2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir. Bizde baş ağrısı başladı, bulantı azalıyo ama baş ağrısı hemen yerini alıyor. Baş ağrısına çözüm bulan varsa yazarsa sevinirim.

ben bugün çok maydonoz yedim ne gibi sakıncası var bilmiyordum lütfen cvp yaz

Maydonoz bebek sökücü diyorlar burda da çok konuşuldu bir de nar içinde aynı şeyi söylüyorlar. Bazı arkadaşlar araştırmış ama çok az yemekten bişey olmaz endişelenme 3 ay boyunca da yememeye özen göster ne olur ne olmaz ben burdan duydum fazla bir bilgim yok yanlış anlama ve üzme kendini. Bende yemiştim bilmeden kahverengi lekem ondan mı oldu bilemem ama bebiş iyi hemde pidenin arasına koyup yemiştim. Nar ekşisi nar bunlarda çıktı şimdilik hayatımdan kesin bişey yok benim bildiğim tekrar diyorum bilmeden kesin böyle olur diyemem sadece buradan duydum araştıran anneler söyledi

Son düzenleme:

Ya benimde geçen hafta bir ağrıdı da dünyam karardı rengim attı inş çözümü vardır canım

aynen yaa arkadaşlar başımın ağrısından duramadım bugün,sabahtan beri çatlayacak gibi ağrıyo,benim gün gün hamilelik takvimimde sıcak soğuk kompress yapın yazıyo,ben duş aldım az önce biraz ii geldi gibi...

iyi geceler kızlar.. ikili test ne zaman yapılıyor doktorumun bana gel dediği tarihte ben 10+3 olacağım inşallah.. 11-14. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum ama gittiğimde yapılır mı acaba ?

antalya çok gelişmiş bir şehir eminim orada da çok iyi dr. bulursun.
tıp alanında en gelişmiş şehirlerden biri.

dün gece ve bugün benimde oldu kahverengi akıntım dr rapor verdi dinlenmen gerek dedi.çok korktum umarım şu bir ayıda rahatca atlatırz en zor aylar 1.2.3. ay allah yardımcımız olsun
amin canım Allahın izniyle atlatıcaz inşallah
amin canım. inşallah yaşamam.

kızlar mrb, ben de sabahtan beri başım ağrıyo bi tavsiyeniz var mı die girdim, okuyunca çok şaşırdım bi çogunuzda varmıs. demekki bu da hamilelikle alakalı. napalım dayancaz. bu arada ben istanbuldan döndüm. yarın dr randevum var inşallah.

evet yoğun başağrısı yaşayabiliyoruz bazen. güzel haberlerle gel dr.dan. gör bebişini

ben bugün çok maydonoz yedim ne gibi sakıncası var bilmiyordum lütfen cvp yaz

maydonoz,nane,tarçın,adaçayı..... bunlar başlıca aklıma gelenler çok fazla tüketmemek gerekiyor. çok yedim dediğin bir demet değildir heralde hem bir kereden bişiy olmaz.
içini ferah tut.

bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine

bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine

Hayırlı olsun canim.listeye beni de ekleyebilirsen sevinirim.

anne :emaya
yaşı :29
kilo :61
sat :05/02/2012
cinsiyeti :belli degil
Muht. Doğ.Tarihi :11/11:2012
Son durum:ilk bebegimiz ve sabirsizlikla bekliyoruz.

çok sevindim hayırlı olsun. ay-she arkadasımız içinde iyi olmuş.

hadi bakalım kolay gelsin.

er_ca yaş 27 şehir bilecik kilo 49 sat 19 şubat muht d.t 25 kasım ilk bebek

çok sevindim hayırlı olsun. ay-she arkadasımız içinde iyi olmuş.

hadi bakalım kolay gelsin.

er_ca yaş 27 şehir bilecik kilo 49 sat 19 şubat muht d.t 25 kasım ilk bebek

ayyy ne güzel zapzayıf hamile kalmıssın, ben de 56ylaa kaldım zayıflamaya cabalarken daha da dobişko olcam

ayyy ne güzel zapzayıf hamile kalmıssın, ben de 56ylaa kaldım zayıflamaya cabalarken daha da dobişko olcam

kimin dobişko olacağı hiç belli olmaz canım. bakarsın ben 25 kiloyla kapatırım. sen 10 :)
Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin kiloymuş,çatlakmış,hiç umurumda değil.

bulemsu; canım çizelgeye yeni bölümler eklesek mi acaba?

doğum şekli? toplam alınan kilo? kaçıncı haftada doğum yapıldığı gibi.... ayrıntılar eklesekmi?
bizler için de bilgilendirici olur. ve bebeğin kilosu gibi... yada yeni bir doğum çizelgesi de açılabilir.

günaydın süper kasım anneleri bugün yine yağmurlu bir güne uyandık sakarya da ama olsun ben bugün enerjik olmaya çalışıyorum güne nasıl başlarsam öyle devam edermiş bakalım :) hafif bir baş ağrım var ama olsun o da geçicek bebişim iyi olsun yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…