evet canımm :) ama muhtemelen çido da sezeryan olur tüp bebek ile
hamile kalanalrı da sezeryan yapıyorlar sikli gebelık sınıfına girdiği için :)
öyle olucak dimi çido konuştunuz mu hiç doktorunla :)
hoşgeldin canım aramıza doktora gittinmi nasıl öğrendin hamile olduğunu
hoşgeldin aramıza canım, kalabalıklaşıyoruz çok mutlu oluyorum :) görünür tatlım panik olma sen relax ol :)
o kadr bekledikten sonra insan bişeylerin ters gitmesinden korkmaz mı korkar tabikii, ama sen anne olarak relax ol, iyi düşün iyi olsun canımm
slm canım hoşgeldin aramızaaaa tebrik ediyorum, bende ilk defa katılmıştım hamile olduğumu öğrenince.. :)
günaydınnnnnnn tatlım, ben biraz hastaym sanırmmidem fena üstümde halsizlik var, sanırım üşüttüm sabah çok midem kalktı ama böle araba tutar gibi ıykk şimdi işteyim ama daha halsizleşirsem izin alıcam
canım hayırlı olsunn :) canım yumurtanb gecde catlasa er de catlasa son adet tarıhıne goıre hesaplıyorsun
bebegıunın haftasını bak buradan hesaplayabılırsın :)
vajinbal ultrason tehlıkelı değil aksine olası tüm riskleri görüp önlem alabılmek adına en faydalısı
vajınal yaptırmanı tavsıye ederım hayrılı olsun ınsallah guyzel haberlerle gel doktordan :)
inşallah bu sefer istediğin gibi bir hamılelık gecırısın canım ne güzell :)
günaydın canımm :) bebiş ii uslu uslu buyyo sanıyorum kı akıntılarım normal kasıklarım ara ara sızlıo
acıkıyorum ve uykum gelıyo ehhehe :) iğnelerımızı vurunuyoruz folik asitimizi içiyoruzz sağlıkla da büyüsünler ınsallah :)
halen bulantım yok çok şükür :) baş dönmesi yasıyorum ama
hoşgeldın canım hayırlı olsuınn :) ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan senı de ekleyım
tabloya sanırırm topiktekı en mınnak bebıs senın :) şu an için tabıı :)
canım ben de ara verdım 1,5 sene vücudumu kafamı hazırladım gebelıge sımdı oldu cok sukur ben de
korkuyorum ıster ıstemez ya şöyle olursa ya böyle olursa diye hakkımızda hayırlısı olsun canım
biz önlemlerımızı alalım dıkkat edelım gerısı Allah a kalmış tevekkül edelim inşallah
Emanetleri zayi etmeyen Allah a emanet edelim
ılkı 10 haftalıktı canım ıkıncısı 7 aylıktı evet zor oldu ama çok şey öğrendım en önemlısı rahatsızlıgımı öğrendım
ve tekrar tekrar dıyorum kı her şer de bir hayır varmış.... bu sefer ınsallah heğpımız güzelce sağlıkla kucaklayalım bebekelrımızı :)
tüp bebek oldugu ıcın senın ılacın daha fazla tabıı ama 12. haftalık süreci bitirince hepsi biticek çünkü iklk 12
hafta bebegın tutunması ılk organalrının gelısmesı ıcın çok krıtık haftalar 12 yi atlat yan gel yat hesabı :)
her zmaan bekelrız cannım sabah akşam çık gel kendını yorma çok :)
aminn inşallahh :)
ensarnaz korkma o herkesin icinde var.insanin aklina birsuru sey geliyo.insallah hicbiri olmasin bebeklerimiz kimseye degil allaha emanet.
sudem hosgeldin aramiza hayirli hamilelikler insallah
gunaydin beysal iyiz insallah cok saol.benimde halsizligim oluyo ozellikle ogleden sonralari.ama mide bulantim aksam oluyo sabah hic olmuyo birincidede oyleydi
merhaba canım, benim de geç döllenme oldu, 4 de 162 çıktı 4+3 de 440 çıktı biz bu akşam keseyi görmeye gidicez bakalım :)) sağılıkla gelir inşallah bebeklerimiz
canım hele ben hiç inanamıyorum, 4 sene olmadı bizim ve ilk bebeğimiz, zaten donduruluş embriyo transferiyle gerçekleşti rüyada gibiyim hala, inşallah bu rüya bitmez
selammm hoşgeldin
canım genç yaşta sıkıntılar çekmişsin ama geçmiş çok şükür, inşallah artık bundan sonra çoook mutlu olursun bebeğinle
hepinize teşekkür ederim...cızelgene gore oyle gözüküyorda onadn dedım canım
anaaaaaaammm sudem hamıle mısın hayırlı olsun
hatırladın mı benıııı 70-79 dan bend ehamıelyım 6+4 ıns
merhaba kızlar :) çok şükür rabbime dün kesemizi gördüükkbenim minik mercimeğim orada duruyordu kuzucum....kızlar inşallah kucağımıza aldığımız günü de görürüz...
