çok ilginç :) genelde eşler normal doğum istiyor seninki tam tersi :)
günaydın bebekimmmmmmmmmmm.... oburlaştın dedin de bugün 36. haftamın dolduğunu ve kilo topicine kilomu nasıl yazacağımı düşünmeye başladım şuan
ben de korkuyorum normal doğumdan, sen de gir dedim... heralde giricem dediama hastane kuralları gereği doğuma eş almıyorlar maselef :26::26::26::26: girmek istemesi bile beni biraz rahatlattı ama :)
16sında gidicem canım doktora.. artık 10 günde bir çağırıyor...
bu doğumgünü kutlamasını kabul etmemmmmmmm10 ekimde sürpriz istereeemmmmm
Ben dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...
günaydın kızlar nasılsınız ...benim idrar yolu enfeksiyonuyla basım dertte ne kadar antibiyotik antibakteriyel ilaç kullandıysam fayda etmedi ve halen çalışıyorum izne ayrılmama 10 gün kaldı ama sanırım 10 günü gbekleyemeden bu hafta ayrılacağım belim çok ağrıyor bu son zamanlar dayanılmaz oldu artık
aaa bizim hastanedeee normal doguma alıyorlarr
tamam yaaaa unutmadan şimdiden kutlim dedimm
şişşkooooo olamazsın benim gibi kaç kilo aldın toplamda 11 mi
aaa bizim hastanedeee normal doguma alıyorlarr
tamam yaaaa unutmadan şimdiden kutlim dedimm
şişşkooooo olamazsın benim gibi kaç kilo aldın toplamda 11 mi
moonsun sen ahmet beye devam ediyorsun değil mi medicalde mi doğum yapacaksın ve şekli belli mi benim dr. hastane seçmemi istedi çekirge doruğu seçtim ama bilgin var mı
biz de almıyorlar yaaa ühühühühühhhüü :2::2::2:
ben anlamam sürpriz isterimmm
zaten geçen ay 10.5 muşşuan 13 hedefim 15ti zaten
tamma tamam
ben doktora 3 kg az söyluyorum cunkuu kiloyu sorun yaparda sezeryana alır beni diyeee
Allaha şükür canım benim çok teşekkür ederim.
kızlar günaydın size bir şey danışmak istiyorum benim baştan beri idrar tahlillerimde hep bakteri lökosit fln çıkıyor dr sürekli antibiyotik yazıp duruyo en son yine yazdı ama ben almıcam su içerek fln atlatayım diyorum ama acaba bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun sonuçta antibiyotik kullanınca da geçmiyo yanma vs yok sadece arada kasıklarım ağrıyo dr. da enfeksiyondan dedi napıyım ben :26:
canım merhaba
evet ben ahmet beye devam ediyorumm daha dogum şeklimiz belli değil bekliyorumAllahtan hayırlısı
canımm çekirge doruk yerine keşke medicali seçseydin Allah korusun Allah muhtaç etmesin ama yeni doğan unitesi var medicalde dorukta var mı bilmiyorum baharda yok onu biliyorum o çok önemli inşAllah gerek kalmaz ama
senin ne zaaman olacak dogum şekli zaman belli mi
beysalım geçmiş olsun canımm.. hırsız falan Allah korusun kimseye zararı olmamış çok şükür...
beysalım gunaydun fıstıgımmmmmmm
çok geçmiş olsun kuzummmm
son haftan heee
canım merhaba bendede aynı şey cıkıyor lokösit midir nedir doktorum ilaç vermiyor bana agrın yanman var mı dedi bende yok dedim o zaman bol su iç kafi dedi bencede ilaca gerek yok
ben dr.umdan çok memnunum çekirge doruğa muaynehanesi çok yakın o yüzden orayı seçtik yeni bakım ünitesi varmış ama hastaneyle henüz görüşmedik dr.un evi de orda hani acil bi durum olursa die seçtik memnun olanlar da var olmayanlarda bursalı değilim bir de ilçede mkp de oturuyoruz acil bi durum olmazsa normal doğuma karar verdik 9 kasım görünüyor tarihimiz ama karnıma bakanlar o kadar beklemez diyor bende erken geleceğini hissediyorum :) doğum ücretleri nasıl medikalde
beysalım gunaydun fıstıgımmmmmmm
çok geçmiş olsun kuzummmm
son haftan heee
canım merhaba bendede aynı şey cıkıyor lokösit midir nedir doktorum ilaç vermiyor bana agrın yanman var mı dedi bende yok dedim o zaman bol su iç kafi dedi bencede ilaca gerek yok
Herkese selam anneler.....
