2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla banada diyorlar ama ne mümkün mahvoluyorum uyuyamıyorum

çoook tatlı iyi günlerde kullanın pıtırcıkla fiyatı ne?

30 tl gittigidiyorda şimdi bir sitede 25 tlye buldum kuzum...

iyi yürüyüşler tatlım benimki aşağılara vuruyor vurdukça ben wc e koşuyorum :)

Selam kızlaaar....
Ah bu topik böyle sezsizlik de mi görecekti???
Sayfalara yetişemezdik önceden....
ah aah sorma kuzum sessizleştik

bende de aynısı oluyor ama doktor birşey söylemedi , sana ne diyecek doktorun acaba ??
canım normal dedi doktor büyüdüğü için olur dedi

ay dmeeyin ya benim doktorum ultrasondan yapıyormuş çatı muaynesini :S

evet katılıorum sana cok arastırınca kafamız daha cok karısıyo..bende küçüklükten beri yün yorgan kullandıgım ıcın sımdı hazır yorganda felan yatınca donuyorum bırkac yıl öncesine kadar ortopedık yatagın ustune yün döşek koymadan rahat edemezdım onu bıraktım neyse ki
ılk cocugumdada altına ustune yün yaptırmıstım anneme ama geniz eti oldugu ıcın öksürük ve hırıltı yapıyodu yünlerden o zaman vazgectım sımdıkı bebeğimdede öyle sorunlar olmasın ve çok sıcağa alışıp en ufak bişeyde hasta olmasından korktugum ıcın yun kullanmayı dusunmuorum acıkcası..

Rahim filmi çektirmiş biri olarak çatı muayenesi beni de korkutuyor

İkisine de bayıldım ben çok kararsız bir tipim yaaa....
:)))

kaz tüyü yorgan yastık mont vb şeylerde çok ağır koku oluyor çok uzun sürede geçmiyor

ayyyy ben olmadım hıc olmakta ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm senın özel saglık sıgortan vardı degılmı azönce bahsettgım arkadaş sezeryan olucak epudural epuduralı arşlılamıyomuş sıgorta +750 tl vereceklermış

kızlar benı yarenden bı yun yorgsnım va bıde puffy ama ılave bı yorgan almıcam zaten özellıkle evınız kalorıferlıyse emın olun kullanmıcaksınız bıle cunku ev sıcak oldugundan bebek sıcaklyabılır o yuzden cokta takılmayın derıım

valla bizim altınova ile %100 canım anlaşmamız sıkıntı olmaz dediler sordum artı para çıkmıyor dediler yani

bende yorgan almayı düşünmüyorum klasik kalın battaniye yeter gibi geliyor zaten bir kaç kat içinde yatacağı için altında bir de penye battaniye olur ..

valla bizim altınova ile %100 canım anlaşmamız sıkıntı olmaz dediler sordum artı para çıkmıyor dediler yani

cnm oda ıstenbulda oturuyo eşi turktelekomda calışıyo şimdşeye kadar hıc ucret ödemedıler
fakat doğuma gelınce ış degıştı genel anestezıde ek ucret yok fakat epuduralde +750 demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…