2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın arkadaşlar..
bebeklerini kaybedenlere çok geçmiş olsun..umarım tez vakitte sağsağlim kucaklarına alırlar evlatlarını..
benim ilk çocuğumdaki gibi bunda da lekelenmelerim başladı yine hem de aynı haftada..dün dr.a gittim..12. haftada kanamam olmuştu ilk hamileleğimde dedim.. senin rahim damarlanmanla alakalı olabilir bol su iç dedi..200lük progestan verdi akşam yatarken alacam..zaten halsizim doğru dürüst bir şey yiyemiyorum
bebekte sorun yok maşşalllah kalp atımı normal..yine tam 1 hafta geri gösterdi cihaz..
şimdilik rapor almak istemedim..evde malum daha çok stres oluyor insan..

Son düzenleme:

canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın bende progestan kullanmıştım ve iyi geldi bana benimde hamileliğimin başında lekelenmmelerim olmuştu..

bu arada herkese günaydınnnnnn:

canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın bende progestan kullanmıştım ve iyi geldi bana benimde hamileliğimin başında lekelenmmelerim olmuştu..

bu arada herkese günaydınnnnnn:

teşekkürler canım..haftasonu kız kardeşimin nişanı vardı ister istemez yorulduk..eve gelince de çamaşır falan derken..hayırlısıyla 12. haftayı bi doldursaydık..sonrası iyi geçer inş.

herkese kocaman bir günaydın
ben bugun rahat uyudum eşim yanımdaydı ama yarın gidecek 2 ay yok sonra

ekledim canım

çok sevindim hayırlı olsun. ay-she arkadasımız içinde iyi olmuş.

hadi bakalım kolay gelsin.

er_ca yaş 27 şehir bilecik kilo 49 sat 19 şubat muht d.t 25 kasım ilk bebek
ekledim canım

canım çizelge bu sekliyle çok kalabalık buna hiç dokunmayalım
bazı seyler daha netleşşin ayrıntıları ekleyelim
dediğin ayrıntılar ve kaçıncı haftada cinsiyet öğrenildi gibi

Son düzenleme:
teşekkürler canım..haftasonu kız kardeşimin nişanı vardı ister istemez yorulduk..eve gelince de çamaşır falan derken..hayırlısıyla 12. haftayı bi doldursaydık..sonrası iyi geçer inş.

kardeşin içinde hayırlı olsun canım allah mesut etsin..

günaydın..

Günaydın kızlar,

2 gündür baş ağrısı çekiyorum. demek bu haftada bu olacakmış. araştırdım hormonlardanmış normalmiş. maşallah her belirtiyide yaşıyorum. biri eksik kalaydı ne olurdu

Canım benim zor bir dönem olacak senin ve eşin için ama olsun çok uzun değil en azından hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

biri eksik kalsaydı ne olurdu biliomusun :)
neden bende bu belirti yok die için içini yerdi

biri eksik kalsaydı ne olurdu biliomusun :)
neden bende bu belirti yok die için içini yerdi

:))))) ayyy canım güldürdün beni. yer miydim? yerdim heralde. şöyle diyelim o zaman. tamam onuda yaşadık hadi bitsin. kısa ve hafif olsun belirtiler.

bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine

günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım benim çok aşırı gazım var ve bel ağrım dr.um gaz sorunu için hap verdi aranızda gaz problemi için
ilaç kullanan var mı BULEMSU hayırlı olsun canım listeye benide eklermisin yaş 34 balıkesir 3. bebek kg 75 sat 6 şubat muhtemel doğum tarihi 12 kasım teşekkürler

Son düzenleme:
Bu arada herkese günaydın kızlaar :)

ehehe canım ıkıncı bebegımde ben de aynen bu cumleyı kurmustum yasamadıgım bı belırtısı olmıycak die

ben sıkıntı cekıodm ama her gittiğimde bebgımı dahada buyumus goruyordum hatta dr lar süper gelısıo ya

maşallah diyolardı :) tabıı öle gorunce agrı sızı unutuyosun :)

günaydın canım, kalp atışını duydun dünyalar senin olduu demiii maşallahh maşallahh çok sevindim..dikkat et kendinee annişşş

günaydın kızlar,

bende bu sabah acayip bi baş ağrısıyla uyandım. iş yerinde kahvaltımı yaptım. oda arkadaşıma dert yanıyordum başım çok ağrıyor diye...o sırada buraya geldim...bizim kızlara bi sorayım dedim...anammm o da ne bi baktım...tüm anneler aynı dertten muzdarip
demekki bu baş ağrısı bile normal bi belirti...işe gelene kadar serviste gözlerimi kapadım, uyumaya çalıştım...kahvaltı yapmadan önce daha çok ağrıyordu, şimdi daha iyi gibiyim...

kendinize ve bebişlere iyi bakınız...

öpüldünüzz

günaydınnn arkadaşlar yağmurlu ve rüzgarlı bi güne merhaba dedik.. kış geri geldi sanki:)

Bulemsu canım benide ekleyebilirmisin yaş:28 kilo:53 yer:balıkesir ilk bebiş sat:13 şubat tahmini doğum tarihi:20/11/2012
yarışmacı arkadaşlara başarılar:))

bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine

Kızlar günaydınn
Bulemsu tatlım hayırlı olsun,beni de ekler misin?

anne yaşı: 28
kilo :56
sat :28 Ocak
Muht. Doğ.Tarihi: 08.11.2012
Son durum: İlk bebişimiz olacak hayırlısıyla.

evet canım benim haklısın. inşallah tekrar aynı belirtileri yaşayacaksın ve aynı şekilde bebeğin sağlıklı gelişecek.

inşallah canım kısa ve hafif belirtiler inşallah :)

inşallah inşallah. hadi evde olsak neyse. işteyken insan adapte olamıyor.

geçmiş olsun hepimize. sende kendine iyi bak.

aslında havalar kötüleşsin daha iyi. yaz geç gelsin geç bitsin. bebelerimiz azıcık serpilsin öyle kış gelsin. küçük olacaklar üşümesinler.

çok tşk ederim içimi rahatlattın.çok korkmuştum bi daha yemem aman aman fasulyeme bişey olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…