Sorma canım, şimdiden yüreğim sızlıyor yaaa.....
(((
Ben g ece rahat 3 defa kalkıyorum wc için, uykumun ara ara kaçtığı kısımları eklemiyorum bile....
Şimdi bol bol uyu sonra uyuyamıyacaksın diyorlar, ben şimdi de uyumuyorum ki....
:)))
çoook tatlı iyi günlerde kullanın pıtırcıkla fiyatı ne?
iyi yürüyüşler tatlım benimki aşağılara vuruyor vurdukça ben wc e koşuyorum :)Selam beysalım,valla bende manyak gibiyim bu sıralar yaa gece wc muhabbetinden uyuyamıyorum.boynum ağrıyo bazen kalbime doğru ağrılar atıyo korkumdan ağladım gece resmen yaa
2-3 senedir var bu zaten üşütünce kaslarım ağrıyo hemen başlıyorum"ay kalbim mi ağrıyo,ya bişey olursa vs.
sen nasılsın hayatım_?
ah aah sorma kuzum sessizleştikSelam kızlaaar....
Ah bu topik böyle sezsizlik de mi görecekti???
Sayfalara yetişemezdik önceden....
canım normal dedi doktor büyüdüğü için olur dedibende de aynısı oluyor ama doktor birşey söylemedi , sana ne diyecek doktorun acaba ??
ay dmeeyin ya benim doktorum ultrasondan yapıyormuş çatı muaynesini :Scnm en taze bılgıler bende yakın arkadaşım oldu gecen hafta dr eldıvenı takıyo jelı suruyo 3 parmagı daldırıyoo bı saga bı sola yokluyo
arkadaşımın sesını eşi dışardan duymuş duşun canı acımış belkı catısı cok dar oldugundan bılemedım ama ben fena tırstım sezeryan olcam olmaz dıodum bende ama arkdaşında nst de 3 kasılma cıkınca ondan catı muayne yapmış oda sezeryan olucak
pamuk yorgan yastık hiç bişey kullanmadım...iç anadolu çocuğu olduğumuz için kendımızede yıllarca yün kullandık...sıcacık olur....ama bebek olunca insan daha pimpirikli oluyo...
sakın..........kımyasallar içeriyo canım...ben selülit kremleri,,ıvır zıvır parfum dogru dürüst kozmetik kullanmıyorum bıle.....topuğum çatladı ona bile..badem yagı bebe yağı felan sürüyom....
senın annen gıbı kaynanam da yaptı da...ebatı büyük gibi...gebelik.org da da evdekı eskı yorganlar çok fazla bakterı barındırıyor diyo...sanırım mate lar akarlar yıkansa da geçmiyo...
off çok bilmek ne kadar başa bela ya....kara cahil mi olsaydık....okudukça sıyırıyoz....araştıra araştıra psikopat olacaz....
iyi yürüyüşler tatlım benimki aşağılara vuruyor vurdukça ben wc e koşuyorum :)
ah aah sorma kuzum sessizleştik
canım normal dedi doktor büyüdüğü için olur dedi
ay dmeeyin ya benim doktorum ultrasondan yapıyormuş çatı muaynesini :S
canım eve çıkanlar terkedıyo...ben 1 temmuzdan beri evdeyim,çalışmıyorum genelde burdayım...
bebek yoragnlarıın araştırdım kaç saat...
kaz tüyü kimi çok iyi sağlıklı diyo,kımı terletıyo tüyler çıkıyo bebek alerji oluyo diye..
kimisi pamuk yorgan diyo..
bazılarıda ipek yorgan diyo..
yün diyenlerde mevcut bendekı de yun zaten ben hafif yumşak bişey olsun telaşındayım...
alınacak çok az şey kaldı ama kararsızlık tavan...ateşölçerle yorgan işi bitirdi beni...
alışkanlık oldu ya hiçbişeyi araştırmadan alamıyorum...araştırdıkça kafam dahada çok karışıyo......
iyi yürüyüşler tatlım benimki aşağılara vuruyor vurdukça ben wc e koşuyorum :)
ah aah sorma kuzum sessizleştik
canım normal dedi doktor büyüdüğü için olur dedi
ay dmeeyin ya benim doktorum ultrasondan yapıyormuş çatı muaynesini :S
Anoy korkulu rüyam o benim....
Sanırım son haftalara girince tüy dökücü kullanıcam zararlı mı değil mi onu da bilmiyorum yaaa....
kanıtlanmış bir zararı yokmuş ama kullanılmaması tavsiye ediliyor ...
bence 2 numaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bence ayıcıklı olan öteki çok mavi canım.
bende diğerine kayar gibiyim winnieye canım alayım gitsin:)
ayyyy ben olmadım hıc olmakta ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm senın özel saglık sıgortan vardı degılmı azönce bahsettgım arkadaş sezeryan olucak epudural epuduralı arşlılamıyomuş sıgorta +750 tl vereceklermış
valla bizim altınova ile %100 canım anlaşmamız sıkıntı olmaz dediler sordum artı para çıkmıyor dediler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?