Kuzular nasıl, birbirinize iyi bakıyor musunuz?
Biz cuma günü büyük varta atlattık....
Tam çıkarken iş çıktı, e önü hafta sonu diye koşturdum durdum.... Toplamda 10 saat mesai yaptım yani...
Eve gittim perişanım, tansiyonumu ölçüyorum 8/3 olmuş tansiyon, böyle tansiyon mu olur?
Sonra sonra düzeldi, 9/4, 10/5, 11/6, 12/7.....
Ama ödümüz koptu, bir de ağrılarım belime doğruydu korktuk....
Eşime çalışabilir raporunu daha kuruma vermedim iptal ettirip çalışamaz alıcam dedim, durduğun kabahat dedi....
Zaten o ilk andan beri çalışamaz raporu almamı istiyordu.....
Ama bugün gene işteyim, evladımı 8 haftalıkken bırakma ihtimali gücüme gitti, canımı dişime takıp çalışmaya karar verdim...
Ama bir daha ne olursa olsun, mesai biter bu hatun evine gider deyip çıkıcam işyerinden.....
canım benim geçmiş olsun kesinlikle iş yerinde kendinden ne kadar taviz verirsen o kadar daha istiyorlar ben son haftamda onu anladım bilmem hatırlarmısınız ama hamileliğim sürecinde hep adliyeye gittim geldim çok yorulsamda midem bulansada sesimi çıkarmadım gittim taki en son gittiğimde (2 hafta falan önce) müdürün adliyedeyken tesadüfen birşey için arayıp sesimi duyup korkmasına kadar ne oldu sana dedi yoruldum sadece demiştim ve sonrasında gitmedim adliyeye ama son haftalarıma kadar gittim geçen gün iş yerindeki diğer arkadaşım hamile olduğunu öğrendi müdürüm dediki aa adliyheye gidemez ben hiç tahmin etmemiştim sen o kdar gittin hamile bir insan orada çok yorulur die dedi tabi ben şok ben cefasını çektiğimle kaldım yani....
bende aynı senin gibi düşündüğüm için seviniyorum canım. erken gelmesini istemiyorum bebeğimin. o yüzden bol bol dinlenmek istiyorum.
bencede al ilaçlarını canım. allah korusun bebeği bu enfeksiyonlar çok etkiliyor.
arkadaşlar çok fena hastayım kaç gündür. geniz akıntısı aşırı öksürük terleme uykusuzluk... kendi kendimi tedavi etmeye çalışırken baldı limondu ıhlamurdu iycene ilerledi hastalığım öksürükten duramıyorum. az önce sağlık ocağına gittim bana şu ilaçları verdi:
AUGMENTİN-BID 1000 MG antibiyotik
NAC 600 MG balgam sökücü
ve birde öksürük şurubu
öksürük şurubunda gebelikte kullanılabilir yazıyor ama diğerlerinde dikkatli olunmalıdır. doktorunuza danışın, kullanırken hamile olduğunuzu öğrendiğinizde hemen doktora başvurun gibi ifadeler geçiyor. şimdi ne yapacağımı bilemedim, özellikle doktora sordum bebeğime zararı olurmu ilaçların diye zararı olacak ilaç yazmam merak etme dedi ama içim hiç rahat değil. bu ilaçlar hakkında bilginiz varmı kullananız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?