Anlaşılan aynı şikayetler hepimizde var.:26:bende gece on kere kalkıyorum bide benim hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığım tam geçti derken tekrar nüksetti.gece nefes alamıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyoru.eşim yorganla örtünüyo ben cam açık ter içindeyim hasta olmadan şu doğum gerçekleşse bi.kasık ağrısı aynı bende de var benimki ters değil ama başı baskı yapıo sanırım.az kaldı napalım yeter ki sağlıkla gelsinler.....
ben senin kontrol dönüş mesajını okudum maşallah bebeğine :)
bende birkaç gündür giremedim , çok şükür normal herşey , ağrım var diyorum dr ye olur diyor , karnım sürekli sert diyorum normal diyor ne dediysem olur ya da normal cevabı aldım rahat bir doktor :)
bebeğimin yüzünü bu zamana kadar bir kere görebilmiştim o da bir önceki kontrolde bir ay önce bu seferde göremedim , dr de uğraşmadı zaten iki dakika baktı ultrasonda o kadar .
tayin derdimiz var , tayin için tercih yaptık istediğimiz yer olur inşallah , mesajı okuyan bir ayetel kürsi okursa çok sevinirim , o kadar stresliyim ki iki gündür durmadan ağlıyorum , stresten uyuyamıyorum birde üstüne kramplarım daha da arttı sanki stres tetikledi , biraz uykuya dalsam kramptan uyanıyorum gece üç beş defa , perşembe belli olacak o zamana kadar stresten doğum yapmazsam iyidir , zor bir dönemden geçiyorum dua edin lütfen ...
geçen cuma tansiyonum yüksek çıktı, ve aşırı ödemim varmış malesef
2haftada 4 kilo almamdan belliydi:44:
doktor bu yüzden bayramdan önce bebeği lmamız gerekebilir dedi.
çarşamba gübü tekrar gidicem o zaman kesinleşicek...
ilaç kullanıyorum umarım düzelirim.
senin belli mi canım?
ödem bendede var canım , ama çok şükür tansiyon normal . merak etme ilçala tansiyonun yükselmesini önleyebiliyorlar sen yinede dikkat et , limonlu su yap iç her gün , tuzu kes. aslında o 4 kilo , ödem canım , kilo değil yani.ödem olunca tartıda fazla kilo almış gibi duruyoruz bendede aynı sorun var çünkü.geçen cuma tansiyonum yüksek çıktı, ve aşırı ödemim varmış malesef
2haftada 4 kilo almamdan belliydi:44:
doktor bu yüzden bayramdan önce bebeği lmamız gerekebilir dedi.
çarşamba gübü tekrar gidicem o zaman kesinleşicek...
ilaç kullanıyorum umarım düzelirim.
senin belli mi canım?
burun tıkanıklığı bende yaşamıştım canım çok zor oluyor Allah kolaylık verisn inşallah.sana verdimi doktorun tarihAnlaşılan aynı şikayetler hepimizde var.:26:bende gece on kere kalkıyorum bide benim hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığım tam geçti derken tekrar nüksetti.gece nefes alamıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyoru.eşim yorganla örtünüyo ben cam açık ter içindeyim hasta olmadan şu doğum gerçekleşse bi.kasık ağrısı aynı bende de var benimki ters değil ama başı baskı yapıo sanırım.az kaldı napalım yeter ki sağlıkla gelsinler.....
bendede vardı burun tıknıklığı
bebiş için aldığımız buhar makinesini kullanmaya başladık geçti cnm
tavsiye ederm
ödem bendede var canım , ama çok şükür tansiyon normal . merak etme ilçala tansiyonun yükselmesini önleyebiliyorlar sen yinede dikkat et , limonlu su yap iç her gün , tuzu kes. aslında o 4 kilo , ödem canım , kilo değil yani.ödem olunca tartıda fazla kilo almış gibi duruyoruz bendede aynı sorun var çünkü.
benim doğum tarihim için doktor bayramdan hemen sonra alırız dedi.yani ekim 31 i, yada 1 kasım gibi, ama bayramı geçirmek gözümde büyüyor.doktor ne kadar kalırsa okadar iyi dedi.eğer acil bir sorun yoksa 38+ ... veya 39. haftada sezeryan yapılıyormuş
burun tıkanıklığı bende yaşamıştım canım çok zor oluyor Allah kolaylık verisn inşallah.sana verdimi doktorun tarih
Walla güzelim söyleyip duruyorum ya benim oğlan çiroz diye eğer toparlarsa kasım 1 veya 2 si ama zayıf kalırsa açılma olmadığı sürece bekliycez.kısmetse epidural sezeryan olucak.
