benim ilk bebeğim.her an içimde bir endişe...hep acabalar....şimdi de buna taktım kafayı.kardeşim beni tehdit ediyo o çocuk 3 kg.dan aşağıda doğmayacak diye:)
evet canım kilomuz yerinde ama ben bunu tahmin ediyordum zaten çünkü ablalarıda kiloluydu benim büyük kız 4 kilo küçük ise 3750 idi buda onlara yetişecek zannımca
beni o tarihlerde tekrar istedi doktorum senle beraber ben tekrar gideceğim doktoraee zaman az kaldı sık sık görüşelim kuzularla
geçen hafta baya zorlanmışsın anlaşılan canım ama işler yoluna girmiş senin içinsağol tatlım ay sorma gecen hafata alıştırma haftası 2 saat okulda ıkı buklum oturmaktan fenalık geldı ıcıme eve dönsem deymıcek
dun son gıttım servıs olayı ıcın artık ınşalla servısşe gıdıp gelıcek
evımız kaldı bomboş ama
kızlar nasıl nasıl gıdıyo
Kardeşine söyle seni boşuna strese sokmasın.. Ayrıca 3 kg'dan aşağı doğan bebeklerin gelişşimi daha hızlı ve sağlıklı oluyormuş birçok doktor bu konuda telkin verir ki, senin bebeğin 4'ü geçer böyle giderse.. yani hiç kafaya takıp evham yapıp hayatı zindan etme kendine.. Benim oğlum 30+6 'da 1550 gramdı doktor bana iri dedi.. Düşün gerisini
demedi birşeey heralde ypmaz ozaman daha küçük hem bencecanım büyük kızımdada çatı muayenesi olmadım ben o yüzden sana söyle böyle bişey diyemem ama alttan olan muayene şekline çatı muayenesi deniliyor galiba:26:sana doktorun çatı muayenesi yapacağım dedimi bu haftadan için :44:
ve evet 39 . hafta geç olabilir olurda çatı dar olursa sezeryan gerekirse 38. haftada ameliyat olunuyor bildiğim:26:
canım banada öyle geliyordu ama olması gerektiği gibi dedi doktorumuz sanırım daha toplu yatıyor sıpalar doktorun bugun sıpamı anlatısından bunu anladımkızlar bışey sorucam benım bebiiş kafa ustu pozısyona gectıkten sonra karnıum kuculdu gıbı geldı yanı nasıl dıyım daha kcuk aylarda daha buyuktu aynına göre şimdi o kadar buyuk gelmıyo bana sızde durum naasıl
evet tosuncuk geliyor biizm eve ah bir gelsede sıkıştıra sıkıştıra sevsek onuhımmm ddemek bı tosuncuk daha gelıcek annesı bızımde gecen kontrolde 1400 1500 gr olması gerekırken 1900 gr cıktı ama bakalım bau ay nasıl olcak
benımde bu kontroldeen sonra daha sıklaşıcak kontrolum
ay bana kalsa her hafta gıdeyım bulemsu cok merak edıyorum gelışmını
yapmaz o zamn canım ama sen yarın sorarsın çatı muayenesini ne zamn yapacaksınız diyedemedi birşeey heralde ypmaz ozaman daha küçük hem benceneyse inş. herşey yolundadır
canım banada öyle geliyordu ama olması gerektiği gibi dedi doktorumuz sanırım daha toplu yatıyor sıpalar doktorun bugun sıpamı anlatısından bunu anladım
evet tosuncuk geliyor biizm eve ah bir gelsede sıkıştıra sıkıştıra sevsek onu
senin oğlanında maşallahı varmış canımsanada bir tosun paşa geliyor zannımca
canım yiyorsan löp löp et olarak olabilir o kilolar ama yemediğin halde kilo alıyorsan kesin ödemdirya evet aslında gelışımlerı normal fazlaları var hatta bıde ben heryerımden alıyorum kg ay hıc ctlagım yok ama selulut oldu bende senın bılgın varmı su topladıgındanmı oluyo vucut
ay senın kızlarda ne sever dımı tombul tombul
benımkızda cok heveslı
GÜNAYDIN TEYZOŞLAR....
erken doğum riskiylee karşı karşıyayım...
dün doktorumuza gittik sadece nstye giricez sandık ama doktor nst sonuçlarını görüncee ultrasonada aldı...kızımı iyiymiş hamdolsun..ama erken gelmeye karar vermiş...yerleşmeye başlamış bilee doğum kanalına:44: kesinliklee kasıma kalamz dedi doktor amcamız...3 gün daha iş yerindeyim daha sonraa raporumu başlatıcazz...evde olup dinlenmem gerekiyormuş...20 ekim civarı bekle dedi:44:
nstde sancılarım 50-60 birim civarı çıktı..ama benim hissettiğim pek bişey yok...arada kasılmalarım oluyordu..kızım bi yere toplanıyordu..iştee onlarmışş habercisi erken doğumun aman dikkat:18:
gelelim kızçeme: zeynebim 2373 gr, 46.2 cm olmuşkeyfi yerindeymiş..suyum, plesantanın durumu falan gayet iyiymiş:26:
bende haberler böylee..4 günlük geçmiş okumam lazım...sizlerden haberim yok 4 gündür...
