2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim ilk bebeğim.her an içimde bir endişe...hep acabalar....şimdi de buna taktım kafayı.kardeşim beni tehdit ediyo o çocuk 3 kg.dan aşağıda doğmayacak diye:)

Kardeşine söyle seni boşuna strese sokmasın.. Ayrıca 3 kg'dan aşağı doğan bebeklerin gelişşimi daha hızlı ve sağlıklı oluyormuş birçok doktor bu konuda telkin verir ki, senin bebeğin 4'ü geçer böyle giderse.. yani hiç kafaya takıp evham yapıp hayatı zindan etme kendine.. Benim oğlum 30+6 'da 1550 gramdı doktor bana iri dedi.. Düşün gerisini

hımmm ddemek bı tosuncuk daha gelıcek annesı bızımde gecen kontrolde 1400 1500 gr olması gerekırken 1900 gr cıktı ama bakalım bau ay nasıl olcak
benımde bu kontroldeen sonra daha sıklaşıcak kontrolum
ay bana kalsa her hafta gıdeyım bulemsu cok merak edıyorum gelışmını

geçen hafta baya zorlanmışsın anlaşılan canım ama işler yoluna girmiş senin içinbiizm okul bneim evin yanında hemen o yüzden sıkıntım olmadı birde eltim kendi kızını almaya gittiğinde benim kızıda götürüyor onun sayesinde benim hiç sıkıntım olmadı okul olayıesrada severek gidiyor öğretmenimiz kurada erkek çıktı biraz çekiniyor ama sorun çıkarmıyor bize

cnm bencede dışarıdad buyur ablamın kızı 2800 gr doğdu tosucuk oldu sonra
ama arkadaşım ıkı bebgıde 4000 gr ustuydu ama sonradsan dışarıda pek gelışemedıler aylaraına göre hep zayıf gelıştıler

demedi birşeey heralde ypmaz ozaman daha küçük hem bence neyse inş. herşey yolundadır

canım banada öyle geliyordu ama olması gerektiği gibi dedi doktorumuz sanırım daha toplu yatıyor sıpalar doktorun bugun sıpamı anlatısından bunu anladım

evet tosuncuk geliyor biizm eve ah bir gelsede sıkıştıra sıkıştıra sevsek onu
senin oğlanında maşallahı varmış canım sanada bir tosun paşa geliyor zannımca

ya evet aslında gelışımlerı normal fazlaları var hatta bıde ben heryerımden alıyorum kg ay hıc ctlagım yok ama selulut oldu bende senın bılgın varmı su topladıgındanmı oluyo vucut
ay senın kızlarda ne sever dımı tombul tombul
benımkızda cok heveslı

canım yiyorsan löp löp et olarak olabilir o kilolar ama yemediğin halde kilo alıyorsan kesin ödemdir
ben kızlarda ki kadar şişmedim bunda geçen sağlık ocağında tartıldım 82 kiloydum buda bana normal geldi su kalan 6-7 haftada 2 kilo daha alırsam doğumda 5-6 kilosu giderse kalanı vermek benim için kolay gibime geliyor
benim kızlarda çok hevesliler amcalarının 7 aylık bebeği var onda alıştırma yapıyorlar bebeğe nasıl bakılır diye

Canım benim hiç korkma herşey güzel olacak emin ol,sen sadece dinlenmeye ver artık kendini,peki o kasılmalar ne kadar sürüyor bende de oluyor ama 1-2 dk.ya geçiyor..
kuzucuğun özlemiş annesini demek ki

kızlar vakit geçtikçe ben çok heyecanlanıyorum. acaba ilk kim doğum yapacak, doğum hikayelerimiz nasıl olacak, bebekler kaçıncı haftada gelecek...Ekim anneleri doğurmaya başlamış.

Ya inan bende acaip meraklardayım ilk doğum hikayesini kim yazacak acaba

şekerim sen lierac mı kullanıyordun,keşke dalinin yeşil bebe yağından kullansaydın o da çok işe yarıyor.

canım bende sabah erken saatlerde hissediyorum.vajinama sert tekmeler yiyorum ve çığlık attım bu sabah resmen sanki o tekme vajinamdan çıktı çıkacak gibi bişey bende pimpirikleniyorum öyle olunca..:18:

cnm hanı yıyorum ama böyle cokta abartı degıl cok su ıcıyorum eger ödemse kötumu

hılalcım merhaba cnm benım maşalla bebış ayagı buyumuş
demk erkekn doğum rıskı var ama cokta erken degıl gözukuyo bakalım bızımkılerde durumne olucak rabbım hayırlısıyla almayı nasıp etsın kucagıızıa hepımızn

en aceleci bebek kim olacak bakalım. tabi birde nasıl doğumlar olacak??????????

en aceleci bebek kim olacak bakalım. tabi birde nasıl doğumlar olacak??????????

cnm merhaba bebiş ayak ustumu duryo benımkı ayak ustu dururken malum bölgeden cıkacak sanıyodum ayagı hahaha

senin paşa ters dönünce seni baya bir üzüyor annesi inşş en kısa zamanda alması gereken duruşa geri döner

cnm hanı yıyorum ama böyle cokta abartı degıl cok su ıcıyorum eger ödemse kötumu
ödemse kiloyu kolay verirsin canım ama löp löp etin gitmesi zamn alır

senin paşa ters dönünce seni baya bir üzüyor annesi inşş en kısa zamanda alması gereken duruşa geri döner

ödemse kiloyu kolay verirsin canım ama löp löp etin gitmesi zamn alır

hım ozaman cok ıyı bıleymış cnm benım
ben kızımdada 30 kg verdım 6 ayda doğumda 7 kg gıtmıştı sevdım bak ödemı

yaa ne biliyim kuzumm 20 ekim beklenen tarihimizden 2 hafta önce oluncaa pek bi erken gibime geldi ama sizinlee konuşuncaa boşunaa kaygılandıgımı anladım..sanırım öylee olacak bi çoğumuzzz yumurtluycazzz 20 ekim civarıı
pufff böreği gibi kabardık ama tombik tombikk bebeler doğurcazz sanırım

pazartesi itibarıylaa evdeyim allah izin verirse...yan gel yat osman modundaa takılmayı düşünüyorumm

neyseee hadii barii kıskanmam geçtii...

evet evet ham yapalım onlarııı...allahım çok heyecanlıı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç farketmedikk yaaa süperr ötesii tesadüf

Canım benim hiç korkma herşey güzel olacak emin ol,sen sadece dinlenmeye ver artık kendini,peki o kasılmalar ne kadar sürüyor bende de oluyor ama 1-2 dk.ya geçiyor..
kuzucuğun özlemiş annesini demek ki

çok değil nilim yaa...bi anlık bi kasılmaa oluyor...nstede çıkan kasılmların bi çoğunu ben hissetmedim bile...ben onları kızımınn rutin hareketi zannediyoordumm:44: meğer kasılmaymış...dediğin gibi 1-2 dakika sürüpp iniyorr karnım...

dinlencezz teyzesii inşallhh..son 3 iş günü allahın izniyleee:26:

hılalcım benımde 2 hafta önce sezeryanla olmuştu kızım cokta erken bı dönem degıl
maşalla saglıgı kg sıde yerınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…