2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben yıkattım bile halıları tatlım acıma boşver

o şekerleri ısıra ısıra yemek lazım ben oğluşumu rüyamda gördüm dün gece inan böyle güzel bişey yok yer yüzünde Allah herkesin evlatlarını anne babalarına bağışlasın görmeden özledim ben oğlumu

hediye çekilişi sona erdi ve herkes hediyesini aldı allahın izniyle ve kimse hediye çekilişinin en büyük tesadüfünü fark etmedi
evet söylüyorummmmm
4 tane 5 kasım bebesinin hediyesi elektirik geçer gibi birbirine geçti
annesininbirtanesinden bulemsu ya
bulemsudan esra86 ya
esra86 dan burcuxx a
burcuxx dan annesininbirtanesineeeeee

muayenede alttn bakılmıyor demi nezaman bakılır ???

muayenede alttn bakılmıyor demi nezaman bakılır ???
alttan muayene olmadım ben canım olacağımı da sanmıyorum çünkü 2 defa normal doğum yaptım ama bu haftalarda çatı muayenesi yapılıyor diye duydum burcunun dr si 39. haftada çatı muayenesi yapalım demiş

uyuamadan geldım ya...telde konuştum kankılerle.yemek yaptım yedım..şiddide tokluk şekerimi ölçücem unutmazsam.. maşşşallah tosuncuğa...

kızlar selam, ben öğle yemeğinde yine ipin ucunu kaçırdım.yakında yuvarlanarak gezeceğim (
doğumdan sonra kısmet olursa bende kaçıracağım..özledim şöyle herşeyi yemeyi..ama bebeğim hayırlısıyla zamanında doğsun..unutacam hepsini...

39,çok geç geldi bana ama şuan içinde erken geliyor bugün 32+0 benim cuma gitmeyi düşünüyorum bilmem nasıl olacak muayene:26: ağda yaptırıcam ona göre:44:

39,çok geç geldi bana ama şuan içinde erken geliyor bugün 32+0 benim cuma gitmeyi düşünüyorum bilmem nasıl olacak muayene:26: ağda yaptırıcam ona göre:44:
canım büyük kızımdada çatı muayenesi olmadım ben o yüzden sana söyle böyle bişey diyemem ama alttan olan muayene şekline çatı muayenesi deniliyor galiba:26:sana doktorun çatı muayenesi yapacağım dedimi bu haftadan için :44:
ve evet 39 . hafta geç olabilir olurda çatı dar olursa sezeryan gerekirse 38. haftada ameliyat olunuyor bildiğim:26:

14 eylülde randevumuz vardı.32. Haftanın son günleriydi.2.135 gr benim oğlum zayıf mı acaba???????

yok tatlım senin oğlun bayağı iyi durumda.. Neden öyle bir kanıya vardın ki ? :26::26::26:

benim ilk bebeğim.her an içimde bir endişe...hep acabalar....şimdi de buna taktım kafayı.kardeşim beni tehdit ediyo o çocuk 3 kg.dan aşağıda doğmayacak diye:)

guzel topiğiin guzel ınsanlarıo nasılsı nız bakalım
uzun zamndır gunduz gıremedım malum kızımın okul telaşı falan artık sıstem oturdu sıksık gelıcemama önceden gece oldummu sayfalarca gecmış okurdum şimdi bıkaç sayfa ancak

benim ilk bebeğim.her an içimde bir endişe...hep acabalar....şimdi de buna taktım kafayı.kardeşim beni tehdit ediyo o çocuk 3 kg.dan aşağıda doğmayacak diye:)

cnm bak aşagıda bıle cızelgede 2000 gr yazıyo fazlası var eksıgı yok annesı

hoşgeldin canım nasılsın ağırlaştın mı iyicee bu halde okul peşinde koşmak çok zor oluyor

bulemsu cnm maşalla herşry yolundsymış cok sevındım bebışınde maşalla ya buyumuş doğumada daha bayaı var
ay artık dsarısı başıma bende 27 eylulde gıdıcem

hoşgeldin canım nasılsın ağırlaştın mı iyicee bu halde okul peşinde koşmak çok zor oluyor

sağol tatlım ay sorma gecen hafata alıştırma haftası 2 saat okulda ıkı buklum oturmaktan fenalık geldı ıcıme eve dönsem deymıcek
dun son gıttım servıs olayı ıcın artık ınşalla servısşe gıdıp gelıcek
evımız kaldı bomboş ama
kızlar nasıl nasıl gıdıyo

bulemsu cnm maşalla herşry yolundsymış cok sevındım bebışınde maşalla ya buyumuş doğumada daha bayaı var
ay artık dsarısı başıma bende 27 eylulde gıdıcem
evet canım kilomuz yerinde ama ben bunu tahmin ediyordum zaten çünkü ablalarıda kiloluydu benim büyük kız 4 kilo küçük ise 3750 idi buda onlara yetişecek zannımca
beni o tarihlerde tekrar istedi doktorum senle beraber ben tekrar gideceğim doktoraee zaman az kaldı sık sık görüşelim kuzularla

kızlar bışey sorucam benım bebiiş kafa ustu pozısyona gectıkten sonra karnıum kuculdu gıbı geldı yanı nasıl dıyım daha kcuk aylarda daha buyuktu aynına göre şimdi o kadar buyuk gelmıyo bana sızde durum naasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…