cnm merhaba bebiş ayak ustumu duryo benımkı ayak ustu dururken malum bölgeden cıkacak sanıyodum ayagı hahaha
evet yaa sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütelim allahım inşallah..en aceleci bebek kim olacak bakalım. tabi birde nasıl doğumlar olacak??????????
senin paşa ters dönünce seni baya bir üzüyor annesiinşş en kısa zamanda alması gereken duruşa geri döner
çok değil nilim yaa...bi anlık bi kasılmaa oluyor...nstede çıkan kasılmların bi çoğunu ben hissetmedim bile...ben onları kızımınn rutin hareketi zannediyoordumm:44: meğer kasılmaymış...dediğin gibi 1-2 dakika sürüpp iniyorr karnım...
dinlencezz teyzesii inşallhh..son 3 iş günü allahın izniyleee:26:
bende büşrada 50-60 kg almıştım ya canım ödemmiş meğer çok çabuk bnei terk etmişti kilolarhım ozaman cok ıyı bıleymış cnm benım
ben kızımdada 30 kg verdım 6 ayda doğumda 7 kg gıtmıştı sevdım bak ödemı
evet canım kabardık ama boşa kabarmadık aldığımız kiloların hakkını tombiş bebeklerle ödeyeceğiz inşşşyaa ne biliyim kuzumm 20 ekim beklenen tarihimizden 2 hafta önce oluncaa pek bi erken gibime geldi ama sizinlee konuşuncaa boşunaa kaygılandıgımı anladım..sanırım öylee olacak bi çoğumuzzz yumurtluycazzz 20 ekim civarıı
pufff böreği gibi kabardık ama tombik tombikk bebeler doğurcazz sanırım
pazartesi itibarıylaa evdeyim allah izin verirse...yan gel yat osman modundaa takılmayı düşünüyorumm
neyseee hadii barii kıskanmam geçtii...
evet evet ham yapalım onlarııı...allahım çok heyecanlıı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç farketmedikk yaaasüperr ötesii tesadüf
çok değil nilim yaa...bi anlık bi kasılmaa oluyor...nstede çıkan kasılmların bi çoğunu ben hissetmedim bile...ben onları kızımınn rutin hareketi zannediyoordumm:44: meğer kasılmaymış...dediğin gibi 1-2 dakika sürüpp iniyorr karnım...
dinlencezz teyzesii inşallhh..son 3 iş günü allahın izniyleee:26:
hılalcım merhaba cnm benım maşalla bebış ayagı buyumuş
demk erkekn doğum rıskı var ama cokta erken degıl gözukuyo bakalım bızımkılerde durumne olucak rabbım hayırlısıyla almayı nasıp etsın kucagıızıa hepımızn
hılalcım benımde 2 hafta önce sezeryanla olmuştu kızım cokta erken bı dönem degıl
maşalla saglıgı kg sıde yerınde
ya o yüzden di mi canım yaa,sanki içimden bişey çekiyorlar öyle vurunca
.
ya en son ki muayenemde kafası yukarıdaydı napıcaz bilmiyorum..
evet yaa sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütelim allahım inşallah..
ya o yüzden di mi canım yaa,sanki içimden bişey çekiyorlar öyle vurunca
valla benim de öyle tatlım yaa,aynen bende öyle zannediyorum haftaya muayenem var bi sorayım bakayım bende..
oh oh iyi az kalmış canım bebişine ve kendine vakit ayır artık..
benim sıpam ters dururken aynı durumdaydım şekerim ama şimdi olması gerektiği gibiymiş sağ göğüs boşluğunda ayakları sol göğüs boşluğuna doğru poposu göbek hizzamda sırtı ve kasık tarafında başı plesenta ise sağ karın boşluğundaymış
inşş senin paşanında en kısa zaman da olması gereken pozisyonu aldığını duyarız tatlım çünkü çok zor tekmeyi ters istikamete yemek
ha birde hıçkırıkları hissediyorsunuz değil mi kızlar tık tık başı nasıl vuruyor bebişinnn
benim sıpam ters dururken aynı durumdaydım şekerim ama şimdi olması gerektiği gibiymiş sağ göğüs boşluğunda ayakları sol göğüs boşluğuna doğru poposu göbek hizzamda sırtı ve kasık tarafında başı plesenta ise sağ karın boşluğundaymış
inşş senin paşanında en kısa zaman da olması gereken pozisyonu aldığını duyarız tatlım çünkü çok zor tekmeyi ters istikamete yemek
ha birde hıçkırıkları hissediyorsunuz değil mi kızlar tık tık başı nasıl vuruyor bebişinnn
cnm benımde öncekı ay kafa yukarıdaydı sonrada degıştı anlık mesele
evet yarenimm çok çok erkende değil hamdolsun..belkidee olabilecek zamanlar ama ben kendimi pek hazırlamamıştım sanırım bu gerçeğe...illa 5 kasımda doğacak gibi düşünüyordum...sağlıklaa gelsinlerdee yeterki...büyümüşş teyzesii kızım hamdolsunnhaftasına göre gayet iyi dedi doktor amcasıı uzun ince bacaklı bi kız olacakmış..bacak boyu uzun çıkıyor... dedimkii demekki anasınaa çekmemişş bu kızzz benim bacak boyummm iç güvesiyden hallice yaniii...
