2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimki şimdilik sat1 7 kasım görünüyor ama bilemiyorum tabi ben ce de daha erken olur gibi geliyor!! normal doğumu çok isterim ama doktorum bilir tabe hele bi o günler gelsin... daha kesyi göremedik ki kıslar biz bugün 6 dan sonra gidicez eşimle birlikte, inşallah bi sorun çıkmaz, wallaaa mideme ağrılar girdi

hoşgeldin canım aramıza doktora gittinmi nasıl öğrendin hamile olduğunu

cızelgene gore oyle gözüküyorda onadn dedım canım

anaaaaaaammm sudem hamıle mısın hayırlı olsun
hatırladın mı benıııı 70-79 dan bend ehamıelyım 6+4 ıns
hepinize teşekkür ederim...

hoşbuldum inş..beraber bi yolda yürümek tökezlemeden ilerlemek nasip olsun hepimize....

b hcg yaptırıp öğrendim hamile olduğumu 4+3 te yaptırdım ve 1311 çıktı.

arcak ım kuzu hiç unutur muyum seni kız....

kızlar sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor..ben nasıl okuyacam bu kadar sayfayı....maş. var....daha ilk haftalar bu topik böyleyse benim işim çok zor...

selam kızlar bugun gec yazdım gunduz misafırım vardı anca girebıldım bugun mide bulantım biraz daha iyi cok sukur ama afedersiniz akıntım var sizde oluyor mu?

merhaba kızlar :) çok şükür rabbime dün kesemizi gördüükkbenim minik mercimeğim orada duruyordu kuzucum....kızlar inşallah kucağımıza aldığımız günü de görürüz...
bu arada bende aşırı bir iştahsızlık var.benim gibi iştah problemi yaşayan var mı.ne yapmalıyım sizce

merhaba canımmm hayırlı olsun meleğini gördün ne güzel benim 2 bebeğim olduğundan 7. hafta gibi gitmeyi düşünüyorumm bence az az sık sık yemeye gayret et

inş..kalp atıslarıınıda görürsün canım senin kaç haftalık gebeliğin...benim 5 hafta oldu bugün gittim dr keseyi öremedi şuna çok küçük görülmeyebilir dedi ama ben,m yinede canım sıkıldı ( bu arada yeniden bugün dr b hcg ye baktı 4+4 iken 300 olan b hcg bucün 5+1 de 1632 olmuş dr iyi dedi ..salı vajianal bakacak..sizce normal mi görmemesi..sanırım benimki geç döllenme o yüzden geç ilerliyor..

kızlar şimdi bi sitede okudum birazi içim rahatladı orada diyorki "5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.":)

merhaba canımmm hayırlı olsun meleğini gördün ne güzel benim 2 bebeğim olduğundan 7. hafta gibi gitmeyi düşünüyorumm bence az az sık sık yemeye gayret et

sağol canım benim,hayırlısıyla sen de görürsün inşallah minik kuzucuğunu.evet canım yaa öyle yapmaya çalışıyorum,az az sık sık yiyorum ama çok zorlanıyorum.inşallah geçici bir durumdur

canım dün doktorum gebeliğimin 5+2 olduğunu söyledi,5+2 de gördük yani keseyi.ama benimki erken yumurtlama oldu canım,seninki geç yumurtlama olmuştur ondandır büyük ihtimalle.bi kaç gün sonra tekrar gittiğinde görürsünüz canım inşallah meleğini

kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda hcg 355 çıktı ,Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam. inşallah burada sorunsuz hamilelik anlarımızı paylaşırız şimdilik bebeğimi merak ediyorum ne zaman duyarız acaba kalp atışlarını,herkesin Allah gönlüne göre versin.

canım hoşgeldın hayırlı olsun bebegınn :) amın amın nsallah hepımız sorunsuz gebelık gecırırızz :)
ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan ekleyım sendıe :)

canım ben beta hcg ye baktırmadım ama testı yaptıgımın ertesı gunu alttan ult ile
gördük keseyi çok şükür alttan nıe bakmıo kı onu anlamadım :26:

ooo maşallahh mercimege bak seennn kalp atıslarıını da görürüsünz ıns canımm

offf ben gazdan patlamak üzereyim kızlar ya vallahi çok fenayım

ayyy sormaa ben de ya nasıl gazım var nasılll acaip bi de akıntı afedersınn
sabah beri su gibi

