- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
hayırlısı olsun artık görecez ne olacak :)
canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
çatır çatır devam güzelim ama artık onları da takmıyorum ne yapıyım geçen bir arkadaşla görüştüm oda hamilelikte hiç çatlamamış ama doğumdan 4 ay sonra çatlamaya başlamışyani kaçış yok çatlayacaksanda çatlıor
güzelim biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl
Günaydın betülümm.. bi de misafir mi agırlıosun kıyamam sana.. anneciginde dinlenirsin bu akşam inşallah..
Hilalimmm günaydın canım benim doktorumda bana 20 ekim gibi gelebilir dedi sıkıntı yapma kendine..
20 ekim cok erken bi tarih degil, kız bebekler erken gelirmiş zaten..
herşeyin hayırlısı, yeterki sağlıklı olsunlar
günaydın aysunum ne var ne yok herşey yolunda mı ?
günaydın canım.. hava cok güzel gercekten serin havaları iple çekiodum :)
yagmurda yürüyüş yapmayı bende cok severim ama dikkat et hasta olma :)
bendeeee heyecanlıyımmmm
haticemm canımmm nasılsın cok özlemişiz seniii
saol bebeğim iyiyiz erken kalktık bugun uyuyabılırsem uyuycam ..aysunum sudem hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl
günaydın sudemmmcanımm ne guzel bitirmişsin hazırlıkları daha bizde pek bişi yok ev meselesi araya girince ertelendi
bizde inşAllah 30 eylulde tamamlıcaz eksiklericanım hastane çantası dedikleri bavul mu sen ne içine koyacaksın eşyaları :26:
Ay canım Beysalım iyiyim, sen nasılsın????
Kuzucuk nasıl bakalım????
ooh maşallahben geldim sıcakta hastaneye gitmek hiç akıl karı değil valla
dr amcamız bize büyümüşsünüz dedi bende 34 . haftaya girdik dedim güldüksıkıntın varmı dedi hafta sonu kızımla çarpişmam dışında sorun yok dedim ve cumartesi günü esra ile olan çarpışmamızı anlattım karnımın semsert olduğunu bebek hareket ettiği için acile gitmediğimi söyledim
bakalım bebeğe ne alemde dedi ve bebişe bakmak için usg makinesinin yanına gittik dr amcamıza o izindeyken gittiğim radyoloji uzmanının söylediği seyi söyledim kızım olmayabilirmiş benim dedim
şaşırdı adam ve ben kız olarak görüyorum dedi ve defalarca baktı kızıma evet kız bu dedi ve demek radyoloji uzmanı öyle söyledi ha dedi durdu
kızım için hersey yolundaymış nts sonucumuzda güzelmiş ama ay sonu kontrole gel mutlaka dedi ve gelelim kızımın kilosuna kızım 2500 gr olmuş öyle söyledi dr amcamız bende sorun yok iyi mi dedim evet kilosu gayet güzel dedi sonracıma poposu burda başı burda sırtı burda plesenta burda tam olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntısı yok dedi
işte böyle canlarım sizlere haber vereyim dedimeltim çay demlemiş yorgunsun gel çabuk dedi ona çıkacağım azcık 1 e doğru gelirim gene
büyüyün büyüyün :)şükür iyiyiz canım.. büyüyoruz her gün biraz daha...
bende sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... koptuk hepimiz off offf
uyu valla benim yerime de uyusaol bebeğim iyiyiz erken kalktık bugun uyuyabılırsem uyuycam ..
canım tam bitmedi daha benım eksıkelrım var..kanepeler daha gelemdı ev daha temızlenmedı halılar var..ıvır zıvır çok daha..ama bebeğinkiler temmuzdan berı aldıkça yıkayıp ütüleyip kaldırıyorum...örgüler,battanıyeler,havlular çok ıvır zıvır var...emzırme önlüğünü bilem ütüledim sabah..
canım bebeğin eşyalarını sırt çantasına kendımınkını küçük valize düşünüyorum...malum sezeryan ya bizim 2 gun boyunca hastanedeyiz...bide havalarda soğudu...neler lazım olacak kim bilir...