kızlar vakit geçtikçe ben çok heyecanlanıyorum. acaba ilk kim doğum yapacak, doğum hikayelerimiz nasıl olacak, bebekler kaçıncı haftada gelecek...Ekim anneleri doğurmaya başlamış.
geçmiş olsun cnm Allah yardımcımız olsunn
canım sen hala çalışıyormusun
çatlaklar ne durumda tatlım ben hala çatlıyorum bacak kol karın kırmıızı her yerim netten araştırdımdaa lazerlee %50 75 oranında geçiriyorlarmışşş off napıcam ben yaaa
herkese güzel günler
kızlar bir sorum olacak size dün biraz iş yaptım karnım çok kasıldı ağrım filan oldu bıraktım hemen ama kasıklarımda ağrı var ama kemiğimde değil bebeğin tam çıkacağı yerde , arada karnımda sancı var ama kızım kıpır kıpır bir yerede toparlanmıyor , aranızda vajinasında böyle ağrısı olan var mı ?:26::26::26::26::26::26: normal mi acaba ben mi pipirikleniyorum çok
canım yiyorsan löp löp et olarak olabilir o kilolar ama yemediğin halde kilo alıyorsan kesin ödemdir
ben kızlarda ki kadar şişmedim bunda geçen sağlık ocağında tartıldım 82 kiloydum buda bana normal geldi su kalan 6-7 haftada 2 kilo daha alırsam doğumda 5-6 kilosu giderse kalanı vermek benim için kolay gibime geliyor
benim kızlarda çok hevesliler amcalarının 7 aylık bebeği var onda alıştırma yapıyorlar bebeğe nasıl bakılır diye
Canım benim hiç korkma herşey güzel olacak emin ol,sen sadece dinlenmeye ver artık kendini,peki o kasılmalar ne kadar sürüyor bende de oluyor ama 1-2 dk.ya geçiyor..
kuzucuğun özlemiş annesini demek ki
Ya inan bende acaip meraklardayım ilk doğum hikayesini kim yazacak acaba
şekerim sen lierac mı kullanıyordun,keşke dalinin yeşil bebe yağından kullansaydın o da çok işe yarıyor.
canım bende sabah erken saatlerde hissediyorum.vajinama sert tekmeler yiyorum ve çığlık attım bu sabah resmen sanki o tekme vajinamdan çıktı çıkacak gibi bişey bende pimpirikleniyorum öyle olunca..:18:
Canım benim hiç korkma herşey güzel olacak emin ol,sen sadece dinlenmeye ver artık kendini,peki o kasılmalar ne kadar sürüyor bende de oluyor ama 1-2 dk.ya geçiyor..
şekerim sen lierac mı kullanıyordun,keşke dalinin yeşil bebe yağından kullansaydın o da çok işe yarıyor.
canım bende sabah erken saatlerde hissediyorum.vajinama sert tekmeler yiyorum ve çığlık attım bu sabah resmen sanki o tekme vajinamdan çıktı çıkacak gibi bişey bende pimpirikleniyorum öyle olunca..:18:
senin paşa ters dönünce seni baya bir üzüyor annesiCanım benim hiç korkma herşey güzel olacak emin ol,sen sadece dinlenmeye ver artık kendini,peki o kasılmalar ne kadar sürüyor bende de oluyor ama 1-2 dk.ya geçiyor..
ödemse kiloyu kolay verirsin canım ama löp löp etin gitmesi zamn alırcnm hanı yıyorum ama böyle cokta abartı degıl cok su ıcıyorum eger ödemse kötumu
senin paşa ters dönünce seni baya bir üzüyor annesiinşş en kısa zamanda alması gereken duruşa geri döner
ödemse kiloyu kolay verirsin canım ama löp löp etin gitmesi zamn alır
annesininbirtanesi, senin bebişinede maşallaherken doğum riski diyince bende hemen bu ay sandım korktum, bence 20 ekim erken doğum için çok erken değil. kasımda bizim grup çoktan doğurur gibi geliyor. evde dinlenirsin bu süre belkide uzar. telaşlanma canım.
pufff böreği gibi kabardık ama tombik tombikk bebeler doğurcazz sanırımsağol teyzesi senin kızçende yetişmiş bize ama mayalı hamur gibi kabarsakda bebişlerin kilosu mükemmmelseninde erken doğum belirtin varmış aman dikkat et hiloşcum bol bol dinlen vaktinde doğur kızceni
kıskanma canım benim geldim bak eltimle iki lafın belini kırdık birde evin anahtarını kaybettim ondan bu kadar geç kaldım
o şekerleri ısıra ısıra yemek lazım ben oğluşumu rüyamda gördüm dün gece inan böyle güzel bişey yok yer yüzünde Allah herkesin evlatlarını anne babalarına bağışlasın görmeden özledim ben oğlumu
hediye çekilişi sona erdi ve herkes hediyesini aldı allahın izniyle ve kimse hediye çekilişinin en büyük tesadüfünü fark etmedi
evet söylüyorummmmm
4 tane 5 kasım bebesinin hediyesi elektirik geçer gibi birbirine geçti
annesininbirtanesinden bulemsu ya
bulemsudan esra86 ya
esra86 dan burcuxx a
burcuxx dan annesininbirtanesineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?