şükür bugün güzel haberler aldımpazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş ultrasonda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş. yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdan bakıldı yinede gördük şükür keseyi FOLBİOL diye bir vitaamin iaalacı verddi sadece 25-30 arası tekrar çağırdı sizin bu süreç nasıl geçiyor:26::26::26:
kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda hcg 355 çıktı ,Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam. inşallah burada sorunsuz hamilelik anlarımızı paylaşırız şimdilik bebeğimi merak ediyorum ne zaman duyarız acaba kalp atışlarını,herkesin Allah gönlüne göre versin.
ben de seninle aynı fikirdeydim, hatta ben çok titizim bu konularda organik beslenme, organik kıyafetler vs ama çalışırken başıma böyle bir şey geldiği için tavsiye aldım. sonra kendim ingilizce makalelerden falan da araştırdım, gaviscon zararsız ve fetüse hiç geçmiyor.; çünkü kana hiç karışmadan bağırsaklardan atılıyor canım. doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum şu aralar bunun için size danışayım dedim. var mı bir bildiğiniz?
elif merhaba, benimki de 4 haftalıkkan 62 idi, önemli olan değerin her iki günde bir iki katına çıkması düzgün katlanması zaten... geç döllenme olabiliyor dedikleri gibi, bizimki embriyo transferi olduğu için zaten mucizeydi benim için bu :)
bana verdikeri ilk test tarihi 27 şubattı be ogün 38 i görünce kesin tutmadı diyip hüngür hüngür ağlamıştım çünki tüp yaptıran arkadaşlarımın 12. gün beta hcg değeri (transferden itibaren gün sayısı) genelde 150-200 lerde idi.. yani kafanızı karıştırmayım bunlarla neticede 5 in üzerindeki tüm değerler pozitif ve katlanıyorsa sorun yok :
canım ben de iş yerinde habire çay kahve içen tiplerdedim, şimdi ne içeceğimi şaşırdım, sigarayı da bıraktım zaten bi süredir ama bişeyler içme ihtiyacı hissediyorum... adaçayı ve rezenenin zararlı olduğunu duydum ha bir de tarçının ıhlamur zararsız başka ne içilebilir bilmiyorum!!!
kizlar ben ilk hamileligimde 7. ay gibi genelde butun gebelerde olan reflu sorunu yasadim.bi arkadasim papatya cayinin ilactan iyi geldigini soyleyince doktora sordum.icebilirsin gercekten ise yariyor dedi.sorunum oldugunda bir bardak iciyordum neredeyse 3_4 gun kesiyodu.gercekten cok ise yariyor.ama yinede siz bilirsiniz bi doktora sorun isterseniz.
saol cido ben ilk bebegimi kaybettim simdi bu da birden hemen olunca inanamiyom sanki hep olumsuzlukla karsilasacakmisim gibi geliyo.doktora bile gitmek istemiyom.carsamba bidaa kan verecem bakalim ins yukselmistir.ertesi gunde keseyi gormeye gidecez artik
merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar
ahh sorma o sorun bendedde var ayyy naasıl tetikteyim sürekli hele yatakta artık kendimi sıkmaktan içim şiştieşimin yaanında bişey yaapaarım diye çekiniyorum aakşam sinemadaydık orada bile molaayı zor bekledim tuvaaalette kaaalaabalık olunca insan oraadada sıkıyor kendini paaatlıycam bi raahat rahaat şeyyapamadım
kızlar u akşam dotora gittik eşimle, ben görmek istediğimi gördüm dedi henüz çok küçük siz belki bişe anlamassınız dedi, haftaya cuma iyice ortaya çıkarmış, her cuma gel kontrole dedi 8 hafta çok önemli düşüklerin en yoğun yaşandığı dönem dedi... bi de sat 1 şubat benim ama geç transfer yapıldığı için henüz 4 haftalık falan dedi, iki hafta sonra duyulabilirmiş kalp atışları... bi de ne dedi biliyomusunuz!! ben şok! aa ikiz olabilir sanki kaç embriyo konulmuştu, diğerinden daha küçük bi oluşum daha görünüyor dedi!!!!!!!
ama peki neden benim endişelerim btmiyor kızlar neden bir rahat nefes alığ ohhh beee hamileyim diyemiyorum korkuyorum:44:
hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..
merhabalar yeniden..
uzun zamandır giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar. tüm arkadaşlara hayırlı olsun bebekleri.
bizde 7 sinde gördük keseyi çok şükür. haftaya çarşambada kalbini duyacağız inşallahhh..
