2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hastaneden ulaşırım sanırım doktora. haklısın arayıp onun fikrini alsam içim rahat eder en azından. Teşekkür ederim. Amin.

1000 tl normal dogum

1750 tl sezeryan

+ 250-300 tl oda parası

siz doktorada para vereceksiniz değil mi ne kadar alıyor doktorun

canım biz sadece dr.a ödeme yapacaz hastaneyle para muhabbeti olmayacak normal doğum 1500 sezaryen olursa 1750 dedi son kontrolde çatı muaynesi oldum bedenen hazırsın dedi ama psikolojik olarak değilsin epidural normal öneririm dedi epidural için ayrıca ücret talebi oluyo mu onu da sormayı unuttum.. sezaryenden çok korkuyorum nedense hani ne çekeceksem bi anda çekeyim geçsin gitsin istiyorum senin tercihin var mı

geçmiş olsun benim dr.um farklı bi dr.dan ilaç aldığında mutlaka haber vermelisin dedi sonuçta kendi verdiği ilaçlar da var ve takibimi yapan bünyemi en iyi tanıyan o boğaz enfeksiyonu geçirdim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim diş tedavisi gördüm hepsini dr.uma bildirdim hiç kullanma dediği olmadı ama içim rahatladı kullanırken

kızlar meraba uzun bir aradan sonra yazıyorum siz bugün doktora gittim haftaya gidip doğum öncesi hazırlık tahlillerimizi falan yapacakmısız sezeryan olacagım ilk bebegımı normal yapmıstım ve doktorum bır dahakını normal yapma demıstı coooookkk zor bır dogum yasadım... sımdıkı doktorum bayramdan once alırız dedı 38+1 de hersey normal gıdıyor sımdılık sızce erken mı bu tarıh ??? bayramdan sonra 39+3 oluyoruz amelıyat gununde yanı doktorun ısınede karısmak ıstemıyorum ama kafama takıldı sızce nasıl ??? suan bebıs 2500 kılo.

teşekkür ederim sağol. az önce görüştüm doktorumla kullanabileceğimi söyledi. Aynen çok içim rahatladı valla yoksa sanırım içemiycektim. Valla çok dikkat edin kendinize hamileyken hastalanmak çok zor bi durum.

bende senin gibi dusunuyorum normal ıstıyorum amna korkuyorumda A -llah kolaylastrsın dogumlarımızı:18:

bence bayramdan sonraya bırakma. Allah korusun bayramda sancın filan tutar erken gelmek ister bebeğin zor durumda kalırsın. İnsan bebeği için en iyisini istiyo tabi bigün daha fazla anne karnında durması, haftasında doğması isteniyo. ama sezeryanda zaten 2 hafta önce oluyo doğum genelde. sen riske atma hem ne güzel bebeğinle geçirirsin bayramı en tatlı bayram şekeri olur. o zamana kadarda yaklaşık 3 kg olur zaten inşAllah

fatmacımmm çok geçmiş olsun Allh şifa versn

delikızzzz canımmm nasılsınnn bebiş nasıl annesiiii ne zaman doktora gittiniz kilosu boyu nasıl ufaklıgın saglıgı iyi mi dogum için bişey dedi mi doktorr

selam kızlarr umarım herkes iyidir bebişleriyle

canım çok sağol bilgiler için, yarın hastanede doğum öncesi görüşmemiz var eğer oğlum hala dönmediyse sezeryan tarihi alınacak o zaman karar verilecek ama epidural baya yattı kafama bakalım hayırlısı herşeyin

bizde doğum hikayemizi paylaştık biraz uzun ama :) hepinize sağlılı sıhhatli vaktinde doğumlar dileriz şimdi zeynebimin beslenme zamanıııı:)

teberikler canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

canımm öncelikle eşinle ve erdemle beraber nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah, hırsızlık olayınada çok geçmiş olsun canım benim , Allahım birdaha göstermesin inşallah

canım bende iç hastalıklarında çalışıyorum, eğer 3 + yi geçiyorsa antibiyotik yazılır, bol su içerekte atlatabilirsin sık sık çamaşır değiştirmekle de, çok geçmiş olsun

ayy geçmiş olsun canım söylemesi ayıp ondan bi tanede bende var :26: sakın patlatayım falan deme enfeksiyon kapar, acı yeme ve kabız olmamaya çalış, birde onun merhemi de var istersen eczaneden alabilirsin ben seneler önce bi daha olmuştum merhemle geçti hemen

off aynı ben sol tarafıma yatmak ızdırap oluyor artık

Ben dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...

canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allahım yardımcın olsun canım dualarımız seninle

