2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende haftayı grip olarak geçirenlerdenim işten izin aldım dinleniyorum ama ateş borozan gibi bir ses ve öksürük ölüyorummm

Aynen canım ya benim de öyle işte bir hafta geriden dedi bir hafta boyunca ağladım durdum ama hep kendimi avutmaya çalışıyorum bunlar tahmini sonuçar diye :26: benimde hep aklımda inan ki canım sıkılıo iyice,bende senin giiyim evhamlı.gerçekten bi doğsalar sağlıkla artık rahatlasak allahın izniyle

selam hanımlar nasıl keyifler.
bugün kontrolüm vardı.herşey yolunda kilosu boyu iyi ama beyefendi dönmüş totoyu yüzünü göremedim malesef bayramdan öncede görmek istedi.ayın 23ünde tekrar kontrolüm var ve sanırsam ozaman tarih vericek artık çok heycanlıyım şimdiden:)) ayrıca ikş haftadır öksürük dadanmıştı bunun içinde görünmemi istedi.gittim dahiliye ye antibiyotik verdi.inşallah geçer karnım acıyor artık öksürmekten uyuyamıyorum.
birde bende tam gaz son dakika hazırlıklıarı başladı hastane çıkışı aldım gs li aslanlı battaniye aldım lohusa şerbet takımı sipariş ettim sonracıma şeker siparişlerimi vereceğim karar verdim sonracıma mevlüd şekeri kutularımı sipariş ettim ay cok heycanlandım eğer becerebilirsem resimleri ekliyeyim.opüyorum herkesi.

bebeğimin kilosu düşük diyen anneler üzülmeyin ya. benim bebeğimde minnak. 34+ larda 2100 gr ancaydı ki bu benim doğduğum kilom ve ben gayet sağlıklıyım. bu yaşıma kadar hiç bi sorunum olmadı çok şükür önemli olan doğumdan sonra düzgün beslenmeleri. dua edelimde sütümüz yetsin. anne sütü ile yeterince beslenen bebekler haftada 40 45 gr alıyormuş. bu oran anne karnında 25 30 gr.

bende o sebepten kestirdim , bebek beslenecek senin vücudunun ihtiyacı var
ondan sonra annede kemik erimesi , diş dökülmesi vs ileriye dönük problemler

ben saçımı şimdiye kadar 3 kere kestirdim. bence kestirmek ihtiyaçlarını arttırmaz azaltır diye düşünüyorum. tabii ben bu amaçla değil sıcaktan bunaldığım için kestirdim..

Selam kızlar

Nasilsiniz ? Biz pek iyi değiliz. Dün aksamdan beridir var olan karın sertlesmelerimiz daha bir şiddetlendi. Bebeğim bana cok acı çektiriyor gerçi o iyi, sağlıklı olsun da ben çekerim diyorum. Bunun dışında kasık ağrılarına ilaveten rahime iğne batmadı seklinde ağrılarım oluyor. Gece uyumak imkansız, yatakta dönerken eşimden destek alarak donüyorum.

Sola yatmak bebek için en iyi yatış pozisyonu ama artık ne sol ne sag hiç bir pozisyon rahat vermiyor. Cuma gunü kontrolumuz var ve ben fikrimi değiştirdiğimi eğer bebeğimize risk teşkil etmezse 38. Hafta bitiminde yani haftaya Cumartesi bebeğimizi alabilir mı diye soracağım. Hayır olmaz derse 30-31 Ekim veya 1 Kasım da alınacak. Gerçi o kadar hareketli ve öyle sancılarım oluyor ki acele edip vaktinden önce doğacak gibi hissediyorum.

Ve her şeyi bir yane bıraktım sürekli aklımda , icimde cocuğum için endişelerim var. Sağlıkla doğacak mı iyi bir anne baba olacak miyiz ve bebeğimizin bakımının altından kalkabilecek miyiz düşünceleri var.

