2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhabalar yeniden..
uzun zamandır giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar. tüm arkadaşlara hayırlı olsun bebekleri.

bizde 7 sinde gördük keseyi çok şükür. haftaya çarşambada kalbini duyacağız inşallahhh..

şimdilik çok iyi gidiyor. biraz akıntım var bide uyku.. onun dışında çok şükür hiç bişeyim yok.

ohh maşallah canım, hoşgeldin, benim vajinalden zor göründü, gerçi tüp bebek olayından sonra bizim vajina kanıksadı artık durumu hiç garip gelmiyo!! sağlıkla kucağına alırsın minnoşunuinşallah

tebrik ederimmm walla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana

ayşemm yok kuzum ne kızması düşünme sakın öylee :13:

doktora gidip güzel haberler alan arkadaşlara kocaman bir maşallaah

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr :13:

ya kızlar bu bel ağrısı beni mahfediyor, uyuyamadım yine oturmasıda uzanmasıda zor geliyor

merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar

merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar

hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kızınıda Allah bağışlasınn

canım ne sıkıosn kendını bebem ben hııc sıkmıom valla biz akrı koca o konularda rahatız kiii
gebelığın en önemlı belirtsiidir gaz yani vücut eskısıne oranla hızlı calsıtıgınden doğal olrk bi
enerji salınımı oluyo eheueheu eşimim yanında sorun değilde dediğin gibi dışarda fena
dün akşam annemelrdeydık ayy tutmuomda kendımı ama bisürü ınsan kasılıosn ıster ıster
akrnım olmus davul gibi

canım ne güzel belkı de ıkızdır bi taşlaa iki kuşş ah canım ben de öyleyım sankı her an bişe lcakmıs gibi gelıo
dun arkadasım nasısılsın vare mı sıkıntın dıo yok bişeyım ıyıym kanamam bile yok diyorum nıye olsun kı deli dio
ama işte ben ya kanamam olursa ya kasık ağrıalrım sıddetlenrıse fln diye korkuyorum valla kocişle bile yaramazlıklara ara verdık
kendı dedi 12. hafta bıtene kadar yok die karar aldık...azbucuk temkınlı davranıcazz bakalım ınsallah dayanabılırsek
canım annelık paket programı yuklenıyıo ya ıste sımdıden basladık korumacılıga sağlıkla gelir inşallah
hepimizin bebişlerii

hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..

elif biz bu sefer takvim hesaabı yaptık kaybetttıgım önceki doğaçlama olmuştu

merhaba canım evet yürüdük gittik vallaa :) ay benımde akıntı var uyku da oluyo e gebeyıs olsun o kadancık :)
da gaz fena oluyo inşallah kalp atısını da görürsnz canımm :) gel sık sık

tamam o zaman yannış annama olmasın die şaaaptım :)

canım cok ayakta mı duruyopsun sen veya çok yoruyosun kendını kesın bel agrısı cok ayakta
durmaktan olur bak otur dınlen su 9-10 hafta gecsn rahatlıcaz ama sımdı yenı oldugu ıcın yorulmak
çok agrı yapar bizde :) ben ıs yerınde hep oturuyorum eve gıdıncede yatıorm kalkıp bi iş yapıyorum
dinlenıyorum kalkıyrum bi diğerini yapıyorum napayım...gecenkınde bu kendımı çok yormak yuzunden
ılk haftalarım kanamayla gecmıstı ama öle olcanı bılmıyordum bu sefer iş kalsın bana nee diorm :)

merhaba canım hayırlı olsunn :)oo ıkıncı gelıo desenee :)
bilgilerini yaz da ekleyelım tabloya :)

günaydın kızlar bugun cok kötü uyandım mıde bulantısıyla ve su saate kadarda gecmedi sürekli lavabodayım inşallah su 3 ayı saglıklı bişekilde atlatırız bebişlerimizle beraber..

merhaba kızlar yeni akidişlerimiz niçin yazmıyor bilgilerını ekleyelım tablomuza aaaaooouıuu yani :)

ben bugün iyiym hoş um :) uykumu aldım...Dün akşam yeğenim pıt pıt yürümeye başladıı

bi ileri bi geri derken bi çok güldük eğlendik haline kapıdan girdim sevınc nıdaları attı hemen

zaten ben dursam o durmuyo atlıyo üstüme cimcime koşturdu durdu

kolları acıp bi annaneye bi dedeye bi anneye bi teyzeye pıt pıt yürüdü cadı

günaydınnnn güzel anneler
ben işteyim çalışıyorum, cuamrtesi 1 e kadar şirketteyiz biz :126:
bir hafta daha nasıl geçecek ikinci kontrole kadar hiç bilmiyorum :44:

günaydın güze anne adayları

günaydın canımm :)

günaydınnnn güzel anneler
Ben işteyim çalışıyorum, cuamrtesi 1 e kadar şirketteyiz biz :126:
Bir hafta daha nasıl geçecek ikinci kontrole kadar hiç bilmiyorum :44:

günaydın çidocum :) ben de işteyimm bugün 1 e kadar :)

perşembe gunu doktora gidicem ben de ınsallah cok heyecanlıyım

canım hoşgeldın hayırlı olsun bebegınn :) amın amın nsallah hepımız sorunsuz gebelık gecırırızz :)
ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan ekleyım sendıe :)
teşekkürler canım.Tablo için bilgilerim: benim yaşım 31 kilo 62 ilk bebeğim yaşadığım şehir edirne ,aynı zamanda bende çalışıyorum

hayırlı olsun canım hoşgeldin ..

bende bugun katıldım gruba...
teşekkürler canım,seninde hayırlı olsun bebeğin.

hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..
teşekkürler.4 senelik evliyim ilk bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.ne takvim hesabı güzelim ah okadar kolay sahip olamadım malesef 2 senedir her ay bu anı bekliyordum zor olduğu için şuan çok kıymetli inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma.

tebrik ederimmm walla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun .

canım ekleıdm ama muhtemel doğum tarıhı ile son adet tarıhın yok :)

Son düzenleme:
ay-she ciğim bu msj ı sana burdan göndermek zorunda kaldım. çünkü henüz 100 msj yollamadığınız için özel msj gönderemezsiniz diyor. beni de 2012 kasım anneleri grubuna eklemeni istiyorum. ama msj atamıyorum. Ne yapmalıyım ?

canım tabıı kı bılgılerını buraya yazabılırsın :)

kızlar beta hcg 10,96 hamileysem kasımda anne olucam hamilemiyim ?

canım degerın düşük ama ayrından sonra bi test daha yapotır eger degerın en az ıkıye katlamışsa

yani 20 den fazla olduysa hamılesın demektirç...hakkında hayırlısı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…