2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Benim bebişte resimde ters dönüyo sanki hemen doğacakmış gibi şaka maka dörtte birini geçirdik hamileliğin başlamak bitirmenin yarısıyla biz başladıkta dörtte birini bitirdik bile yolun yarısından çoğunu geçmişiz bile 

kızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
herşey yolundaymış ilk defa minişimin kalp sesini dinledim. herşey çok güzelmiş. dün akıntı gelince çok telaş yapmıştım içeride birşey görmedi dr. sıkıntı yok dedi.
ben yine de yatıyorum işte böyle. progestan + folbiol + euthyrox (tiroid hormonu) bu ilaçlara devam dedi. işte böyle.

bugün gittiğim 2. dr.umdu biraz genç bir bey eşim kıskandı ve bozuldu ama sesini çıkarmadı. dr. sürekli çok ciddi baktı. :26: inşallah alışır.

elbette öyle canım. pozitif ol. bende ilk bebeğimi kaybettim. kürtajla alındı ve ben pko rahatsızlığım olduğu için 14 ay tedavi gördüm zor hamile kaldım.
Allah nasip etmişşe ne yapsan gelir amaa nasip değilse pamuklarada sarınıp yatsan kuş sütüylede beslensen olmaz.
dilerim ki istediğin zamanda tekrar hamile kalırsın ve inşallah bu yaşadığın talihsizlik son olur.
Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün

Canim bosver takilma ayni olayi bende anlattim.bildiklerini yapsinlar.burasi bi paylasim alani ve herkes herseyi söyleyebilirler.eskiden folik asit yada herneyse varmiydi diyenler acaba hastanede cocuk bolumunu hic ziyaret ettimi merak ediyorum.ben her gun oralardaydim.bir cok doktor kadin dogumcu veya baska bi doktor hastalarina uyguladiklari tedavi protokollerini akrabalarina uygulamiyolar.neyse zaten herkes kendi bebeginden sorumlu isteyen istedigini yapmakta özgür...

Canim bosver takilma ayni olayi bende anlattim.bildiklerini yapsinlar.burasi bi paylasim alani ve herkes herseyi söyleyebilirler.eskiden folik asit yada herneyse varmiydi diyenler acaba hastanede cocuk bolumunu hic ziyaret ettimi merak ediyorum.ben her gun oralardaydim.bir cok doktor kadin dogumcu veya baska bi doktor hastalarina uyguladiklari tedavi protokollerini akrabalarina uygulamiyolar.neyse zaten herkes kendi bebeginden sorumlu isteyen istedigini yapmakta özgür...

sıkıntının olmamasına sevindim canım inş bundan sonra baska skıntın olmaz
eşinin kıskanması normal ama görmezden önemli olan dr iyi ilgilenmesi
benim dr erkek ama çok güzel ilgileniyordu antalyay gidince ne yapacam bilmem içimi sıkıntı sardı şimdiden

Hadi gözün aydın canım bebişinin güzel haberlerini almışsın.Çok sevindim, darısı diğer riskli hamişlerimizin başına inşallah. Ama sakın bırakma kendini olur mu moralini yüksek tut, kendini yormamaya devam,, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini

Bu arada benim kocacık pek bir arar sorar oldu beni normalde günde 1 kere arardı o kadar. Şimdi nerdeyse 2 saatte bir nasılsın iyi misin diye arar oldu, bir dediğimi iki de etmiyor. İlla bir bebiş gerekiyormuş demek ki he he Sizin kocacıklarda var mı değişim kızlarrr???

çoook sevindim canım benim eşiin kusura bakmasın doktor o ne olacakki
sen dikkat et güzelim meleğine ve kendine tekrardan çok sevindim canım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

canım benim çok sevindim bebeğini görmene kalp atışını duymana gözünaydın .demekki kanaman normal bazı kadınlarda olan kahverengi akıntılardan hiç endişe etme 3 ay boyunca böyle akıntısı gelenler oluyor.benim bir arkadaşımında böyleydi doktoru bebekte problem göremeyince damarların genişlemesinden kaynaklanıyor demişti.progestan kaç mg lık alıyorsun ben 200 mg lık alıyorum acayip baş dönmesi yapıyor.doktor vajinadanda atabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum.

canım benim ne oplur üzülme Allahım senden gelen herşey kabulüm diye duanı et.bende kalp atışlarının durması sebebi ile kürtaj oldum 5 sy sonra tekrar hamile kaldım hiç merak etme Allah sabrının mükafatını en güzel şekilde verecek gez eğlen kocanla güzel vakit geçir.

saol canım çok aydınalttın içime sındı şimdi

amin canım sağol. Allah hepimize kucağımıza aldığımızı göstersin

kocam da bir değişim yok normalde de çok üzerime titrer.

çoook sevindim canım benim eşiin kusura bakmasın doktor o ne olacakki
sen dikkat et güzelim meleğine ve kendine tekrardan çok sevindim canım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
:)aamminn canım cümlemize inşallah. haklısın dr. o sonuçta alışacak benim kıskanç koca da.

100 lük alıyorum canım. günde 3 tane. ben bebişimin iyi gittiğini görünce nasıl sevindim anlatamam. çok güzel bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere versin

merhaba hamişler, günlerdir koşturmacadan giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerinize ve sizlere sağlıklı günler diliyorum :)

merhaba hamişler, günlerdir koşturmacadan giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerinize ve sizlere sağlıklı günler diliyorum :)

tşk ederim.ben bugün dr a gittim bebeğimin fasulyemin kalbini dinledik çok heyecan verici bi duygu.umarım bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

dün gece ve bugün benimde oldu kahverengi akıntım dr rapor verdi dinlenmen gerek dedi.çok korktum umarım şu bir ayıda rahatca atlatırz en zor aylar 1.2.3. ay allah yardımcımız olsun

dün gece ve bugün benimde oldu kahverengi akıntım dr rapor verdi dinlenmen gerek dedi.çok korktum umarım şu bir ayıda rahatca atlatırz en zor aylar 1.2.3. ay allah yardımcımız olsun

Dikkat edin kendinize ben de oldu dinlendim geçti inş sizde de öyke olur ama ayaklar yukarıda ve sadece wc için kalktım maydonozdan uzak durun kızlar

offf kızlar yemek yedim ama nasıl . çıktı çıkacak. midemi bastırsın diye cips yedim biraz iyi geldi.

canım gözün aydın. inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın.

ohh senin için iyi olmuş. benim aşkım hep düşüncelidir. tek fark benim hatırımın sormasının yanında bebişinde hatırını sorması :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…