2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şükür iyiyiz canım.. büyüyoruz her gün biraz daha...

bende sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... koptuk hepimiz off offf

aysunum sudem hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl
saol bebeğim iyiyiz erken kalktık bugun uyuyabılırsem uyuycam ..

canım tam bitmedi daha benım eksıkelrım var..kanepeler daha gelemdı ev daha temızlenmedı halılar var..ıvır zıvır çok daha..ama bebeğinkiler temmuzdan berı aldıkça yıkayıp ütüleyip kaldırıyorum...örgüler,battanıyeler,havlular çok ıvır zıvır var...emzırme önlüğünü bilem ütüledim sabah..

canım bebeğin eşyalarını sırt çantasına kendımınkını küçük valize düşünüyorum...malum sezeryan ya bizim 2 gun boyunca hastanedeyiz...bide havalarda soğudu...neler lazım olacak kim bilir...

ben geldim sıcakta hastaneye gitmek hiç akıl karı değil valla
dr amcamız bize büyümüşsünüz dedi bende 34 . haftaya girdik dedim güldük sıkıntın varmı dedi hafta sonu kızımla çarpişmam dışında sorun yok dedim ve cumartesi günü esra ile olan çarpışmamızı anlattım karnımın semsert olduğunu bebek hareket ettiği için acile gitmediğimi söyledim
bakalım bebeğe ne alemde dedi ve bebişe bakmak için usg makinesinin yanına gittik dr amcamıza o izindeyken gittiğim radyoloji uzmanının söylediği seyi söyledim kızım olmayabilirmiş benim dedim
şaşırdı adam ve ben kız olarak görüyorum dedi ve defalarca baktı kızıma evet kız bu dedi ve demek radyoloji uzmanı öyle söyledi ha dedi durdu
kızım için hersey yolundaymış nts sonucumuzda güzelmiş ama ay sonu kontrole gel mutlaka dedi ve gelelim kızımın kilosuna kızım 2500 gr olmuş öyle söyledi dr amcamız bende sorun yok iyi mi dedim evet kilosu gayet güzel dedi sonracıma poposu burda başı burda sırtı burda plesenta burda tam olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntısı yok dedi
işte böyle canlarım sizlere haber vereyim dedim eltim çay demlemiş yorgunsun gel çabuk dedi ona çıkacağım azcık 1 e doğru gelirim gene

Ay canım Beysalım iyiyim, sen nasılsın????
Kuzucuk nasıl bakalım????

iyiyiz teyzesi çalışıyoruz oğlumla dayanabilirsek 21 iş günümüz var daha bakalım sonra izne çıkacaz bir aksilik olmassa şimdi doktor randevumuza gün sayıyoruz 15 gün sonra gidicez doktora inşallah o zaman sağlıklı haberlerini alırsam oğlumun daha da iyi olacam sen doktor işini naptın güzelim

ooh maşallah kızçen sağlıklı olmasına sevindim

büyüyün büyüyün :)

uyu valla benim yerime de uyu

kilomuz boyumuzda aynı bilio musun
inşallah kolaycacık doğumlarla sağlıkla alırız kucagımıza

bizde büyüoz haticem hiç durmuo bizimki su an bile nasıl kıpır kıpır

fatmacım maşallah güzel haberlerle gelmişsin
elticiginle sana afiyet olsun canımmm

Geçmiş olsun cnm inşallah zamanını doldurup sağlığıyla kavuşursun bebişine. Gene de öyle birşey olursa korkma inş. Haftası yanlış görmediysem 34'ün içinde 20 ekime nerden baksan 4 hafta daha var hayırlısı olsun inş. o zamana kocaman olur inş sıparalarımız.Doktorum bana plesantam yükselmeden önce 38. haftaya sezeryan günü vermişti.Demek ki normal tarihler inş. hayırlısı olur.

herkese güzel günler

kızlar bir sorum olacak size dün biraz iş yaptım karnım çok kasıldı ağrım filan oldu bıraktım hemen ama kasıklarımda ağrı var ama kemiğimde değil bebeğin tam çıkacağı yerde , arada karnımda sancı var ama kızım kıpır kıpır bir yerede toparlanmıyor , aranızda vajinasında böyle ağrısı olan var mı ?:26::26::26::26::26::26: normal mi acaba ben mi pipirikleniyorum çok

Allah'ım ben ne yedim böyle.Dün gece bir yanmayla boğazımda yanmayla uyandım. Normalde benim reflüm de var ama hayatımda gırtlağıma kadar böyle yanmadım ( Eşim aradı bende de yanma var dedi. Ne yapcam ben ya (

canım şurubun yok mu iç biraz rahatlatır :18:

Canım geçmiş olsun dicem ama haber kötü değil :) doğum için verilen tarih bence normal sağlıcakla bir avazda gelsin kızın inşallah

Hadi sana güzel bir haber vereyim.. Sonunda bende çatladım Kaba etlerim olduğu gibi çatlak.. Geçen gün farkettim ama üzülmedim sadece güldüm kendime olacak o kadar ne yapalım tatlım

İş yaptığın içindir canım.. Yorunca veya yorulunca bende öyle oluyorum.. Dinlenince geçer hiç merak etme

