2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben gün boyu ölçtüm hiç düşmedi... korkudan başladım bende. gelişim geriliği olması korkusu sardı beni hepten stres yaptım zaaten:26: dün yine 13-9lardaydı, bugn indi 12-8lere...
başka bi doktorla konuşmuş eşm, 26.haftadan önceki tansiyon yüksekliği tehlikeli,bu aşamada bunlar olur normal demiş. anlamadım gitti. ben tedbirimi alıyorum inşllh düzelirz

Son düzenleme:

ay ne guldum damcagızda saarıldı bacagına he
ay bende akşam gece bı yerdn bıyere dönerken ses cıkarıyorum malum göbuşle zor hemencık ne oldu dıyo ay ne guluyorum
ay bızımkkı bu ara bıraz endişelı bişey olcak dıye
dr a gdıyoz sankı doğum olcakmış gıbı plan program

nede cok ay yazmışım he

evt ya 4 hafta uzun oluyo,bidaha ki kontrol daha erken olur aertık inş. senın hepten az kaldı canım,,
nasıl kasım topiği zaten bu ben anlamadım ya herkes ekımde doğuruyo:))) bi ben kalcam galiba kasıma bu gidişle:) kasım sonu bıde:))
benım göbek deliğimi şuanda yok dümdüz durumdaa

Aman Allah korusun, tansiyon sorun ama sadece dr. da çıkıyorsa heyecandandır..

cnm benım beraberınde bebekte kg alması durduysa problemmış te bı belırtseydı dr un su kg ydı su an su kg dıye
bıde ıdrarda da problem yok sukur
ama en azından haftanda b aya ılerledı en ktu bayram öncesı kavuşursun bebışıne

ay sorma ya çok komik oldu sabah noldu diyo farkında deil naptının..
wc ye kalkıyom noldu diyo bişey yok tuvalete gidiyom diyom uyuyo yıne

Merak etem bacım, benimde 20 kasım şimdilik.. 2 hafat sonra gün verecek gerçi dr.
Ama varya, evde ayağa kalkamıyorum karnımın sertliğinden ve ağrısından..
Annem gelmeseydi, işleir ben yapsaydım ayağa kalksaydım erken olurdu kesin benimkide..
Yatıp duruyorum, bari 37 yi tamamlasak...

valla o söylemedi bende soramdm unuttm neyseki yine gdcz yakn zamanda
bayramdan önce 37.hafta bitmiş 38.haftaya girmiş olcaz erken deilmi vaktimize daha vardı
senn doğum ne zmn inşllh cnm?

Aman Allah korusun, tansiyon sorun ama sadece dr. da çıkıyorsa heyecandandır..

aynen cnm benım dr da cıkkıyo bu sefer daha duşuktu 13 tu
ama ben cok heyacan yapıyorum cnm ya
normal doğum senın 20 kasım ya sen hangı tarıhı ıstıyosun cnm
mesela 10.11.12 cok guzel

aa kıs sezeryan yapcak adam buldunmu sonundaa e senınde kasım ortasında gelcek ozamn hadı hayırlısı saglıkla inşşallah..

aynen cnm benım dr da cıkkıyo bu sefer daha duşuktu 13 tu
ama ben cok heyacan yapıyorum cnm ya
normal doğum senın 20 kasım ya sen hangı tarıhı ıstıyosun cnm
mesela 10.11.12 cok guzel

Aa evet benimde aklıma geldi 10,11,12 ama 38 hafta dolsun yaa.. 12.11.12 olur belki..
Aman songül, çokta önemsemiyorum biliyor musun.. Sorunsuz olsunda, dr. ne derse o tarihte olsun..

valla o söylemedi bende soramdm unuttm neyseki yine gdcz yakn zamanda
bayramdan önce 37.hafta bitmiş 38.haftaya girmiş olcaz erken deilmi vaktimize daha vardı
senn doğum ne zmn inşllh cnm?

cnm 37 den sonr normal doğum zamanı olarak kabul edılıyo
nasıp olursa benım 19 ekımde olucak 38+6 da
ama kızımda tam 38 haftalıkken oldu sukur sorunsuz oldu tatlım bıde senı böle bı problemın varken cnm tarıh cok ıyı
benım eltımınde fransada o şekılde tansıyon problemı oldu ve erken den sunı sancı ıle doğum yaptırdıler cunku bebeuk buyuyecegıne kg kaybına ugruyo

Aa evet benimde aklıma geldi 10,11,12 ama 38 hafta dolsun yaa.. 12.11.12 olur belki..
Aman songül, çokta önemsemiyorum biliyor musun.. Sorunsuz olsunda, dr. ne derse o tarihte olsun..

olsun cnm benım öle bı şans varken degerlendır tabı rabbım nasıp ederse bızde dıyoruz 29 ekım ama bakalım nasıp olcakmı
bı evlatlarımızı sağlıcakla alsk kucaklarıza

aa kıs sezeryan yapcak adam buldunmu sonundaa e senınde kasım ortasında gelcek ozamn hadı hayırlısı saglıkla inşşallah..

Yaa 8 aydır ne çektirdiler bana.. Sonunda acıdı halime de sezeryan yaparım dedi.
Ama hala diretiyor normalde o ayrı mesele.. İlk doğumda açılmıştır tüm kanalların, sezeryan kolaymı sanıyorsun falan diyor..
Ben korkumu yenemiyorum.. ilk doğumumun zorluğundan falan bahsedince birşey demedi..

HTML:
iyi geceler herkese nasılsınız kızlar ben ufak tefek ağrılarla gün sayıyorum bakalım son hazırlıklar yapılıyor beşikti yataktı filan çok yoruluyorum artık azcık ayakta dursam alt tarafım çıkıcak gibi oluyor kasıklarım patlıyor oğlumda hiç böle şeyler yaşamadım :))) bu arada hala oluyorum :))))

anladm cnm inşllh sağlıkla doğar bebeklermz ne diyeyim...
bnmde sezeryan derse 19-23 ekim arası olur tahminimce.
hayırlı zmnd gelirler inşllh...

merhba cnm merk ettm ilk doğumun nasıldı ki:26:

iyi geceler cnm tebrk ederm
çok yorma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…