özellikle rezene çayı iç diyolar sürekli bir de... dün bi komşumuz diyo "esra elinde tüm gün rezeneyle dolaş" dedi bana...
özellikle rezene çayı iç diyolar sürekli bir de... dün bi komşumuz diyo "esra elinde tüm gün rezeneyle dolaş" dedi bana...
merhaba canım aynen bende depresyondayım, yalnızlık hissi , kocama bile sarıyorum , herşeye ağlıyorum , artık doğurmak ve eski hormonal dengeme kavuşmak istiyorumArtık hamileliğin sonlarına doğru benimde iyice psikolojim bozuldu bazen kendimi çok yalnz hissediyorum garip bi kimsesizlik hissibende bizden önceki doğum hikayelerini okuyorum ne yazık ki içinde çok tatsız olanlarda var sonra okuduklarım kabus olarak gece beni uyutmuyo.artık bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıklıdır umarım neyle karşılaşıcaz hiç bellii değil.alla hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
evet canım bende duydum hemde bebişte gaz olmasını da önlüyormuş rezene:) benimde bu ara azıcık acı var göğüslerim de ama krem kullanmayacağım ben hakiki zeytin yağı sürmeye başlayacağım artık ve doğumdan sonrada , baktım olmuyor çok acıyor o zaman krem kullanacağım çay konusunda da türlü türlü yorumlar var ama şöyle bir durum var eğer zaten bol sütlü bir ineksek çayı çok önce içmeye başlarsak ilk sütümüz doğumdan önce gelebilebilirmiş tırstım ondan içmiyorum 2, 3 gün önce içmek daha mantıklı gibime geliyor tabi deneyimsiz anne olunca bunlar sadece fikir ve duyma:26::26::26::26::26::26:
bu arada meme ucu yarası hakkında size bir bilgi taze taze kuzenim bu sıkıntıyı çok çekti çünkü meme ucu hiç yoktu lansinoh aldı doğumdan öncede sonrada düzenli kullandı ama hiç işe yaramadı 3 kere doktora gitti üçüde şunları söylemiş
1-baktın yara olacak kendi sütünü sürrr saç kurutma makinasıyla kurut meme ucunu
2- hakiki zeytin yağı ama sürekli sür
ve zaten kremlerde kimyasal illaki olduğu için krem sürdünüzmü temizlemeden emziremezsin bebeğini ama zaytin yağı öyle değil bol bol sür temizlemeden bile emzir demiş
memorial a gidiyor kendisi .....................
ben bir yerde okumuştum zeytin yağını biraz yakıp ,( yani ısıtıp ) soğuyunca rahatça kullanabileceği bir kaba koymuş arkadaş hep kullanmış hiç bir şey olmamışay çenem düştü
o zeytinyağını iyi hatırlattın canıım ya evde var saf zeytinyağı bende ısıtıp hazır ediyim.. Benimkiler şimdi bile acıyor, acemi bir bebeğin kontrolünde kim bilir ne olurlar
applepay ne güzel ya şimdi bebişinlesindir
geceliğindeçok şirinmiş...bende dün 2 tane pijama takımı aldım biri kırmızı biri lila..aqua ve pier cardin markaları hayırlısıyla giymek nasip olur inşallah..
boğazım çok ağrıyor kulağıma vurdu hatta faranjitim azdı yineıhlamur tarçın limon ballı süt elimden düşmüyor..doktora söyledim antibiyotik ismi verdi ama ben içemem ya ne bilim içime sinmiyor:18:böyle çekiyorum acıyı geçer inşallah hemen
bayramdan sonrasına kadın ayarlamıştım bugün aradım kadını daha kesin değilmiş bilmemne parayla rezil olmak buna denir herhalde..daha mutfak inecek perdeler camlar kapılarnapim ya bana bir fikir verin
kadın gelmeden önce mutfak içlerini ve perdelerini yıkayıp as canım. ben öyle yaptım, kadın gelince cam , kapı i duvar , koltuk ancak 1 günde bitirebildi.bu arada gemiş olsun canım, son aylarda doktorlar antibiotik veriyorlar , geçmezse bence iç mutlaka ate yaparsa yada mikrobik bir durum varsa onunda bebeğe zararı var.applepay ne güzel ya şimdi bebişinlesindir
geceliğindeçok şirinmiş...bende dün 2 tane pijama takımı aldım biri kırmızı biri lila..aqua ve pier cardin markaları hayırlısıyla giymek nasip olur inşallah..
boğazım çok ağrıyor kulağıma vurdu hatta faranjitim azdı yineıhlamur tarçın limon ballı süt elimden düşmüyor..doktora söyledim antibiyotik ismi verdi ama ben içemem ya ne bilim içime sinmiyor:18:böyle çekiyorum acıyı geçer inşallah hemen
bayramdan sonrasına kadın ayarlamıştım bugün aradım kadını daha kesin değilmiş bilmemne parayla rezil olmak buna denir herhalde..daha mutfak inecek perdeler camlar kapılarnapim ya bana bir fikir verin
sağol canım benim valla artık hazırlıkları tamamlıyoruz yavaş yavaş,sana da helal olsun valla hala çalışıyosun yaa süper..canım benim bende gece merak ettim seni aklıma geldi bu kızdan hiç ses çıkmıyor diye iyi olmanıza sevindik kuzum
selam canım. inşallah canım sağlıcakla kavuşuruz hepimiz yavrularımıza. oğluşun çok mu acıtıyor annesiiiii, çıksında ısıralım o ayakları.
