mrblar herkese nasılsınız ben iyiyim şükür çarşıya gidicem yedek pijama emzirme sütyeni bebeğime havlu filan alıcam kocişi bekliyorum okuldan gelsin diye bugün sabah çok güzel bişeyle uyandım oğlum koşarak geldi yanıma anne doğum günüme çok az kaldı diye 13 ekim doğum günü ben kendine sevindiğini düşünürken ne alıyım sana filan dedim oda kıyamam beni boşver kardeşimin doğmasına çok az kaldı çok mutluyum demesin mi ben hep ona senin doğum gününden sonra olacak demiştim unutmamış eşşek gözlerim doldu başladım sabah sabah ağlamaya umarım hep böle bağlı olurlar birbirlerine
neval selam canım nasılsın
nasıl bebiş kızın olucaktı değil miii
doktora ne zaman gittiniz bebiş nasılmış annesi kilosu gelişim, nasıl sezeryan mı olucaksın ayy cok heyecanlı senle tarihlertimizde aynııı
Walla canım oranlarımız çok farklı değil ama benim hiç şikayetim yoktu belki ondan ilaç vermemiştir,ama doktor kullanmanı söylediyse kullan taiteşekkür ederim canım buzlukta kızılcık var kaynatıp içeyim o zaman :26:
bi önceki testte lökosit 10-15 epitel 15-20 yazıyo en son yaptırdığım sonucu ben görmedim dr ekrandan bakıp dedi bakteri var diye. bi keresinde de başka dr.a gittim lökosit 35-40 çıkmış ama dr kültür istedi üreme çıkmayınca ilaç vermedi
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydınBen dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...
moonsun sen ahmet beye devam ediyorsun değil mi medicalde mi doğum yapacaksın ve şekli belli mi benim dr. hastane seçmemi istedi çekirge doruğu seçtim ama bilgin var mı
canım biz sadece dr.a ödeme yapacaz hastaneyle para muhabbeti olmayacak normal doğum 1500 sezaryen olursa 1750 dedi son kontrolde çatı muaynesi oldum bedenen hazırsın dedi ama psikolojik olarak değilsin epidural normal öneririm dedi epidural için ayrıca ücret talebi oluyo mu onu da sormayı unuttum.. sezaryenden çok korkuyorum nedense hani ne çekeceksem bi anda çekeyim geçsin gitsin istiyorum senin tercihin var mı
Benimde bebiş 34+1 de 2300 dü 38 haftada sezeryan düşünürken şimdi açılma olmadığı sürece suyum falanda gelmezse 40 kadar beklemek istiyorum ne kadar toparlarsa o kadar iyi sonuçtakızlar meraba uzun bir aradan sonra yazıyorum siz bugün doktora gittim haftaya gidip doğum öncesi hazırlık tahlillerimizi falan yapacakmısız sezeryan olacagım ilk bebegımı normal yapmıstım ve doktorum bır dahakını normal yapma demıstı coooookkk zor bır dogum yasadım... sımdıkı doktorum bayramdan once alırız dedı 38+1 de hersey normal gıdıyor sımdılık sızce erken mı bu tarıh ??? bayramdan sonra 39+3 oluyoruz amelıyat gununde yanı doktorun ısınede karısmak ıstemıyorum ama kafama takıldı sızce nasıl ??? suan bebıs 2500 kılo.
canım maşallah oğluna.kaç yaşında ki oğlun.ben sabah gördüğüm kadarıyla ebrar doğunca çok dikkatli olmam lazım.oğlumla başbaşa bırakmamam lazım.çünkü büdüşüm sabah bir bebeği severken bize yaptığı gibi burbununu sıkıyo parmağıyla gözüne uğraşmaya kalktı.
