GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
magnezyumu 2 gün almıyım bacağımın çekilmesinden yürüyemez oluyodum bende.kaç kez ağladım moralim bozulduda bu yüzden ama ne zaman ki magnezyumu hic atlamadan içmeye basladım ozaman geçti kızlar..çok etkısı var yani sakın ıhmal etmeyin kalıcı bişey değil merak etmeyin vücudumuzdaki vıtameinlerimizi bebişler aldıgı ıcın takvıye olmadan olmuyo ıste. şu 2 ayda bı hayırlısıyla geçsede sağ salim doğsalar onlarda rahatlasa bizde:))
şekerciklerrr günaydınnnnnasılsınız bakalımmm
günaydın.. ben bugün çok iyi hissediyorum cunku uzun bı aradan sonra yürüyüşe çıktım havada serin ben çıktım yağmur başladı hemde sağnak.ama dönmedim ıslana ıslana yürüdümçok özlemişim yürüyüş yapmayı iyi geldi valla
günaydın herkese..
herkes selam verip kaçmış..
hayırlısı olsun canım..zaten hazırsınız siz...anneler saolsun..
bende sabah bebeğimin ütüsünü yaptım...şimdilik kalmadı ama yıne çıkar gibime geliyo...
aysunum sudem hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl
cancagızım selammm
canım yaa pazar cok kötüydümmm cok karnım agrıdı sertleşme vardı çok korktum bugün hamd olsun daha iyiyim sen nasılsın kuzun nasıl annesiiii
kıyamam sana iiyiyiz teyzesi araa ara belimiz ağrıyor ama Allaha şükür idare ediyoruz..
çatır çatır devam güzelim ama artık onları da takmıyorum ne yapıyım geçen bir arkadaşla görüştüm oda hamilelikte hiç çatlamamış ama doğumdan 4 ay sonra çatlamaya başlamışgeçmiş olsun cnm Allah yardımcımız olsunn
canım sen hala çalışıyormusun
çatlaklar ne durumda tatlım ben hala çatlıyorum bacak kol karın kırmıızı her yerim netten araştırdımdaa lazerlee %50 75 oranında geçiriyorlarmışşş off napıcam ben yaaa
canlarım benim nasılsınız? hepinizi çok özledim ya sürekli bir koşturmaca var giremiyorum.. ne var ne yok biri özet geçsin....
bu arada günaydın annişler dün gece bende ara ara bel ağrısı ile uyandım akşam misafiler vardı sandalyede oturdum çay servisi vs çok yoruldum bugünde anneme gidicez yemeğe bakalım
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
şekerciklerrr günaydınnnnnasılsınız bakalımmm
günaydın.. ben bugün çok iyi hissediyorum cunku uzun bı aradan sonra yürüyüşe çıktım havada serin ben çıktım yağmur başladı hemde sağnak.ama dönmedim ıslana ıslana yürüdümçok özlemişim yürüyüş yapmayı iyi geldi valla
kızlar vakit geçtikçe ben çok heyecanlanıyorum. acaba ilk kim doğum yapacak, doğum hikayelerimiz nasıl olacak, bebekler kaçıncı haftada gelecek...Ekim anneleri doğurmaya başlamış.
canlarım benim nasılsınız? hepinizi çok özledim ya sürekli bir koşturmaca var giremiyorum.. ne var ne yok biri özet geçsin....
hayırlısı olsun artık görecez ne olacak :)merhaba kızlar..nasılsınız bakalım..
benim ilk doğumum bdt 13 ocaktı..ben artık dayanamadığımdan bebeğe kordon dolandığından 24 aralıkta doğum yapmıştım..artık çocuk kasıklarımdaydı ne yürüyebiliyordum ne yatabiliyordum.. kızım 3.180 gr 49 cm doğmuştu..bakalım bu nasıl olacak..
Selam anneler, Rabbim size ve bebeklerinize sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah.....
Annesininbirtanesi; korkma canım Rabbim sağlık versin, öyle ciciler aldın, öyle hazırlıklar yaptın ki bak çocuk dayanamadı hepsini görmek, giymek istiyor erkenden... :)))
İnşallah gününü tamamlar, doktor demiş olabilir ancak bol bol dinlenerek sen bu süreci ileriye atabilirsin Alla'ın izniyle....
Ben mızmızlanıyordum bebeğime hiç bir hatıra kıyafetim kalmadı diye, tüm kıyafetlerimi annem hep dağıtmış ihtiyacı olan kullansın diye çoğu hiç giymediğim şeylermiş çok çok almıştık giymeye vaktin bile olmadan büyüdün dana kadar oldun diyordu annem, sen aynını yapma, giydirilmiyor çoğu şey içinde kalıyor, veriyorsun gidiyor diyordu. ama bebek yastığım, çarşafım ve havlumu bulmuş sandıktan onları da getirecekmiş, zevkten dört köşe oldum.....
:)))
sağol fatoşum yaa..kasıma kalmaz deyincee heyecanlandım..bi bayram şekeride benimki olucak sanırım:26:canım korkma hiç inşallah hayırlısı olur hakkımızda sağlığı yerinde olsun inşallah bebişlerimizin ve bizlerin... hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hepimize bende korkmaya başladım şimdi ağrım çok benim baştan beri erken oğum riskim vardı zaten ben şimi bu muaayenee alttan bakarmı onu merak ediyorum ona göre gidicem anlarsınızyaaa
canım benim hayırlısı olsun dikkatli ol yorma kızçenide kendinide tatlım ne yapalım erken gelmek istiyorsa gelecekler yapacak bişi yok maşallah toplanmış sağlıklıysada sorun yok Allahın izniyle bizi habersiz bırakma ne olur
canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda gerisi boş ama inşallah kısçen acele etmez yinede seni korkutmaz..
tek duvamız sağlıklı olmaları ..
sende kendine dikkat et evde pek iş falan yapma..
herkese günaydın kızlar.gece ben de pek uyuyamadım.
cnm hayırlısı olsun senin ve bebişin için.20 ekim çok erken bi tarih değil bence.bol bol dinlen izinde.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
günaydın herkese..
herkes selam verip kaçmış..
hayırlısı olsun canım..zaten hazırsınız siz...anneler saolsun..
bende sabah bebeğimin ütüsünü yaptım...şimdilik kalmadı ama yıne çıkar gibime geliyo...
canımmmm hemşommmm günaydınnnn
canım benim yaaa inşAllah zamanını doldurup sağlıkla gelir kuzucuklarımızzz bende korkuyorum erken doğumdanbende haftasonu doktordaydım agrılarım var dedim adam erken doğumdan şüphelendi bol bol yat dinlen dedi evdeyim 3 gundur yatıyorum
Allahım sen koru bizleride yavrularımızı dacanım 20 ekimde sen kaç haftalık oluyorsun ki birde sezeryan mı olacaksın ki tam tarih verdi doktor :26:
Hilalimmm günaydın canım benim doktorumda bana 20 ekim gibi gelebilir dedi sıkıntı yapma kendine..
20 ekim cok erken bi tarih degil, kız bebekler erken gelirmiş zaten..
herşeyin hayırlısı, yeterki sağlıklı olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?