2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

slm ay_she cim, benim yaş 34, kilo 74, sat 28 ocak, beklenen doğum tarihi 3 kasım, izmirde yaşıyorum. ilk kez anne olacağım. bu gün 6+0 yım. Başka yazmam gereken bir şey varmı ?

merhaba kızlaarr..bugün nasılsınız.benim bu sabah midem fenaydı.ilk defa bugün istifra ettim,lavaboya zor yetiştim yani,bakalım devamı gelecek mi:18::18:

merhaba kızlaarr..bugün nasılsınız.benim bu sabah midem fenaydı.ilk defa bugün istifra ettim,lavaboya zor yetiştim yani,bakalım devamı gelecek mi:18::18:

ayy canım başladı demeekk bulantılar kusmalarr

şu 6. Haftayı da bulantısız gecırısem baslamaz bı daha sanırırm yaa

çok zor bulantı allah yardımcın olsun canım kraker ye zeytın ye ıı gelıo bayaa :)

slm ay_she cim, benim yaş 34, kilo 74, sat 28 ocak, beklenen doğum tarihi 3 kasım, izmirde yaşıyorum. Ilk kez anne olacağım. Bu gün 6+0 yım. Başka yazmam gereken bir şey varmı ?

hayırlı olsun canımm :) sağlıkla kucakla ınsallah hemmen ekledim tablomuzaa :)

Son düzenleme:
Ben geçen senenin kasım annesiyim. Sizi görünce içim bir tuhaf oldu, ne çabuk geçmiş zaman dedim. Benim sat tarihim de 31 ocaktı, güzel kızım 4 kasım da spinal sezeryanla dünyaya geldi.O kadar güzel duygular yaşayacaksınız ki anne olmak inanılmaz güzel. Şimdi kızım 4 ay 6 günlük gülücükler saçıyor kahkaha atıyor. Hamileliliğiniz hayırlı olsun.
Kasımda anne olmak çok güzel havalar tam soğumamışken bebiş geliyor. Sonra zaten çok küçük olduğu için hep evde olunuyor. Yaza da büyümüş olacağı için rahatça gezeceğiz inşallah. Hem kilolar da gitmiş oluyorBen 16 kilo almıştım.Şimdi 3 kilosu kaldı. Ama kızıma tek başıma baktığım için bu tempoyla yakında gider diye düşünüyorum. Size tavsiyem hamileliğinizi rahat ve stressiz geçirmeniz. Ben de 1. bebeğimi kaybettiğim için çok pimpirikliydim. Başta kanamam olmuştu. Ama bakın şimdi kollarımda. Mide bulantıları, uyku hali,ilginç rüyalar,aşermeler, bebeğinizin hareketlerini hissetmek hamilelikle ilgili her şey bence muhteşem. Kese göründü mü?Kalp atışı var mı?ikli test,üçlü test, hareket etti etmedi telaşlanacak çok şey var biliyorum. Ama bebeğinizin doğduğunda uyumlu , uslu bir bebek olmasını istiyorsanız şimdiden huzurlu olmaya çalışın. Öpüyorum sizi

bende hiç bulantı yok canım, bu beni çok korkutuyor. 29 şubatta iki kese gördük. benim tüp bebek 3. denemeydi. 21 martta kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktorum. ama günler geçmiyor. Üstelik hiç bulantı da olmayınca çok korkuyorum acaba devam ediyormu sona mı erdi ? Allahım içim içimi yiyor ...

Ben cıkıyorum kızlar öpüyom hepınısı :)

bebıs cok acıktıı doyurayım onu

slm ay_she cim, benim yaş 34, kilo 74, sat 28 ocak, beklenen doğum tarihi 3 kasım, izmirde yaşıyorum. ilk kez anne olacağım. bu gün 6+0 yım. Başka yazmam gereken bir şey varmı ?

selam aramıza hoş geldin valla ne yalan söyliyim sat görünce çok sevindim aynıyız çünkü benimde tahmini doğum tarihim 3 kasım inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.
nasıl gidiyo benim çok zor geçiyo mide bulantım var çok fena bu tabi kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyo doktora çıktınmı ayyyy nolur kusura bakma ama napim çok merak ediyorum