şimdilik çok iyi gidiyor. biraz akıntım var bide uyku.. onun dışında çok şükür hiç bişeyim yok.
ayşemm yok kuzum ne kızması düşünme sakın öylee:13:
doktora gidip güzel haberler alan arkadaşlara kocaman bir maşallaah
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr :13:
ya kızlar bu bel ağrısı beni mahfediyor, uyuyamadım yine oturmasıda uzanmasıda zor geliyor
merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar
günaydın güze anne adayları
günaydınnnn güzel anneler
Ben işteyim çalışıyorum, cuamrtesi 1 e kadar şirketteyiz biz :126:
Bir hafta daha nasıl geçecek ikinci kontrole kadar hiç bilmiyorum :44:
teşekkürler canım.Tablo için bilgilerim: benim yaşım 31 kilo 62 ilk bebeğim yaşadığım şehir edirne ,aynı zamanda bende çalışıyorumcanım hoşgeldın hayırlı olsun bebegınn :) amın amın nsallah hepımız sorunsuz gebelık gecırırızz :)
ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan ekleyım sendıe :)
teşekkürler canım,seninde hayırlı olsun bebeğin.hayırlı olsun canım hoşgeldin ..
bende bugun katıldım gruba...
teşekkürler.4 senelik evliyim ilk bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.ne takvim hesabı güzelim ah okadar kolay sahip olamadım malesef 2 senedir her ay bu anı bekliyordum zor olduğu için şuan çok kıymetli inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma.hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun .tebrik ederimmmwalla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana
teşekkürler canım.Tablo için bilgilerim: benim yaşım 31 kilo 62 ilk bebeğim yaşadığım şehir edirne ,aynı zamanda bende çalışıyorum
teşekkürler canım,seninde hayırlı olsun bebeğin.
teşekkürler.4 senelik evliyim ilk bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.ne takvim hesabı güzelim ah okadar kolay sahip olamadım malesef 2 senedir her ay bu anı bekliyordum zor olduğu için şuan çok kıymetli inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma.
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun .
Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]:44:[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]24[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]63[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]niltt[/td]
[td]30[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]55[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teachercnn[/td]
[td]27[/td]
[td]mersin[/td]
[td]57[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ensarnaz[/td]
[td]30[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]85[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] ikinci bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]incifen[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]50[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beysal[/td]
[td]26[/td]
[td]sakarya[/td]
[td]??[/td]
[td]03/02/2012[/td]
[td]09/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sesevda[/td]
[td]30[/td]
[td]denizli[/td]
[td]??[/td]
[td]24/02/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilalmenteskaya[/td]
[td]26[/td]
[td]kütahya[/td]
[td]58[/td]
[td]26/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angelgirln[/td]
[td]27[/td]
[td]şehir[/td]
[td]61[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdilara[/td]
[td]26[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]07/02/2012[/td]
[td]13/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesininbirtanesi[/td]
[td]28[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]70[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyooooooo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasib2538[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]85[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hevin[/td]
[td]28[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]58[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylul_1688[/td]
[td]24[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]53[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]06/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]çido[/td]
[td]34[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]67[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoooo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lavinya[/td]
[td]27[/td]
[td]??[/td]
[td]59[/td]
[td]26/0/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]polypoly[/td]
[td]30[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]54[/td]
[td]10/02/2012[/td]
[td]17/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvr[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]62[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyooo[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
takip çizelgesi yapmak isteyenler;Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
ay-she ciğim bu msj ı sana burdan göndermek zorunda kaldım. çünkü henüz 100 msj yollamadığınız için özel msj gönderemezsiniz diyor. beni de 2012 kasım anneleri grubuna eklemeni istiyorum. ama msj atamıyorum. Ne yapmalıyım ?
kızlar beta hcg 10,96 hamileysem kasımda anne olucam hamilemiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?