slm herkese
temizlik herkesde sorun herhalde, ben görebilsem alıcam da göremiyorum kibu arada kızlar sakın tüy dökücü kullanmayın tamamen kimyasal bir ürün, zaten yakıp tahriş de ediyor, hamile değilken bile kullanmam ben asla, onun yerine alın bir jilet halledin gitsin
ben de salı günü doktora gidicem 32+2 olucam acaba ntsye bağlar mı beni tecrübeli annelerden cvp istiyorum
3 tane iğnem kaldı sağ tarafım mosmor sol tarafıma yaptırıyorum artık, doğuma kadar kullanmam inşallah popo diye bişey kalmıcak, nedir benim bu çektiğim
birde benden bi tavsiye doğum yaklaştıkça doğumu ve öncesi olayları konuşmayalım bence, herkesin doğumu farklıdır, yani bir çatı muayenesini bile öyle bir anlatılmış ki, eşi sesini dışarıdan duymuş falan filan noluyor yani, nasıl çocuk yapmışlar bunlar, doktorun afedersiniz giren iki parmağı mı acıtcak, boşu boşuna endişe duyuyoruz ben dahil, zaten hepimiz heyecanlıyız özelikle ilk kez yaşıyacaklar:44:
aaa cnm bence akşamı bekleme yada dr unu ara mutlaka bızı habersız bırakmasakın
canım benim ayaklarını kaldır uzan bol da su iç umarım geçer tatlım dikkat et dualarımız seninlee
cnm inş. her şey yolundadır...
cnm dikkat et, hemen doktorunu ara bence.bizi de habersiz bırakma
canlarım uyudum biraz bir problem yok bebek hareketli, biraz yoruldum 4 5 gündür sanırım ondan oldu... hafif bir ağrım var bekliyorum şimdilik, akıntım falan normal renkli umarım sıkıntı çıkarmaz....
cnm benım sırf senı merak ettıgı ıcın yıen gırdım topiğe
su anlık herşeyn yolunda olmasına cok sevındım cnm dıkkat et kendıne bol bol dınlen cnm dedıgın gıbı belkı yorgunluktan oomuştur cnm
ayy kuzum çok saol... valla bekliyorum farklı bir şey olursa hemen giderim doktora... ne zormuş ya sürekli tetikteyiz ya...
slm herkese
temizlik herkesde sorun herhalde, ben görebilsem alıcam da göremiyorum kibu arada kızlar sakın tüy dökücü kullanmayın tamamen kimyasal bir ürün, zaten yakıp tahriş de ediyor, hamile değilken bile kullanmam ben asla, onun yerine alın bir jilet halledin gitsin
ben de salı günü doktora gidicem 32+2 olucam acaba ntsye bağlar mı beni tecrübeli annelerden cvp istiyorum
3 tane iğnem kaldı sağ tarafım mosmor sol tarafıma yaptırıyorum artık, doğuma kadar kullanmam inşallah popo diye bişey kalmıcak, nedir benim bu çektiğim
birde benden bi tavsiye doğum yaklaştıkça doğumu ve öncesi olayları konuşmayalım bence, herkesin doğumu farklıdır, yani bir çatı muayenesini bile öyle bir anlatılmış ki, eşi sesini dışarıdan duymuş falan filan noluyor yani, nasıl çocuk yapmışlar bunlar, doktorun afedersiniz giren iki parmağı mı acıtcak, boşu boşuna endişe duyuyoruz ben dahil, zaten hepimiz heyecanlıyız özelikle ilk kez yaşıyacaklar:44:
doğru söyluyosun cnm benım
artık hepımız tetıkteyız cok sukurkı haftalarımız baya ılerledı hanı 7 bucuk olduk nerdeyse 8 rabbım sağlıcakla almayı nasıp etsın hepımıze son kontrol ne zamandı cnm
ayy kuzum çok saol... valla bekliyorum farklı bir şey olursa hemen giderim doktora... ne zormuş ya sürekli tetikteyiz ya...
Kesinlikle katılıyorum canım.
Çok yakın arkadaşım oldu bildiğin jinekolojik muayene gibi "hiç canın acıdı mı vajinal muayene de"dedi bana hayır dedim gerçekten jel sıktıktan sonra hiç acı falan duymuyorum ben çünkü kasmıyorum kendimi.O muayenede ne hissediyorsan çatı da aynı şey hiç korkma bünyeye göre değişiyor zaten dedi kadın bana..
Bende korkulacak bişey göremiyorum,hakketen bu hale nasıl geldik o zaman biz
---Bu arada bende kendime hastane için yüksek bel külot ve çorap aldım bir de kırmızı süslü püslü taç
canım şimdi nasılsın?
dinlen biraz uzat tepeye doğru da ayaklarını bi güzel.
bende yürüdüm annemle sonra da pazara uğradık bayağı bi poşet taşıdım annemle birlikte ama ev zaten 3.kat merdivenleri çıkana kadar belim koptu uzattım ayaklarımı dinlendim iyi geldi
cumartesi gittim canım. her hafta gidiyordum son gittiğimde doktor normal herşey 10 günde bir gel dedi. olmadı arayıp tekrar değiştircem randevuyu
Kesinlikle katılıyorum canım.
Çok yakın arkadaşım oldu bildiğin jinekolojik muayene gibi "hiç canın acıdı mı vajinal muayene de"dedi bana hayır dedim gerçekten jel sıktıktan sonra hiç acı falan duymuyorum ben çünkü kasmıyorum kendimi.O muayenede ne hissediyorsan çatı da aynı şey hiç korkma bünyeye göre değişiyor zaten dedi kadın bana..
Bende korkulacak bişey göremiyorum,hakketen bu hale nasıl geldik o zaman biz
---Bu arada bende kendime hastane için yüksek bel külot ve çorap aldım bir de kırmızı süslü püslü taç
o maşalla cnm zate bı terslık olsa ıllakı anlaşılır tatlım
bızımde artık 2 haftaya 10 gune duşer sanırım bende cok heyecanlıyım haftaya kontrol
bebiş kaç gr dı cnm son gıttıgınde benımkı ne kadar oldu cok merak edıyorum
demek istediğimi anladığın için teşekkür ederim canım sana
doğum yaklaştıkça zaten endişelerimiz artıyor, elbette forum bilgilenmek için ne ne demek, nasıl yapılıyor bunların cvplarını alıyoruz
herkesin bünyesi ağrı eşiği farklı tabi ama en ufak şeyleri abartırsak panikten öleceğiz, sonuçta önümüzde doğum gibi bir olay var, bazı şeylere alışmamız lazım
dediğim gibi kadınların doğum hikayeleri hiç bitmiyor kimi zaman kötü etkileniyoruz kimi zaman iyi, ayrıca vajinal muayene acı veren bi olay değildir
cnm bak ne guzel demışsın herkesın ağrı eşii farklı dıye ama sonundada vajınal muayne acı veren olay degıl demışsın kışıden kışıye deışıyo benım canım yanıyo hemde cok
erva cnm napıyosun nerelerdesın bakım aldın cıcışlerı rahatladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?