herkese merhaba
belkı benı merak edenınız olmustur
ıyıyım canlarım
cok agrı cektım hem bedenen hem kalben acı cektım
ama Allahtan geldıgıne onun herseyı ıstedıgı zamana verecegıne ınandım
doktor herseyı normal buldu kurtaj basarılı gectı dusukten sonra
1 ay gecsın adetten sonra korunma dedı
bakalım bıraz beklım dıorum 1-2 ay
toparlanım mayısda bı tatıle cıkayım
azcık kocama doyayım
valla adamdanda uzaklastım ııce sonra aranıza gelırım yıne
sızler ıyısınız okuıyyorum nazenıne cok uzuldum ama bumesajımı okusun
gonluınu ferah tutsun..ılk bebek dusuren bız degılız yenınden bebıslerımız olur oyle degılmı canlarım?
eğer lafınız banaysa , ilacın önemli olduğunu bahsettim, başıma gelen bi olayıda anlattım ki hani bilmeyen olursa kulağında küpe olsun diye, yoksa milleti korkutmak gibi bi derdim yok.arkadaşın biri sormuş bende kendi yaşadıklarımı fikrimi söyledim, çok rahatsız oluyorsanız o zaman bu tür konulara girmezsiniz.burası bi paylaşım alanıysa herşey konuşuluyor burda iyisiyle kötüsüyle.siz sadece iyi şeyler görmek duymak bilmek istiyorum derseniz o zaman konuları kendiniz eleyeceksiniz, yada girmeyeceksiniz.
sırf moraliniz bozuluyor diye ben yorum yapamayacakmıyım.
eğer lafınız banaysa , ilacın önemli olduğunu bahsettim, başıma gelen bi olayıda anlattım ki hani bilmeyen olursa kulağında küpe olsun diye, yoksa milleti korkutmak gibi bi derdim yok.arkadaşın biri sormuş bende kendi yaşadıklarımı fikrimi söyledim, çok rahatsız oluyorsanız o zaman bu tür konulara girmezsiniz.burası bi paylaşım alanıysa herşey konuşuluyor burda iyisiyle kötüsüyle.siz sadece iyi şeyler görmek duymak bilmek istiyorum derseniz o zaman konuları kendiniz eleyeceksiniz, yada girmeyeceksiniz.
sırf moraliniz bozuluyor diye ben yorum yapamayacakmıyım.
sıkıntının olmamasına sevindim canım inş bundan sonra baska skıntın olmazkızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
herşey yolundaymış ilk defa minişimin kalp sesini dinledim. herşey çok güzelmiş. dün akıntı gelince çok telaş yapmıştım içeride birşey görmedi dr. sıkıntı yok dedi.
ben yine de yatıyorum işte böyle. progestan + folbiol + euthyrox (tiroid hormonu) bu ilaçlara devam dedi. işte böyle.
bugün gittiğim 2. dr.umdu biraz genç bir bey eşim kıskandı ve bozuldu ama sesini çıkarmadı. dr. sürekli çok ciddi baktı. :26: inşallah alışır.
kızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
herşey yolundaymış ilk defa minişimin kalp sesini dinledim. herşey çok güzelmiş. dün akıntı gelince çok telaş yapmıştım içeride birşey görmedi dr. sıkıntı yok dedi.
ben yine de yatıyorum işte böyle. progestan + folbiol + euthyrox (tiroid hormonu) bu ilaçlara devam dedi. işte böyle.
bugün gittiğim 2. dr.umdu biraz genç bir bey eşim kıskandı ve bozuldu ama sesini çıkarmadı. dr. sürekli çok ciddi baktı. :26: inşallah alışır.