canım sağol oğlum 6 yaşında tabi kıskançlıkları yok değil ben konuşurken geliyor bana mı seslendin diye evet diyorum geçen günde hayatının erkeği kim diye sordu şok oldum ağzım açık kaldı sen dedim neden hayatım diye bana demiyosun ozaman dedi :))) şimdi sürekli hayatım diyorum yinede güvenmemek lazım çocuk sonuçta onlar dikkat etmek lazım
Walla canım oranlarımız çok farklı değil ama benim hiç şikayetim yoktu belki ondan ilaç vermemiştir,ama doktor kullanmanı söylediyse kullan tai
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
Bende çekirge dorukta yapıcam büyük ihtimalle epidural sezeryan için 2500 fiyat almış eşim ama bende henüz gidip görüşmedim, yeni doğan ünitesi en iyi olan yerlerden biri.bu arad doktorun kimdi
Benimde bebiş 34+1 de 2300 dü 38 haftada sezeryan düşünürken şimdi açılma olmadığı sürece suyum falanda gelmezse 40 kadar beklemek istiyorum ne kadar toparlarsa o kadar iyi sonuçta
selam hatunlar,
heyecan dorukta mı? :)
hala hiç sancısı olmayanlar parmak kaldırsın?
selam hatunlar,
heyecan dorukta mı? :)
hala hiç sancısı olmayanlar parmak kaldırsın?
kızlar merhaba hepinize.. nasılsınız? doğuran arkadaşlar varsa tebrik ederim.
biz iyiyiz evimizin işlerini halletmeye çalışıyoruz. eşim bayrama kadar hafta sonlarıda dahil sabah 8 akşam 8 çalışacak. doğrudüzgün görmüyorum desem yeridir. yorulduğu için bana yardımdımı da olmuyordurup durup ağladığım bi dönemden geçiyorum ama neyse ki dün itibariyle erkek kardeşim gelip yardım etti biraz. az bi işim kaldı yani. annemlerde memlekete gittiler de gelmek bilmiyorlar. 2 ay olucak artık çok yanlızım çoook..
bu arada size bişey sormak istiyorum ben en son 4 ekimde randevuya gittim bebeğim 2.120 gr dı. kibarcığım benimmm.pek minnak... neyse doktor benim bayramdan önce bikez daha çağırdı. o zaman 36+ olucam. istersen alttan bakarız dedi ya da istersen bayramdan sonra ki hafta bakarız dedi ama o zamanda 38+ olucam.
sizce bayramdan önce çatı muayenesi olayım mı ona göre ağda filan yapıcaktım yaaa ama bayramda doktor hollandaya tatile gidicekmiş. muayene doğumu tetiklermi dedim bişey olmaz dedi. sizce 36+ da mı yaptırayım yoksa 38+ da mı? çok geç mi olur bayramdan sonrası? bu arada bayramda doğurursam nolcak dedim icapcı doktorlar var hastanede dedi uyuz doktorum. o kadar parayı neye bayılıcam ben de bilmiyorum şeytan diyo ki git ssk ya ama işte burası da evimin dibinde halim yok ki uzaklara gitmeye offff
Canım bende Faruk koyacağım inşaAllah.. Ama önüne vaya arkasına ne koyacağımı bilmiyorum bende..
Ömer Faruk çok klasik.. Ayrıca hep öndeki isim söyleniyor.. Ben Faruk demek istiyorum..
Faruk Emre, Faruk Enes, Faruk Eren... Bende bilmiyorum, sorup duruyorum eşime..
O da hep dalgaya vuruyor abuzittin olsun, niyazi olsun diyo.. En son dün küstüm ona bu yüzden..
onu duymuştum canım, spinal de epidural da da oluyormuş baş ağrısı ama herkeste değil, onu kesin sorucam ki hiç dayanamam o ağrıya
tek istediğim bebeğimin ilk anını görebilmek bu yüzden genel istemiyorum canım bakalım hayırlısı,
bu arada Kasım anneside olamıcam
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm şuan hastanedeyim eşimin odasında dr bekliyorum :) kontrolüm yapılcak yarın büyük ihtimalle doguma alınıcam erken olucak biraz dualarınızı eksik etmeyin sag saglim sağlıklı bi şekilde kucagıma almak nasip etsin rabbimm
canım benim doktorum 38+5 yada 6. günlerde alırız dedi bende acaba çokmu geç diyorum ,kızlar acil cevap 38+1 planlı sezeryan için erken bir tarih mi sizce ? bugun doktorum bu tarıhı verdıde
canım benim doktorum 38+5 yada 6. günlerde alırız dedi bende acaba çokmu geç diyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?