2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm oda ıstenbulda oturuyo eşi turktelekomda calışıyo şimdşeye kadar hıc ucret ödemedıler
fakat doğuma gelınce ış degıştı genel anestezıde ek ucret yok fakat epuduralde +750 demişler

bilmiyorum canım ben özellikle konuştum muhasebesiyle fark yok dediler çıkartırlarsada ödicez napalım

ya bak korktum şimdi, allah korusun öyle bişey olsa bebeğin hareketlerinde bi yavaşlama olmazmı yani belli etmezmi kendini, doktorumu aradım ben gel falanda demedi emedur iç geçer dedi

biraz önce wcye girdim ve peçeteye hafif kahve bir akıntı geldi.... biraz uzanıcam geçmezse akşam doktora gideceğim....

biraz önce wcye girdim ve peçeteye hafif kahve bir akıntı geldi.... biraz uzanıcam geçmezse akşam doktora gideceğim....

canım benim ayaklarını kaldır uzan bol da su iç umarım geçer tatlım dikkat et dualarımız seninlee

selam ayyy herkesi bir vücut temizliği korkusu salmış ya bir kendim sanıyordum çok güldüm benimde 26 sında randevum var nst ye de bağlanıcağız malum , ben temiz gideymde sancı mancı çıkar bir problem olur rezil olmayayın:26: gittim bugün ilk kez sir ağda yaptırdım rahatladım , kadın benden çok korktu mübarek hamileyim bir şey olacak diye :26::26::26:

ya kızlar benim bu kızçemin kafası hep sağ kaburgamdaydı artık alışmıştım ama şu son 3 gündür yok kafası orda değil eminim orda olmadığına sol kaburgamda da yok acaba döndü mü bu kızçem benim ya , hemde 3 gündür sancılarımı hissediyorum artık döndüde çalışmamı yapıyor diyorum kendi kendime

cnm bende hıssettım gecen ay bebgımın döndugunu gercekten te öyle cıkktı ama dr um dedıkı kafa ustu taşımak daha kolay olurmuş

kocaman oldu benimki tatlım benimki yan yattığı için yanlara öne görsen yusyuvarlak tostoparlak oldum

oh maşalla benımde yarenım yan yatıyodu doğum yolunda degıldı benımde yanlar doluşmuştu 7.aydan sonra döndu kuzucugum sonra
ama aras bey her ay başka tarafta bakalımhaftaya nerelerde cıkcak yaramaz

cnm bende hıssettım gecen ay bebgımın döndugunu gercekten te öyle cıkktı ama dr um dedıkı kafa ustu taşımak daha kolay olurmuş

eminim çünkü karnım bir garip üst taraf tamamen boş hissediyorum demek ki :) teşekkür ederim , doğum pozisyonunda taşımak mı daha kolay dedi çünkü eğer gerçekten döndüyse şu 3 gündür çok rahatım ben yatıp kalkarken filan önceden kafası çok rahatsız ediyordu beni

aynen öyle tatlım benımde ust taraf boşaldı ufacık ayakcıklarının zararı olmuyo zaten
karnım bıle kuculdu sankı belkıde ondan rahat hareket oluyo
d um kesınlıkle o pozısyonda bebgı taşımanın daha kolay oldugu nu söyledı belkıde ondan rahatladın cnm cunku ben burada okuyorum bazı arkadaşlarımızn sıkınıtları oluyo hıcbırı bende yok pozısyon etkılıyo

slm herkese
temizlik herkesde sorun herhalde, ben görebilsem alıcam da göremiyorum ki bu arada kızlar sakın tüy dökücü kullanmayın tamamen kimyasal bir ürün, zaten yakıp tahriş de ediyor, hamile değilken bile kullanmam ben asla, onun yerine alın bir jilet halledin gitsin
ben de salı günü doktora gidicem 32+2 olucam acaba ntsye bağlar mı beni tecrübeli annelerden cvp istiyorum
3 tane iğnem kaldı sağ tarafım mosmor sol tarafıma yaptırıyorum artık, doğuma kadar kullanmam inşallah popo diye bişey kalmıcak, nedir benim bu çektiğim
birde benden bi tavsiye doğum yaklaştıkça doğumu ve öncesi olayları konuşmayalım bence, herkesin doğumu farklıdır, yani bir çatı muayenesini bile öyle bir anlatılmış ki, eşi sesini dışarıdan duymuş falan filan noluyor yani, nasıl çocuk yapmışlar bunlar, doktorun afedersiniz giren iki parmağı mı acıtcak, boşu boşuna endişe duyuyoruz ben dahil, zaten hepimiz heyecanlıyız özelikle ilk kez yaşıyacaklar:44:

katılıyorum canım sonuçta hepimiz farklı bünyeler taşıyoruz herkes herkesin yaşadığını yaşamaz ama işte bilen bildiğini anlatınca kafamız karışıyor

kaz tüyü yorgan yastık mont vb şeylerde çok ağır koku oluyor çok uzun sürede geçmiyor

aaaaaaaa ilk defa duyuyorum...kazın gıdık tüyü daha iyi oluyomuş sırt tüyüünüe oranla bebek yorganında gıdık tüyü oranı çok olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…