2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne bileyim ya kilolu bebek istemiyorum ama çokta zayıf olmasın diye normalde ben şuan bile günde 2 öğün yesem sonra aramam yemek ondan da biraz korkuyorum çok zayıf olacak diye ay benimde bir kaç eksiğim daha var ne yapacağım bilmiyorum almam lazım ama gözümde yemiyor hiç , doktorda yürüme dedikçe hepten tembelleştim evet ters ondan olabilir doktora sormayı unuttum zaten en son kağıda yazıcam çıkartıp okuyacağım tüm sorularımı

ay çok üzgünüm , hemde çok mutluyum , kendimi çok çirkin hissediyorum , zaman çabuk geçsin doğurmak istiyorum bir an önce

yaren nasılsın cnm az kalmış doğuma vallh hamileliğin kıymetini bil uykusuz geceler çok zormuş doğuma kadar bol boluyu

bizimkiler ayaklarını sallandırcak yakında aşağıdan okadar çok vuruyoki bazen.heralde oyuzden bu kasık ağrıları..

Son düzenleme:

ben teshısı koydummmm
ters olan bebelerde öle kasık agrısı oluyo
cnm bak son ayımız yemene ıcmene dıkkat etcen bana her akşam kırmızı et dedı ay bıktım ama yıyorum ööö fenalık bastı
ay cnm benım sorum bıtmıyo eşımınkı hıc bıtmıyo kaıncagızdada ne sabır var tek tek cevaplıyo
ay bende normal ınsanı kıyafetlerımı cok özledımmmmmmmmmmmm

kızlar herkes bebek şekeri yaptırıcakmı??? fikirlere ihtiyacım var :26:

ben yaptırmadım canım gereksiz masraf gibi geldi bana, ayrıca çekirdek ailemden başka hastaneye gelen olmaz, akrabalardan kimse burda değil, kuzenlerle uzağız zaten, öyle hastaneye gelecek kadar samimi arkadaşım da yok açıkcası, normal çikolata vermeyi düşünüyorum, bebek mevludu yaparsak belki yaptırabilirim

yaren nasılsın cnm az kalmış doğuma vallh hamileliğin kıymetini bil uykusuz geceler çok zormuş doğuma kadar bol boluyu

ah cnm arkadaşım benım ne kadar sevındı senı gördugume ya
ay cnm valla uykuların kıymatını bılıyorum bu ara bılıyoum başa gelecegı haha
dr da bu beiş cok masum olcak fena bbek beklemeyın dıyo derın uykudayken yuz vermıyo aglak olsun göturcem kapısına hahha
ee sızın nasıl gıdıyo buyudumu oğlşun ablayla arası nasıl

canım benim kontrol pazartesi gününe.. kan tahlili verdim 39 çıktı :)) maşallah dedim bende nasıl yükselmiş okadar ..
geçen bende aynı anlamadımki 15 günde 2 kilo diyorum sonra bakıyorum neremden aldım diye sonra cuma gititğimde iş olsun diye aynı tartı tartıldım almamışım ya :)) ogün ne olduda öyle çıktımsa anlamadım gitii... hem okadar açım hem kilo alıyorum dedim nasıl iş hemde 15 günde 2 kilo yuh dedim :))

bu ara sıklaştı desene kontroller.. bakalım beni bidaha nezamana çağıracak .. gerçi 22 sinde bayram iznine gidiyormuş belkide çağırmaz ay bu bayramı bi kazasız belasız atlatsak ne güzel olur değilmi ?

cnm 39 ne oluyo kı bılemedım şşimdı han ı 10 11 oluyo ya ben onları bılıyorum bak
cnm bu baskulller özellıkle dıjıtaller sapıtık hep farklı cıkıyo ondan ben dr dısında hıc ölçmuyorum
ay pazartesıye az kalmış cnm senın ya
ay bızım dr buralarda oh ne mutluyum
bayrama kadar 2 kere gıdıcem bışey olursada cagırcam ay rabbım hayırlısıyla 29 ekımde sağlıxcakla almayı nasıp etsın
bakalım senın normal doğuma ne dıcek

