2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay kızlar sedefıme cok cok sevındımmmm ya rabbım hayırlısıyla uzun bı ömurle bebışını buyutmeyı nasıppetsın
fatmacım göruşursen yıne selamlarımı ve gecmış olsun dıleklerımı ıletırsın

esraaaaaa,

Aqua nerede Eminönü'nde_?
Ben de sırtı melek figürlü bir sabahlıklı takımını beğendim 228 TL çok geldi belki orada indirimlidir:26:

benim aldığım modelden bahsediyorsun sanırım ben fatihten bir mağazadan aldım sabahlığıyla pijamasını uzun kolluydu ama sonra bedeni uymayınca değiştirdim başka model aldım ama sabahlığı değiştirmedim arkada kelebek deseni var tülden kenarıda taşla çevrili sabahlık +pijama =140 a aldım

kızalr benımde bugun kontrolum vardı yavrucumun tombık yanaklarını gördum cok sukue herşey yolunda
3300 gr olmuş oğlumuz suyu kordonu sukur herşeyı yolunda ben 2 haftada 2 kg almışım ne gerek varsa hahaaa
dr 3800 gıbı beklıyorum dedı 29 ekıme fazlasıda olabılır dedı ama ben usg lere cokta guvenmıyorum helekı esranın 4100 denılıpte 3000 olmasından sonra sağlıklı olsunda
sonra anestesı uzmanıyla görruştuk bı takım sorular sordu gun öncesı beslenmemden bahsettı
kalbımı cıgerlerımı dınledı
bı dahakı kontrolumuz 1 hafta sonra
ondan sonra 5 gun sonra yıne gıdıcez sonrada nasıpse buyuk gunde ordayız
dr göbegımı kontrol ettı yumuşaklıgını beyendı egerkı yumuşamayan bı sertlık sözkonusu olursa erken doğum tehtıdı oluyomuş aman dıkkat kızlar
şişlik tansıyo yukselme sık sancı ve yumuşamayan sertlık olursa saat kaç olursa olsun hastaneye dedı bende hemengelırım dedı
ınşalla hıcbırımız öle durum yaşamayız kızlar

maşallah oğluşuna

kızlar bıde dr bayram moduna gırmeden cıkardı benı asla öle bayram temızlıgı
kapı kapı bayram zıyaretlerı yok dedı artık dınleerek gecırıceksın dedı
ne yalan söyleyım pekte nıyetım yok acıkcası annem ablam gelıcek doğumtemızlıgı ızın bayram doğum ıksıı bı arada cıkıcak

masallah oglusuna canim... Ne guzel hersey yolundaymis sevindim senin adina .
Fazlami kacirdin yemegi 2 kilo almamissindir bence... Gecen bende oyle ciktim sonra bidaha tartildim almamisim..

Fazlami kacirdin yemegi 2 kilo almamissindir bence... Gecen bende oyle ciktim sonra bidaha tartildim almamisim..

kızlar herkes bebek şekeri yaptırıcakmı??? fikirlere ihtiyacım var :26:

sertlik derken ne kadar bi sertlikten bahsediyokii benım hep sert ona bakarsan..

sen napıyosun bakalım ttatlım göruşemedık
o gunden berı

valla iyilik güzellik bende senden aşağı değilim 2 hafta 1,5 kilo almışım ama benim kız geriden gidiyor diye ben biraz yüklenmiştim yemeğe e birde yürüyüş yasak olunca malum ya sizde tam kasık kemiğinde yürürken , kalkarken yada otururken sürekli ağrı var mı ? bende çok var

cnm ya bılmıyorumkı baskul aynı ama ben böyle bu ara sanırım doymuyorum
hee cnm bıde haftaya perşembe gıdıcem sonra bıdaha salı gıdıcem nst ye sokucak nasıp olursa bayrama gırmeden
sen ne yaptın cnm kontrol ne zman farkındayımbı kere daha sordum ama unutuyorum cnm ya

bendede aynen sürekli o ağrı var maalesef..

cnm ya olsun pek usg lere guvenme sen hata payı var
cnm yamaşalla kg lerımızden eksık kalmıyoruz ay ben bugun bıraz eksıklerımvardı onu alayım dedım cok yoruuldum ya
ama bende öle agrı falan olmuyo ama alınan kg den olabııyomuş
senın bebış tersmı cnm nılıunun ters onunda öle oluyo

e daha erken değill mi hep devam mı edecek bu böyle

bi kere sormuştum doktora büyüdükce baskı yapar normal demişti..ama o zaman lar bu kadar deildi,,çarşamba günü gidince sorucam yıne,,artık hiç geçmiyo çünküü,,aynen senın dedığın gibi oturup kalkarken evin içinde bile yürürken,,sürekli acıyo özellikle sol tarafımda..

ayyy çok sevindim yaa, sırasını savdı ne güzel, çok da korkuyordu gelmiş geçmiş olsun inşallah, darısı başımıza ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…