2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen canım sağolsun 12 saatte bitirdi işini kadıncağız,annem yardımcı olduğu halde o kadar eli ağırdı ki ben yoruldum valla,topu topu 5 tane küçücük camlarım var 3 saatte bitirdi.

dr un niye gidiyor canım yaa,tam zamanını bulmuş o da..

evetttttttttt hala çalışıyorum yaseminnnnnnnnnnnnn. c.tesi doktora gidicem sonra gelip işe raporumu vereceğim. haftaya izinliyim.

bende henüz kullanmıyorum lansinoh doktorum doğum sonrası dedi

aqua nerdeymiş eminönünde sanırım benim aldığım pijamalardan biri aqua..

benim kadın akşam altıda gitti canım sagolsun camlarfı silmişti bugğ,ünde yagmur tekrar sildi:=)))aman benim doktor bir alem zaten iş nedeniyle gidiyormuş çok açıklama yapmadı donuk bir tip şu saatten sonra doktor aramak zor ama zaten bu doktora da içim çok atmıyordu..

hangi şehirdesin canım?
nst ye hala 5 dk mı giriyosun?
inş. gönlüne göre bi dr. bulursun hayırlısı olsun

hangi şehirdesin canım?
nst ye hala 5 dk mı giriyosun?
inş. gönlüne göre bi dr. bulursun hayırlısı olsun

5 dk olsa iyi canım en son kontrolde hiç almadı beni nstye hemoglobin 10.1 cıktı begenmedi tahlili zorla ben istedim başı çok kalabalık özveri yok hiç şehri özelde yazaayım canım sen nasılsın bu arada ufak sancıların varmış en hayırlı vakitte gelsin bebeğin

iyiyim elhamdülillah..
yattığım yerden nete giriyorum..
hastaneyı yol etttim..
her bgun yada 2 gunde bir gidiyorum

esraaaaaa,

Aqua nerede Eminönü'nde_?
Ben de sırtı melek figürlü bir sabahlıklı takımını beğendim 228 TL çok geldi belki orada indirimlidir:26:

selam kızlar

Sedef'cim kızın şu an kollarındadır muhtemelen, Allahım esirgesin sizi canım

Salı günü kontrolümüz vardı kızlar hastanede,
paşam hala dönmemiş yeri çok rahat
31.10.2012 'de Spinal sezeryan olucaz Allah nasip kısmet ederse, bu arada oğlum tam 3000 gr olmuş
Yalnız nedense içimde daha erken doğurcakmışım gibi bi his var, gün içerisinde çok sık karnım sertleşiyor,
akşamları ise her 5 dkda bir. Belim ağrıyor, ara sıra karnımın altı sancılanıyor o kadar.
Çok rahatsız edici değil çok şükür

Vee bugünde 1 haftadır Türkiye'den beklediğimiz paket geldi,
bebek şekerlerimiz, sepetimiz, lohusa tacım ve babaannemizin torununa ördüğü müthiş yelekler, hırkalar, battaniyeler
Bugün çok mutluyuz Kaan'ımla

esraaaaaa,

Ben de sırtı melek figürlü bir sabahlıklı takımını beğendim 228 TL çok geldi belki orada indirimlidir:26:

canım ben aqua yı kesinlikle tavsiye ederim ben pierre cardin ve aquadaan aldım .aqua daha kaliteli kesinlikle. indirim var kaçırma derim ama 280 çok uçuk bir rakam.

canım ben aqua yı kesinlikle tavsiye ederim ben pierre cardin ve aquadaan aldım .aqua daha kaliteli kesinlikle. indirim var kaçırma derim ama 280 çok uçuk bir rakam.

Benim arkadaşım da Aqua'dan çok memnundu o yüzden istiyorum zaten ama beğendiğim model pahalı, 280 değil canım o kadar da:) 228 -de yine de pahalı.
Ben internetten buldum, Anadıolu yakasında nerde satılıyor acaba? Ya da Eminönü'nde ?

resimlerini eklesene bebişim

canlarımmm selaaammmm

sedefimmm canımmmm hayırlı olsunnnn ne guzellll umarım ikinizdeee iyisinizdirrr

Allahım bizlerede sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsinnnn aminnn

bende henüz kullanmıyorum lansinoh doktorum doğum sonrası dedi

aqua nerdeymiş eminönünde sanırım benim aldığım pijamalardan biri aqua..

esraaaaaa,

nasıl anlatayım ki yerini... eminönü meydana yakın bir lcw mağazası var biliyo musunuz orayı??

hemen lcw nin karşısında.... mağazanın adını hatırlayamadım ama kocaman aqua reklamı var...

yeni sezonlar normal fiyatında sanırım... eski sezonlar yüzde 60 indirimliydi en son... sürekli takipçisiyim ben... annem de öyle... mutlaka gidin bakın derim...

yıllarca giy hiçbirşey olmuyor, ne rengi kaçıyo ne modeli bozuluyo...

selam canım... hadi bakalım sen de ekim annesi olucan :)

piarreden çok daha kaliteli kesinlikle.. sana katılıyorum

canlarımmm selaaammmm

sedefimmm canımmmm hayırlı olsunnnn ne guzellll umarım ikinizdeee iyisinizdirrr

Allahım bizlerede sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsinnnn aminnn

selam canımmm......

aminn yaa inşallahh... çok merak ediyorum sedefiii....

selam kızlar nasılsınız bakalım hepimizin aklı sedefde takılı değil mi
ben mailleri karıstırırken sedefin numarasını buldum ve az evvel onu aradım sedefin kızı bu gün ikindin 4 de doğmuş 3000 gr ağırlıgındaymış sünni sancıyla olmuş
sesi çok yorgun ama mutluydu sedefcik hep bebeğime bakmak istiyorum diyor
dün gece uyuyamamış bugun doğumdan sonrada hiç uyumamış bu yüzden kısa kestim ararım sonra ben seni dinlen dedim oda kızlara sen söylersin dedi durum işte böyle canlarım
kasım bebesi olacak olan sedefin kızı aceleci davrandı ve ekimin 11 de dünyaya merhaba dedi rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşş anne ve babasına hayırlı evlat olsun sedefin aşkının meyvesiii

Oh şükür valla sabahtan beri o aklımda inanın, çok sevindim bulemsu teşekkür ederiz güzel haber içiiin.
Allah bize de nasip etsin sağlıkla gelmelerini yaa, çok heyecanlanıyoruuummmm.

Oh şükür valla sabahtan beri o aklımda inanın, çok sevindim bulemsu teşekkür ederiz güzel haber içiiin.
Allah bize de nasip etsin sağlıkla gelmelerini yaa, çok heyecanlanıyoruuummmm.
evet canım hepimizin aklındaydı sesini duydum ya mutluluğunu duydum ya bana bir ağlama geldi
aminn canım hayırlısıyla alalım artık bebişlerimizi kucağımıza çok bekledik biz onları çoookkk

normal doğum yani çok seviindim inş. hayırlısıyla hemen ayaklanır kuzum yorgunluğunu atar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…