Gaviscon alsan canım hemen geçirir... Biz artık o şurubu bütün ailecek içiyoruz

herkese mrblar nasılsınız şöyle bi geçmişi okudum hilalciğim bolbol dinlen korkma ayaklar uzat yat bulemsu bebişin iyiymiş şükür maşallah kuzucuğa
bende evdeyim işte çok güzel evde olmak :) iyiki ayrılmışım biraz temizlik yapıyım dedim mutfağı silcektim ocağı filan ocağın altını kaldırdım ve bidaha indiremedim ocağı ölece duruyo alt açık bi şekilde düşmesin diye altına bişeyler koydum eşimi bekliyorum eşimi aradım böle oldu diye gözünü seviyim yat sen bi iiş yapma daha çok iş çıkıyor dinlen sen ben yaparım dedi bende tüm temizliği ona yaptırıp kendim yatmaya karar verdim şeytan diyo halıları bile yıkat gıcık şey gülüyo bide haliyle ocağın bitaraf yukarda olduğu için yemekte yapamıyorum oh olsun ona

sanırımmmm zeynep'im hissetti teyzesii dediğin gibi...sağlıklaa zamanındaa gelsinler inşallah...

senin adına çok sevindim bendee..kendi bebekliğine ait hatıralara sahip olmak harika bi duygu...benim kızımındaa bi kaç tane elbisesi var benden kalan:)

oyyy oyyy yesinlerr senin kızçeni...2500gr oldu demek bıdıkk hadi bakalım afiyet olsun elticiğinlee...sonra hemen gel biz kıskanırızz senii eltinden

kilomuz boyumuzda aynı bilio musun
inşallah kolaycacık doğumlarla sağlıkla alırız kucagımıza

inşallahh kuzummmm..aminnn aminnnn yüzlercee kez aminn:26

Canım geçmiş olsun dicem ama haber kötü değil :) doğum için verilen tarih bence normal sağlıcakla bir avazda gelsin kızın inşallah

amin canımm inşallahh..hepimizz bi avazdaaa alalım bebelerimizi kucağımızaa...yaa ne bileyimm doktor kasıma kalmazz bu hanım efendi erken gelmeye hazırlanıyorr deyincee heyecan yaptım ama sizinlee konuşuncaaa bu konudada içim rahatladı...teyzoşların hepsi senin gibi 20 ekim erken değil dediler..bizdee bi ohhhh çektikk

sağolll esramm canımm

kız allahh senii ne işin ocağı falan kaldırmaklaa...boşverr kalsın öylee...amann fazla yorm kendini..biz senii evde oturr diyee izneeee ayırdıkkk şekerimmm

temizliğe halim yok ama ben hayatta dayanamıyorum öyle salla gitsin diyemiyorum ve temizlik yapmaya çalışıyorum sonr da kaplumbağa gibi kıvranıyorum

ben asıl sorunu işle ilgili yaşıyorum, 1 saat yol geliyorum sürekli ayaklarımı sarkıtarak oturmak zorundayım ayaklarımı uzatamıyorum ve alaturka tuvalet var burada sadece onda da zorlanıyorum ayrıca çok temiz de değil, 1 saatte yol gidiyorum akşama pestilim çıkmış oluyor, 32. haftada rapor almak istemiyorum, bebeğimle ne kadar zaman geçirebilirsem o kadarı kar diye düşünüyorum....

kızlar selam, ben öğle yemeğinde yine ipin ucunu kaçırdım.yakında yuvarlanarak gezeceğim (

canım valla bende senin gibi düşünüyordum fakat dayanamadım daha 1 gündür evdeyim 3 aydır şiş olan ayaklarım eskisi gibi yememe özen gösteriyorum ev bi düzene girdi bence 6 ay çıkıcak o zamanda aktarmaya gerek yok bence unutma kendine vakit ayırabileceğin son zamanlar ben ayrıldım iyikide ayrılmışım stres yok yorgunluk yok ben tüm arkadaşlara aktarmayın dinlenin önerisinde bulunuyorum

selam kızlar, aşırı yoğunum.

bulemsu doktora gidecekti ona bakmaya geldim. canım maşallah bebişne açıkcası kilosu beni rahatlattı. biliyorsun şekerden mi bebişim tombiş diyordum, sende benimki 2,5 kg çıkacak demiştin, senin dediğin gibi oldu. cinsiyette netleşmiş, ama ne bilim diğer kızlarında da aynısını yaşamışsın :))) çarpışmanın herhangi bir zararı olmamış çok şükür, çok sevindim canım.

annesininbirtanesi, senin bebişinede maşallah erken doğum riski diyince bende hemen bu ay sandım korktum, bence 20 ekim erken doğum için çok erken değil. kasımda bizim grup çoktan doğurur gibi geliyor. evde dinlenirsin bu süre belkide uzar. telaşlanma canım.

oyyy oyyy yesinlerr senin kızçeni...2500gr oldu demek bıdıkk hadi bakalım afiyet olsun elticiğinlee...sonra hemen gel biz kıskanırızz senii eltinden

inşallahh kuzummmm..aminnn aminnnn yüzlercee kez aminn:26
sağol teyzesi senin kızçende yetişmiş bize ama mayalı hamur gibi kabarsakda bebişlerin kilosu mükemmmel seninde erken doğum belirtin varmış aman dikkat et hiloşcum bol bol dinlen vaktinde doğur kızceni
kıskanma canım benim geldim bak eltimle iki lafın belini kırdık birde evin anahtarını kaybettim ondan bu kadar geç kaldım

bende eve yeni girdim tam foruma giriş yaptım senin mesajın bana hoşgeldin dedi şekerim evet maşallah teyzesi pek tatlıydı sıpam bugun dr amcasıda rahatlattı beni sana demedim mi ben kiloya takma bebek kendini besliyor diye şekerle alakası olsa kilosunun benim sıpamın daha az çıkması gerekirdi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…