günaydın canlarım nasılsınız bakalımson haftalarınız nasıl geçiyor şekerler
ben bir selam verip kaçacağım gene kızkardeşimle çarsıda bulusacağız bebişe teyzesinin hediyesini falan alacağız anneannesi bir kaç sey daha al diye tembihledi onlarıda alacağız baya yoğun bir gün olacak anlıyacağınız
gece uyuyamadım zaten söylemsi ayıp başıma gelmeyen bişey geldi bağsur memesi hemde serce parömağımdan daha kocaman bir meme peydah oldu bende geceden beri sıcak su torbasına oturmalar kremlemeler fayda vermedi kocaman bişey canım acıyor elimde olsa gözümün gördüğü yer olsa iğne batırıp kanatacağım yengemden bildiğim kadarıyla o meme kanamadan geçmiyormuş :26:
beysalım demek eşinin doğum günüydü nice beraber güzel yıllara inşş eşimin doğum günüde cuma idi ama malesef yanımızda değildi
burcucum senin doğum günün ne zamn dı hiç bahsetmedin :44:nice güzel yıllara güzel arkadaşım
Selam cnm,
Bence ilaçlarını almayacaksan bile 3 lt den fazla su içmeye çalış ve tuvaletin olmasa bile tuvalete gidip biraz bekle, çünki bebekler büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyorya o da mesanede birazcık 1-2 damla bile olsa idrar kalmasına sebep oluyormuş ve o da dikkat edilmezse sürekli enfeksiyona neden oluyormuş. Tuvaletini yaptıktan sonra bile azıcık bekle. Yararı olduğu söyleniyor. Bir de sevebilirsen kızılcık marmelatı veya şerbeti idrar yolları için aşırı yararlı. Ben tadını sevmiyorum ama yararı olsun diye arada bir bir tatlı kaşığı bir bardak suya karıştırıp içiyorum. Bebeğe hiç bir zararı yok hem de aşırı c vitamini.
Geçmiş olsun, sevgiler...
Sende ki oran nasıl biliyorum ama bende de her seferinde 4-5 lökosit 15-20 de epitel hücre çıkar şu ana kadar dokorum bana antibiyotik vermedi ama benim oran çok azdı.sendeki fazla ise arkadaşların dediği gibi mutlaka kullan az kaldı zaten az daha sabır
Gunaydin canim cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz evine hirsiz giren biri olarak nasil zor isey oldugunu bilirim allah beterinden korusun hepimizigünaydın canım benim evet ben açtım topiğimi bu hafta son Allahın izniyle sonra bende uykumu alıp gelicem :)
hafta sonu cumartesi eşimin doğum günüydü sabah erken kalktım ona güzel bir kahvaltı hazırladım sonrasında evimi toparladım ve eşime güzel mamalar yapmaya başladım sonraaa doğum günüsünü kutladık hediyemi verdim güzel geçti tabi yorulduğum için başka bir faaliyetimin olması mümkün olmadı . cumartesi akşamdan annemden gelen telefonla yüreğimiz ağzımıza geldi annemle babam erzuruma gezmeye gitmişlerdi annem aradı eşimi istedi acil bizim eve git demiş eşim bir anda sıçradı koşturmaya başladı ben tabi şok neoluyor diyorum ses çıkmıyor sonra hırsız girmiş dedi bir sorun yok dedi çıktı ben evde dört döndüm n eoldu ne oldu diye neyseki birşey alamamış ama neredeyse abimle karşılaşıyorlarmış polisler falan baya bir aksiyonlu bir akşam oldu anlayacağınız sonrada uyumuşum..
dünde annemin evine gittik o parmak izi falan alınan yerleri temizleyelim diye ama tabi annem bana yaptırmadı kovaladı beni arkadaşımın düğünü vardı ona gittik sonrada evimize döndük yorucu bir hafta sonuydu anlayacağınız ay ne çok konuştum :)
Fatmacim gecmis olsun aman sakin kanatayim filan deme mikrop falan kaparsin allah korusun basina is acilir yediklerine biraz dikkat et aci eksi filan yeme kabiz olmamaya calis gecicektirgünaydın canlarım nasılsınız bakalımson haftalarınız nasıl geçiyor şekerler
ben bir selam verip kaçacağım gene kızkardeşimle çarsıda bulusacağız bebişe teyzesinin hediyesini falan alacağız anneannesi bir kaç sey daha al diye tembihledi onlarıda alacağız baya yoğun bir gün olacak anlıyacağınız
gece uyuyamadım zaten söylemsi ayıp başıma gelmeyen bişey geldi bağsur memesi hemde serce parömağımdan daha kocaman bir meme peydah oldu bende geceden beri sıcak su torbasına oturmalar kremlemeler fayda vermedi kocaman bişey canım acıyor elimde olsa gözümün gördüğü yer olsa iğne batırıp kanatacağım yengemden bildiğim kadarıyla o meme kanamadan geçmiyormuş :26:
beysalım demek eşinin doğum günüydü nice beraber güzel yıllara inşş eşimin doğum günüde cuma idi ama malesef yanımızda değildi
burcucum senin doğum günün ne zamn dı hiç bahsetmedin :44:nice güzel yıllara güzel arkadaşım
Ben dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...
