kızlar acil cevap 38+1 planlı sezeryan için erken bir tarih mi sizce ? bugun doktorum bu tarıhı verdıde
benim bebek dönmedi ayrıca dönse bile yumurtalıklarımdan operasyon geçirmiştim, aynı sezeryan gibi olmuştu , bu sebep ile doktor riske atmayalım diyor, kesin sezeryan yani.38+ haftam bayrama geliyor ya bayramda bir şey olursa ne yaparım diye korkuyorum bende .genelde netten okuyorum da 39. haftadan sonra alıyorlarmıs acıl bır durum yoksa senın doğumun neden sezeryan ?
geçmiş olsun canım .benim 38+ haftam bayrama geliyor gidince doktora sorucam acaba acil bir durumda doktorlar geliyorlarmıkiYoo gayet iyi benim dr um da 38 ya da 39 da alabiliriz dönmezse dedi,döneceği yok ta zaten sıpanın.
---Bu arada nabersiniz kızlar nasıl gidiyor?
Ben 2 gündür grip belasıyla uğraşıyorum hala şimdi nar ve mandalina sıktım yine iyi geldi biraz...
Bi de sağlık ocağından aradılar kan tahlili için,ama ben gribim 2 gün sonrası için tam iyileşmiş sayılmam ki naapsam?:26:
tam terse dönmüş demek seinkide canım sağlık olsun.baksana herkes doğurmaya başladı ,kasım anneleri erken doğuruyor diye topik açalım bencekızlar bugün bizim hastanedki dr ultrasonla baktı geçen haftada bası asagıda olan kzım bu hafta bası yukarı popo asagıya dönmüş zaten nefes almam çok zorlaşmıştı meger kafası kaburga altında olduğu içinmiş bu haftdan sonrada dönmez çok zor dedi dr...syuyna baktı alt sınıra inmiş suyumuz..benim sezaryan tarihim 30 ekimdi ama bugün dr hazırlıklı ol 30 ekimden öncede alınabilir dedi...normalde önmümüzdeki hafta izne ayırlacaktım ama erken doğum riskini duyunca bu cuma ayrılmaya karar verdim..
benim bebek dönmedi ayrıca dönse bile yumurtalıklarımdan operasyon geçirmiştim, aynı sezeryan gibi olmuştu , bu sebep ile doktor riske atmayalım diyor, kesin sezeryan yani.38+ haftam bayrama geliyor ya bayramda bir şey olursa ne yaparım diye korkuyorum bende .
geçmiş olsun canım .benim 38+ haftam bayrama geliyor gidince doktora sorucam acaba acil bir durumda doktorlar geliyorlarmıki
kızlar eylül ekin85 de doğurmuş , güzelkızms de doğuma gidiyormuş neden erken doğuruyor bilen varmı
ay her açtığımda doğum haberi duyuyorum artık heyacan bastı :44:
tam terse dönmüş demek seinkide canım sağlık olsun.baksana herkes doğurmaya başladı ,kasım anneleri erken doğuruyor diye topik açalım bence
canım Allah kurtarsın ,çok heyecanlısındır şimdi sen ,dualarımız seninle Allaha emanet ol inşallah. iyi olunca doğum hikayeni yaz merak ederiz.slm kızlar tahlillerim yapıldı nst ye girdim herşey yolunda hiç bi sorun yok allaha şükür ama yarın dr ısrarla doguma alıyo napacamı şaştım drumdan memnunum 1 hafta erken oluyo ama napalım hayırlısı olsun hakkımızda bebegim 37 haftanın içinde gelişimi 3 150 gr olmş ama adet tarihime göre 39 haftanın içinde yarın amaliyat oluyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun rabbim tüm hamile arkadaşlarımı kolay kurtarsın..
slm kızlar tahlillerim yapıldı nst ye girdim herşey yolunda hiç bi sorun yok allaha şükür ama yarın dr ısrarla doguma alıyo napacamı şaştım drumdan memnunum 1 hafta erken oluyo ama napalım hayırlısı olsun hakkımızda bebegim 37 haftanın içinde gelişimi 3 150 gr olmş ama adet tarihime göre 39 haftanın içinde yarın amaliyat oluyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun rabbim tüm hamile arkadaşlarımı kolay kurtarsın..
slm kızlar tahlillerim yapıldı nst ye girdim herşey yolunda hiç bi sorun yok allaha şükür ama yarın dr ısrarla doguma alıyo napacamı şaştım drumdan memnunum 1 hafta erken oluyo ama napalım hayırlısı olsun hakkımızda bebegim 37 haftanın içinde gelişimi 3 150 gr olmş ama adet tarihime göre 39 haftanın içinde yarın amaliyat oluyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun rabbim tüm hamile arkadaşlarımı kolay kurtarsın..
heycan tavan yaptı sabah olmaz: çok heycanlıyım
heycan tavan yaptı sabah olmaz: çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?