sağol fatoşum yaa..kasıma kalmaz deyincee heyecanlandım..bi bayram şekeride benimki olucak sanırım:26:
evet teyzesii 2 hafta önce 1966 grdı...407 gr almış:)) rabbim ne zaman kısmet edersee o zaman gelecekelrrr sıpacıklarr..sağlıklaa gelsin hepsi inşallahh:26:
daha dikkatli olmaya çalışıyorum canım..bu ayın sonuna kardeşimin düğünü var hele ozaman çok ama çok dikkatli olmam gerekecekk:44:
aminn canım...çok erken değil demi yaaa...beklenen doğum tarihime göre 2 hafta önce...
hazır sayılırız teyzesii...odası gelecek..yıkanan ütülenler yerleşecekk bişeycik kalmadıı çok şükürr
bayramdan önce gelir dedi kuzum...normal olucak Rabbim izin verirse ve bebegın pozısyonu böylee devam edersee...20 ekim civarı bekleyelim dedi:44:
seninlee herşeyimizz aynı zatennn sedefim kuzummmdemi yaa aslında çokda erken değil...38.haftam bitmiş oluyor benimde 20 ekimde...saglıklaa sıhhatle gelsin yavrucuklarımızzz :26:
şükür iyiyiz canım.. büyüyoruz her gün biraz daha...
bende sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... koptuk hepimiz off offf
ben geldim sıcakta hastaneye gitmek hiç akıl karı değil valla
dr amcamız bize büyümüşsünüz dedi bende 34 . haftaya girdik dedim güldüksıkıntın varmı dedi hafta sonu kızımla çarpişmam dışında sorun yok dedim ve cumartesi günü esra ile olan çarpışmamızı anlattım karnımın semsert olduğunu bebek hareket ettiği için acile gitmediğimi söyledim
bakalım bebeğe ne alemde dedi ve bebişe bakmak için usg makinesinin yanına gittik dr amcamıza o izindeyken gittiğim radyoloji uzmanının söylediği seyi söyledim kızım olmayabilirmiş benim dedim
şaşırdı adam ve ben kız olarak görüyorum dedi ve defalarca baktı kızıma evet kız bu dedi ve demek radyoloji uzmanı öyle söyledi ha dedi durdu
kızım için hersey yolundaymış nts sonucumuzda güzelmiş ama ay sonu kontrole gel mutlaka dedi ve gelelim kızımın kilosuna kızım 2500 gr olmuş öyle söyledi dr amcamız bende sorun yok iyi mi dedim evet kilosu gayet güzel dedi sonracıma poposu burda başı burda sırtı burda plesenta burda tam olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntısı yok dedi
işte böyle canlarım sizlere haber vereyim dedimeltim çay demlemiş yorgunsun gel çabuk dedi ona çıkacağım azcık 1 e doğru gelirim gene
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
Allah'ım ben ne yedim böyle.Dün gece bir yanmayla boğazımda yanmayla uyandım. Normalde benim reflüm de var ama hayatımda gırtlağıma kadar böyle yanmadım( Eşim aradı bende de yanma var dedi. Ne yapcam ben ya (
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
geçmiş olsun cnm Allah yardımcımız olsunn
canım sen hala çalışıyormusun
çatlaklar ne durumda tatlım ben hala çatlıyorum bacak kol karın kırmıızı her yerim netten araştırdımdaa lazerlee %50 75 oranında geçiriyorlarmışşş off napıcam ben yaaa
herkese güzel günler
kızlar bir sorum olacak size dün biraz iş yaptım karnım çok kasıldı ağrım filan oldu bıraktım hemen ama kasıklarımda ağrı var ama kemiğimde değil bebeğin tam çıkacağı yerde , arada karnımda sancı var ama kızım kıpır kıpır bir yerede toparlanmıyor , aranızda vajinasında böyle ağrısı olan var mı ?:26::26::26::26::26::26: normal mi acaba ben mi pipirikleniyorum çok
Allah'ım ben ne yedim böyle.Dün gece bir yanmayla boğazımda yanmayla uyandım. Normalde benim reflüm de var ama hayatımda gırtlağıma kadar böyle yanmadım( Eşim aradı bende de yanma var dedi. Ne yapcam ben ya (
sanırımmmm zeynep'im hissetti teyzesii dediğin gibi...sağlıklaa zamanındaa gelsinler inşallah...Selam anneler, Rabbim size ve bebeklerinize sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah.....
