ay cok az kalmış nılgunum ya nasıl anstesı uzmanıyla göruştunmu cnm
benı 38+6 da olucak senınde hemen hemen öle dımı cnm
kızlar hastane için kapı süsü almak istiyorum ama bişi soracağım bu kapı süsleri kapıya nası tutturuluyo hastane kapısında bunu asmak için yer oldugunu sanmıyorum kapıya capraz tül geçirip öyle mi asmak gerekiyo eğer öyleyse tülde almam gerek o yüzden sormak istedim. aslında gereksiz bi ayrıntı ama almassam içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum. 40 50 tl benim beğendiklerim acaba bebeğim için gerekli bişi mi alsam bilemedim. eğer internetten kapı süsü alanlar varsa model ekleyebilirler mi ve nereden aldıklarını?? ben şunları beğendim..Eki Görüntüle 533634 Eki Görüntüle 533635 Eki Görüntüle 533636
bunlardan hangisi güzel?
yarın dr a gideceğim işte dr da demişti anestezi uzmanıyla görüş önce ama spinali öneririrm demişti.
benim de 38+3 olacak kısmetse :)
ay çok heyecanlıııı..
merhaba canım ben internetten aldım kapı süsünü fiyatı 17 lira 7 lirada kargo verdim yani 24 e geldi bana ben ürünü çok beğndim kaliteymişEki Görüntüle 533644
tatlım senınkıde cok tatlıymış ya kız bbeışlerın daha cıcılı oluyo
tesekkürler canım gerçektende kız esyalarını hazırlamak çok zevkli oğlumu büyüyütürken hep bi kız bebiş heves etmiştim çok şükür Allaha yüzümüzü güldürdü..yaren sendemi 3o ekimde sezaryan olacaksın
ay bıde oğlun var dımı ttalım benım maşalla
benımde oldum olası bı kız bebkte hebesım vardı canım cıcılı bıcılı sukur rabbım nasıp ettı
şimdi bıde erkegı tadalım bakalım ne olcak cnm benım 29 ekımde olucak bızım aras acele etmezse ya senntarıh bellımı
ne güzel seninde bir kzın bir oğlun olacakmış..benim tarih inş 30 ekim canım sen benden bir gün öncesin
ay bı gun var demek aramızda ay ınşala saglıkla alırız evletlerımızı kcaklarımıza
ay cnm bol bol dınlenmelı dımı sende 2.cocuk annesı olarak bılıyosun dımı yoğun tempoyu oğlun kaç yaşında
amin canım...ben bu haftaya kadar çalıştım yeni ayrıldım doğum iznine ..ama doğum öncesi tabiki dinlenmek lazım..benim oğlum 8 yasında 3.sınıfa gidiyor artık o büyüdü bana pek bir eziyeti yok..senin kızın kaç yasında
merhabalar 36.hafta 5. günümdeyim bugün , şuan vajinamda çok fazla ağrı var , adımlarımı minik minik atabiliyorum , büyük adım attığımda daha da ağrı oluyor , sizde de böyle ağrılar oluyor mu
kızın yavrucak baya uzun süre okulda kalıyormuş şimdiki çocuklara üzülüyorum ben zaten ufak yaşta okul yollarına düşüyorlar...benim oğlum çok istedi bir kardeşnin olmasını şimdilik çok şükür kıskançlık falan yok beraber heyecanla bekliyoruz...oooooo maşall oğlun baya buyukmuş
benım kızımda ocakta 6 sını doldurucak nasıpse oda buyudu yavrucagım zaten 12.30 ta bı gıdıyo saat 7 e doğru gelıyo
cnm kızım akşamda derdı yok heyecanla kardeşını beklıyo sızxde duum nedır
bende ağrı yok ama kasılma gibi bişey oluyo minik minik yürümek zorunda kalıyorum.galiba kemikler açılıyo.doğuma hazırlıyo vücut kendini
Ya benim tansiyon yüksek değilde bende 2 haftada 4 kilo almışım gerçi ben oğlan ufak diye dünyayı yedim.hep yediklerime verdim inşallah oğlan toparlamıştır da değer.ödemde var aslında ama bakalım senin gibi bi durum varsa akşam doktor söyler herhalde.ya erken gelmesinler 38.hafta bari dolsun öyle gelsinler
ödem bendede var canım , ama çok şükür tansiyon normal . merak etme ilçala tansiyonun yükselmesini önleyebiliyorlar sen yinede dikkat et , limonlu su yap iç her gün , tuzu kes. aslında o 4 kilo , ödem canım , kilo değil yani.ödem olunca tartıda fazla kilo almış gibi duruyoruz bendede aynı sorun var çünkü.
benim doğum tarihim için doktor bayramdan hemen sonra alırız dedi.yani ekim 31 i, yada 1 kasım gibi, ama bayramı geçirmek gözümde büyüyor.doktor ne kadar kalırsa okadar iyi dedi.eğer acil bir sorun yoksa 38+ ... veya 39. haftada sezeryan yapılıyormuş
burun tıkanıklığı bende yaşamıştım canım çok zor oluyor Allah kolaylık verisn inşallah.sana verdimi doktorun tarih
Aynen canım bende çok kullandım ama artık banamısım demio burun etlerim şişiyomuş benim gebelikten dolayı doğumdan sonra geççek inşallah:26:
Selam kızlar
Nasilsiniz ? Biz pek iyi değiliz. Dün aksamdan beridir var olan karın sertlesmelerimiz daha bir şiddetlendi. Bebeğim bana cok acı çektiriyor gerçi o iyi, sağlıklı olsun da ben çekerim diyorum. Bunun dışında kasık ağrılarına ilaveten rahime iğne batmadı seklinde ağrılarım oluyor. Gece uyumak imkansız, yatakta dönerken eşimden destek alarak donüyorum.
Sola yatmak bebek için en iyi yatış pozisyonu ama artık ne sol ne sag hiç bir pozisyon rahat vermiyor. Cuma gunü kontrolumuz var ve ben fikrimi değiştirdiğimi eğer bebeğimize risk teşkil etmezse 38. Hafta bitiminde yani haftaya Cumartesi bebeğimizi alabilir mı diye soracağım. Hayır olmaz derse 30-31 Ekim veya 1 Kasım da alınacak. Gerçi o kadar hareketli ve öyle sancılarım oluyor ki acele edip vaktinden önce doğacak gibi hissediyorum.
Ve her şeyi bir yane bıraktım sürekli aklımda , icimde cocuğum için endişelerim var. Sağlıkla doğacak mı iyi bir anne baba olacak miyiz ve bebeğimizin bakımının altından kalkabilecek miyiz düşünceleri var.
Hep bir vesvese hali almış basını gidiyor umarım herseyin hayırlısı olur hepimiz için.
kızalr hepınıze merhabalar nasılsıız bakım bebeler nasıl
ay ben cok heyecanlıyım bırazdan beysal gelıcek bana arkadaşımla göbek tokuşturucaz ınşlla
mrb arkadaşlar bende kısmetse 28 kasımda bebişime kavuşcm:)
kızlar hamileliğinizde saçınızı kestirdiniz mi?
böyle birinanış var,kestirilmez diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?