Hep bir vesvese hali almış basını gidiyor umarım herseyin hayırlısı olur hepimiz için.

merhabalar gece aranızda uyku problemi yasayan var mı? geceleri sürekli terliyorum bu normal mi ensem hep terliyor ancak sabaha karsı uyuyabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

canım emin ol hemen hemen hepimizde aynı sıkıntılar var ben artık gece uyuyabilmek için yatmadan 3 saat öncesine kadar su meyve hiç birşey ağzıma sokmuyorum ve kzıma sürekli lütfen kızım uyu diye yalvarıyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum çünkü. Gece 2-3 pijama değiştiriyorum elimden gelse atletle yatıcam ama sonuç grip oldum hala ateşler içinde yanıyorum

Kullan bence yağından önce bende kremini kullanmıştım umarım iyi gelir de bir an önce geçer

çok teşekkürler tatlım :)

Çok şükür uyku sorunum yok ama çok yatınca vajina dış bölgeleri ağrıyo,sağa dönücem mesela belim falan değil,vajina bölgemin ağrısından dönemiyorum bende.
canım vesveseleri at kafandan yaa,bende de çok güzel bi heyecan var haftaya allah izin verirse kucağımda farklı bir hayat,sorumluluk olacak ama yeğenimden deneyimliyim içim rahat,15 günlükken banyo yaptırmışlığım bile var yeğenime..annem ve k.validem de yanımda olacak dönüşümlü o yüzden de rahatım biraz..

bence güzel yönlerini düşün ki doğumunda da pozitif olasın..allah hepimize kolay,fazla acı olmayan doğumlar nasip etsin..

kızalr hepınıze merhabalar nasılsıız bakım bebeler nasıl
ay ben cok heyecanlıyım bırazdan beysal gelıcek bana arkadaşımla göbek tokuşturucaz ınşlla

ay ben cok heyecanlıyım bırazdan beysal gelıcek bana arkadaşımla göbek tokuşturucaz ınşlla

Merhaba canım;

çok şükür iyiyiz oohh verin muhabbetin gözüne gözüne öperim ikinizide..

Uykusuzluğa hazırlık yapıyoruz biz artık kendimi böyle avutuyorum. Ne de olsa bebek doğduktan sonra bol bol uykusuz günler bizi bekleyecek. Benim de annem kayınvalidem yanımda olacak ilk sancılı dönemleri onlarla atlatirim sonrası Allah büyük.

Ay hayırlısı ile 22 Ekim'de alınacak sizin bebis degıl mı? Hayırlısı olsun saglicakla inşallah. Benim de senden 4 gün sonra olacak inşallah.

Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.

Ay ne güzel ya özendim valla keşke bursa lı arkadaşlar olsa da bizde buluşsak
Sizekeyifli sohpetler

kızlar hastane için kapı süsü almak istiyorum ama bişi soracağım bu kapı süsleri kapıya nası tutturuluyo hastane kapısında bunu asmak için yer oldugunu sanmıyorum kapıya capraz tül geçirip öyle mi asmak gerekiyo eğer öyleyse tülde almam gerek o yüzden sormak istedim. aslında gereksiz bi ayrıntı ama almassam içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum. 40 50 tl benim beğendiklerim acaba bebeğim için gerekli bişi mi alsam bilemedim. eğer internetten kapı süsü alanlar varsa model ekleyebilirler mi ve nereden aldıklarını?? ben şunları beğendim..

bunlardan hangisi güzel?

cnm merhaba ben 2 numarayı beyendım
her hastanede varmı bılmıyorum ama benım doğum yaptıgım hastanede var orda cınsıyete göre bu suslerden takıyolar cnm
ama kendıkını ıstersen onu cıkartıp takabılıyosun bence telle bılgı alabılır ona göre hazırlık yaparsın cnm benım

Canım ben sondakini beğendim digerlerine göre daha değişik. Bunlar yarenin dediği gibi hastanelerin cogunda odalar süsleniyor bence de bi arayıp bilgi al ona göre alırsın. Eğer alacaksan da tül Alman lazım. Hastaneden çıktıktan sonra oğlunun oda kapısına asarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…