ilk bebişi bilidğin gibi 12 gün yoğun bakımda kalmıştı ya neyse çok şükür iyiyiz teyzeleri agucuklaraa başladık ablası ilk başta kıskandı kafasına tutmalar falan derken artık kabullendi hiçbişi yapmıyo tam tersi ağlayınca pembişim pembişim noldu annem diyo buara ayberk beyde pazar gününden beri kabızlık var fitille yaptırdım malum üzüntü olaylardan dolayı sütüm doyurucu şekilde yok mma takviyeli drumuz extra aptamil confirmil verdi iki mamayı bir kataak veriyorum çok şükür rahatladı bebişim bide 12 gün ayrı kalınca şımarttım biraz sallamaya alıştırdım bide ne bakim ya kucak ya sallancak abüke acıktım diyo yemek hazırlayamıyorum o derece bende param kıydım dandini sallanan beşik aldım ohh rahatladım senin nasıl gidiyo az kalmış günün belli oldumu cnm sana tavsiyem sancılandımı git aldır bebeği benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin

senin yemenle ilgili değil genelilkle bebeğin kilosu... sen beslenmene dikkat et yine de tabiii....

ben de hemen doğsun istiyorum ama bi yandan da tırsıyorum

bizimkiler ayaklarını sallandırcak yakında aşağıdan okadar çok vuruyoki bazen.heralde oyuzden bu kasık ağrıları..

Ya benimki vurmuyorki ayaklarıda yukarıda kafasının yanında top gibi yatıyor benim gece gündüz her saniye kemiğim ağrıyor sanki bacaklarım ayrılacak

olabilir valla

offf ben yiyemiyorum işte çıkartıyorum hemen daha kokusunu duynca o yüzden ilaç içiyorum hep balık yiyorum etide dışarıda yiyorum ancak kebap filan

aynen bende eski insan halimi özledim

bayram da annemler memlekete sakaryaya gelicek hep beraber toplanıp yiyip içicekler ohhhh benim burda hiç akrabam yok eşimin ailsiylede küsüm , o gider ailsiyle oturur yer içer ben tek başımayım çok üzgünüm

ama ablamlar gelmeyi düşünüyormuş 4. günü bir aksilik olmazsa ona sevindim , ama sevinmeyede korkuyorum ya gelmezlerse

ay ben unutuyorum hep tek gittim zaten bir kere eşim gelebldi işinden dolayı o yüzdende çok mutsuz oluyorum doktora gidince

teyesi bakk paşama

Eklentiler

• $fotoğraf0606_001.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoğraf0599.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
taze gece kuşu napıyın bakım

valla sorma canım.... dün gece uyumadım, eşim de uyuyamadı benim yüzümden..... uyku sersemi "canım ben bundan sonra kanepede yatıyım, seni uyutmuyorum böyle " demişim

bugün de erkenden uykusu geldi, hadi yatalım dedi... yok dedi ben yatmıcam, gözlerimden uyku akana kadar girmicem yatağa dedim.....

ay cnm benım ya cok zor gunler gecırdın sen ya suykurkı sağlıcakla atlattın
demek kabız olayınız var zor ama kolaylamışınız bak
demek aybukemız öle yaptı he bakalım bızım kız ne yapıcak bellı olmuyokı kapalı kutu zmanla duzene gırmesıne cok sebvındım
ay bende 2 cocuklu kadın olucam he ay ancak ışım gucum denk gelıyo ıkı cocukla nasıl olur bılemedeım yaren 7 de gelıyo ama programlı olmak lazım
cnm senın yazdılarında tecrube ettım ınan bı durum olsa hemen dr a oğru oda zaten hep benı uarıyo gelemem greken durumlarda sende dr unu bekledın dım cnm bıraz rısk yarattı

ben aslında nerde nesi var anlamıyorum :) bazen alt tarafıma çok vuruyo acayıp acıyo ahanda diyom çıkarcak şimdi ayakları:) bide yan yatıyo gibi bazen soldan sağa gibi mesela yukardan aşağı yada aşağıdan yukarı deilde yan:)) karışık anlattım biraz galiba:)))

senin yemenle ilgili değil genelilkle bebeğin kilosu... sen beslenmene dikkat et yine de tabiii....

ben de hemen doğsun istiyorum ama bi yandan da tırsıyorum

çok düzenli beslendiğim söylenemez ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum canım ya
al benden de o kadar nasıl doğurucağım ben bu kızı deyip dolaşıyorum bütün gün evde benim koçişte gülüyor artık kıs kıs delirdi bu hatun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…