2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet cnm tabı rabbım nasıp etmesın kımsetyede sağlıkloı bı bbeek olursa benım ılkı sezryan ıkıncıde sezeryan olucak nasıp olursa ondan 2 gun dedım

evet cnm tabı rabbım nasıp etmesın kımsetyede sağlıkloı bı bbeek olursa benım ılkı sezryan ıkıncıde sezeryan olucak nasıp olursa ondan 2 gun dedım

anladım hayırlısı inşallah. senin ilki kaç yaşında. hep geç saatlerde takılıyosun. o gündüz rahat bırakıyo mu seni ne zaman uykunu alıyosun?

topiği ben açayım bugunnn
herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnnnnnasılsınız bakalım güzel hamişler bebişler ne alemde bugun ben dr gideceğim bakalım bebişim kuzum nasılmış

herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnnnnnasılsınız bakalım güzel hamişler bebişler ne alemde bugun ben dr gideceğim bakalım bebişim kuzum nasılmış

günaydın canımm, iyilik valla kuzum nolsun, mobilyalarım gelecek bu sabah tlf dibinde bekliyommmm

iyi haberlerle gel kuzum

GÜNAYDIN KIZÇELERRRRRR

bu sabah erkenciyimm sabahın 7 sinden beri uyuyamıomm
şimdi şirkette kahvaltımı yapıcam

Hayatbanagüzelim hadi hayırlı olsun benimkilerde yarın gelioooo
Bulemsum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm

kızlar benim sıkıntım var... cumartesi günü eşimle biraz gezdik eve geldiğimde çok yorulduğumu anladım akşam belim ve bilhassa kasıklarım feci ağrıdı kasık ağrısı ne acaba diyordum iyi öğrendim ne yattığım yerden kalkabiliyor ne de yatabiliyordum ilkkez bukadar ağrım oldu dinleniyim geçer dedim 1tane minoset aldım ama o günden beri hareketlerim kısıtlandı yatıp kalkarken yürürken oturup kalkarken wc ye girerken anlıycanız her an gece hiç yatamıyorum uyuyamıyorum birtane başımın altında ve 2tane bacak aramda olmak üzere 3 yastıkla yatıyorum yine hiç rahat değilim bacaklarım kopuyor bu hafta içi dr.randevum var acaba nasıl bir muayene olacak alttan bakarmı acaba ??? sizin bu ağrılara iyi gelebileceğini düşündüğünüz bişey varmı? nolur yardım edin hiç rahatım yok buarada dün gece rüyamda oğluşumu gördüm çoooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooookkkkkkkkk tatlıydı maşallah oğluma benim aşkım

günaydın canım umarım iyidir bebişin..

bu arada herkese günaydın .
ya kızlar benim canım çok sıkkın yürümek artık benim için bi işkence oldu kalçalarım inanılmaz kasıyo ve çekiyo resmen topallıyorum ve dengemi sağlayamıyorum
ve korkuyorum benhiç böyle hamile görmemiştimya ben tekmiyim.
ya doğumdan sonrada kalırsa canım çok sıkılıyo buyüzden..

bende erkenciyim yatamadığım için mecbur kalkıyorum kasıklarım çok ağrıyor bende güzel bikahvaltı yaptım eşimle onu işe gönderdim sizi özledim geldim

bulemsum nerelerdesin ama sen nasıl topik sahibisin özlettin kendini hadi doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah

günaydın canımm, iyilik valla kuzum nolsun, mobilyalarım gelecek bu sabah tlf dibinde bekliyommmm

iyi haberlerle gel kuzum
hadi bakalım gelsin prensin odası

günaydın canım afiyet bal şeker olsun

geçmiş olsun canım dr a sorsaydın keşke belki daha iyi bir yöntemsunar.

güldenim canım magnezyum kullanıyormusun??

bu arada günaydın annişler dün gece bende ara ara bel ağrısı ile uyandım akşam misafiler vardı sandalyede oturdum çay servisi vs çok yoruldum bugünde anneme gidicez yemeğe bakalım

canım magnezyum ağrılaramı iyi geliyor ben de düzenli kullanmıyordum magnormu :26::26::26:

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....

erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:

gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuş keyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...

Selam kızlar topicle uzun süredir ilgilenemedim... hemen bizden bahsedeyim 32 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse kasım 8 de dogum :):) dedesinin dogum günü... dünyalar tatlısı bir kızım olacak inşaallah.. :) herhalde hiçbirşeye bukadar özlem duymamıştım... su topic e bakınca daha çok heyecanlanıyorum... :):):)

canım korkma hiç inşallah hayırlısı olur hakkımızda sağlığı yerinde olsun inşallah bebişlerimizin ve bizlerin... hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hepimize bende korkmaya başladım şimdi ağrım çok benim baştan beri erken oğum riskim vardı zaten ben şimi bu muaayenee alttan bakarmı onu merak ediyorum ona göre gidicem anlarsınızyaaa

canım magnezyum ağrılaramı iyi geliyor ben de düzenli kullanmıyordum magnormu :26::26::26:

canım benim hayırlısı olsun dikkatli ol yorma kızçenide kendinide tatlım ne yapalım erken gelmek istiyorsa gelecekler yapacak bişi yok maşallah toplanmış sağlıklıysada sorun yok Allahın izniyle bizi habersiz bırakma ne olur

bende bakayım buna bakalım ama benim ağrımda sadece yürürkenve yatakta dönerken.
en çok korktuğumda doüğum sonrası bu ağrının kalması kızlar..

beysalım magnezyum alıyorum 1 haftadır canım önceleri ağrımyok diye almamıştım. ama şimdi hergün alıyorum ama öyle sürekli ağrı çekmiyorum..

bbende aynı magnezyumdan kullanıyorum..

canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda gerisi boş ama inşallah kısçen acele etmez yinede seni korkutmaz..
tek duvamız sağlıklı olmaları ..
sende kendine dikkat et evde pek iş falan yapma..

herkese günaydın kızlar.gece ben de pek uyuyamadım.
cnm hayırlısı olsun senin ve bebişin için.20 ekim çok erken bi tarih değil bence.bol bol dinlen izinde.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

magnezyumu 2 gün almıyım bacağımın çekilmesinden yürüyemez oluyodum bende.kaç kez ağladım moralim bozulduda bu yüzden ama ne zaman ki magnezyumu hic atlamadan içmeye basladım ozaman geçti kızlar..çok etkısı var yani sakın ıhmal etmeyin kalıcı bişey değil merak etmeyin vücudumuzdaki vıtameinlerimizi bebişler aldıgı ıcın takvıye olmadan olmuyo ıste. şu 2 ayda bı hayırlısıyla geçsede sağ salim doğsalar onlarda rahatlasa bizde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…