merhaba kızlar nasılsınız sonbaharın hüznü mü çöktü bizlere ne ...ben dün kadın cagırdım cok yoruldum arkasından bende yaptım gene ama sonunda evim tertemiz oldu dogumdan önce annem gelip yapar son bir kez daha ..son kontrolde doktor kızdı bebegin kafası iyice aşagıda yorma kendini yat dinlen dedi sanki cocuk her an cıkacajk gibi:))): zor zaptediyorum .bu arada kötü haber doktorum yurt dışında olacakmış benim dogum tarihlerimde ben doktr arayışlarına girdim.iyi kötü alışmıştık birbirimize ...sezeryanmı olsam ne diye gecmiyor degil aklımdan
humana still aldım ben de canım. minik sıcak su torbası işimizi görür canım... ben de alıcam bi tane...
ben krem kullanmıyorum henüz... zeytin yağı sürüyorum her banyodan sonra... cildim çok hassastır, umarım yara bere olmaz :18:
kesinlikle nemli bırakmamak gerek bir de...
aqua yı tek geçerim kalitede... eminönünde yeri var yüzde 60 indirimli satıyorlar... harika şeyler var...
ben de doğuma bir hafta kala, muhtemelen bayram sonrası bi kadın almam gerekicek... ince temizliği eşimle yapamayız gibime geliyor...
aynen canım sağolsun 12 saatte bitirdi işini kadıncağız,annem yardımcı olduğu halde o kadar eli ağırdı ki ben yoruldum valla,topu topu 5 tane küçücük camlarım var 3 saatte bitirdi.
dr un niye gidiyor canım yaa,tam zamanını bulmuş o da..
benim kadın akşam altıda gitti canım sagolsun camlarfı silmişti bugğ,ünde yagmur tekrar sildi:=)))aman benim doktor bir alem zaten iş nedeniyle gidiyormuş çok açıklama yapmadı donuk bir tip şu saatten sonra doktor aramak zor ama zaten bu doktora da içim çok atmıyordu..
hangi şehirdesin canım?
nst ye hala 5 dk mı giriyosun?
inş. gönlüne göre bi dr. bulursun hayırlısı olsun
5 dk olsa iyi canım en son kontrolde hiç almadı beni nstye hemoglobin 10.1 cıktı begenmedi tahlili zorla ben istedim başı çok kalabalık özveri yok hiç şehri özelde yazaayım canım sen nasılsın bu arada ufak sancıların varmış en hayırlı vakitte gelsin bebeğin
esraaaaaa,
Aqua nerede Eminönü'nde_?
Ben de sırtı melek figürlü bir sabahlıklı takımını beğendim 228 TL çok geldi belki orada indirimlidir:26:
canım ben aqua yı kesinlikle tavsiye ederim ben pierre cardin ve aquadaan aldım .aqua daha kaliteli kesinlikle. indirim var kaçırma derim ama 280 çok uçuk bir rakam.
resimlerini eklesene bebişimselam kızlar
Sedef'cim kızın şu an kollarındadır muhtemelen, Allahım esirgesin sizi canım
Salı günü kontrolümüz vardı kızlar hastanede,
paşam hala dönmemiş yeri çok rahat
31.10.2012 'de Spinal sezeryan olucaz Allah nasip kısmet ederse, bu arada oğlum tam 3000 gr olmuş
Yalnız nedense içimde daha erken doğurcakmışım gibi bi his var, gün içerisinde çok sık karnım sertleşiyor,
akşamları ise her 5 dkda bir. Belim ağrıyor, ara sıra karnımın altı sancılanıyor o kadar.
Çok rahatsız edici değil çok şükür
Vee bugünde 1 haftadır Türkiye'den beklediğimiz paket geldi,
bebek şekerlerimiz, sepetimiz, lohusa tacım ve babaannemizin torununa ördüğü müthiş yelekler, hırkalar, battaniyeler
Bugün çok mutluyuz Kaan'ımla
bende henüz kullanmıyorum lansinoh doktorum doğum sonrası dedi
aqua nerdeymiş eminönünde sanırım benim aldığım pijamalardan biri aqua..
esraaaaaa,
Aqua nerede Eminönü'nde_?
