- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
günaydın arkadaşlar..
bebeklerini kaybedenlere ço geçmiş olsun..umarım tez vakitte sağsağlim kucaklarına alırlar evlatlarını..
benim ilk çocuğumdaki gibi bunda da lekelenmelerim başladı yinehem de aynı haftada..dün dr.a gittim..12. haftada kanamam olmuştu ilk hamileleğimde dedi. senin rahim damarlanmanla alakalı olabilir bol su iç dedi..200lük progestan verdi akşam yatarken alacam..zaten halsizim doru dürüst bir şey yiyemiyorum
bebekte sorun yok maşşalllah kalp atımı normal..yine tam 1 hafta geri gösterdi cihaz..
şimdilik rapor almak istemedim..evde malum daha çok stres oluyor insan..
canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın bende progestan kullanmıştım ve iyi geldi bana benimde hamileliğimin başında lekelenmmelerim olmuştu..
bu arada herkese günaydınnnnnn:
ekledim canımHayırlı olsun canim.listeye beni de ekleyebilirsen sevinirim.
anne :emaya
yaşı :29
kilo :61
sat :05/02/2012
cinsiyeti :belli degil
Muht. Doğ.Tarihi :11/11:2012
Son durum:ilk bebegimiz ve sabirsizlikla bekliyoruz.
ekledim canımçok sevindim hayırlı olsun. ay-she arkadasımız içinde iyi olmuş.
hadi bakalım kolay gelsin.
er_ca yaş 27 şehir bilecik kilo 49 sat 19 şubat muht d.t 25 kasım ilk bebek
canım çizelge bu sekliyle çok kalabalık buna hiç dokunmayalımkimin dobişko olacağı hiç belli olmaz canım. bakarsın ben 25 kiloyla kapatırım. sen 10 :)
Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin kiloymuş,çatlakmış,hiç umurumda değil.
bulemsu; canım çizelgeye yeni bölümler eklesek mi acaba?
doğum şekli? toplam alınan kilo? kaçıncı haftada doğum yapıldığı gibi.... ayrıntılar eklesekmi?
bizler için de bilgilendirici olur. ve bebeğin kilosu gibi... yada yeni bir doğum çizelgesi de açılabilir.
teşekkürler canım..haftasonu kız kardeşimin nişanı vardı ister istemez yorulduk..eve gelince de çamaşır falan derken..hayırlısıyla 12. haftayı bi doldursaydık..sonrası iyi geçer inş.
herkese kocaman bir günaydın
ben bugun rahat uyudum eşim yanımdaydı ama yarın gidecek 2 ay yok sonra
ekledim canım
ekledim canım
canım çizelge bu sekliyle çok kalabalık buna hiç dokunmayalım
bazı seyler daha netleşşin ayrıntıları ekleyelim
dediğin ayrıntılar ve kaçıncı haftada cinsiyet öğrenildi gibi
herkese kocaman bir günaydın
ben bugun rahat uyudum eşim yanımdaydı ama yarın gidecek 2 ay yok sonra
ekledim canım
ekledim canım
canım çizelge bu sekliyle çok kalabalık buna hiç dokunmayalım
bazı seyler daha netleşşin ayrıntıları ekleyelim
dediğin ayrıntılar ve kaçıncı haftada cinsiyet öğrenildi gibi
Günaydın kızlar,
2 gündür baş ağrısı çekiyorum. demek bu haftada bu olacakmış. araştırdım hormonlardanmış normalmiş. maşallah her belirtiyide yaşıyorum. biri eksik kalaydı ne olurdu
bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine
biri eksik kalsaydı ne olurdu biliomusun :)
neden bende bu belirti yok die için içini yerdi
bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine
Günaydın kızlar,
2 gündür baş ağrısı çekiyorum. demek bu haftada bu olacakmış. araştırdım hormonlardanmış normalmiş. maşallah her belirtiyide yaşıyorum. biri eksik kalaydı ne olurdu
:))))) ayyy canım güldürdün beni. yer miydim? yerdim heralde. şöyle diyelim o zaman. tamam onuda yaşadık hadi bitsin. kısa ve hafif olsun belirtiler.
kızlar dün gece dr.a gideceğimi söylemiştim. merak edenler için yazıyorum.
herşey yolundaymış ilk defa minişimin kalp sesini dinledim. herşey çok güzelmiş. dün akıntı gelince çok telaş yapmıştım içeride birşey görmedi dr. sıkıntı yok dedi.
ben yine de yatıyorum işte böyle. progestan + folbiol + euthyrox (tiroid hormonu) bu ilaçlara devam dedi. işte böyle.
bugün gittiğim 2. dr.umdu biraz genç bir bey eşim kıskandı ve bozuldu ama sesini çıkarmadı. dr. sürekli çok ciddi baktı. :26: inşallah alışır.
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir. Bizde baş ağrısı başladı, bulantı azalıyo ama baş ağrısı hemen yerini alıyor. Baş ağrısına çözüm bulan varsa yazarsa sevinirim.
Günaydın kızlar,
Bu arada herkese günaydın kızlaar :)
ehehe canım ıkıncı bebegımde ben de aynen bu cumleyı kurmustum yasamadıgım bı belırtısı olmıycak die
ben sıkıntı cekıodm ama her gittiğimde bebgımı dahada buyumus goruyordum hatta dr lar süper gelısıo ya
maşallah diyolardı :) tabıı öle gorunce agrı sızı unutuyosun :)
inşallah canım kısa ve hafif belirtiler inşallah :)
günaydın kızlar,
bende bu sabah acayip bi baş ağrısıyla uyandım. iş yerinde kahvaltımı yaptım. oda arkadaşıma dert yanıyordum başım çok ağrıyor diye...o sırada buraya geldim...bizim kızlara bi sorayım dedim...anammm o da ne bi baktım...tüm anneler aynı dertten muzdarip
demekki bu baş ağrısı bile normal bi belirti...işe gelene kadar serviste gözlerimi kapadım, uyumaya çalıştım...kahvaltı yapmadan önce daha çok ağrıyordu, şimdi daha iyi gibiyim...
kendinize ve bebişlere iyi bakınız...
öpüldünüzz
günaydınnn arkadaşlar yağmurlu ve rüzgarlı bi güne merhaba dedik.. kış geri geldi sanki:)
Bulemsu canım benide ekleyebilirmisin yaş:28 kilo:53 yer:balıkesir ilk bebiş sat:13 şubat tahmini doğum tarihi:20/11/2012
yarışmacı arkadaşlara başarılar:))
Maydonoz bebek sökücü diyorlar burda da çok konuşuldu bir de nar içinde aynı şeyi söylüyorlar. Bazı arkadaşlar araştırmış ama çok az yemekten bişey olmaz endişelenme 3 ay boyunca da yememeye özen göster ne olur ne olmaz ben burdan duydum fazla bir bilgim yok yanlış anlama ve üzme kendini. Bende yemiştim bilmeden kahverengi lekem ondan mı oldu bilemem ama bebiş iyi hemde pidenin arasına koyup yemiştim. Nar ekşisi nar bunlarda çıktı şimdilik hayatımdan kesin bişey yok benim bildiğim tekrar diyorum bilmeden kesin böyle olur diyemem sadece buradan duydum araştıran anneler söyledi
günaydın kızlarrr naslsınız bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?