Annesininbirtanesi; korkma canım Rabbim sağlık versin, öyle ciciler aldın, öyle hazırlıklar yaptın ki bak çocuk dayanamadı hepsini görmek, giymek istiyor erkenden... :)))
İnşallah gününü tamamlar, doktor demiş olabilir ancak bol bol dinlenerek sen bu süreci ileriye atabilirsin Allah'ın izniyle....
Ben mızmızlanıyordum bebeğime hiç bir hatıra kıyafetim kalmadı diye, tüm kıyafetlerimi annem hep dağıtmış ihtiyacı olan kullansın diye çoğu hiç giymediğim şeylermiş çok çok almıştık giymeye vaktin bile olmadan büyüdün dana kadar oldun diyordu annem, sen aynını yapma, giydirilmiyor çoğu şey içinde kalıyor, veriyorsun gidiyor diyordu. ama bebek yastığım, çarşafım ve havlumu bulmuş sandıktan onları da getirecekmiş, zevkten dört köşe oldum.....
:)))
ben geldim sıcakta hastaneye gitmek hiç akıl karı değil valla
kilomuz boyumuzda aynı bilio musun
inşallah kolaycacık doğumlarla sağlıkla alırız kucagımıza
Canım geçmiş olsun dicem ama haber kötü değil :) doğum için verilen tarih bence normal sağlıcakla bir avazda gelsin kızın inşallah
herkese mrblar nasılsınız şöyle bi geçmişi okudum hilalciğim bolbol dinlen korkma ayaklar uzat yat bulemsu bebişin iyiymiş şükür maşallah kuzucuğa
bende evdeyim işte çok güzel evde olmak :) iyiki ayrılmışım biraz temizlik yapıyım dedim mutfağı silcektim ocağı filan ocağın altını kaldırdım ve bidaha indiremedim ocağı ölece duruyo alt açık bi şekilde düşmesin diye altına bişeyler koydum eşimi bekliyorum eşimi aradım böle oldu diye gözünü seviyim yat sen bi iiş yapma daha çok iş çıkıyor dinlen sen ben yaparım dedi bende tüm temizliği ona yaptırıp kendim yatmaya karar verdim şeytan diyo halıları bile yıkat gıcık şey gülüyo bide haliyle ocağın bitaraf yukarda olduğu için yemekte yapamıyorum oh olsun ona
temizliğe halim yok ama ben hayatta dayanamıyorum öyle salla gitsin diyemiyorum ve temizlik yapmaya çalışıyorum sonr da kaplumbağa gibi kıvranıyorum
ben asıl sorunu işle ilgili yaşıyorum, 1 saat yol geliyorum sürekli ayaklarımı sarkıtarak oturmak zorundayım ayaklarımı uzatamıyorum ve alaturka tuvalet var burada sadece onda da zorlanıyorum ayrıca çok temiz de değil, 1 saatte yol gidiyorum akşama pestilim çıkmış oluyor, 32. haftada rapor almak istemiyorum, bebeğimle ne kadar zaman geçirebilirsem o kadarı kar diye düşünüyorum....
sağol teyzesi senin kızçende yetişmiş bize ama mayalı hamur gibi kabarsakda bebişlerin kilosu mükemmmeloyyy oyyy yesinlerr senin kızçeni...2500gr oldu demek bıdıkkhadi bakalım afiyet olsun elticiğinlee...sonra hemen gel biz kıskanırızz senii eltinden
inşallahh kuzummmm..aminnn aminnnn yüzlercee kez aminn :26
bende eve yeni girdim tam foruma giriş yaptım senin mesajın bana hoşgeldin dedi şekerimselam kızlar, aşırı yoğunum.
bulemsu doktora gidecekti ona bakmaya geldim. canım maşallah bebişneaçıkcası kilosu beni rahatlattı. biliyorsun şekerden mi bebişim tombiş diyordum, sende benimki 2,5 kg çıkacak demiştin, senin dediğin gibi oldu. cinsiyette netleşmiş, ama ne bilim diğer kızlarında da aynısını yaşamışsın :))) çarpışmanın herhangi bir zararı olmamış çok şükür, çok sevindim canım.
annesininbirtanesi, senin bebişinede maşallaherken doğum riski diyince bende hemen bu ay sandım korktum, bence 20 ekim erken doğum için çok erken değil. kasımda bizim grup çoktan doğurur gibi geliyor. evde dinlenirsin bu süre belkide uzar. telaşlanma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?