Ben dogum yaptım telefondan yazıyorum zor bı dogum oldu suyu bittiği icin ve bebek küçük oldugundan mecburen Sezeryan şimdi birbirimize alışıyoruz .. Herkese hayırlı doğumlar ...
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm şuan hastanedeyim eşimin odasında dr bekliyorum :) kontrolüm yapılcak yarın büyük ihtimalle doguma alınıcam erken olucak biraz dualarınızı eksik etmeyin sag saglim sağlıklı bi şekilde kucagıma almak nasip etsin rabbimm
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm şuan hastanedeyim eşimin odasında dr bekliyorum :) kontrolüm yapılcak yarın büyük ihtimalle doguma alınıcam erken olucak biraz dualarınızı eksik etmeyin sag saglim sağlıklı bi şekilde kucagıma almak nasip etsin rabbimm
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
günaydın kızlar...
büyük gün yaklaşıyor... bugün son kez 8 ekim diye bir günü eşimizle geçireceğiz çoğumuz... yarın da son 9 ekim, son 10 ekim olucak....bu arada 10 ekimin doğumgünüm olduğunu söylemiş miydim
beni panik sardı... sezeryan istiyorum sanırım... aslında istemiyorum ama normal doğumdan korkuyorum... eşim ise beni caydırmaya çalışıyor, sürekli netten sezeryanla ilgili makale bilgi araştırıp duruyor ve beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyor... aslında normal doğumdan korkmuyordum şimdiye kadar... son bir haftadır ciddi şekilde paniklemeye başladım... Rabbim yardımcımız olsun.
günaydın kızlar...
büyük gün yaklaşıyor... bugün son kez 8 ekim diye bir günü eşimizle geçireceğiz çoğumuz... yarın da son 9 ekim, son 10 ekim olucak....bu arada 10 ekimin doğumgünüm olduğunu söylemiş miydim
beni panik sardı... sezeryan istiyorum sanırım... aslında istemiyorum ama normal doğumdan korkuyorum... eşim ise beni caydırmaya çalışıyor, sürekli netten sezeryanla ilgili makale bilgi araştırıp duruyor ve beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyor... aslında normal doğumdan korkmuyordum şimdiye kadar... son bir haftadır ciddi şekilde paniklemeye başladım... Rabbim yardımcımız olsun.
günaydın fıstığım hepimizde var o korkular canım demek 10 ekim doğum günün he ne güzel :) yeni yaşında bebişinle olucan inşallah... sezeryan ve normal doğum kafam benimde çok karışık eşimde sezeryana yönlendiriyor beni herkesinki normal doğum der benimki sezeryanın daha sağlıklı olduğuınu savunuyor bende hepimiz gibi normal doğumdan korkuyorum ama daha sağlıklı olduğuna da eminim bilmiyorum kendimi doktoruma bırakıcam normal derse normali beklicem ama sezeryan derse de itiraz etmicem bakalım hayırlısı artık
canlarımmm günaydınnnnn
nasılsınızzzçok oburlaştım yaaa o kadar yiyorum doymuyorummm
siz neler yqpıyorsunuzzzz çok korkuyorummm yaaaaaa zaman yaklaşıyor Allah yardımcımız olsunn bir avazda pırtlatalım bebişlerimiziiii
eşimle dün konuştumdaaa normal olursaa doguma girsin istiyorumm çok korkuyorum çünküüü:18:
şekercim gunaydınnn
dogum güünüünn kutlu olsun şekerim eşinle ailenle sevdiklerinlee nice mutlu yıllaraaa
haklısın bebegımmm nökersizz son gunlerimizzz
ne zaman gidiceksin doktoraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?