çoook sevindim canım benim eşiin kusura bakmasın doktor o ne olacakkikızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
canım benim çok sevindim bebeğini görmene kalp atışını duymana gözünaydın .demekki kanaman normal bazı kadınlarda olan kahverengi akıntılardan hiç endişe etme 3 ay boyunca böyle akıntısı gelenler oluyor.benim bir arkadaşımında böyleydi doktoru bebekte problem göremeyince damarların genişlemesinden kaynaklanıyor demişti.progestan kaç mg lık alıyorsun ben 200 mg lık alıyorum acayip baş dönmesi yapıyor.doktor vajinadanda atabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum.kızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
canım benim ne oplur üzülme Allahım senden gelen herşey kabulüm diye duanı et.bende kalp atışlarının durması sebebi ile kürtaj oldum 5 sy sonra tekrar hamile kaldım hiç merak etme Allah sabrının mükafatını en güzel şekilde verecek gez eğlen kocanla güzel vakit geçir.herkese merhaba
belkı benı merak edenınız olmustur
ıyıyım canlarım
cok agrı cektım hem bedenen hem kalben acı cektım
ama Allahtan geldıgıne onun herseyı ıstedıgı zamana verecegıne ınandım
doktor herseyı normal buldu kurtaj basarılı gectı dusukten sonra
1 ay gecsın adetten sonra korunma dedı
bakalım bıraz beklım dıorum 1-2 ay
toparlanım mayısda bı tatıle cıkayım
azcık kocama doyayım
valla adamdanda uzaklastım ııce sonra aranıza gelırım yıne
sızler ıyısınız okuıyyorum nazenıne cok uzuldum ama bumesajımı okusun
gonluınu ferah tutsun..ılk bebek dusuren bız degılız yenınden bebıslerımız olur oyle degılmı canlarım?
cnm ben emzirme minderini kullandıktan sonra emzirmenin keyfine vardım..sen ve bebek çok rahat ediyosun hakkaten..ama bebişler kilo aldıkça yastığa sığamaz hale geliyo,dediğin gibi destek için kullandım sonradan..emzirme önlüğünü ben doğum yapanlara hediye götürüyorum artık,nekadar kullandım anlatamam heryerde kurtarıcım oldu..ama meyve emme emziğini kızım sevmedi kullanamadım,bide meyvelerin suyu çok akıyo emdikçe,bebeğin üstü başı heryer meyvesuyu içinde kalıyo..
amin canım sağol. Allah hepimize kucağımıza aldığımızı göstersinHadi gözün aydın canım bebişinin güzel haberlerini almışsın.Çok sevindim, darısı diğer riskli hamişlerimizin başına inşallah. Ama sakın bırakma kendini olur mu moralini yüksek tut, kendini yormamaya devam,, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini
kocam da bir değişim yok normalde de çok üzerime titrer.Bu arada benim kocacık pek bir arar sorar oldu beni normalde günde 1 kere arardı o kadar. Şimdi nerdeyse 2 saatte bir nasılsın iyi misin diye arar oldu, bir dediğimi iki de etmiyor. İlla bir bebiş gerekiyormuş demek ki he heSizin kocacıklarda var mı değişim kızlarrr???
:)aamminn canım cümlemize inşallah. haklısın dr. o sonuçta alışacak benim kıskanç koca da.çoook sevindim canım benim eşiin kusura bakmasın doktor o ne olacakki
sen dikkat et güzelim meleğine ve kendine tekrardan çok sevindim canım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
canım benim çok sevindim bebeğini görmene kalp atışını duymana gözünaydın .demekki kanaman normal bazı kadınlarda olan kahverengi akıntılardan hiç endişe etme 3 ay boyunca böyle akıntısı gelenler oluyor.benim bir arkadaşımında böyleydi doktoru bebekte problem göremeyince damarların genişlemesinden kaynaklanıyor demişti.progestan kaç mg lık alıyorsun ben 200 mg lık alıyorum acayip baş dönmesi yapıyor.doktor vajinadanda atabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum.
.
kızlar pastırma yasakmı bizlere??
merhaba hamişler, günlerdir koşturmacadan giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerinize ve sizlere sağlıklı günler diliyorum :)
dün gece ve bugün benimde oldu kahverengi akıntım dr rapor verdi dinlenmen gerek dedi.çok korktum umarım şu bir ayıda rahatca atlatırz en zor aylar 1.2.3. ay allah yardımcımız olsun
Bu arada benim kocacık pek bir arar sorar oldu beni normalde günde 1 kere arardı o kadar. Şimdi nerdeyse 2 saatte bir nasılsın iyi misin diye arar oldu, bir dediğimi iki de etmiyor. İlla bir bebiş gerekiyormuş demek ki he heSizin kocacıklarda var mı değişim kızlarrr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?