10 ekim bizimde nişan günümüz o doğum korkuları bendede vardı ta ki bebeğimin hala dönmediğini öğrenene kadar, şimdide sezeryan korkusu sardı beni :18: Allahım hepimizi bir avazda kurtulmayı nasip etsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık hakkımızda hayırlısı olur inşallah

canım çok geçmiş olsun, bende izine ayrılmadan önce neler neler yaptırdılar senelik iznimde vardı alsam mı almasam mı diye kafayı sıyırmak üzereydim baktım olmuyor bebeğede banada zarar veriyor 2 hafta erkenden ayrıldım, önemli olan ikinizin sağlığı gerisini sakın düşünme emi canım

canım çok geçmiş olsun, augmentin hamileliğin başlarında verilmez diye biliyorum daha doğrusu her türlü antibiyotik ama ilerki haftalarda izin veriliyor diye biliyorum ama sen yinede emin olmak için doktoruna sor onlar bizlerden çok daha iyi bilirler kuzum

şimdiden hayırlısı olur inşallah canım, 39 + 3 bence erken değil ki tamamiyle olgunlaşmış oluyor zaten ama kilosuna falan bakarsınız bi kaç gün sonra yine ona göre karar verilir

Kız tane tane sor sabırsız:)))))
İyiyiz çok şükür, cuma çok yorulduk ama geri sayfalarda anlatmıştım tansiyonum 8/3 oldu bir ara, 2-3 saatte anca düzeldim....
İki doktora gidiyordum son 2 kontroldür, 31+3 de 1710 gr dedi benim en başındanberi gittiğim doktorum, ikinci başladığımda 32+1 de 2200 dedi, ama bana yanlış ölçtü gibi geldi, 5 günde nasıl alsın çocuk 500 gr....
Bir de ayarlarlarını düzenleyemişti ultrasonun sanki öyle bişeyler oldu gibi o anda.... hemşiresi tuttu hocam bana şunu ayarlamayı gösterin dedi, ayarları bozdu, satı giremedi falan zor düzeltti... yok renk ayarlarını beceremiyorum dedi, bir de oğluma koca kafa dedi.... sensin koca kafa diye pöykürcektim neredeyse....
Zaten doktorumu bırakmamaya karar verdim, aşağı yukarı tüm doktorlar aynı...

şimdi okudum canım geçmiş olsun artık eve geçme zamanın gelmiş dinlen bol bol o gıcık kadınıda kafana takmaaa saf mı salak mı

napim yaaa bayadır görusemedik soorayım dedimmm

canımmm bencede ikinci yanllış ölçmüştürr 500 gram alrsa her hafta 5-6 kg dogması gerekirr

Sağol canım Allah razı olsun :)

mrblar herkese nasılsınız ben iyiyim şükür çarşıya gidicem yedek pijama emzirme sütyeni bebeğime havlu filan alıcam kocişi bekliyorum okuldan gelsin diye bugün sabah çok güzel bişeyle uyandım oğlum koşarak geldi yanıma anne doğum günüme çok az kaldı diye 13 ekim doğum günü ben kendine sevindiğini düşünürken ne alıyım sana filan dedim oda kıyamam beni boşver kardeşimin doğmasına çok az kaldı çok mutluyum demesin mi ben hep ona senin doğum gününden sonra olacak demiştim unutmamış eşşek gözlerim doldu başladım sabah sabah ağlamaya umarım hep böle bağlı olurlar birbirlerine

Sağol canım Allah razı olsun :)

kızlar varya o kadar çabuk ilerliyosunuzki yetişemediğim için size sık giremiyorum.delikiz çok çok geçmiş olsun.rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebeişide.

bulemsuuu ana bağsur bende oğlumda çıkmıştı ama oğlumda kanama falan olmadı.öyle dediğin gibi serçe parmağım kadarda değil daha küçüktü benimki.bu hamileliğimin 2.mi 3.ayındamı ne bir kanama oldu ama nasıl.nerdeyse çığlık atacaktım.bebeğim düşüyor sandım allahım nasıl bir korkuydu.sonra baktım bebeğimin geleceği yerde hiçbirşey yok.anladımki oymuş ve şimdi o meme kayboldu yok dediğin gibi.

ayy maşallah oğluşuna yerim ben onu yaa

kızlar Hipp Stiil tea ısmarladım dün akşam inşallah yararı olur baya olumlu yorumlar okudum hakkında tadından ziyade etkisini merak ediyorum

neval selam canım nasılsın

nasıl bebiş kızın olucaktı değil miii

doktora ne zaman gittiniz bebiş nasılmış annesi kilosu gelişim, nasıl sezeryan mı olucaksın ayy cok heyecanlı senle tarihlertimizde aynııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…