2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm bugün son günüm onun için işlerimi bitirdim yeni geldim doğuran fln var mı aranızda

Kızlar çok fazla geçmişi okuyamadım doğuran var mı bilemiyorum varsa da inşallah iyilerdir. Ben size bişey soracağım benim ağrılarım özellikle sağdan belden vuruyo bazen sıklaşıyor aha diyorum doğum geldi herhalde bekleyeim ne olcak sonra geçiyor 3 kez oldu şimdilik baxton-hicks mi bilemıyorum ama belden sarması korkutuyor cumartesi gecesi sabah 5 te sancı uyandırdı tansiyomnum da 14 / 10 du dedim herhalde dogum baslıyacak sanıp heyecanlandım o yüzden cıkmıstır biraz dinlendim kitap okuyup dikkatimi dağıttım sonra da uyudum ağrım geçti şükür ama tansiynum çok yükselmesede arada gene böyle yokluyo 36+ 0 da kontrolüm var o yüzden gitmiyorum doktora ama karnım taş gibi oluyo oğlanında haraketleri azaldı sadece gerildiğini totoşunu hissediyorum vurma tekme yok eskisi gibi yeri daraldığı içindir inşallah bu arada ben iyice aşagıda hafasının oldugunu hissediyorum artık hayırlısı..Yataktan da 3 asamada önce ayak sarkıtma sonra vucud kaldırma sonrada sürüklenerek ilerle ayağa kalk takdiği ile kalkıyorum :)) zaman geççsede hayırlısı ile dogursak :))

canım maşallah oğluna.kaç yaşında ki oğlun.ben sabah gördüğüm kadarıyla ebrar doğunca çok dikkatli olmam lazım.oğlumla başbaşa bırakmamam lazım.çünkü büdüşüm sabah bir bebeği severken bize yaptığı gibi burbununu sıkıyo parmağıyla gözüne uğraşmaya kalktı.

slm herkese
bizde cuma günü gidicez doktora yine eski doktorumuza anam her yer acayip dolu 1 ay sonrasına randevu veriyorlar doğurcam ben o zamana, bi tane kadın dogumcu bulup hastane acsak köşeyi döneriz valla
neyse epidural normal doğurcam büyük ihtimal, doğumun evrelerini okuyorum da, anneme sordum en zor beni doğurmuş toplam sancı + doğum 3 saatte doğurmuş, hele kardeşim 45 dak da doğmuş düşünün, inşallah ona çekerim de kolay olur önceleri korkuyordum ama annemden sonra cesaret geldi doğururum ben fırt diye
2 kilo olmuştur inşallah, sata göre geriden geliyordu en son ufak tefek bişey olcak herhalde
mobilyaları sonunda kurduk, cibinlik perde falan tekstil kaldı hazırlanacak, bu arada foto çekip odaları paylaşalım :)
emzirme sütyeni alıcam ama çoğu kişi doğumdan sonra veya büyük alın diyorlar, zira memeler süt dolunca dar geliyormuş, şu an benim pek büyümedi mesela, biraz bol gelen mi alsam acaba kararsız kaldım:44:

hoşbuldum canım benim.iyiyiz hamdolsun.geçen hafta dr gittim.hem rapor almak için hemde kontrol amaçlı.normalde özel dr gidiyorum ama madem hasteneye gittim kontrolumude olayım boşuna bir daha 150tl bayılmayım dedim.tahlillerim güzel çıktı.ultrasona koydu ordada bir sorun yok.ama öyle detaylı bilgilere ulaşamadım.kilosunu hastanedeki ultrason göstermiyormuş.kasımın ilk haftası doğum iznine ayrılacağım inş aynı haftada kendi özel dr ma gidecem.ozaman detaylı bilgileri alırım.

bu arada dün sol göğsüm sertleşmiş ve hafif de ağrı vardı.sanırım süt geliyor.

