yapmaya calışıyorum. memleketten dönünce daha tarhana yapıcaz oğluşa :) beni en çok korkutan perdeler bi de mutfak dolapları. mutfagım çok büyük. halılarımın üstünede bişiler serdim acık renk oldukları için. aman zaten bebişler hemn yerlerde yatıp yuvarlanacak değiller ya gelen giden üsütnden temiz görsün yeter.
erkekn doğum olursa iki gün yokuz derken hastaneyimi kastettin?
evet cnm tabı rabbım nasıp etmesın kımsetyede sağlıkloı bı bbeek olursa benım ılkı sezryan ıkıncıde sezeryan olucak nasıp olursa ondan 2 gun dedım
topiği ben açayım bugunnn
herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnnnnnasılsınız bakalım güzel hamişler bebişler ne alemde bugun ben dr gideceğim bakalım bebişim kuzum nasılmış
topiği ben açayım bugunnn
herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnnnnnasılsınız bakalım güzel hamişler bebişler ne alemde bugun ben dr gideceğim bakalım bebişim kuzum nasılmış
GÜNAYDIN KIZÇELERRRRRR
bu sabah erkenciyimm sabahın 7 sinden beri uyuyamıomm
şimdi şirkette kahvaltımı yapıcam
Hayatbanagüzelim hadi hayırlı olsun benimkilerde yarın gelioooo
Bulemsum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm
bulemsum nerelerdesin ama sen nasıl topik sahibisin özlettin kendini hadi doktordan hayırlı haberlerle gel inşallahtopiği ben açayım bugunnn
hadi bakalım gelsin prensin odasıgünaydın canımm, iyilik valla kuzum nolsun, mobilyalarım gelecek bu sabah tlf dibinde bekliyommmm
iyi haberlerle gel kuzum
günaydın canım afiyet bal şeker olsunGÜNAYDIN KIZÇELERRRRRR
bu sabah erkenciyimm sabahın 7 sinden beri uyuyamıomm
şimdi şirkette kahvaltımı yapıcam
Hayatbanagüzelim hadi hayırlı olsun benimkilerde yarın gelioooo
Bulemsum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm
geçmiş olsun canım dr a sorsaydın keşke belki daha iyi bir yöntemsunar.kızlar benim sıkıntım var... cumartesi günü eşimle biraz gezdik eve geldiğimde çok yorulduğumu anladım akşam belim ve bilhassa kasıklarım feci ağrıdı kasık ağrısı ne acaba diyordum iyi öğrendim ne yattığım yerden kalkabiliyor ne de yatabiliyordum ilkkez bukadar ağrım oldu dinleniyim geçer dedim 1tane minoset aldım ama o günden beri hareketlerim kısıtlandı yatıp kalkarken yürürken oturup kalkarken wc ye girerken anlıycanız her an gece hiç yatamıyorum uyuyamıyorum birtane başımın altında ve 2tane bacak aramda olmak üzere 3 yastıkla yatıyorum yine hiç rahat değilim bacaklarım kopuyor bu hafta içi dr.randevum var acaba nasıl bir muayene olacak alttan bakarmı acaba ??? sizin bu ağrılara iyi gelebileceğini düşündüğünüz bişey varmı? nolur yardım edinhiç rahatım yok buarada dün gece rüyamda oğluşumu gördüm çoooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooookkkkkkkkk tatlıydı maşallah oğluma benim aşkım
bulemsum nerelerdesin ama sen nasıl topik sahibisin özlettin kendini hadi doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah
hadi bakalım gelsin prensin odası
günaydın canım afiyet bal şeker olsun
geçmiş olsun canım dr a sorsaydın keşke belki daha iyi bir yöntemsunar.
güldenim canım magnezyum kullanıyormusun??
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
canım magnezyum ağrılaramı iyi geliyor ben de düzenli kullanmıyordum magnormu :26::26::26:
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
GEBELİKTE ÇATI KEMİĞİ AĞRISI (PUBİK - PELVİK AĞRI) bakın burahttp://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/gebelikte-pubik-cati-kemigi-agrisi.htmla aynı beni anlatıyor kalkıp yatarken ağrım bilhassa artıyor
bulemsum nerelerdesin ama sen nasıl topik sahibisin özlettin kendini hadi doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah
hadi bakalım gelsin prensin odası
günaydın canım afiyet bal şeker olsun
geçmiş olsun canım dr a sorsaydın keşke belki daha iyi bir yöntemsunar.
güldenim canım magnezyum kullanıyormusun??
canım magnezyum ağrılaramı iyi geliyor ben de düzenli kullanmıyordum magnormu :26::26::26:
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
GEBELİKTE ÇATI KEMİĞİ AĞRISI (PUBİK - PELVİK AĞRI) bakın burahttp://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/gebelikte-pubik-cati-kemigi-agrisi.htmla aynı beni anlatıyor kalkıp yatarken ağrım bilhassa artıyor
günaydın canım umarım iyidir bebişin..
bu arada herkese günaydın .
ya kızlar benim canım çok sıkkın yürümek artık benim için bi işkence oldu kalçalarım inanılmaz kasıyo ve çekiyo resmen topallıyorum ve dengemi sağlayamıyorum
ve korkuyorum benhiç böyle hamile görmemiştimya ben tekmiyim.
ya doğumdan sonrada kalırsa canım çok sıkılıyo buyüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?