Ben de sırtı melek figürlü bir sabahlıklı takımını beğendim 228 TL çok geldi belki orada indirimlidir:26:
selam kızlar
Sedef'cim kızın şu an kollarındadır muhtemelen, Allahım esirgesin sizi canım
Salı günü kontrolümüz vardı kızlar hastanede,
paşam hala dönmemiş yeri çok rahat
31.10.2012 'de Spinal sezeryan olucaz Allah nasip kısmet ederse, bu arada oğlum tam 3000 gr olmuş
Yalnız nedense içimde daha erken doğurcakmışım gibi bi his var, gün içerisinde çok sık karnım sertleşiyor,
akşamları ise her 5 dkda bir. Belim ağrıyor, ara sıra karnımın altı sancılanıyor o kadar.
Çok rahatsız edici değil çok şükür
Vee bugünde 1 haftadır Türkiye'den beklediğimiz paket geldi,
bebek şekerlerimiz, sepetimiz, lohusa tacım ve babaannemizin torununa ördüğü müthiş yelekler, hırkalar, battaniyeler
Bugün çok mutluyuz Kaan'ımla
canım ben aqua yı kesinlikle tavsiye ederim ben pierre cardin ve aquadaan aldım .aqua daha kaliteli kesinlikle. indirim var kaçırma derim ama 280 çok uçuk bir rakam.
canlarımmm selaaammmm
sedefimmm canımmmm hayırlı olsunnnn ne guzellll umarım ikinizdeee iyisinizdirrr
Allahım bizlerede sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsinnnn aminnn
selam kızlar nasılsınız bakalım hepimizin aklı sedefde takılı değil mi
ben mailleri karıstırırken sedefin numarasını buldum ve az evvel onu aradım sedefin kızı bu gün ikindin 4 de doğmuş 3000 gr ağırlıgındaymış sünni sancıyla olmuş
sesi çok yorgun ama mutluydu sedefcik hep bebeğime bakmak istiyorum diyor
dün gece uyuyamamış bugun doğumdan sonrada hiç uyumamış bu yüzden kısa kestim ararım sonra ben seni dinlen dedim oda kızlara sen söylersin dedi durum işte böyle canlarım
kasım bebesi olacak olan sedefin kızı aceleci davrandı ve ekimin 11 de dünyaya merhaba dedi rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşş anne ve babasına hayırlı evlat olsun sedefin aşkının meyvesiii
evet canım hepimizin aklındaydı sesini duydum ya mutluluğunu duydum ya bana bir ağlama geldiOh şükür valla sabahtan beri o aklımda inanın, çok sevindim bulemsu teşekkür ederiz güzel haber içiiin.
Allah bize de nasip etsin sağlıkla gelmelerini yaa, çok heyecanlanıyoruuummmm.
selam kızlar nasılsınız bakalım hepimizin aklı sedefde takılı değil mi
ben mailleri karıstırırken sedefin numarasını buldum ve az evvel onu aradım sedefin kızı bu gün ikindin 4 de doğmuş 3000 gr ağırlıgındaymış sünni sancıyla olmuş
sesi çok yorgun ama mutluydu sedefcik hep bebeğime bakmak istiyorum diyor
dün gece uyuyamamış bugun doğumdan sonrada hiç uyumamış bu yüzden kısa kestim ararım sonra ben seni dinlen dedim oda kızlara sen söylersin dedi durum işte böyle canlarım
kasım bebesi olacak olan sedefin kızı aceleci davrandı ve ekimin 11 de dünyaya merhaba dedi rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşş anne ve babasına hayırlı evlat olsun sedefin aşkının meyvesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?