CANIM YA INSALLAH BIZDE AYNIALRINI 2013 KASIM ANNELERİ İÇ,İN YAZARIZZ

AYY O GÜNLER Bİ GELSE Bİ GELSE KUCAGIMA ALACAGIM GUNU INANIR MISIN HERGUN HAYAAL

EDİYORUM NASIL OLCUAK NE KADAR COK AĞLARIM ACABA HEMEN EMZIREBILIR MIYIM EŞİMİN GÖZLERİ

NASIL PARLAR SEVINCLE HEP DÜŞÜNÜYORUM INSALLAH BIZEDE SAĞLIKLA KUCAKLAMAK NASİB OLUR CANIM

İLK HAFTALAR ZOR GECIYR AMA 12 HAFTADAN SONRA Bİ SÜRÜ ŞEY HEMEN GECICEK ZAMAN :) INSALLAHH :)

TAVSİYELERIN ICIN TESEKKURLER

CANIM BULŞANTI BEBEGIN SAĞLIKLI VEYA SAGLIKSIZ OLDUUGNU GÖSTEREN Bİ BELİRTİİ DEĞİLDİR Kİ
NE GÜZEL BULANTI YOK OHHH :) KEYFINI CIKAR BÖLE DÜŞÜNP CANINI SIKMA LÜTFENN :)
3. GEBELIGIM ILK IKISINI KAYBETTIM BİRİSİNDE ÇOK BULANTI YASADIM BİRİNDE HİİÇ BULANTI YASAMADIM
YANI BU VE DAHA PEK ÇOK TECRUBEM SAYESINDE BUNU BİLİYORUM TERORİK DEĞİL YASANMIS BİLGİ :)
BULANTIYI KAFANA TAKMA STRES YOK BÜYYO BEBİŞLERIMIZZ :)

Teşekkürler ay_she cim, Listede kendimi gördüm. çok keyiffli :))

:)

canım korkma hiç,içini ferah tut.evet bende bulantılar başladı ama ablamda hiç bulantı olmamıştı,bir kere bile kusmadı şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var.kişiden kişiye değişiyor canım...demek iki kese maaşallah canım maaşallah,hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inş.dualarım seninle....

Slm canım, tam tersine çok sevindim. Bende karşılaştırmak istiyorum. benim 3. tüp bebek denemesi olduğu için bende çok meraklı ve heyecanlıyım. 29 şubatta iki kese gördük. 21 martta kalp atışları için çağırdı doktorum. En azından birinde kalp atışını duyarız inşallah dedi. Bende hiç bulantı başlamadı. Bu beni çok korkutuyor. bulantı genelde hamileliğin devam ettiğine bir işaret olduğu için, bence sevinmelisin. Bende bulantı olmadığı için acaba sona mı erdi diye endişe ediyorum.. Senin bulantıların ne zaman başladı canm, sen doktora gittin mi ??

Arkadaşlar, ne kadar güzel olumlu şeyler duymak, inanıyorum ki bu zor süreçte bana çok yardımcı olacaksınız .İnşallah hep birlikte birbirimize pozitif enerji aşılayarak, bu günleri çok keyifli bir şekilde geçirecek ve çok güzel dostluklar edineceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiller,, hepimizin kucağında bebilerimizle birilkte güzel günler görmemiz dileğiyle... Nice mutlu haftalara hep birlikte inşallahh..

ay_she canım çok teşekkürler beni listeye eklemişsin ama tarihleride vereyim ben sana SAT 05.02.2012 MUH. DOĞ. TARİHİ 11 KASIM 2012

Merhaba benim son adet tarihim 26 Ocak bugün 6+2 günlük hamileyim dün hem vajinal hemde karından kalp atışı gözükmedi. Bugün ki beta hcg degerim 69.081,00. 1 Mart'ta 4910 dü. Beklenen dogum tarihim 1 Kasım , Acaba bir sorun mü var kalp atışı görmememiz normal mı sizce?

Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

inşallah ikisininde kalplerinin atışlarını duyarsın.. keseler göründüyse bence hiç korkma benimde kesemi gördü doktorum 6 martta gittim şimdi tekrar 15 martta çağırdı kalp atışlarını dinlemek için.bence çok şanslısınki bulantın yok benim görümceminde yeni bebişleri oldu onunda hiç bulantısı olmamıştı.benim mide bulantımı birazda ilaçlar yapıyo benim birtane kızım ve iki düşüğüm var bunuda kaybetmemek için doktorum bazı ilaçlar verdi birazda onlar bulantı yapıyo sanırım bulantılarım bir haftadır var özellikle sabahları çok kötü oluyorum inşallah senin olmaz

Mrb canım zannetmiyorum herhangi b,r sorun olacağını.Ben de 6 haftalık hamileyim.Kesem gözüktü ama benim dr um da 10 gün sonraya çağırdı kalp atışları için.Daha erken dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…