2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
maşallah kuzuna canım, ne zaman dönmesi gerekiyor ki benim ki de hala dönmemişti p.tesi :S

canım dönmesi gerekirmişti şimdiye kadar ikinci dogum oldugu için karın iç yapısı kas dokusu oldugundan ilkinden dolayı antaremanlı rahat rahat hareket eder demişti geçen dünde keyfi nasıl isterse o zaman dönücek dönmesini umut etmekten başka yolumuz yok dedi bayramdan önce 10 gün sonrasına çagırdı durumuna tekrar bakalım dedi sanırım 38 e kadar dönmesini bekliycek gittiğimde sorucam dönmezse son zamana kadar bekliycezmi diye nette dogum anında bile dönebilir diye okumuştum benim kızın ille bişeyi ters gidicek baştan beri problemliyiz

canım dikkat et kendine ya son haftalarımız artık bogaz agrısına limon çok iyi geliyor ben hemen 4 5 limonu sıkıp biraz sıcak su ve şekerle karıştırıp içiyorum hemen toparlıyo

hayırlısı inş. benim drumda 35. haftaya kadar bekleyeceğiz. normal doğum için o zaman net bişey söyleyebilirmiş
çok kararsızım nasıl olacak hiç bi fikrim yok normalden de korkmaya başladım birazda sanırım allah'ım yardım etsin inşallah

Canım allahım sağlıklı, başarılı bir ömür versin bebişinize .. Sanırım şu sıralar bebişşin kucağındadır.. Bol bol öp bizim için..

acaba banada ondan mı dediki 10 gün sonra durumuna bakalım diye tedirgin oldum bak şimdi normal dogum bebiş çok iri oladıktan sonra korkma canım ben sunniyle dogum yaptım günüm geçmesine ragmen ne sancım ne açılmam vardı ve o şekilde sunniyle dogurdum

burcum artık evine dön bacım istirahat et..
bak bugünleri çok arıycan bebiş doğunca..
kızlara guvenılmıyo canım bazen 38 de gelıyo bazende 41i dolduruyo...
sen rahat ol..

canım dikkat et kendine ya son haftalarımız artık bogaz agrısına limon çok iyi geliyor ben hemen 4 5 limonu sıkıp biraz sıcak su ve şekerle karıştırıp içiyorum hemen toparlıyo

Sabah sıcak ballı süt, birbardak mandalina suyu (taze sıkılmış), bir bardak da sıcak suya limon doğrayıp içtim...
Eve gidince de yapıcam ama sürekli ben isuçlar tavrına üzülüyorum...
Tamam benim ve bebeğimiz için endişeleniyor ama benim elimde olsa doğum sonrası 8 hafta olmasa çeker miyim hergün 2 saat gitgel yolu otobüslerde sarsıla sarsıla bu havada ve bu durumda???

Canım suni sancıyı çok merak ediyorum ben.. Normalinden daha şiddetlimi oluyor? öyle diyorlar korkuyorum :18::18:

Canım suni sancıyı çok merak ediyorum ben.. Normalinden daha şiddetlimi oluyor? öyle diyorlar korkuyorum :18::18:

canım normal sancıyı pek bilemiyorum bu hamileliğimde arada sancı giriyo ama sanırım aynısı sunnide benim öglen taktılar akşam 7 ye 8 e kadar hiç sancım olmadı zaten dogumumu o gün için beklemiyorlardı açılma olmadıgı için sonra birden bire sancılanmaya başladım akşam 10 dan 1 ekadar çektim ama çok şiddetli degildi hatta uyumuşum bile uyandım hemen doguma aldılar ondan pek anlamadım ama annem kızla oglanın sancısı farklı olur kızda sancı çok olur diyo bakalım yaşayıp görücez hakkımızda hayırlısı suniden korkma derim hatta dogumdan korkma ama işte sezaryan ameliyat sonuçta insan ondan tırsıyo biraz

Adına çok sevindim cnm ya...İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine

ay bugün birileri doğurdu diye açtım sedef doğurmuş. Ben de artık doğurmak istiyorum yatakta çok yoruluyorum gerginlik sağa sola dönmekten off

Kızçeler boğazım çok yanıyor şişti, idrar yolu enfeksiyonu için verilen antibiyotik üst solunum yollarınada iyi geliyormuş. Bide mantar ilacı kullanıyorum daha fazla ilaç almıcam doğum arifesi meyve suyu,ıhlamur, nane limon yatış yapcak bişey yok .İstifrar ,bağırsaklarım bozuk dua edin hemen iyileşmek istiyorum (

İnşallah hepimiz kolay doğururuz canım.. doktor her seferinde normal doğum yapacaksın diyor sezeryana gerek yok gibi görünüyor şimdilik diyor.. Umarım bir avazda kurtuluruz

suni sanci demek biliyorsun damardan oksitosin verilmesidir, açılıp açılmamaya, şiddeti ilacın dozuna göre değişir, açılmanın çoğalması için dozu yavaş yavaş arttırılar, yani ekstra bir şiddetliliği yok, mesela benim annem sancı +doğum toplamda 3 saatte doğurmuş, öncesinde hiç sancısı yokmuş , 3 saat evvel bir girdi sancı bir daha çıkmadı, sıklığı nefes aldırmadı, suni sancı gibiydi diyor kendi sancısı için

ay bugün birileri doğurdu diye açtım sedef doğurmuş. Ben de artık doğurmak istiyorum yatakta çok yoruluyorum gerginlik sağa sola dönmekten off

Yaa sorma artık hergün bir doğum haberi gelecek gibi geliyor banada

Vallahi allah yardımcın olsun canım senin vücut voltran oluşturmuş resmen.. Bitki çayı içerken dikkat et.. Fazlası doğumu tetikliyor diyorlar

İşte hiç fikrim yok bu konuda... Yalancı sancı ufak ufak var ama doktor ona normal dedi.. Çekilmeyecek gibi değil ama işte öbürlerini insan bilmeyince tedirgin oluyor

günaydın kızlarrrr

duydum ki sedefim doğuma girmiş sabahhhhh....... haber var mı yaa? bebeğini kucağına almıştır şimdi

ay az önce yanlışlıkla ekim annelerine girdim, baktım tanıdık yok, nerde dedim bizim kızlar

sen komşu daireye gitmişsin canım

İşte hiç fikrim yok bu konuda... Yalancı sancı ufak ufak var ama doktor ona normal dedi.. Çekilmeyecek gibi değil ama işte öbürlerini insan bilmeyince tedirgin oluyor

öyle haklısın, bilmiş bilmiş konuşuyom ama başıma gelince ne yaparım bilmem, teorik tamam da pratik yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…