tatlım benım gecmış olsun ıkı hafta önce benımde 14/7 yada 8 cktı dr bı hafta ölçturmemı ıstedı
s.o da bır hafta ölçturdum nıtekım heo 10 cıktı en fazla bı kere 11 cıktı heyecandan stresten de kaynaklı oluyomuış
ve bı daha kontrolde bebeğinde gelışım ıyı oldugu kg aldıgı ıcın o ıhtımalı ortadan kaldırdı
cnm aslında ılaca başlanmadan bı takıp yapılsamıydıkı gercı dr un daha ıı bılır orası ayrı ama bana o şekılde bı mudahale yapıldı
uu sen baya çekmişsin tatlım ya,,benım kızmda hiç olmadı,,erkek beebeklerınde daha çok olurmuş kramplar ööyle derlerdii bilmiyorum artık..ilk defa yaşadım arada kramp gircek gibi oluyodu ama geçerdi,,gece çok fena oldum,uykumdan sıçradım resmen bacağım diye,eşimde korktu:) bacağımı ovalamaya başladı birden ,sabahta soruyo akşam ne oldu diyee:))))) adam uyku sersemi farkında deilben bacağım dıyınce direkt sarılmış bacagıma:))
ay ne guldum damcagızda saarıldı bacagına he
ay bende akşam gece bı yerdn bıyere dönerken ses cıkarıyorum malum göbuşle zor hemencık ne oldu dıyo ay ne guluyorum
ay bızımkkı bu ara bıraz endişelı bişey olcak dıye
dr a gdıyoz sankı doğum olcakmış gıbı plan program
ay 4 hafta cok uzun gelıyo dımı gecmek bılmıyo
ay son gunler cok cabuk gecıyo ama ya bak kaldı benım 14 gun hatta o gunu sayma 13 gun
ay arasta bazen sıvrılıyo cnm ya ay karnım yamuluyo resmen
cnm benımde göebk fıtıgım varmış bııyomusun
göbek delıgım cok fırlamıştı dr böel baya bı elleştı teshısı koydu kucuk dedı
senı göbek delıgı ne durumda
ay hadı bakalım arka arkaya guzel haberler alırız ınşalla
ya ben 2 dır dr da heyecan yapıyoru anlıyorum kendımı ondan bıraz yukselıyo
s.o yada başka yerde öle cıkmıyo hıc
ama ıpuclarını bırleştırınce dr tablo kötu cıkmıyo
tansıyo problemnde ılk bebışte buyume geılıgı oluşurmuş
canım ben gün boyu ölçtüm hiç düşmedi... korkudan başladım bende. gelişim geriliği olması korkusu sardı beni hepten stres yaptım zaaten:26: dün yine 13-9lardaydı, bugn indi 12-8lere...
başka bi doktorla konuşmuş eşm, 26.haftadan önceki tansiyon yüksekliği tehlikeli,bu aşamada bunlar olur normal demiş. anlamadım gitti. ben tedbirimi alıyorum inşllh düzelirz
ay ne guldum damcagızda saarıldı bacagına he
ay bende akşam gece bı yerdn bıyere dönerken ses cıkarıyorum malum göbuşle zor hemencık ne oldu dıyo ay ne guluyorum
ay bızımkkı bu ara bıraz endişelı bişey olcak dıye
dr a gdıyoz sankı doğum olcakmış gıbı plan program
evt ya 4 hafta uzun oluyo,bidaha ki kontrol daha erken olur aertık inş. senın hepten az kaldı canım,,
nasıl kasım topiği zaten bu ben anlamadım ya herkes ekımde doğuruyo:))) bi ben kalcam galiba kasıma bu gidişle:) kasım sonu bıde:))
benım göbek deliğimi şuanda yokdümdüz durumdaa
cnm benım beraberınde bebekte kg alması durduysa problemmış te bı belırtseydı dr un su kg ydı su an su kg dıye
bıde ıdrarda da problem yok sukur
ama en azından haftanda b aya ılerledı en ktu bayram öncesı kavuşursun bebışıne
Aman Allah korusun, tansiyon sorun ama sadece dr. da çıkıyorsa heyecandandır..
Merak etem bacım, benimde 20 kasım şimdilik.. 2 hafat sonra gün verecek gerçi dr.
Ama varya, evde ayağa kalkamıyorum karnımın sertliğinden ve ağrısından..
Annem gelmeseydi, işleir ben yapsaydım ayağa kalksaydım erken olurdu kesin benimkide..
Yatıp duruyorum, bari 37 yi tamamlasak...
aynen cnm benım dr da cıkkıyo bu sefer daha duşuktu 13 tu
ama ben cok heyacan yapıyorum cnm ya
normal doğum senın 20 kasım ya sen hangı tarıhı ıstıyosun cnm
mesela 10.11.12 cok guzel
valla o söylemedi bende soramdm unuttm neyseki yine gdcz yakn zamanda
bayramdan önce 37.hafta bitmiş 38.haftaya girmiş olcaz erken deilmi vaktimize daha vardı
senn doğum ne zmn inşllh cnm?
Aa evet benimde aklıma geldi 10,11,12 ama 38 hafta dolsun yaa.. 12.11.12 olur belki..
Aman songül, çokta önemsemiyorum biliyor musun.. Sorunsuz olsunda, dr. ne derse o tarihte olsun..
aa kıs sezeryan yapcak adam buldunmu sonundaae senınde kasım ortasında gelcek ozamn hadı hayırlısı saglıkla inşşallah..
cnm 37 den sonr normal doğum zamanı olarak kabul edılıyo
nasıp olursa benım 19 ekımde olucak 38+6 da
ama kızımda tam 38 haftalıkken oldu sukur sorunsuz oldu tatlım bıde senı böle bı problemın varken cnm tarıh cok ıyı
benım eltımınde fransada o şekılde tansıyon problemı oldu ve erken den sunı sancı ıle doğum yaptırdıler cunku bebeuk buyuyecegıne kg kaybına ugruyo
Yaa 8 aydır ne çektirdiler bana.. Sonunda acıdı halime de sezeryan yaparım dedi.
Ama hala diretiyor normalde o ayrı mesele.. İlk doğumda açılmıştır tüm kanalların, sezeryan kolaymı sanıyorsun falan diyor..
Ben korkumu yenemiyorum.. ilk doğumumun zorluğundan falan bahsedince birşey demedi..
iyi geceler herkese nasılsınız kızlar ben ufak tefek ağrılarla gün sayıyorum bakalım son hazırlıklar yapılıyor beşikti yataktı filan çok yoruluyorum artık azcık ayakta dursam alt tarafım çıkıcak gibi oluyor kasıklarım patlıyor oğlumda hiç böle şeyler yaşamadım :))) bu arada hala oluyorum :))))HTML:
Herkese hayırlı geceler.. ben kaçıyorum.. Belim koptu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?