Kızçeler boğazım çok yanıyor şişti, idrar yolu enfeksiyonu için verilen antibiyotik üst solunum yollarınada iyi geliyormuş. Bide mantar ilacı kullanıyorum daha fazla ilaç almıcam doğum arifesi meyve suyu,ıhlamur, nane limon yatış yapcak bişey yok .İstifrar ,bağırsaklarım bozuk dua edin hemen iyileşmek istiyorum(
ayyy canım ya bu temizlik işi oldu mu sırtımızda yük oluyor benim annem yaptı işlerimi de sanki dersin her şey tamam olduvalla başka kadın bulamazmısın kendini yorma sakın sonra bebekler pırtlamak istiyor
kendimi bir toparlayım yapacam artık ilk başta mutfak dolaplarını elden geçirecem içindeki kapitoneler yıkanacak içindeki cam tabak vs.yıkanacak...kadın gelmeden önce mutfak içlerini ve perdelerini yıkayıp as canım. ben öyle yaptım, kadın gelince cam , kapı i duvar , koltuk ancak 1 günde bitirebildi.bu arada gemiş olsun canım, son aylarda doktorlar antibiotik veriyorlar , geçmezse bence iç mutlaka ate yaparsa yada mikrobik bir durum varsa onunda bebeğe zararı var.
humana still tea gerçekten öneririm kızlar tecrübeyle sabittir..
ayrıca benim göğsümde kızımda acayip yara olmuştu çatlamıştı ağlaya ağlaya içim sızlayarak emzirmiştim.. bepanten zeytinyağı denemediğim şey kalmamıştı..ama kuzenimden aldığım öneriyle kendisi eczacıdır lansinoh aldım ve 1 gün içinde geçti diyebilirim aklıma geldikçe hala şükrederim ona heme lansinoh kremi temizlemeye gerek kalmadan direk emzirebiliyorsunuz..emzirme atleti benim için çok daha rahattı emzirme sütyenine göre..tavsiyem atletten yanadır..
yaa annem sağolsun herşeyime koşturup duruyor kızıma da bakıyor şuan bende mesala kızımla birlikte uyuyorlar...eşim şehir dışında pazartesinden beri yarın gelecek onunda stresi var işi hep böyle seyahatli naparım o olmadan doğurursam..sevgili kaynanamlar da arayıpta sormuyorlar kızım nasılsın lazım mı bişey ağrın sızın var mı diye
allah herkesin kalbine göre versin ne diyim...
humana still tea gerçekten öneririm kızlar tecrübeyle sabittir..
ayrıca benim göğsümde kızımda acayip yara olmuştu çatlamıştı ağlaya ağlaya içim sızlayarak emzirmiştim.. bepanten zeytinyağı denemediğim şey kalmamıştı..ama kuzenimden aldığım öneriyle kendisi eczacıdır lansinoh aldım ve 1 gün içinde geçti diyebilirim aklıma geldikçe hala şükrederim ona heme lansinoh kremi temizlemeye gerek kalmadan direk emzirebiliyorsunuz..emzirme atleti benim için çok daha rahattı emzirme sütyenine göre..tavsiyem atletten yanadır..
ıyyk rezenenin kokusuda hiç sevmem ben yaaaaa
rezene stiil tea aldım hep 1 ondan 1 ondan içice artık sütüm hemen gelsinde bide sıcaksulu bir bezle komres uygulama yapmak gerek ben banyo yapınca gelmişti hastanede bu imkan zor olabilir o yüzden komres yapcam ben hastanede tüm yöntemleri denicem :)))
evet canım bende duydum hemde bebişte gaz olmasını da önlüyormuş rezene:) benimde bu ara azıcık acı var göğüslerim de ama krem kullanmayacağım ben hakiki zeytin yağı sürmeye başlayacağım artık ve doğumdan sonrada , baktım olmuyor çok acıyor o zaman krem kullanacağım çay konusunda da türlü türlü yorumlar var ama şöyle bir durum var eğer zaten bol sütlü bir ineksek çayı çok önce içmeye başlarsak ilk sütümüz doğumdan önce gelebilebilirmiş tırstım ondan içmiyorum 2, 3 gün önce içmek daha mantıklı gibime geliyor tabi deneyimsiz anne olunca bunlar sadece fikir ve duyma:26::26::26::26::26::26:
bu arada meme ucu yarası hakkında size bir bilgi taze taze kuzenim bu sıkıntıyı çok çekti çünkü meme ucu hiç yoktu lansinoh aldı doğumdan öncede sonrada düzenli kullandı ama hiç işe yaramadı 3 kere doktora gitti üçüde şunları söylemiş
1-baktın yara olacak kendi sütünü sürrr saç kurutma makinasıyla kurut meme ucunu
2- hakiki zeytin yağı ama sürekli sür
ve zaten kremlerde kimyasal illaki olduğu için krem sürdünüzmü temizlemeden emziremezsin bebeğini ama zaytin yağı öyle değil bol bol sür temizlemeden bile emzir demiş
memorial a gidiyor kendisi .....................
ben bir yerde okumuştum zeytin yağını biraz yakıp ,( yani ısıtıp ) soğuyunca rahatça kullanabileceği bir kaba koymuş arkadaş hep kullanmış hiç bir şey olmamışay çenem düştü
applepay ne güzel ya şimdi bebişinlesindir
kızlar biz çıkıyoruz aile hekimine gidicez son kontrole yarın sabah görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?