sen komşu daireye gitmişsin canım
İyigeceler canlarrrryeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Eki Görüntüle 530474
İyigeceler canlarrrryeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Eki Görüntüle 530474
polar pijama takımı site?
pişik önleyici krem
pişik kremi ??
ne öneriyorsunuz hiç cevap yokkk kimse de yokkk
Canim hersey icinde derken dogum iste ekstra bazi arkadalarinki gibi serbetti anneye bebege bisey yok normalde 1 gun sezde 2 gun yatis o kadar normal 950 sezeryan 1450
Canim yaa cok tatlisiniz hayirli dogumlar ins belkide su an kucakalidn bebisini guzel haberelri ve ayrintilari bekliyoruz
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun daha iyiyim hava yagmurlu burda ogleden sonra kontrol var bi degisiklik hissetmiyorum bakalim ama korkuyorum yaa akintim cogaldi ya her seferinde ayaga kalktigimda nsianim gelcek suyum bosalcak diye tirsiyorum:18:
kızlar ya benim son zzamanlarda göğüs uçlarım çok acıyoooor
benimde öle canım sütyen giyerken filan duştan çıkınca havlu bile deyse sızlıyo krem sürüp yumuşatıyorum ama ertesi gün tekrar acıyo umarım bebeişlerimiz emerken çatlamaz
kız ben bir gece rüyamda gördümm bebeğimi emziiriyormuşumm nasıl acıyormuşşşşşşş göğüslerim felaket ağlıycaktım böle
şimdide böyle uçlasrı acıyor adetten önce olur ya garip belkide kendini hazırlıyorlardır.
eeeee başka neler yapıyorsunuzz kızlar çantalar hazır mı :)
Artık hamileliğin sonlarına doğru benimde iyice psikolojim bozuldu bazen kendimi çok yalnz hissediyorum garip bi kimsesizlik hissibende bizden önceki doğum hikayelerini okuyorum ne yazık ki içinde çok tatsız olanlarda var sonra okuduklarım kabus olarak gece beni uyutmuyo.artık bebeğime kavuşmak istiyorum sağlıklıdır umarım neyle karşılaşıcaz hiç bellii değil.alla hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar süt arttırıcı çay içmeye başladınız mı? genelde son 2 hafta içilmesi tavsiye ediliyor...
ve göğüs kremi kullanıyor musunuz?
kızlar süt arttırıcı çay içmeye başladınız mı? genelde son 2 hafta içilmesi tavsiye ediliyor...
ben aldım ama daha içmiyorum canım doğumdan 2-3 gün önce içilse olur diye duymuştum ilk oğlumda 5 gün gelmeyince sütüm aynı şeyi yaşamak istemiyorum göğüs kremide acıyor bazen çok özellikle 1 haftadır hissettikçe acıyı kullanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?