mertur senınde perşembe kontrolun vardı nasıl gectı haftasonu yoğundum pek gıremedım okuyamadım yazdıysanda
Yok ya canim benim daha cok ağrı gibi üzerine yatinca daha cok canımı yakan bir ağrı seklinde
Sanki yel almış derler ya büyükler usutmussun gibi öyle birsey ama geçmedi 2 gündür yarın arayacağım doktorumu
bebek ittiriyodur kesin..benım ilkindede öyleydi of çok kötü sancırdı orası elımle hep ovalardım oramı..
Ama ayaklarını hissediyorum bambaşka yerdeler cok daha altta geziniyormayaklari :/
Vallahi bilemedim ama şimdi tekrar badem yağı ile ovdum dediğin gibi bir nebze iyi geliyor sanki
Ama ayaklarını hissediyorum bambaşka yerdeler cok daha altta geziniyormayaklari :/
Vallahi bilemedim ama şimdi tekrar badem yağı ile ovdum dediğin gibi bir nebze iyi geliyor sanki
ay kızlar öluorum hastalıktan yaa grip olmustum ya ıyıce sıddetlendı ıhlamur vs. fayda vermıo yıne boğazımın batmasından gece uyuyamıorum acaba doktora gıtsem mı yaa antıbıyotık verıcek kesin cunku mıkrobik bişe belli..antıbıyotıkde almayı ıstemıorum ama almasamda mıkrop da bebege zararlı ne yapcamı sasırdım ayakta zor duruom cok canım sıkıldı bı bakıyım dedım ne yapiim sizce yaaa gidiyim dimi dr.a(
ben de çok kötüyüm canım... sürekli portakal-nar-limon-mandalina suyu içiyorum... taze ıhlamur nane limon kaynatıyorum, bir de ılık su, bal, karabiber içiyorum...... bunların sayesinde biraz ayağa kaklabildim.... bi de iyice dinlen, sıkı giyin, bi güzel terle... soğuktan aman uzak dur...
ay esraaa, 37. haftan da bitmiş azıcık kalmış
günaydın güzel anne adayları..artık bebişleri kucağımıza almamıza çok az kaldı bende bugünden itibaren evdeyim artık çalışmıyorum...dün gecden beri kasıklarım ağrıyor yalancı ağrılar başladı galiba...evde olmak çok güzel bir duyguymuş...
gece kuşları sizi bende oradaydım da çıkmıştım :)ooooo kımler varmış kıler kızlar merhaba
hey ıkı sakaryalı buradada nıey benım haberım yok bakalım
cnım benim geçmiş olsun umarım düzelir de normal doğum olur hayırlısıylaa...iyi akşamlar nasılsınız güzel anneler
cuma günü kontrolümüz vardı bzmde, sabah ilk randevu izimdi. doktorun ameliyatı çıkmış haber verdiler 12 gibi gttk,kahvaltı edememiştim. neyse,
tansiyonuma baktılar 14/9 çıktı. iki haftada 4 kilo almışım. iki belirtide preeklemsiyi gösteriyordu. idrar tahlili istediler hemen.verdim.nste aldılar sonra. sancım çıkmadı. idrardada protein çıkmadı.çok şükür birşey yokmuş ancak aşırı ödem+tansiyon yüksekliği yeterince moralimi bozdu...bu belirtilerden dolayı doktorumuz bebeği bayramdan önce almamız gerekebilir dedi
hep normal doğum istiyordum moralim çötü. ayrıca bebeğin gelişimi geçen haftakiler kadar iyi değil dedi. ne boyunu ne kilosunu söyledi.kaydetmedi bile. bende o kafayla hiçbirşey sormadım. unuttum:26: xaten cuma vakti girdi eşimde namaza gitti yalnızdım...
tansiyon hapı verdi onu kullanıyorum şuan. tansiyonum normale döndü ama devam etmeliymişim. birkaçgün sonra tekrr çağırdı. rskli gebelik kategorisine girdim sanırım
şimdi dinleniyorum,tuzsuz yiyorum, herşeyin normale dönmesini bekliyorum...
bu arada bebek doğum kanalına girmiş keşke sancın gelsede normal doğursan dedi doktor
kafam karmakarışık sanırım zaman bizim içişn riskli geçiyor, dualarınız bekliyorum canlarım....
Amin canım gerçekten çok zor bende hasta olmak için uğraşıyorum sanki ama nar mandalina elma vs sürekli meyve desteği ile ayaktaım yatırmadı çok şükür sadece nefes alamıyorum :)Günaydın güzellikler,
biçok kişi sanırım salgına yakalandı. bende sabah 4 de şiddetli baş ağrısı ile uyandım.
hiç geçmeyecek sandım. hazırladım işime geldim. kahvaltı yaptım, minoset aldım bi tane şmdi biraz daha iyiyim (yine ağrıyor ama olsun katlanabilirim)
Allah hamileleri hasta etmesin ne kötü bişey hiç bişey yapamıyor insan
günaydın güzel anne adayları..artık bebişleri kucağımıza almamıza çok az kaldı bende bugünden itibaren evdeyim artık çalışmıyorum...dün gecden beri kasıklarım ağrıyor yalancı ağrılar başladı galiba...evde olmak çok güzel bir duyguymuş...
:18::18::18::18::18::18::18:
günaydın canım... valla evde olmak gerçekten çok güzel... her sabah işe gitmek işkenceymiş
beysalımmm erkencisin yine
:18::18::18::18::18::18::18:
günaydın canım... valla evde olmak gerçekten çok güzel... her sabah işe gitmek işkenceymiş
beysalımmm erkencisin yine
gnaydın güzel anneler nasılsınız iznimin ilk sabahında 7 buçukta uyandım eşimi işe gönderdim sonra mutfağımı toparladım kendime güzeeel bir kahvaltı hazırladım cevizinden sütüne kadar tam teşekküllü bir kahvaltı ile oğlumu besledim :) bugün saat 1 de doktor randevumuz var bakalım nasıl benim sıpam çok merak ediyorum sağlığını kilosunu duruş şeklini bakaalım oradan anneme geçicem oradandaaa yarenime geçicem :) izindeyim gezmem lazım dimibizden haberler böyle arkadaşlar hala çalışanların Allah yardımcısı olsun
erkenciyim alışkanlık bırakamıyorum sizleri merak ediyorum nasıl oldun kuzucum hala çok kötümüsün
no panic, Allah izin verirse çatır çatır doğurcaz hayırlısıyla inş.
afiyet olsun canımm.. ben de yaptım kahvaltımı ama biraz sağlıksızdı diyebilirim
ben de yarın doktora gidicem, bakalım ne dicek...çok merak ediyorum.......
daha iyiyim canım yaa çok şükür.. eşim iyi baktı bana... tam 10 puan verdim onavalla sağolsun öyle sabırlı ki, ben olsam benim gibi birine katlanamazdım
no panic miRabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize yaaa....
no panic, Allah izin verirse çatır çatır doğurcaz hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?