2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bendede vardı burun tıknıklığı
bebiş için aldığımız buhar makinesini kullanmaya başladık geçti cnm
tavsiye ederm

canım rabbim gönlünüze göre versin istediğin yer olur inşallah doğumu olcak batımı ne iş yapıyosunuz ki stres yapma bebişi üzme zaten olacak oluyo üzülsende üzülmesende

Ya benim tansiyon yüksek değilde bende 2 haftada 4 kilo almışım gerçi ben oğlan ufak diye dünyayı yedim.hep yediklerime verdim inşallah oğlan toparlamıştır da değer.ödemde var aslında ama bakalım senin gibi bi durum varsa akşam doktor söyler herhalde.ya erken gelmesinler 38.hafta bari dolsun öyle gelsinler

ödem bendede var canım , ama çok şükür tansiyon normal . merak etme ilçala tansiyonun yükselmesini önleyebiliyorlar sen yinede dikkat et , limonlu su yap iç her gün , tuzu kes. aslında o 4 kilo , ödem canım , kilo değil yani.ödem olunca tartıda fazla kilo almış gibi duruyoruz bendede aynı sorun var çünkü.
benim doğum tarihim için doktor bayramdan hemen sonra alırız dedi.yani ekim 31 i, yada 1 kasım gibi, ama bayramı geçirmek gözümde büyüyor.doktor ne kadar kalırsa okadar iyi dedi.eğer acil bir sorun yoksa 38+ ... veya 39. haftada sezeryan yapılıyormuş

burun tıkanıklığı bende yaşamıştım canım çok zor oluyor Allah kolaylık verisn inşallah.sana verdimi doktorun tarih

bendede vardı burun tıknıklığı
bebiş için aldığımız buhar makinesini kullanmaya başladık geçti cnm
tavsiye ederm

Aynen canım bende çok kullandım ama artık banamısım demio burun etlerim şişiyomuş benim gebelikten dolayı doğumdan sonra geççek inşallah:26:

Walla güzelim söyleyip duruyorum ya benim oğlan çiroz diye eğer toparlarsa kasım 1 veya 2 si ama zayıf kalırsa açılma olmadığı sürece bekliycez.kısmetse epidural sezeryan olucak.

arkadaşlar meraba. yardımınıza ihtiyacım var, bikaç gündür vajinada çok fazla kaşıntım var. Sanırım mantar oldu. zaten kızarıklık ve akıntıda var. bir hafta önce boğaz enfeksiyonuna yakalanmıştım doktor antibiyotik ve iki ilaç daha vermişti. genelde antibiyotikler bende böyle yan etkiler yapabiliyo. Prospektüsündede nadir yan etkilerinde belirtmişler böyle bi durum olabileceğini ama olursa hemen doktorunuza başvurun ciddi durumdur yazıyo . bende randevu bulamadım doktorlar hep dolu özellikle özeller. ancak üni. hastanesinde randevu bulabildim oda çarşamba gününe. kendi doktorumda doğum iznine ayrıldı şansıma arayıp soramıyorumda. nasıl geçicek aradaki zaman bu durumumda hiç bilmiyorum. aranızda mantar olan filan oldumu. evde bapanten var kullanmaya da çekiniyorum. napabilirirm bilgii olan varmı :?

merhaba kızlar ayy cok az kalmış sizin ya bızımde ıkı basamaklılara düştü ama

daha var :) ya ben bişey sorucam hanı 32. haftada doğum ıznıne cıkılıyor ya

doktorunuz bebegın gelısımıne göre mi yoksa sata göre mi hesapaldı 32. haftanızı

benım bebegım 1 hafta onde yanı sata göre 31 haftada olcaz ama bebegım 32 olcaz o zmn mı cıkıcam doğum ıznıne ?

Walla güzelim söyleyip duruyorum ya benim oğlan çiroz diye eğer toparlarsa kasım 1 veya 2 si ama zayıf kalırsa açılma olmadığı sürece bekliycez.kısmetse epidural sezeryan olucak.
toparlar caım merak etme son haftalarda daha çok kilo alıyorlar, geçen biryerde okumuştum, anne karnında haftada 25-30 gr. alıyormuş ama doğum olursa anne sütü ile hftada 40-50 gr. alıyormuş bebek o yüzden sağlıklı ve gelişimi tamamlanmış ise sırf kilo alsın diye bazı doktorlar beklemiyormuş.hem zayıf doğan çocuk daha gzüel gelişiyor.benimkininde kilosu hep olması gerektiği gibi hiç önde gitmiyor doktor 3 kilo doğabilir dedi.

gunaydın cnm ben olsam yarn gidrdm 1 günden ne olacakki

Evet canım bende öyle karar verdim yarın sonucu alıp öyle gideceğim :)

Canım benim de çok kaşıntım oldu hamilelik boyunca dr um travazol kremi önermişti,bi zararı olmadığı için paylaştım ilaç adını dr da öyle dedi.
kullandım geçti,bi de sirkeli suyla yıkamak,sık sık çamaşır değişmek te iyi geldi..

Canım kocaman olmuş bebişin bize sat'a göre hesapladı doktorumuz öyle verdi izni.. Sanada sat'a göre verir büyük bir ihtimalle..

Umarım alır benim doktorumda 3 kiloyu bulur diyor ama bakalım artık önemli olan sağlıklı olmaları.biraz kilolu olunca bakmakta kolay oluo ama dediğin gibi zayıf çocuk daha çabuk toparlıyor

Aynen canım bende çok kullandım ama artık banamısım demio burun etlerim şişiyomuş benim gebelikten dolayı doğumdan sonra geççek inşallah:26:

ya bende geçen hafta grip oldum ya zırt pırt sümkürdüm afedersiniz,şimdi de sağ burun deliğimin iç ve uç kısmında minik bi şişlik oluşmuş neden acaba? tam burunu ayıran duvar derler ya o uçta sivilce mi şişlik mi tam anlayamadım bende şaşırdım..gripten mi acaba?:26:

Amin canım en son 2 hafta önce gittik 34+1 de 2300gr 43 cm di:26: umarım dediğin gibi atağa geçmiştir boyuda kilosu da artmıştır.ister istemez endişeleniyorum işte

inan hep öyleyiz canım benimde bebişin fl bacak boyumudur nedir hep 5 gün geriden geldi kafa ve diger ölcüler 1 hafta öndeydi enson fl tam haftasıyla uyumlu çıktı ama genede uykularım kaçıyor şüpheciyim evhamlıyım fazlasıyla saglıkla doguralım bebişlerimizi inşallah

bende o sebepten kestirdim , bebek beslenecek senin vücudunun ihtiyacı var
ondan sonra annede kemik erimesi , diş dökülmesi vs ileriye dönük problemler

Canım kocaman olmuş bebişin bize sat'a göre hesapladı doktorumuz öyle verdi izni.. Sanada sat'a göre verir büyük bir ihtimalle..

canım evet cok sukur bu gunlerı de gorduk devamı da gelrı ınsallah sağlıkla kucagımıza alırız :)

cevap için tesekkur ederım ben de öle düşünmüştüm ama emin olamamıştım

Griptendir canım sivilce olsa acısı çok tatsız oluo zorladığın için olmuştur geçer bence bikaç güne yumuşatmak için bebanthen in yağı var vitaminli o rahatlatıo bende çok zorlamıştım kanıyodu ve yara olmuştu kullanmıştım iyi gelmişti

Sağol canım yaa sorma korktum ister istemez nerden çıktı bu diye,bende de kremi var bephantenin onu mu kullansam acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…