2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yok ya canim benim daha cok ağrı gibi üzerine yatinca daha cok canımı yakan bir ağrı seklinde
Sanki yel almış derler ya büyükler usutmussun gibi öyle birsey ama geçmedi 2 gündür yarın arayacağım doktorumu

mertur senınde perşembe kontrolun vardı nasıl gectı haftasonu yoğundum pek gıremedım okuyamadım yazdıysanda

ben senin kontrol dönüş mesajını okudum maşallah bebeğine :)
bende birkaç gündür giremedim , çok şükür normal herşey , ağrım var diyorum dr ye olur diyor , karnım sürekli sert diyorum normal diyor ne dediysem olur ya da normal cevabı aldım rahat bir doktor :)
bebeğimin yüzünü bu zamana kadar bir kere görebilmiştim o da bir önceki kontrolde bir ay önce bu seferde göremedim , dr de uğraşmadı zaten iki dakika baktı ultrasonda o kadar .
tayin derdimiz var , tayin için tercih yaptık istediğimiz yer olur inşallah , mesajı okuyan bir ayetel kürsi okursa çok sevinirim , o kadar stresliyim ki iki gündür durmadan ağlıyorum , stresten uyuyamıyorum birde üstüne kramplarım daha da arttı sanki stres tetikledi , biraz uykuya dalsam kramptan uyanıyorum gece üç beş defa , perşembe belli olacak o zamana kadar stresten doğum yapmazsam iyidir , zor bir dönemden geçiyorum dua edin lütfen ...

bebek ittiriyodur kesin..benım ilkindede öyleydi of çok kötü sancırdı orası elımle hep ovalardım oramı..

Ama ayaklarını hissediyorum bambaşka yerdeler cok daha altta geziniyormayaklari :/
Vallahi bilemedim ama şimdi tekrar badem yağı ile ovdum dediğin gibi bir nebze iyi geliyor sanki

bence onlar ayakları:)) kızımda öyleydi yanı benım aynen senın dediğin gibi batma oluyodu,,acıyodu süreklı oram istem dışı elim hep ordaydı benım..bunda gene aşağıda kasıklarıma baskı yapıyo sızım sızım..

Ama ayaklarını hissediyorum bambaşka yerdeler cok daha altta geziniyormayaklari :/
Vallahi bilemedim ama şimdi tekrar badem yağı ile ovdum dediğin gibi bir nebze iyi geliyor sanki

benim hafta sizden kucuk ama aynisini bende hissediyorum. benimki sag gogus altim sanki oyuluyor
ozellikle biraz fazla oturursam yada ayakta durusam bende kasiklarda hissediyorum bebegi ama orasi cok aciyor
ancak soluma yatinca geciyor.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

ay kızlar öluorum hastalıktan yaa grip olmustum ya ıyıce sıddetlendı ıhlamur vs. fayda vermıo yıne boğazımın batmasından gece uyuyamıorum acaba doktora gıtsem mı yaa antıbıyotık verıcek kesin cunku mıkrobik bişe belli..antıbıyotıkde almayı ıstemıorum ama almasamda mıkrop da bebege zararlı ne yapcamı sasırdım ayakta zor duruom cok canım sıkıldı bı bakıyım dedım ne yapiim sizce yaaa gidiyim dimi dr.a(

ben de çok kötüyüm canım... sürekli portakal-nar-limon-mandalina suyu içiyorum... taze ıhlamur nane limon kaynatıyorum, bir de ılık su, bal, karabiber içiyorum...... bunların sayesinde biraz ayağa kaklabildim.... bi de iyice dinlen, sıkı giyin, bi güzel terle... soğuktan aman uzak dur...

Günaydın güzellikler,

biçok kişi sanırım salgına yakalandı. bende sabah 4 de şiddetli baş ağrısı ile uyandım.
hiç geçmeyecek sandım. hazırladım işime geldim. kahvaltı yaptım, minoset aldım bi tane şmdi biraz daha iyiyim (yine ağrıyor ama olsun katlanabilirim)

Allah hamileleri hasta etmesin ne kötü bişey hiç bişey yapamıyor insan

ay esraaa, 37. haftan da bitmiş azıcık kalmış

minimentos ve eltanin
Allah evlatlarınızla huzurlu, mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin... Yüzünüz hep gülsün inşallah.....
Rabbim böyle güzel günleri bizlere de nasip etsin, sağ sağlim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah...

