2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın.. ben bugün çok iyi hissediyorum cunku uzun bı aradan sonra yürüyüşe çıktım havada serin ben çıktım yağmur başladı hemde sağnak.ama dönmedim ıslana ıslana yürüdüm çok özlemişim yürüyüş yapmayı iyi geldi valla

günaydın herkese..
herkes selam verip kaçmış..
hayırlısı olsun canım..zaten hazırsınız siz...anneler saolsun..

bende sabah bebeğimin ütüsünü yaptım...şimdilik kalmadı ama yıne çıkar gibime geliyo...

canımmmm hemşommmm günaydınnnn

canım benim yaaa inşAllah zamanını doldurup sağlıkla gelir kuzucuklarımızzz bende korkuyorum erken doğumdan bende haftasonu doktordaydım agrılarım var dedim adam erken doğumdan şüphelendi bol bol yat dinlen dedi evdeyim 3 gundur yatıyorum

Allahım sen koru bizleride yavrularımızı da canım 20 ekimde sen kaç haftalık oluyorsun ki birde sezeryan mı olacaksın ki tam tarih verdi doktor :26:

evet ya hayırlısıyla bi doğsalar sağlıkları yerinde olsunda daha ne isterizki..

şekerciklerrr günaydınnnn nasılsınız bakalımmm

günaydın ne olsun işte ben topallaya topallaya devam ediyorum..

ohhh ohhhh:
negüzel yürüyüş yapmakiyidir..

aysunum sudem hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl

günaydın sudemmm canımm ne guzel bitirmişsin hazırlıkları daha bizde pek bişi yok ev meselesi araya girince ertelendi

bizde inşAllah 30 eylulde tamamlıcaz eksikleri canım hastane çantası dedikleri bavul mu sen ne içine koyacaksın eşyaları :26:

Dün dünyalar güzeli kızımı görmeye gittik Dr amcasına, kızım annesiyle babasına gülücük attı dr bakın size gülüyo bu çok güzel bir çocuk dedi nasıl mutlu olduk. Allaha şükür normal doğum görünüyo bi sıkıntımız yok dedi hastane olarak Esenler Hayat ya da Gaziosmanpaşa hastanesiyle çalışıyomuş ama GOP pahalı geldi 1500 normal 2500 sezeryan hayat 700 normal 1100 sezeryan dedi tabi küvez falan dahil değilmiş bakalım ne olacak Allah bütün yavrularımızı korusun.

cancagızım selammm

canım yaa pazar cok kötüydümmm cok karnım agrıdı sertleşme vardı çok korktum bugün hamd olsun daha iyiyim sen nasılsın kuzun nasıl annesiiii

kıyamam sana iiyiyiz teyzesi araa ara belimiz ağrıyor ama Allaha şükür idare ediyoruz..

kıyamam sana iiyiyiz teyzesi araa ara belimiz ağrıyor ama Allaha şükür idare ediyoruz..

geçmiş olsun cnm Allah yardımcımız olsunn

canım sen hala çalışıyormusun

çatlaklar ne durumda tatlım ben hala çatlıyorum bacak kol karın kırmıızı her yerim netten araştırdımdaa lazerlee %50 75 oranında geçiriyorlarmışşş off napıcam ben yaaa

kızlar vakit geçtikçe ben çok heyecanlanıyorum. acaba ilk kim doğum yapacak, doğum hikayelerimiz nasıl olacak, bebekler kaçıncı haftada gelecek...Ekim anneleri doğurmaya başlamış.

canlarım benim nasılsınız? hepinizi çok özledim ya sürekli bir koşturmaca var giremiyorum.. ne var ne yok biri özet geçsin....

çatır çatır devam güzelim ama artık onları da takmıyorum ne yapıyım geçen bir arkadaşla görüştüm oda hamilelikte hiç çatlamamış ama doğumdan 4 ay sonra çatlamaya başlamış yani kaçış yok çatlayacaksanda çatlıor

canlarım benim nasılsınız? hepinizi çok özledim ya sürekli bir koşturmaca var giremiyorum.. ne var ne yok biri özet geçsin....

güzelim biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl

bu arada günaydın annişler dün gece bende ara ara bel ağrısı ile uyandım akşam misafiler vardı sandalyede oturdum çay servisi vs çok yoruldum bugünde anneme gidicez yemeğe bakalım

Günaydın betülümm.. bi de misafir mi agırlıosun kıyamam sana.. anneciginde dinlenirsin bu akşam inşallah..

