Anneler....Bütün bu gerginliğiniz hamilelikten biliyorsunuz dimi :) Kimsenin bir kötü niyeti yok yazışma olmasından dolayı birbirimizi rahatça yanlış anlayabiliyoruz. Hepimiz bir konu hakkında bilgi ya da fikir sahibiysek paylaşmak istiyoruz. Bundan doğal ne var? Sadece üzülmeye, kırılmaya çok yatkın olduğumuz şu dönemde biraz dikkatli olmak hepimizin faydasına...
Ben sabahtan beri hamilelikte neler yenmemesi gerekire bakıp ağlıyorum mesela, fazla dikkat edememişimm..."Ne yapayım kürtaj olurum artık birşey varsa" diyecek hale geldim.
Allah herşeyden önce hepimizin bebeğini "sağlıkla" kucağına almayı nasip etsin. pozitif enerjimizle birbirimize güç verelim. İyi günde, kötü günde en iyi destekçilerimiz birbirimiz olacağız diye düşünüyorum. Çünkü aynı anda, aynı şeyleri yaşayan, hisseden anne adaylarıyız biz öyle değil mi?
Hadi bol sağlık herkese ve bebişlerimize...
alınırım. çünkü konuyla alakalı bir mesaj yazmıştım.kızımın deliği olduğunu söylemiştim.mesajı okuyunca tabiki üzerime alınırım.agrasif değilim.sadece yazılan mesaj tuhafıma gitti. keşke benide o zamanlar başıondan geçen biri bilgilendirseydi.böyle yaşanmış şeyleri başkalarından duyunca insan kendini bi şekilde hazırlıyor.ben folik asit kullanmayan sakat doğurur demedim zaten, burdaki diğer mesaj yazanlarda demedi, sadece kullanmak önemli, kullanmayanlar dr a danışırlar belki diye başıma gelen bişeyle anlatmaya çalıştım.
felaket senaryolarıymış...
evet canım aynen oyle hayırlısıtabi sen ilk hamileliğinden dolayı çekiniyorsun ama yakında söylemek zorunda kalacaksın. boşver vakit kazan kazanabildiğin kadar. kına konusuna gelince. saçlar çok kızarıyor bilesin. beyazların varmış. onlar kırmızı renge dönüşüyor.
herkese merhaba
belkı benı merak edenınız olmustur
ıyıyım canlarım
cok agrı cektım hem bedenen hem kalben acı cektım
ama Allahtan geldıgıne onun herseyı ıstedıgı zamana verecegıne ınandım
doktor herseyı normal buldu kurtaj basarılı gectı dusukten sonra
1 ay gecsın adetten sonra korunma dedı
bakalım bıraz beklım dıorum 1-2 ay
toparlanım mayısda bı tatıle cıkayım
azcık kocama doyayım
valla adamdanda uzaklastım ııce sonra aranıza gelırım yıne
sızler ıyısınız okuıyyorum nazenıne cok uzuldum ama bumesajımı okusun
gonluınu ferah tutsun..ılk bebek dusuren bız degılız yenınden bebıslerımız olur oyle degılmı canlarım?
Ewet ben de dedim başka msj fln fln diye o alınmış gereksiz yere ben seni düşündüm yok sırt delik melik rüyana fln gelir diye korktum kötü oluyo adam.sevgili polypoly arkadaşım
Konunun sahinus arkadaşımızla hiç alakası yok,senin konunu da okumuştum ben ki hele o konuyla uzaktan yakından alakası yok...
burda yok sırtı delik bebekler,hastalıklı özürlü doğan bebekler ve doğduktan sonra hemen ölen bebeklerden falan bahsedilmişti,folik asit almayan annelerden kaynaklı olduğu söylendi.Bizim konumuz onunla alakalı lütfen sen üzerine alınma..Senin konunu daha önce okumuştum zaten ve de çok üzülmüştüm gerçekten.
Ama çok şükür sağlıkla almışsın kucağına,darısı diğerine ve bizlere inşallah...
merhaba herkese hayırlı akşamlar.
ben bugün bişey farkettim daha önce olmuyordu düz yataken karnım pıt pıt atıyosanki göbek deliğimin altında bi kalp var gibi ama acayip belirgin. sizde de var mı böyle bişey. kazağımın üstünden bile belli oluyo.
bu arada kan testi sonuçlarımı aldım ben bugün hepsi iyi cıkmış. toksoplazma ıgg 0 negatif, ıgm 0.09 negatifti. önce korktum 0.09 dan ama doktor bişey yok herşey normal dedi. antirubella ıgg de 150 pozitif cıkmış yani kızamık testi. artık ben buna bidaha geçirmem mi demek oluyor bu.?
Ewet ben de dedim başka msj fln fln diye o alınmış gereksiz yere ben seni düşündüm yok sırt delik melik rüyana fln gelir diye korktum kötü oluyo adam.
Böyle olunca oğlan geliyor diyolar
herkese merhaba
belkı benı merak edenınız olmustur
ıyıyım canlarım
cok agrı cektım hem bedenen hem kalben acı cektım
ama Allahtan geldıgıne onun herseyı ıstedıgı zamana verecegıne ınandım
doktor herseyı normal buldu kurtaj basarılı gectı dusukten sonra
1 ay gecsın adetten sonra korunma dedı
bakalım bıraz beklım dıorum 1-2 ay
toparlanım mayısda bı tatıle cıkayım
azcık kocama doyayım
valla adamdanda uzaklastım ııce sonra aranıza gelırım yıne
sızler ıyısınız okuıyyorum nazenıne cok uzuldum ama bumesajımı okusun
gonluınu ferah tutsun..ılk bebek dusuren bız degılız yenınden bebıslerımız olur oyle degılmı canlarım?
merhaba herkese hayırlı akşamlar.
ben bugün bişey farkettim daha önce olmuyordu düz yatarken karnım pıt pıt atıyosanki göbek deliğimin altında bi kalp var gibi ama acayip belirgin. sizde de var mı böyle bişey. kazağımın üstünden bile belli oluyo.
bu arada kan testi sonuçlarımı aldım ben bugün hepsi iyi cıkmış. toksoplazma ıgg 0 negatif, ıgm 0.09 negatifti. önce korktum 0.09 dan ama doktor bişey yok herşey normal dedi. antirubella ıgg de 150 pozitif cıkmış yani kızamık testi. artık ben bunu bidaha geçirmem mi demek oluyor bu.?
onu bende gördüm de kasığında görenler var. onu göremedim. akşam bi etraflıca gözlemleyeyim. test sonuçlarına sevindim. ama o ne anlama geliyor bilmiyorum. doktorun normal dediğine göre bağışıklığın var heralde canım.
bnde slm werim dedm ama malesef selam alan yok
Slm ama biz mesaiyi tamamlamak üzereyiz
:) dogru eslerin mesai bitmek üzere ewe gelmeleri yakın ondan sizinkide bitior
hem öyle hem de çoğumuz da işteyiz ben de dahil hamilelik sandelye üzerinde geçiyo bir kısmımıza malesef çocuk şimdiden iş hayatına atıldı annem de beni öyle yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?