Son düzenleme:
günaydın güzel anne adayları..artık bebişleri kucağımıza almamıza çok az kaldı bende bugünden itibaren evdeyim artık çalışmıyorum...dün gecden beri kasıklarım ağrıyor yalancı ağrılar başladı galiba...evde olmak çok güzel bir duyguymuş...

ay esraaa, 37. haftan da bitmiş azıcık kalmış

:18::18::18::18::18::18::18:

günaydın canım... valla evde olmak gerçekten çok güzel... her sabah işe gitmek işkenceymiş

beysalımmm erkencisin yine

ooooo kımler varmış kıler kızlar merhaba
hey ıkı sakaryalı buradada nıey benım haberım yok bakalım
gece kuşları sizi bende oradaydım da çıkmıştım :)
cnım benim geçmiş olsun umarım düzelir de normal doğum olur hayırlısıylaa...
Amin canım gerçekten çok zor bende hasta olmak için uğraşıyorum sanki ama nar mandalina elma vs sürekli meyve desteği ile ayaktaım yatırmadı çok şükür sadece nefes alamıyorum :)

canım benim bende bu sabah ilk kez işe gitmedim iznim başladı evde olmak çok güzel sabah erkenden kalkıyorum ama olsun tekrar yatabilme ihimalimi bildiğim için sıkıntı yok :)

gnaydın güzel anneler nasılsınız iznimin ilk sabahında 7 buçukta uyandım eşimi işe gönderdim sonra mutfağımı toparladım kendime güzeeel bir kahvaltı hazırladım cevizinden sütüne kadar tam teşekküllü bir kahvaltı ile oğlumu besledim :) bugün saat 1 de doktor randevumuz var bakalım nasıl benim sıpam çok merak ediyorum sağlığını kilosunu duruş şeklini bakaalım oradan anneme geçicem oradandaaa yarenime geçicem :) izindeyim gezmem lazım dimi bizden haberler böyle arkadaşlar hala çalışanların Allah yardımcısı olsun

günaydın canım... valla evde olmak gerçekten çok güzel... her sabah işe gitmek işkenceymiş

erkenciyim alışkanlık bırakamıyorum sizleri merak ediyorum nasıl oldun kuzucum hala çok kötümüsün

no panic, Allah izin verirse çatır çatır doğurcaz hayırlısıyla inş.

erkenciyim alışkanlık bırakamıyorum sizleri merak ediyorum nasıl oldun kuzucum hala çok kötümüsün

afiyet olsun canımm.. ben de yaptım kahvaltımı ama biraz sağlıksızdı diyebilirim
ben de yarın doktora gidicem, bakalım ne dicek...çok merak ediyorum.......

daha iyiyim canım yaa çok şükür.. eşim iyi baktı bana... tam 10 puan verdim ona valla sağolsun öyle sabırlı ki, ben olsam benim gibi birine katlanamazdım

no panic, Allah izin verirse çatır çatır doğurcaz hayırlısıyla inş.

no panic mi Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize yaaa....

Selam anneler, alınacaklar listemizde hemen hemen herşeyi tamam bir iki basit eksik dışında
Gerisi de benim kendime alacaklarım, bebeğin alacaklarını düşünmekten kendiminkileri unuttum resmen...
Gecelik-pijama-sabahlık takımı, emzirme sütyeni ve atleti, yüksek belli iç çamaşırı, hasta bezi, ped, göğüs pedi, göğüs ucu kremi,terlik, loğusa tacı....
Bunları çıkıp almaya remen eriniyorum, sıkılıyorum bişeyler bakmaktan bazen, ama kuzum için olunca bir hevesliyim ki sormayın, cumartesi kramplı bacak ve grip halime ceylan gibi sekiyordum kuzuma bişeyler alıcam diye....
Eşim hadi dedikçe ya duuuurrr diyip duruyordum, alışveriş bitti, benim de bilip bitti, eve döncem ben diye başladım hemen....
Ve evet bacağımı yürürken sürümem ve topallamama rağmen, gribim daha ağır bir hade olmasına rağmen işe geldim, deli miyim evet sanırım, ama evde de otursam daha beter kurar dururum ben...
İş beni rahatlatıyor, youluyorum yetti be diyorum ama evde oturup kendime sıkıntı çıkarmaktan daha iyi geliyor...

maşallah eşine tatlım şu sıralar en büyük korkum doğumdan sonra da devam edicekmi ve ben böle prenses gibi yaşamaya çok alıştım annemler etraftakiler herkes gözü gibi bakarken bir anda ilgi kesilirse kötü olacak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…