2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Sen de benim rüya olayına dönmüşün ben de öyle karışık rüyalar gördüm ki hamile kalmaz olaydım diyesim gelmişti sonra bu kader doğumda ölmezsin de karşıdan karşıya gecerken ölürsün diye avuttum kendimi şaka bir yana ben bu doğumdan çok korkuyorum yarın arkadaşın eşi ikiz doğuracak adam yarın sakinleştirici vurulayım diyordu biz ne yapalım

sevgili polypoly arkadaşım

Konunun sahinus arkadaşımızla hiç alakası yok,senin konunu da okumuştum ben ki hele o konuyla uzaktan yakından alakası yok...

burda yok sırtı delik bebekler,hastalıklı özürlü doğan bebekler ve doğduktan sonra hemen ölen bebeklerden falan bahsedilmişti,folik asit almayan annelerden kaynaklı olduğu söylendi.Bizim konumuz onunla alakalı lütfen sen üzerine alınma..Senin konunu daha önce okumuştum zaten ve de çok üzülmüştüm gerçekten.
Ama çok şükür sağlıkla almışsın kucağına,darısı diğerine ve bizlere inşallah...

kızlar hamileliliğin ilk aylarda uzun yola çıkılabilir mi ? ben belki 1 ay sonra 7 saatlik yola gidebilirim 2 gün kalıp tekrar 7 saatlik yol çekip evine dönmeliyim doktorunuz bu konuda sizi uyardı mı birşey söyledi mi

Ben bu şeyi uzatmayacağım senin msjından önce başkaları da attı. Bu konuyu uzatmak bana yakışmaz bence sen de sana yakışanı yap ve uzatma şu an en son istediğim şey saçma sapan tartışmalardır. İşimdeyim huzurluyum mutluyum burdaki arkadaşlarımlada bir arada olmaktan gayet memmunum

evet canım aynen oyle hayırlısı
demek kırmızı olouyor aslında cok beyazım yok ama gene de kızıl ıstemem tabı saol

cok gecmıs olsun ıyı olduguna sevındım allah hayırlı zamanda saglıklı evlatlar versın ınsallah

Ewet ben de dedim başka msj fln fln diye o alınmış gereksiz yere ben seni düşündüm yok sırt delik melik rüyana fln gelir diye korktum kötü oluyo adam.

merhaba herkese hayırlı akşamlar.

ben bugün bişey farkettim daha önce olmuyordu düz yatarken karnım pıt pıt atıyo sanki göbek deliğimin altında bi kalp var gibi ama acayip belirgin. sizde de var mı böyle bişey. kazağımın üstünden bile belli oluyo.

bu arada kan testi sonuçlarımı aldım ben bugün hepsi iyi cıkmış. toksoplazma ıgg 0 negatif, ıgm 0.09 negatifti. önce korktum 0.09 dan ama doktor bişey yok herşey normal dedi. antirubella ıgg de 150 pozitif cıkmış yani kızamık testi. artık ben bunu bidaha geçirmem mi demek oluyor bu.?

Son düzenleme:

Böyle olunca oğlan geliyor diyolar

Ewet ben de dedim başka msj fln fln diye o alınmış gereksiz yere ben seni düşündüm yok sırt delik melik rüyana fln gelir diye korktum kötü oluyo adam.

Tabi ki insan ister istemez kafasına takıyor ve pozitif düşünceden negatifliğe doğru yöneliyor..E o saye de de sağlıklı doğum yapmak zorlaşır ister istemez..Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim canım..

canım iyi olduğuna sevindim. inşallah hamilelik haberin hemen gelicek. ilk 3 ay bebek düşüren o kadar çok ki sonradan bebişini kucağına alanda çok. yalnız şu lafına katılıyorum. kocana iyice doy.

onu bende gördüm de kasığında görenler var. onu göremedim. akşam bi etraflıca gözlemleyeyim. test sonuçlarına sevindim. ama o ne anlama geliyor bilmiyorum. doktorun normal dediğine göre bağışıklığın var heralde canım.

gün gün değişiyor işte canım. maalesef hala midem kötü hiç bişey yemiyorum ben. bütün sağlıklı beslenme planlarım suya düştü sen baktırdın mı kan idrar tahlili?

:) dogru eslerin mesai bitmek üzere ewe gelmeleri yakın ondan sizinkide bitior

hem öyle hem de çoğumuz da işteyiz ben de dahil hamilelik sandelye üzerinde geçiyo bir kısmımıza malesef çocuk şimdiden iş hayatına atıldı annem de beni öyle yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…