evet canım kabardık ama boşa kabarmadık aldığımız kiloların hakkını tombiş bebeklerle ödeyeceğiz inşşş
evde olanlar bizi terk ediyorlar sende terk etme sakın biiz hiloşum gel iki lafın belini kıralım bak sonra bende seni kıskanırım haaaa
nts de fark ettin mi hilla kalp atışı değişiyor bebişin işte o an sancı olduğu için bebek kasılıyor sen ağrıyı hissetmiyormuşsun ama ben hissedince daha çok fark ettim
hatta nts yi çeken hemşire bir ara ağrın çok fazla oldu dedi bana
evetttt kimseler fark etmedi 5 kasım bebelerinin dayanışmasını
aynen aynen yaa,fena vuruyo sıpa sabah eşimin alarmı çalıyo bende bir çığlıkla yerimden zıpladım resmen,benimki de seninki gibiydi şaşırdı sıpam ters döndü
yaa hıçkırıklar harika bişeyy,eşimle dokunup hissedip gülüyoruz resmen,nefesini tut lan diye bağırıyo karnıma
hım dmek bı lolıta gelıyo annesı cnm benı ya
ay bende öyleyım cnm sımdı 29 ekıme bı motıve oldum bana sese 28 ekım alışamam hemencık tamamen bızım ruh halımız takıntı durumumzla ılgılı durum
esra ile çarpıstıktan sonra benim sıpam ibreyi gene değiştirmişti ama gene normal olan pozisyona dönmüş canımaynen aynen yaa,fena vuruyo sıpa sabah eşimin alarmı çalıyo bende bir çığlıkla yerimden zıpladım resmen,benimki de seninki gibiydi şaşırdı sıpam ters döndü
yaa hıçkırıklar harika bişeyy,eşimle dokunup hissedip gülüyoruz resmen,nefesini tut lan diye bağırıyo karnıma
bende kıyamıyorum ama canım ne yapalım elden gelen bişey yokay benım bebmde cok hıckırıyo kıyamıyorum bazen ben sevmem hıc hıckırmayı sevesım gelıyo cok
senle benim nts sonucum hemen hemen aynıymış canım benimde bugun 120 ve 150 arasında gitti geldi ama en çok durduğu yer 135 falandızaten kalp atışı düştüğü an bebeği apar topar alıyorlar ameliyatlan inşş bu sıkıntıyı ve stresi yaşamayızilk bi kaç gün kış uykusunaa çekilmeyi düşünüyorummsonraaa gelirim inşallahhh
kalp atışı deyince, 2 hafta önce gittiğimizde kızımın kalbinde aritmi tespit etmişti doktorumuz ama geçici bi durum olabileceğini söylemişt..hamdolsun dediği gibi oldu bu hafta kalp atışları gayet uyumluydu..120-150 arası gidip geliyordu..geçen hafta bu ritmler bi anda 50ye 60ya düşüyordu korkmuştum ama hamdolsun düzelmiş..
ben ağrı hissetmiyorum canım yaa çok fazla...ağrı eşiğim yüksek galibaa
ahhh kıyamam sana nilimm canım..ayy senin bu kocişş pek alemm...
aynen valla şartlandırmışım kendimi..erken doğurcammm diyee korktum ama şimdi düşünüyorumdaa gayet normal bi zaman aslında...
hayırlısıylaa gelsinlerr kuzucuklarımızzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26:
ahhh kıyamam sana nilimm canım..ayy senin bu kocişş pek alemm...
esra ile çarpıstıktan sonra benim sıpam ibreyi gene değiştirmişti ama gene normal olan pozisyona dönmüş canım
demek nefesini tutacak ha
o öyle hıçkıra hıçkıra büyüyecek babası
o çatlaktan bir tanede bende var canım geçen esra ile çarpıştım ve sabaha kadar sancı çektim benim kocada bir neşe bir neşe durmadan şaka yapıyor adam banayaa sorma kuşum,bak şu an yazarken bile acaip bi kasıyo kendini beyefendi..
sorma benim kociş çatlağın tekidir,iyi ki Allahım karşıma çıkarmış onu hayatımda tanıdığım en pozitif insan
ben: sabırsız,nolcak,ne biticek,telaşlı
o:"amaaan rahat ol bişey olmaz"
anacım ne hassaslar bu bebişler yaa,en ufak bi darbeye hemen pozisyon değişiyolar.
ya sizin babalar da öyledir eminim yüzlerine böyle seme gibi bi gülümseme geliyor mu,özellikle tekmeler olunca,benim kociş öyle oluyo ve çok gülüyorum ok sevimli geliyo ahahha
-kızlar bu arada cinsellikle aranız nasıl?
biz 1 haftadır bıraktık artık
nilttt demek sen ondan ruyanda aldatıldın deseneeeeeeeeeeee
10 gun sonra kaPANIŞ JUBILE 8 ay dolunca
o çatlaktan bir tanede bende var canım geçen esra ile çarpıştım ve sabaha kadar sancı çektim benim kocada bir neşe bir neşe durmadan şaka yapıyor adam banaşimdi gülüyorum ama o an boğmak istiyordum onu
ara öğünümü yedim şimdi yedikçe acıkıyom ya nasıl diyetse bu..sudem napıyosun canım varmı bugun aldıgın bişeyler
o defterleri kapayalı çok oldu be kuzunm...ne zman açılacak bilmıyorum......bi arakadaşım bebeği 1 yaşında eşim 2 haftadır gözümün içine bakıyo diyo...duş almaya üşeniyom .çocuk uyanırda emmek isterse dıye diyo....anacım ne hassaslar bu bebişler yaa,en ufak bi darbeye hemen pozisyon değişiyolar.
ya sizin babalar da öyledir eminim yüzlerine böyle seme gibi bi gülümseme geliyor mu,özellikle tekmeler olunca,benim kociş öyle oluyo ve çok gülüyorum ok sevimli geliyo ahahha
-kızlar bu arada cinsellikle aranız nasıl?
biz 1 haftadır bıraktık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?