bu arada bende aşırı bir iştahsızlık var.benim gibi iştah problemi yaşayan var mı.ne yapmalıyım sizce
merhaba kızlar :) çok şükür rabbime dün kesemizi gördüükkbenim minik mercimeğim orada duruyordu kuzucum....kızlar inşallah kucağımıza aldığımız günü de görürüz...
bu arada bende aşırı bir iştahsızlık var.benim gibi iştah problemi yaşayan var mı.ne yapmalıyım sizce
merhaba canımmm hayırlı olsun meleğini gördün ne güzel benim 2 bebeğim olduğundan 7. hafta gibi gitmeyi düşünüyorumm bence az az sık sık yemeye gayret et
inş..kalp atıslarıınıda görürsün canım senin kaç haftalık gebeliğin...benim 5 hafta oldu bugün gittim dr keseyi öremedi şuna çok küçük görülmeyebilir dedi ama ben,m yinede canım sıkıldı( bu arada yeniden bugün dr b hcg ye baktı 4+4 iken 300 olan b hcg bucün 5+1 de 1632 olmuş dr iyi dedi ..salı vajianal bakacak..sizce normal mi görmemesi..sanırım benimki geç döllenme o yüzden geç ilerliyor..
kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda hcg 355 çıktı ,Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam. inşallah burada sorunsuz hamilelik anlarımızı paylaşırız şimdilik bebeğimi merak ediyorum ne zaman duyarız acaba kalp atışlarını,herkesin Allah gönlüne göre versin.
inş..kalp atıslarıınıda görürsün canım senin kaç haftalık gebeliğin...benim 5 hafta oldu bugün gittim dr keseyi öremedi şuna çok küçük görülmeyebilir dedi ama ben,m yinede canım sıkıldı( bu arada yeniden bugün dr b hcg ye baktı 4+4 iken 300 olan b hcg bucün 5+1 de 1632 olmuş dr iyi dedi ..salı vajianal bakacak..sizce normal mi görmemesi..sanırım benimki geç döllenme o yüzden geç ilerliyor..
offf ben gazdan patlamak üzereyim kızlar ya vallahi çok fenayım
şükür bugün güzel haberler aldımpazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş ultrasonda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş. yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdan bakıldı yinede gördük şükür keseyi FOLBİOL diye bir vitaamin iaalacı verddi sadece 25-30 arası tekrar çağırdı sizin bu süreç nasıl geçiyor:26::26::26:
kızlar ben çok tedirgin oluyorum ...biz korunmayalı 20 ay olmuştu yani 20 ay bekledik bebişimizin gelmesini...şimdi ise çok şükür hamileyim ama hala inanamıyorum sanki Allah korusun bişeyler ters gidecek diye çok korkuyorum....yarın dr gidecegim dua edin suan 5+1 im inş...güzel haberler alırım...
ahh sorma o sorun bendedde var ayyy naasıl tetikteyim sürekli hele yatakta artık kendimi sıkmaktan içim şişticanım cok sevındım keseyı gördüğünüze :) böle güzelce devam etsın ınsallah
vajınal ultrasıonun kötü bi yanı yok aksine Alah korusun kese etrafıdna olusabilecek kanamayı
erken zamanda grerek müdehale edilebildiğinden ve daha pek çok önlemi erkenden
alabilmek açısından çok çok da sağlıklı bi yntem canım ınsallah bi sorun yoktur.
ama bi dahakına alttan baktırmanı tavsıye ederım.ben de folbiol kullanıyorum
bende test yaptıgım gun gidip görmustum keseyı cok sukur
perşembe - cuma gibi de tekrar gidicem kontrole daha kucuk olcz kalp atısı baslamamıstır ama
bakalım kısmett ben iyiym bulantım yok afedersın akıntım ve gazım var fenaa :26:
kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda hcg 355 çıktı ,Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam. inşallah burada sorunsuz hamilelik anlarımızı paylaşırız şimdilik bebeğimi merak ediyorum ne zaman duyarız acaba kalp atışlarını,herkesin Allah gönlüne göre versin.
ahh sorma o sorun bendedde var ayyy naasıl tetikteyim sürekli hele yatakta artık kendimi sıkmaktan içim şiştieşimin yaanında bişey yaapaarım diye çekiniyorum aakşam sinemadaydık orada bile molaayı zor bekledim tuvaaalette kaaalaabalık olunca insan oraadada sıkıyor kendini paaatlıycam bi raahat rahaat şeyyapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?