2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merhaba cnm benım
doğum tarıhın belırlendımı bakım senınde benım de 2 haftam kaldı
bende aynışekılde zorunlu olmadıkca cıkm ıyorum evden cok yoruluyorum

zaten dr da artık yasakladı bol dınlenme dedı en son perşembe carşıda azdolandım son kesıklerımı aldım yettı zaten heryerım agrıdı
artık evdeyım
ay hala olmana da cok sevındım cnm
ben hıc hala olamayacagım

canım benim sağol yormuyorum aslında ama işte kendi istediğimi alıyım diye çıkıyorum çarşıya pişman olup dönüyorum :) sen nasılsın iyi misin

çıkıyordumki msjını gördm cnm ne olsun tansiyonum yüksek biraz önceki sayfalarda yazdım
dr sezeyan olabilir dedi bana,ilk doğumum normal olsun isterdm biraz üzüldüm ama hayırlısı artık sağlıklı olsunda
sennde sezeryan mıydı>?

mrb canım benim dr. biraz geç almayı seviyo 10-11-12 kasım alırız dedi ben şok oldum ama sanırım en erkende 38+5te filan alacak oda 8 kasım oluyor bakalım salı günü nstye gidicem cuma da kontrol var bişey diyecek mi :)
bu 2. yeğen benim ilki 7 yaşında buda kardeşi oğlumla onun arasındada 8 ay var buda yakın olacak babam ilk hamile kaldığımda rüya görmüş 2 tane güvercin bana dediki ya seninki 2 tane yada 1 tane daha haber alıcaz diye rüyası çıktı ben doğurmadan aldık haberi :)) bende teyze olamıcam ama
sen nasılsın iyi misin senin tarih bellimi

evet canım benim ilkide sezeryan buda mecbure sezeryan ama ilkini ben istedim bi sorun yoktu normal doğuramam demiştim takma kafana hayırlısı neyse o olsunsezeryan yada normal sağlıklı olunda önemli olan o
tansiyonda ödemdendir korkma idrar tahlilin temiz çıktıysa

cnm benım benımde 38+6 da 29 ekımde alınacak nasıp olursa
ay neguzel aılenın buyuyo cnm ya bız de 3 kız kardeşiz 4 tane kız yegenm var canlarım benım 2 gundur bır ablam bızdeydı ufaklık 1 yaşında sev sev doyamamdık onu
ay sızı ailede bebk özlemıştır ama

mertur senınde perşembe kontrolun vardı nasıl gectı haftasonu yoğundum pek gıremedım okuyamadım yazdıysanda

bayram bebeği olacak ne güzel bende 10 kasımı istiyorum 10.11.12 olcak diye bi taraftan da istemiyorum çocuk belki üzülür atatürk öldüğü gün doğmuşum diye ne bileyim hayırlısı attık
evet canım büyüyo ailemiz şükür biz 2 kardeşiz abim ve ben uzaktayız birbirimizden ama napalım gönüller bir olsun senede 1 defa görüyoz ancak o esnaf olduğu için mağazayı bırakıp gelemiyo
babam çok düşkündür çocuklara deyip duruyodu şimdi 2si birden olacak bakalım inşallah sağlıkla

evet cnm dedık cumhurıyet bebesı olsun
aslında 10.11.12 cok guzel burda bı arkadaşştan duydum ama bıde huzunlu bı gun ay bız paln yapıyoruz bakalım bebışler neler yaşatcak baksana daha ekım ortası doğumlar baya baya başladı
ay ıkı kardeşın uzak olması zor olmaı cnm ya
çıfte toruna en cok baban sevınmış olmalı

zor hemde çokzor iyi yada kötü günde beraber olamamak tlfla dert ortağı olmak zor aslında gurbetin hepsi zorda ne yapcaksın ekmek parası kısmet uzaklardaymış :))
babam uçuyoda belli etmiyo pek kıyamam çok seviniyor
bende çok korkuyorum erken gelecek diye vaktinde gelsin inşallah ya

doğru söyluyosun ttlım benım bı ablam ve annem 1 saatlık mesafede o bıle zor gelıyo kı telefonler olmasa ne olucakmış bılmıyorum
bızım ailedede heyecan dorukta bıde annem babam ıcın 3 kız evlat 5 kız torundan sonra 9.nun erkek olması bıraz garıp gelıyo herkez heycanla beklıyo

erkekim benim nekadar şanslı olacak ama yesin teyzesi
canım ben çıkıyorum yatmam lazım malum uykusuzluk benim için 10 kat fazla sorun hazır gelmişken değerlendiriyim öpüyorum seni görüşürüz tatlım

amannn cnm bulmuşken uykunu sakın kacırma ttalı ruyalr

Hala ayakta olanlar var kizlar selam
Ya bence uyumaktan daha kolay ve güzel birsey varsa o da dinlenmek, artık uykular haram moduna geçtim.
Yatağın icinde hamile yastığıma sarmalanmis uzanıyorum :)

Bir soru: sol göğüs altımda 2 gündür ciddi batma ve acı var aynı şeyi yaşayan var mı ya da bu nedir fikri olan?
Haftasonu diye aramak istemedim doktorumu, ben gecmisi okumaya devam ediyorum, belki biri de bana cevap verir bu sırada :)
Optuuum

cnm merhab aynı batma bendede oluyo bıde acı var sankı yanma gıbı benım dayımın eşının de öle olmutu meger bebk tırnalarıyla rahımı hep cızmş dıyorumbenımdemı öl ebışey ebesı demış onada bı yanma ufak bı kesık acıması gbı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…