cnm ya olsun pek usg lere guvenme sen hata payı var
cnm yamaşalla kg lerımızden eksık kalmıyoruz ay ben bugun bıraz eksıklerımvardı onu alayım dedım cok yoruuldum ya
ama bende öle agrı falan olmuyo ama alınan kg den olabııyomuş
senın bebış tersmı cnm nılıunun ters onunda öle oluyo
kızlar herkes bebek şekeri yaptırıcakmı??? fikirlere ihtiyacım var :26:
ne bileyim ya kilolu bebek istemiyorum ama çokta zayıf olmasın diye normalde ben şuan bile günde 2 öğün yesem sonra aramam yemek ondan da biraz korkuyorum çok zayıf olacak diyeay benimde bir kaç eksiğim daha var ne yapacağım bilmiyorum almam lazım ama gözümde yemiyor hiç , doktorda yürüme dedikçe hepten tembelleştim evet ters ondan olabilir doktora sormayı unuttum zaten en son kağıda yazıcam çıkartıp okuyacağım tüm sorularımı
ay çok üzgünüm , hemde çok mutluyum , kendimi çok çirkin hissediyorum , zaman çabuk geçsin doğurmak istiyorum bir an önce
ne bileyim ya kilolu bebek istemiyorum ama çokta zayıf olmasın diye normalde ben şuan bile günde 2 öğün yesem sonra aramam yemek ondan da biraz korkuyorum çok zayıf olacak diyeay benimde bir kaç eksiğim daha var ne yapacağım bilmiyorum almam lazım ama gözümde yemiyor hiç , doktorda yürüme dedikçe hepten tembelleştim evet ters ondan olabilir doktora sormayı unuttum zaten en son kağıda yazıcam çıkartıp okuyacağım tüm sorularımı
ay çok üzgünüm , hemde çok mutluyum , kendimi çok çirkin hissediyorum , zaman çabuk geçsin doğurmak istiyorum bir an önce
kızlar herkes bebek şekeri yaptırıcakmı??? fikirlere ihtiyacım var :26:
yaren nasılsın cnm az kalmış doğuma vallh hamileliğin kıymetini bil uykusuz geceler çok zormuş doğuma kadar bol boluyu
cnm ya bılmıyorumkı baskul aynı ama ben böyle bu ara sanırım doymuyorum
hee cnm bıde haftaya perşembe gıdıcem sonra bıdaha salı gıdıcem nst ye sokucak nasıp olursa bayrama gırmeden
sen ne yaptın cnm kontrol ne zman farkındayımbı kere daha sordum ama unutuyorum cnm ya
canım benim kontrol pazartesi gününe.. kan tahlili verdim 39 çıktı :)) maşallah dedim bende nasıl yükselmiş okadar ..
geçen bende aynı anlamadımki 15 günde 2 kilo diyorum sonra bakıyorum neremden aldım diye sonra cuma gititğimde iş olsun diye aynı tartı tartıldım almamışım ya :)) ogün ne olduda öyle çıktımsa anlamadım gitii... hem okadar açım hem kilo alıyorum dedim nasıl iş hemde 15 günde 2 kilo yuh dedim :))
bu ara sıklaştı desene kontroller.. bakalım beni bidaha nezamana çağıracak .. gerçi 22 sinde bayram iznine gidiyormuş belkide çağırmaz ay bu bayramı bi kazasız belasız atlatsak ne güzel olur değilmi ?
ah cnm arkadaşım benım ne kadar sevındı senı gördugume ya
ay cnm valla uykuların kıymatını bılıyorum bu ara bılıyoum başa gelecegı haha
dr da bu beiş cok masum olcak fena bbek beklemeyın dıyo derın uykudayken yuz vermıyo aglak olsun göturcem kapısına hahha
ee sızın nasıl gıdıyo buyudumu oğlşun ablayla arası nasıl
tüm gece kuşları burdaymışşş
bizimkiler ayaklarını sallandırcak yakında aşağıdanokadar çok vuruyoki bazen.heralde oyuzden bu kasık ağrıları..
ben teshısı koydummmm
ters olan bebelerde öle kasık agrısı oluyo
cnm bak son ayımız yemene ıcmene dıkkat etcen bana her akşam kırmızı et dedı ay bıktım ama yıyorum ööö fenalık bastı
ay cnm benım sorum bıtmıyo eşımınkı hıc bıtmıyo kaıncagızdada ne sabır var tek tek cevaplıyo
ay bende normal ınsanı kıyafetlerımı cok özledımmmmmmmmmmmm
taze gece kuşu napıyın bakım
ilk bebişi bilidğin gibi 12 gün yoğun bakımda kalmıştı ya neyse çok şükür iyiyiz teyzeleri agucuklaraa başladık ablası ilk başta kıskandı kafasına tutmalar falan derken artık kabullendi hiçbişi yapmıyo tam tersi ağlayınca pembişim pembişim noldu annem diyo buara ayberk beyde pazar gününden beri kabızlık var fitille yaptırdım malum üzüntü olaylardan dolayı sütüm doyurucu şekilde yok mma takviyeli drumuz extra aptamil confirmil verdi iki mamayı bir kataak veriyorum çok şükür rahatladı bebişim bide 12 gün ayrı kalınca şımarttım biraz sallamaya alıştırdım bide ne bakim ya kucak ya sallancak abüke acıktım diyo yemek hazırlayamıyorum o derece bende param kıydım dandini sallanan beşik aldım ohh rahatladım senin nasıl gidiyo az kalmış günün belli oldumu cnm sana tavsiyem sancılandımı git aldır bebeği benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin
Ya benimki vurmuyorki ayaklarıda yukarıda kafasının yanında top gibi yatıyor benim gece gündüz her saniye kemiğim ağrıyor sanki bacaklarım ayrılacak
olabilir valla
offf ben yiyemiyorum işte çıkartıyorum hemen daha kokusunu duynca o yüzden ilaç içiyorum hep balık yiyorum etide dışarıda yiyorum ancak kebap filan
aynen bende eski insan halimi özledim
bayram da annemler memlekete sakaryaya gelicek hep beraber toplanıp yiyip içicekler ohhhh benim burda hiç akrabam yok eşimin ailsiylede küsüm , o gider ailsiyle oturur yer içer ben tek başımayım çok üzgünüm
ama ablamlar gelmeyi düşünüyormuş 4. günü bir aksilik olmazsa ona sevindim , ama sevinmeyede korkuyorum ya gelmezlerse
ay ben unutuyorum hep tek gittim zaten bir kere eşim gelebldi işinden dolayı o yüzdende çok mutsuz oluyorum doktora gidince
senin yemenle ilgili değil genelilkle bebeğin kilosu... sen beslenmene dikkat et yine de tabiii....
ben de hemen doğsun istiyorum ama bi yandan da tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?