inan hep öyleyiz canım benimde bebişin fl bacak boyumudur nedir hep 5 gün geriden geldi kafa ve diger ölcüler 1 hafta öndeydi enson fl tam haftasıyla uyumlu çıktı ama genede uykularım kaçıyor şüpheciyim evhamlıyım fazlasıyla saglıkla doguralım bebişlerimizi inşallah
Sağol canım yaa sorma korktum ister istemez nerden çıktı bu diye,bende de kremi var bephantenin onu mu kullansam acaba..
bende o sebepten kestirdim , bebek beslenecek senin vücudunun ihtiyacı var
ondan sonra annede kemik erimesi , diş dökülmesi vs ileriye dönük problemler
merhabalar gece aranızda uyku problemi yasayan var mı? geceleri sürekli terliyorum bu normal mi ensem hep terliyor ancak sabaha karsı uyuyabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Kullan bence yağından önce bende kremini kullanmıştım umarım iyi gelir de bir an önce geçer
Selam kızlar
Nasilsiniz ? Biz pek iyi değiliz. Dün aksamdan beridir var olan karın sertlesmelerimiz daha bir şiddetlendi. Bebeğim bana cok acı çektiriyor gerçi o iyi, sağlıklı olsun da ben çekerim diyorum. Bunun dışında kasık ağrılarına ilaveten rahime iğne batmadı seklinde ağrılarım oluyor. Gece uyumak imkansız, yatakta dönerken eşimden destek alarak donüyorum.
Sola yatmak bebek için en iyi yatış pozisyonu ama artık ne sol ne sag hiç bir pozisyon rahat vermiyor. Cuma gunü kontrolumuz var ve ben fikrimi değiştirdiğimi eğer bebeğimize risk teşkil etmezse 38. Hafta bitiminde yani haftaya Cumartesi bebeğimizi alabilir mı diye soracağım. Hayır olmaz derse 30-31 Ekim veya 1 Kasım da alınacak. Gerçi o kadar hareketli ve öyle sancılarım oluyor ki acele edip vaktinden önce doğacak gibi hissediyorum.
Ve her şeyi bir yane bıraktım sürekli aklımda , icimde cocuğum için endişelerim var. Sağlıkla doğacak mı iyi bir anne baba olacak miyiz ve bebeğimizin bakımının altından kalkabilecek miyiz düşünceleri var.
Hep bir vesvese hali almış basını gidiyor umarım herseyin hayırlısı olur hepimiz için.
kızalr hepınıze merhabalar nasılsıız bakım bebeler nasıl
ay ben cok heyecanlıyım bırazdan beysal gelıcek bana arkadaşımla göbek tokuşturucaz ınşlla
çok teşekkürler tatlım :)
Çok şükür uyku sorunum yok ama çok yatınca vajina dış bölgeleri ağrıyo,sağa dönücem mesela belim falan değil,vajina bölgemin ağrısından dönemiyorum bende.
canım vesveseleri at kafandan yaa,bende de çok güzel bi heyecan var haftaya allah izin verirse kucağımda farklı bir hayat,sorumluluk olacak ama yeğenimden deneyimliyim içim rahat,15 günlükken banyo yaptırmışlığım bile var yeğenime..annem ve k.validem de yanımda olacak dönüşümlü o yüzden de rahatım biraz..
bence güzel yönlerini düşün ki doğumunda da pozitif olasın..allah hepimize kolay,fazla acı olmayan doğumlar nasip etsin..
kızalr hepınıze merhabalar nasılsıız bakım bebeler nasıl
ay ben cok heyecanlıyım bırazdan beysal gelıcek bana arkadaşımla göbek tokuşturucaz ınşlla
Merhaba canım;
çok şükür iyiyiz oohh verin muhabbetin gözüne gözüne öperim ikinizide..
Merhaba canım;
çok şükür iyiyiz oohh verin muhabbetin gözüne gözüne öperim ikinizide..
ya keşke hepımız yakın olsak ta buluşma sansımız olsa arkadaşım ya
bu arada tam tarıhın neydı ttatlım bayramdan önceydı sanırım
kızlar hastane için kapı süsü almak istiyorum ama bişi soracağım bu kapı süsleri kapıya nası tutturuluyo hastane kapısında bunu asmak için yer oldugunu sanmıyorum kapıya capraz tül geçirip öyle mi asmak gerekiyo eğer öyleyse tülde almam gerek o yüzden sormak istedim. aslında gereksiz bi ayrıntı ama almassam içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum. 40 50 tl benim beğendiklerim acaba bebeğim için gerekli bişi mi alsam bilemedim. eğer internetten kapı süsü alanlar varsa model ekleyebilirler mi ve nereden aldıklarını?? ben şunları beğendim..Eki Görüntüle 533634 Eki Görüntüle 533635 Eki Görüntüle 533636
bunlardan hangisi güzel?
keşke valla çok isterdim bende
haftaya salı gözüküyo bakalım arifeden 1 gün önce..
kızlar hastane için kapı süsü almak istiyorum ama bişi soracağım bu kapı süsleri kapıya nası tutturuluyo hastane kapısında bunu asmak için yer oldugunu sanmıyorum kapıya capraz tül geçirip öyle mi asmak gerekiyo eğer öyleyse tülde almam gerek o yüzden sormak istedim. aslında gereksiz bi ayrıntı ama almassam içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum. 40 50 tl benim beğendiklerim acaba bebeğim için gerekli bişi mi alsam bilemedim. eğer internetten kapı süsü alanlar varsa model ekleyebilirler mi ve nereden aldıklarını?? ben şunları beğendim..Eki Görüntüle 533634 Eki Görüntüle 533635 Eki Görüntüle 533636
bunlardan hangisi güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?