Hilalimmm günaydın canım benim doktorumda bana 20 ekim gibi gelebilir dedi sıkıntı yapma kendine..
20 ekim cok erken bi tarih degil, kız bebekler erken gelirmiş zaten..
herşeyin hayırlısı, yeterki sağlıklı olsunlar

şekerciklerrr günaydınnnn nasılsınız bakalımmm

günaydın aysunum ne var ne yok herşey yolunda mı ?

günaydın canım.. hava cok güzel gercekten serin havaları iple çekiodum :)
yagmurda yürüyüş yapmayı bende cok severim ama dikkat et hasta olma :)

kızlar vakit geçtikçe ben çok heyecanlanıyorum. acaba ilk kim doğum yapacak, doğum hikayelerimiz nasıl olacak, bebekler kaçıncı haftada gelecek...Ekim anneleri doğurmaya başlamış.

bendeeee heyecanlıyımmmm

haticemm canımmm nasılsın cok özlemişiz seniii

merhaba kızlar..nasılsınız bakalım..
benim ilk doğumum bdt 13 ocaktı..ben artık dayanamadığımdan bebeğe kordon dolandığından 24 aralıkta doğum yapmıştım..artık çocuk kasıklarımdaydı ne yürüyebiliyordum ne yatabiliyordum.. kızım 3.180 gr 49 cm doğmuştu..bakalım bu nasıl olacak..

Selam anneler, Rabbim size ve bebeklerinize sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah.....
Annesininbirtanesi; korkma canım Rabbim sağlık versin, öyle ciciler aldın, öyle hazırlıklar yaptın ki bak çocuk dayanamadı hepsini görmek, giymek istiyor erkenden... :)))
İnşallah gününü tamamlar, doktor demiş olabilir ancak bol bol dinlenerek sen bu süreci ileriye atabilirsin Allah'ın izniyle....

Ben mızmızlanıyordum bebeğime hiç bir hatıra kıyafetim kalmadı diye, tüm kıyafetlerimi annem hep dağıtmış ihtiyacı olan kullansın diye çoğu hiç giymediğim şeylermiş çok çok almıştık giymeye vaktin bile olmadan büyüdün dana kadar oldun diyordu annem, sen aynını yapma, giydirilmiyor çoğu şey içinde kalıyor, veriyorsun gidiyor diyordu. ama bebek yastığım, çarşafım ve havlumu bulmuş sandıktan onları da getirecekmiş, zevkten dört köşe oldum.....
:)))

Son düzenleme:
hayırlısı olsun artık görecez ne olacak :)

canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini

sağol fatoşum yaa..kasıma kalmaz deyincee heyecanlandım..bi bayram şekeride benimki olucak sanırım:26:

evet teyzesii 2 hafta önce 1966 grdı...407 gr almış:)) rabbim ne zaman kısmet edersee o zaman gelecekelrrr sıpacıklarr..sağlıklaa gelsin hepsi inşallahh:26:

canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda gerisi boş ama inşallah kısçen acele etmez yinede seni korkutmaz..
tek duvamız sağlıklı olmaları ..
sende kendine dikkat et evde pek iş falan yapma..

daha dikkatli olmaya çalışıyorum canım..bu ayın sonuna kardeşimin düğünü var hele ozaman çok ama çok dikkatli olmam gerekecekk:44:

aminn canım...çok erken değil demi yaaa...beklenen doğum tarihime göre 2 hafta önce...

hazır sayılırız teyzesii...odası gelecek..yıkanan ütülenler yerleşecekk bişeycik kalmadıı çok şükürr

bayramdan önce gelir dedi kuzum...normal olucak Rabbim izin verirse ve bebegın pozısyonu böylee devam edersee...20 ekim civarı bekleyelim dedi:44:

seninlee herşeyimizz aynı zatennn sedefim kuzummmdemi yaa aslında çokda erken değil...38.haftam bitmiş oluyor benimde 20 ekimde...saglıklaa sıhhatle gelsin yavrucuklarımızzz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…