şükür bugün güzel haberler aldım pazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş ultrasonda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş. yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdan bakıldı yinede gördük şükür keseyi FOLBİOL diye bir vitaamin iaalacı verddi sadece 25-30 arası tekrar çağırdı sizin bu süreç nasıl geçiyor:26::26::26:

canım cok sevındım keseyı gördüğünüze :) böle güzelce devam etsın ınsallah

vajınal ultrasıonun kötü bi yanı yok aksine Alah korusun kese etrafıdna olusabilecek kanamayı

erken zamanda grerek müdehale edilebildiğinden ve daha pek çok önlemi erkenden

alabilmek açısından çok çok da sağlıklı bi yntem canım ınsallah bi sorun yoktur.

ama bi dahakına alttan baktırmanı tavsıye ederım.ben de folbiol kullanıyorum

bende test yaptıgım gun gidip görmustum keseyı cok sukur

perşembe - cuma gibi de tekrar gidicem kontrole daha kucuk olcz kalp atısı baslamamıstır ama

bakalım kısmett ben iyiym bulantım yok afedersın akıntım ve gazım var fenaa :26:

bende aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum saadece ben çıkaraamıyorum saanki bu güzel müüthiş duygunu tadını :26: hep aklımda bebişim ona hasretim dinmemiş gibi sağlığından hep endişeliyim Allaha emanet inşallah Allah nazarlardan korusun bende 1 sene bekledim bebişimi idrar testii silikte olsa çıkar inş. diyordum çıktı kanda çıksın dedim oda çıktı değer katlanırmı acaaba dedim katlandı kese görülürmü acaba dedim görüldü MŞAALLAAAAAAAAHHHHH:: ŞÜKÜR ŞÜKÜR ŞÜKÜR şimdiide bebişim oradadır inş. ve en kısa zamandda kalp atışını duyar tamaaamına erer kucaağıma alırım inş. diyorum

ahh sorma o sorun bendedde var ayyy naasıl tetikteyim sürekli hele yatakta artık kendimi sıkmaktan içim şişti eşimin yaanında bişey yaapaarım diye çekiniyorum aakşam sinemadaydık orada bile molaayı zor bekledim tuvaaalette kaaalaabalık olunca insan oraadada sıkıyor kendini paaatlıycam bi raahat rahaat şeyyapamadım

hayırlı olsun canım hoşgeldin ..

bende bugun katıldım gruba...

kızlar u akşam dotora gittik eşimle, ben görmek istediğimi gördüm dedi henüz çok küçük siz belki bişe anlamassınız dedi, haftaya cuma iyice ortaya çıkarmış, her cuma gel kontrole dedi 8 hafta çok önemli düşüklerin en yoğun yaşandığı dönem dedi... bi de sat 1 şubat benim ama geç transfer yapıldığı için henüz 4 haftalık falan dedi, iki hafta sonra duyulabilirmiş kalp atışları... bi de ne dedi biliyomusunuz!! ben şok! aa ikiz olabilir sanki kaç embriyo konulmuştu, diğerinden daha küçük bi oluşum daha görünüyor dedi!!!!!!!
ama peki neden benim endişelerim btmiyor kızlar neden bir rahat nefes alığ ohhh beee hamileyim diyemiyorum korkuyorum:44:

:)) ay canım ilk iki sene bende kocanın yanında bişi yapamıyordum, baktım o raat, walla ben de en sonunda saldım gitti :)) başlarda zor geldi tabe ama gülüyoruz falan işte komik oluyo gerçi osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler ama
amaan neyse, benim çok mide baırsak problmim var zaten hiç kasamıycam kendi evimde rahat edemiycemmi canımm sen de nereye kadar kasasaksın yaahuuu

hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…