toparlar caım merak etme son haftalarda daha çok kilo alıyorlar, geçen biryerde okumuştum, anne karnında haftada 25-30 gr. alıyormuş ama doğum olursa anne sütü ile hftada 40-50 gr. alıyormuş bebek o yüzden sağlıklı ve gelişimi tamamlanmış ise sırf kilo alsın diye bazı doktorlar beklemiyormuş.hem zayıf doğan çocuk daha gzüel gelişiyor.benimkininde kilosu hep olması gerektiği gibi hiç önde gitmiyor doktor 3 kilo doğabilir dedi.Walla güzelim söyleyip duruyorum ya benim oğlan çiroz diye eğer toparlarsa kasım 1 veya 2 si ama zayıf kalırsa açılma olmadığı sürece bekliycez.kısmetse epidural sezeryan olucak.
gunaydın cnm ben olsam yarn gidrdm 1 günden ne olacakki
arkadaşlar meraba. yardımınıza ihtiyacım var, bikaç gündür vajinada çok fazla kaşıntım var. Sanırım mantar oldu. zaten kızarıklık ve akıntıda var. bir hafta önce boğaz enfeksiyonuna yakalanmıştım doktor antibiyotik ve iki ilaç daha vermişti. genelde antibiyotikler bende böyle yan etkiler yapabiliyo. Prospektüsündede nadir yan etkilerinde belirtmişler böyle bi durum olabileceğini ama olursa hemen doktorunuza başvurun ciddi durumdur yazıyo . bende randevu bulamadım doktorlar hep dolu özellikle özeller. ancak üni. hastanesinde randevu bulabildim oda çarşamba gününe. kendi doktorumda doğum iznine ayrıldı şansıma arayıp soramıyorumda. nasıl geçicek aradaki zaman bu durumumda hiç bilmiyorum. aranızda mantar olan filan oldumu. evde bapanten var kullanmaya da çekiniyorum. napabilirirm bilgii olan varmı :?
kaç kilo canım oğlun inşallah ataga gecmiştir ve kilosu sizi sevindirir:))
merhaba kızlar ayy cok az kalmış sizin ya bızımde ıkı basamaklılara düştü ama
daha var :) ya ben bişey sorucam hanı 32. haftada doğum ıznıne cıkılıyor ya
doktorunuz bebegın gelısımıne göre mi yoksa sata göre mi hesapaldı 32. haftanızı
benım bebegım 1 hafta onde yanı sata göre 31 haftada olcaz ama bebegım 32 olcaz o zmn mı cıkıcam doğum ıznıne ?
toparlar caım merak etme son haftalarda daha çok kilo alıyorlar, geçen biryerde okumuştum, anne karnında haftada 25-30 gr. alıyormuş ama doğum olursa anne sütü ile hftada 40-50 gr. alıyormuş bebek o yüzden sağlıklı ve gelişimi tamamlanmış ise sırf kilo alsın diye bazı doktorlar beklemiyormuş.hem zayıf doğan çocuk daha gzüel gelişiyor.benimkininde kilosu hep olması gerektiği gibi hiç önde gitmiyor doktor 3 kilo doğabilir dedi.
Aynen canım bende çok kullandım ama artık banamısım demio burun etlerim şişiyomuş benim gebelikten dolayı doğumdan sonra geççek inşallah:26:
Amin canım en son 2 hafta önce gittik 34+1 de 2300gr 43 cm di:26: umarım dediğin gibi atağa geçmiştir boyuda kilosu da artmıştır.ister istemez endişeleniyorum işte
ama kestirmememin şöyle bir mantıklı nedeni de var canım , normalde saç çok uzayınca artık o kadar çok vitamin alamıyor vücuttan, ama kestirinc birden vitamini çok alıp canlanıyor ve parıl parıl oluyor , çünkü onarım ve tekrar uzamak için vücuttan yüksek miktarda vitamin çekiyor, zaten mide bulantıları ,tiksintiler yüzünden çok düzenli beslenemediğim için olan vitaminide saçıma yatırmamak için kestirmekte istemiyorum çok
Canım kocaman olmuş bebişinbize sat'a göre hesapladı doktorumuz öyle verdi izni.. Sanada sat'a göre verir büyük bir ihtimalle..
ya bende geçen hafta grip oldum ya zırt pırt sümkürdüm afedersiniz,şimdi de sağ burun deliğimin iç ve uç kısmında minik bi şişlik oluşmuş neden acaba? tam burunu ayıran duvar derler ya o uçta sivilce mi şişlik mi tam anlayamadım bende şaşırdım..gripten mi acaba?:26:
Griptendir canım sivilce olsa acısı çok tatsız oluo zorladığın için olmuştur geçer bence bikaç güne yumuşatmak için bebanthen in yağı var vitaminli o rahatlatıo bende çok zorlamıştım kanıyodu ve yara olmuştu kullanmıştım iyi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?