Walla canım oranlarımız çok farklı değil ama benim hiç şikayetim yoktu belki ondan ilaç vermemiştir,ama doktor kullanmanı söylediyse kullan tai

Ben dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
moonsun sen ahmet beye devam ediyorsun değil mi medicalde mi doğum yapacaksın ve şekli belli mi benim dr. hastane seçmemi istedi çekirge doruğu seçtim ama bilgin var mı

Bende çekirge dorukta yapıcam büyük ihtimalle epidural sezeryan için 2500 fiyat almış eşim ama bende henüz gidip görüşmedim, yeni doğan ünitesi en iyi olan yerlerden biri.bu arad doktorun kimdi

Benimde bebiş 34+1 de 2300 dü 38 haftada sezeryan düşünürken şimdi açılma olmadığı sürece suyum falanda gelmezse 40 kadar beklemek istiyorum ne kadar toparlarsa o kadar iyi sonuçta

canım sağol oğlum 6 yaşında tabi kıskançlıkları yok değil ben konuşurken geliyor bana mı seslendin diye evet diyorum geçen günde hayatının erkeği kim diye sordu şok oldum ağzım açık kaldı sen dedim neden hayatım diye bana demiyosun ozaman dedi :))) şimdi sürekli hayatım diyorum yinede güvenmemek lazım çocuk sonuçta onlar dikkat etmek lazım

bu erkekler çok fena ya.benim oğlumda 2 yaşlında.benim aşkım kim diyorum enes diyo.benim erkeğim kim diyorum enes diyo.geçen babası diyo oğlum evlenecekmisin diyor evlenecem diyor.kiminle evleneceksin diyo annemle diyo.sabah koştu sarıldı bana nasıl sıkıyor ben annemi çoook seviyorum diyor.

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

kızlar merhaba hepinize.. nasılsınız? doğuran arkadaşlar varsa tebrik ederim.
biz iyiyiz evimizin işlerini halletmeye çalışıyoruz. eşim bayrama kadar hafta sonlarıda dahil sabah 8 akşam 8 çalışacak. doğrudüzgün görmüyorum desem yeridir. yorulduğu için bana yardımdımı da olmuyor durup durup ağladığım bi dönemden geçiyorum ama neyse ki dün itibariyle erkek kardeşim gelip yardım etti biraz. az bi işim kaldı yani. annemlerde memlekete gittiler de gelmek bilmiyorlar. 2 ay olucak artık çok yanlızım çoook..

bu arada size bişey sormak istiyorum ben en son 4 ekimde randevuya gittim bebeğim 2.120 gr dı. kibarcığım benimmm. pek minnak... neyse doktor benim bayramdan önce bikez daha çağırdı. o zaman 36+ olucam. istersen alttan bakarız dedi ya da istersen bayramdan sonra ki hafta bakarız dedi ama o zamanda 38+ olucam.

sizce bayramdan önce çatı muayenesi olayım mı ona göre ağda filan yapıcaktım yaaa ama bayramda doktor hollandaya tatile gidicekmiş. muayene doğumu tetiklermi dedim bişey olmaz dedi. sizce 36+ da mı yaptırayım yoksa 38+ da mı? çok geç mi olur bayramdan sonrası? bu arada bayramda doğurursam nolcak dedim icapcı doktorlar var hastanede dedi uyuz doktorum. o kadar parayı neye bayılıcam ben de bilmiyorum şeytan diyo ki git ssk ya ama işte burası da evimin dibinde halim yok ki uzaklara gitmeye offff

kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidicem gelince görüşürüz istediğim şeyleri bulurum inşallah görüşürüz

canım bence alttan muayene tetikler gibi geliyo çünkü çok kişiden duydum alttan muayene sonrası dogumu gelen 38 den sonrada işte dogum olur mu olmaz mı muallak ben oglumdayken özle gitmiştim son aya kadar hazirana denk gelmişti doktorda ben izne ayrılcam deyince sskda yapmıştım dogumu doktorum olmadıktan sonra her yer aynı diye bunda ne olucak bilemiyorum hayırlısı bu arada benim kızçemde miniş bana göre 31, haftada 1540 dı bakalım kaç olmuş çarşamba kontrolüm var

Faruk Ege yada Efe nasıl? Biri 5 harfli biri ondan kısa olsun 5+3 güzel, Faruk Han yada Alp de olabilir

Ekim'de mi doğuyor bebişin hevin?

Amiin, dualarımız seninle, sağlıkla gelsin anneciğinin kucağına inşallah.

Doğum sancıları değil yalancı kasılmalar bile yok bende henüz, bu da normal mi bilmiyorum ama bebeğim çok hareketli çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…