2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.sedef bebegini kucagına almış olmalı :) umarım ikisi de çok saglıklıdırlar.haber alan varsa bizi bilgilendirsin :)
ben bugün berbat bir rüyayla uyandım kabus daha dogrusu ( hastane odasındayım igne yapıyolar ,uyuşmamı beklicek doktorum.ama hem kürtaj olacakmışım hem dogum.içimde ölü bi bebek daha varmış.onu da alıcaklarmıs.bir türlü uyuşmuyorum.halsizleşiyorum doktorlar geliyor konuşmaya gücüm yok ama hissediyorum canımın yanacagını.aglıyorum sesim çıkmıyo..uyuşmadı diyip duruyorum içimden..üff çok gercekti ,çok kötüydü..normal dogumdan korkuyordum şimdi sezeryandan da korkuyorum.bebegim iyi olsun yeter ki en çok ondan korkuyorum vakit azaldıkca korkum artıyor

her şey gönlünce olsun canım bebeğini sağlıcakla almıştırsın inş. kucağına çokkk tatlı olmuşsun

ay bende bu günleri görücekmiyim acaba :18::18::18:

günaydın herkese biz biraz önce uyandık gece geç gelince ancak uyuduk ve uyandık herkes iyi inşallah geçmişe şöyle bi baktım sedefciğimdoğuma gitmiş umarım bebişimizde sedefte iyidir güzel haberlerini alırız darısı hepimize olsun vakti gelince yaren kontrolün vardı gelince haberdar et canım ben yrn nst gidicem inşallah

bi tanem haberini aldığımdan beri dua ediyorumm sana, umarım bu saatlerde bebeğin kucağındadır, sağlıklı bir şekilde almışsın dümnyanın en mutlu insanı olmuşsundur.. bu uzun yolda biz hep birbirimizin yanında olduk dualrımız seninle kuzum, bizi habersiz bırakmaa çok öpüyoruz ikinizide..

polar pijama takımı site?
pişik önleyici krem
pişik kremi ??

ne öneriyorsunuz hiç cevap yokkk kimse de yokkk

Desitin kremin hem onleyicisini hem de Pisik olduktan sonra kullanılanını herkes cok övüyor, oneriyor fakat eczacı arkadaşımla konuştum 2 küçük cocuğu var onun da hiç gerek yok deyip bepanthen bebek merhemi verdi, altını temiz tutup her kakadan sonra yıkarsan ya da en kötü silip kurularsan bir de üstüne bepanthen sürersen hiç korkma digerlerine ihtiyac duymazın dedi. Bence bir bepanthen al konu kapansın Pisik olursa o zaman bakarsın desitin'e falan.

Benim de akıntım cok oluyor ya korkup ya baska bir isaret geldiyse diye tuvalet deliğine bakmaktan fenalık geldi :/ akinti krem rengi hafif purtuklu mu? İyy igrencim bu kadar da açık sözlü olunur mü ya:)

oduguran arkadasımız olmus rabbım saglıcakla buyutmeyı asıp etsın ara sıra bakıyorum takıp edemıyorum ınsallah hepınız kolayca pırtlatıverırsınız bebıslerı:))))

Bir de ağlamaktan yazamadiydim biraz önce, Apple Pay doğurmuştur herhalde cok duygusal oldum ben ya, alıp ciğerime sokasim geliyor bütün annecikleri ve bebislerri. Allah hepimize güç kuvvet saglık versin.
Sedef ve bebeğinin iyi haberlerini heyecanla bekliyorum.
Hepinizi öperim cicisler

benimde öle canım sütyen giyerken filan duştan çıkınca havlu bile deyse sızlıyo krem sürüp yumuşatıyorum ama ertesi gün tekrar acıyo umarım bebeişlerimiz emerken çatlamaz

kız ben bir gece rüyamda gördümm bebeğimi emziiriyormuşumm nasıl acıyormuşşşşşşş göğüslerim felaket ağlıycaktım böle
şimdide böyle uçlasrı acıyor adetten önce olur ya garip belkide kendini hazırlıyorlardır.

eeeee başka neler yapıyorsunuzz kızlar çantalar hazır mı :)

Artık hamileliğin sonlarına doğru benimde iyice psikolojim bozuldu bazen kendimi çok yalnz hissediyorum garip bi kimsesizlik hissi bende bizden önceki doğum hikayelerini okuyorum ne yazık ki içinde çok tatsız olanlarda var sonra okuduklarım kabus olarak gece beni uyutmuyo.artık bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıklıdır umarım neyle karşılaşıcaz hiç bellii değil.alla hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim hazır ama daha çok şey koymalıymışım gibi geliyor eşim kapının önünde görünce bu ne esra nereye gidiyoruz diyor :))

kızlar süt arttırıcı çay içmeye başladınız mı? genelde son 2 hafta içilmesi tavsiye ediliyor...

ve göğüs kremi kullanıyor musunuz?

Kizlar bizim gibi karnı burnunda hamileler artık öyle olumsuz seyler okumamali, iyi düşünelim iyi seyler olsun.
Poxitifodum hikayeleri dısında ben de artık dogum hikayesi okumayacağım.
Alın size bir sürü güzel dogum hikayesi;http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/page/2/:49:
Mucx

kızlar süt arttırıcı çay içmeye başladınız mı? genelde son 2 hafta içilmesi tavsiye ediliyor...

ben aldım ama daha içmiyorum canım doğumdan 2-3 gün önce içilse olur diye duymuştum ilk oğlumda 5 gün gelmeyince sütüm aynı şeyi yaşamak istemiyorum göğüs kremide acıyor bazen çok özellikle 1 haftadır hissettikçe acıyı kullanıyorum :)

Göğüs kremi derken göğüs ucu için soruyosun heralde ben mustelanın kremini kullanıyorum bide lansinoh aldım doğumdan sonra da kullanırım die.çaya başlamak istiyorum ama ne kullanıcamı bilmiyorum,ben 2 gün önce başlanmalı die okumuştum ama tecrübeliler belki yardımcı olur bize

özellikle rezene çayı iç diyolar sürekli bir de... dün bi komşumuz diyo "esra elinde tüm gün rezeneyle dolaş" dedi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…