2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay tepik yedikçe wc e koşuyorum :) kum torbası yerine benim böbreğimle oynuyor erdem bey sanırım

herkes firarda bakıyorumda neyse bende çıkıyorum iyi akşamlar sizlere

arkadasım anlatılmısmı dıye bahsettgn şahıs benım soruldu bende korkularımı anlattm burda olumluda olumsuzda tum tecrubelerımz duyumlarımz tabıkıde paylasılcak topıgn adından bellı oldugu uzere tum topıklere bakarsan herkez dogumunu acısını paylasmış zaman gelcek bızde anlatıck dogum hıkayemzıde anlatrkn yok acımadi anlamdm dıyıpte ınsanları yanlısmı yonlendırcez he cıglık atıp canı yanan arkadasm hakknda da bebek nasıl yapmışlar demıssn bızlern bu konuda tecrubesı var fakat catı muaynede yok o yuzddn bukadar basite ındırmenın arkadasımın duygularinı bu sekilde nitelendırmk bızim işimz degl

aaa cnm bence akşamı bekleme yada dr unu ara mutlaka bızı habersız bırakmasakın

canım benim ayaklarını kaldır uzan bol da su iç umarım geçer tatlım dikkat et dualarımız seninlee

cnm inş. her şey yolundadır...

cnm dikkat et, hemen doktorunu ara bence.bizi de habersiz bırakma

canlarım uyudum biraz bir problem yok bebek hareketli, biraz yoruldum 4 5 gündür sanırım ondan oldu... hafif bir ağrım var bekliyorum şimdilik, akıntım falan normal renkli umarım sıkıntı çıkarmaz....

canlarım uyudum biraz bir problem yok bebek hareketli, biraz yoruldum 4 5 gündür sanırım ondan oldu... hafif bir ağrım var bekliyorum şimdilik, akıntım falan normal renkli umarım sıkıntı çıkarmaz....

cnm benım sırf senı merak ettıgı ıcın yıen gırdım topiğe
su anlık herşeyn yolunda olmasına cok sevındım cnm dıkkat et kendıne bol bol dınlen cnm dedıgın gıbı belkı yorgunluktan oomuştur cnm

ayy kuzum çok saol... valla bekliyorum farklı bir şey olursa hemen giderim doktora... ne zormuş ya sürekli tetikteyiz ya...

ayy kuzum çok saol... valla bekliyorum farklı bir şey olursa hemen giderim doktora... ne zormuş ya sürekli tetikteyiz ya...

doğru söyluyosun cnm benım
artık hepımız tetıkteyız cok sukurkı haftalarımız baya ılerledı hanı 7 bucuk olduk nerdeyse 8 rabbım sağlıcakla almayı nasıp etsın hepımıze son kontrol ne zamandı cnm

Kesinlikle katılıyorum canım.
Çok yakın arkadaşım oldu bildiğin jinekolojik muayene gibi "hiç canın acıdı mı vajinal muayene de"dedi bana hayır dedim gerçekten jel sıktıktan sonra hiç acı falan duymuyorum ben çünkü kasmıyorum kendimi.O muayenede ne hissediyorsan çatı da aynı şey hiç korkma bünyeye göre değişiyor zaten dedi kadın bana..

Bende korkulacak bişey göremiyorum,hakketen bu hale nasıl geldik o zaman biz

---Bu arada bende kendime hastane için yüksek bel külot ve çorap aldım bir de kırmızı süslü püslü taç

cumartesi gittim canım. her hafta gidiyordum son gittiğimde doktor normal herşey 10 günde bir gel dedi. olmadı arayıp tekrar değiştircem randevuyu

canım şimdi nasılsın?

dinlen biraz uzat tepeye doğru da ayaklarını bi güzel.
bende yürüdüm annemle sonra da pazara uğradık bayağı bi poşet taşıdım annemle birlikte ama ev zaten 3.kat merdivenleri çıkana kadar belim koptu uzattım ayaklarımı dinlendim iyi geldi

cnm benım ne guzel dıyosun bunyeden bunyeye degışır benım vajınal muaynemde sıkıntılı gecıyo bıekere oldum 2.kere olmadım olmakta ıstemem cnm cok yandı cunku asıstanın elıne gırdı tırnaklarım
he bıde bu hale nasıl geldık evlılıgın ılk zmanlarındada cogumuz ceşitlı acılar cekebılıyoruz zmanla hepsı yoluna gırıyo vucut bunye alışıyo ee bıde atmosferı var
ama vajınal muayne o kadar tekrarlılık gerektıren bışey degılkı bunyemız alışsın he gönül ıster herkezın arkdaşının kı gıbıgecsın ama her zaman herşey herkezde aynı olmuyo

daha iyiym biraz ağrım var o kadar canım şimdi tekrar yatacağım zaten aman taşıma mal gibi 2 3 gündür iş yapıyorum burnumdan geldi bile bile yapıyorum bunu... neyse ben uzanayım biraz dua edelim birbirimize bolca...

cumartesi gittim canım. her hafta gidiyordum son gittiğimde doktor normal herşey 10 günde bir gel dedi. olmadı arayıp tekrar değiştircem randevuyu

o maşalla cnm zate bı terslık olsa ıllakı anlaşılır tatlım
bızımde artık 2 haftaya 10 gune duşer sanırım bende cok heyecanlıyım haftaya kontrol
bebiş kaç gr dı cnm son gıttıgınde benımkı ne kadar oldu cok merak edıyorum

demek istediğimi anladığın için teşekkür ederim canım sana
doğum yaklaştıkça zaten endişelerimiz artıyor, elbette forum bilgilenmek için ne ne demek, nasıl yapılıyor bunların cvplarını alıyoruz
herkesin bünyesi ağrı eşiği farklı tabi ama en ufak şeyleri abartırsak panikten öleceğiz, sonuçta önümüzde doğum gibi bir olay var, bazı şeylere alışmamız lazım
dediğim gibi kadınların doğum hikayeleri hiç bitmiyor kimi zaman kötü etkileniyoruz kimi zaman iyi, ayrıca vajinal muayene acı veren bi olay değildir

songüll topiğee gel bişey anlattım ordaaa(

cnm bak ne guzel demışsın herkesın ağrı eşii farklı dıye ama sonundada vajınal muayne acı veren olay degıl demışsın kışıden kışıye deışıyo benım canım yanıyo hemde cok

erva cnm napıyosun nerelerdesın bakım aldın cıcışlerı rahatladın

aldım canım anakucağıda buldum 68 e indirimdeymişş ii denk geldi:) ama daha alıcaklar var yeni doğan alabildim hep tulum var biraz büyük okadar ..artık ara ara bikaç bişey alırım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…