herkese mrblar nasılsınız şöyle bi geçmişi okudum hilalciğim bolbol dinlen korkma ayaklar uzat yat bulemsu bebişin iyiymiş şükür maşallah kuzucuğa
bende evdeyim işte çok güzel evde olmak :) iyiki ayrılmışım biraz temizlik yapıyım dedim mutfağı silcektim ocağı filan ocağın altını kaldırdım ve bidaha indiremedim ocağı ölece duruyo alt açık bi şekilde düşmesin diye altına bişeyler koydum eşimi bekliyorum eşimi aradım böle oldu diye gözünü seviyim yat sen bi iiş yapma daha çok iş çıkıyor dinlen sen ben yaparım dedi bende tüm temizliği ona yaptırıp kendim yatmaya karar verdim şeytan diyo halıları bile yıkat gıcık şey gülüyo bide haliyle ocağın bitaraf yukarda olduğu için yemekte yapamıyorum oh olsun ona
sağol fatoşum yaa..kasıma kalmaz deyincee heyecanlandım..bi bayram şekeride benimki olucak sanırım:26:
evet teyzesii 2 hafta önce 1966 grdı...407 gr almış:)) rabbim ne zaman kısmet edersee o zaman gelecekelrrr sıpacıklarr..sağlıklaa gelsin hepsi inşallahh:26:
daha dikkatli olmaya çalışıyorum canım..bu ayın sonuna kardeşimin düğünü var hele ozaman çok ama çok dikkatli olmam gerekecekk:44:
aminn canım...çok erken değil demi yaaa...beklenen doğum tarihime göre 2 hafta önce...
hazır sayılırız teyzesii...odası gelecek..yıkanan ütülenler yerleşecekk bişeycik kalmadıı çok şükürr
bayramdan önce gelir dedi kuzum...normal olucak Rabbim izin verirse ve bebegın pozısyonu böylee devam edersee...20 ekim civarı bekleyelim dedi:44:
seninlee herşeyimizz aynı zatennn sedefim kuzummmdemi yaa aslında çokda erken değil...38.haftam bitmiş oluyor benimde 20 ekimde...saglıklaa sıhhatle gelsin yavrucuklarımızzz :26:
hediye çekilişi sona erdi ve herkes hediyesini aldı allahın izniyle ve kimse hediye çekilişinin en büyük tesadüfünü fark etmedi
evet söylüyorummmmm
4 tane 5 kasım bebesinin hediyesi elektirik geçer gibi birbirine geçti
annesininbirtanesinden bulemsu ya
bulemsudan esra86 ya
esra86 dan burcuxx a
burcuxx dan annesininbirtanesineeeeee
alttan muayene olmadım ben canım olacağımı da sanmıyorum çünkü 2 defa normal doğum yaptımmuayenede alttn bakılmıyor demi nezaman bakılır ???
maşşşallah tosuncuğa...ben geldim sıcakta hastaneye gitmek hiç akıl karı değil valla
dr amcamız bize büyümüşsünüz dedi bende 34 . haftaya girdik dedim güldüksıkıntın varmı dedi hafta sonu kızımla çarpişmam dışında sorun yok dedim ve cumartesi günü esra ile olan çarpışmamızı anlattım karnımın semsert olduğunu bebek hareket ettiği için acile gitmediğimi söyledim
bakalım bebeğe ne alemde dedi ve bebişe bakmak için usg makinesinin yanına gittik dr amcamıza o izindeyken gittiğim radyoloji uzmanının söylediği seyi söyledim kızım olmayabilirmiş benim dedim
şaşırdı adam ve ben kız olarak görüyorum dedi ve defalarca baktı kızıma evet kız bu dedi ve demek radyoloji uzmanı öyle söyledi ha dedi durdu
kızım için hersey yolundaymış nts sonucumuzda güzelmiş ama ay sonu kontrole gel mutlaka dedi ve gelelim kızımın kilosuna kızım 2500 gr olmuş öyle söyledi dr amcamız bende sorun yok iyi mi dedim evet kilosu gayet güzel dedi sonracıma poposu burda başı burda sırtı burda plesenta burda tam olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntısı yok dedi
işte böyle canlarım sizlere haber vereyim dedimeltim çay demlemiş yorgunsun gel çabuk dedi ona çıkacağım azcık 1 e doğru gelirim gene
doğumdan sonra kısmet olursa bende kaçıracağım..özledim şöyle herşeyi yemeyi..ama bebeğim hayırlısıyla zamanında doğsun..unutacam hepsini...kızlar selam, ben öğle yemeğinde yine ipin ucunu kaçırdım.yakında yuvarlanarak gezeceğim(
alttan muayene olmadım ben canım olacağımı da sanmıyorum çünkü 2 defa normal doğum yaptımama bu haftalarda çatı muayenesi yapılıyor diye duydum burcunun dr si 39. haftada çatı muayenesi yapalım demiş
canım büyük kızımdada çatı muayenesi olmadım ben o yüzden sana söyle böyle bişey diyemem ama alttan olan muayene şekline çatı muayenesi deniliyor galiba:26:sana doktorun çatı muayenesi yapacağım dedimi bu haftadan için :44:39,çok geç geldi bana ama şuan içinde erken geliyor bugün 32+0 benim cuma gitmeyi düşünüyorum bilmem nasıl olacak muayene:26: ağda yaptırıcam ona göre:44:
muayenede alttn bakılmıyor demi nezaman bakılır ???
14 eylülde randevumuz vardı.32. Haftanın son günleriydi.2.135 gr benim oğlum zayıf mı acaba???????
yok tatlım senin oğlun bayağı iyi durumda.. Neden öyle bir kanıya vardın ki ? :26::26::26:
benim ilk bebeğim.her an içimde bir endişe...hep acabalar....şimdi de buna taktım kafayı.kardeşim beni tehdit ediyo o çocuk 3 kg.dan aşağıda doğmayacak diye:)
gebelik takvimine göre normal bebeğinin 100 gr fazlası bile var canım14 eylülde randevumuz vardı.32. Haftanın son günleriydi.2.135 gr benim oğlum zayıf mı acaba???????
yok tatlım senin oğlun bayağı iyi durumda.. Neden öyle bir kanıya vardın ki ? :26::26::26:
hoşgeldin canım nasılsın ağırlaştın mı iyicee bu halde okul peşinde koşmak çok zor oluyorguzel topiğiin guzel ınsanlarıo nasılsı nız bakalım
uzun zamndır gunduz gıremedım malum kızımın okul telaşı falan artık sıstem oturdu sıksık gelıcemama önceden gece oldummu sayfalarca gecmış okurdum şimdi bıkaç sayfa ancak
hoşgeldin canım nasılsın ağırlaştın mı iyicee bu halde okul peşinde koşmak çok zor oluyor
evet canım kilomuz yerinde ama ben bunu tahmin ediyordum zaten çünkü ablalarıda kiloluydu benim büyük kız 4 kilo küçük ise 3750 idi buda onlara yetişecek zannımcabulemsu cnm maşalla herşry yolundsymış cok sevındım bebışınde maşalla ya buyumuş doğumada daha bayaı var
ay artık dsarısı başıma bende 27 eylulde gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?