2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cici annişlerrr biz geldiikkkkk

naıslsınız baakalım bebişler nasılll yerim ben onları ham yaparımm

kızlar cumartesi doktora gidicemde onada sorucam öncelikle siz uzmanlara sormak istedimmm

ankarada sınavım var 13 mayısta 7 saat suruyor yol 2 gun kalıcam tekrar 7 saatlik yol çekicem sizin doktorlar uzun yola çıkmayı yasaklamışmıydı allah nasip ederse o zamana 2,5 aylık olucaz teyzoşlar

canımm senin benim hepimizin bebişi sağ SALİM gelsinde tek cinsiyet hepimiz için ikinci plan siz de böyle rüyalar görürseniz yazın güsel oluyor:)

eleviti 3 aydan sonramı veriyolardıı oyyyyy anam benim doktor verdide ben kullanmadım ama artık başladım bebeme bişi olmasın

eskiden 3.aydan sonraydı elevit,ama şimdi ilk aydan itibaren veriyomuş eleviti ve folik asit vermedi..bütün dr lar değişik değişik,kafalar karışıyo..

uçaklar açısından 7 aya kadar binebiliyorsun, sonrasında ancak heyet raporu ile binebiliyorsun.
karayolu olarak 1 ay sonra daha bebiş küçücük olacak dinlene dinlene giderseniz sorun olmaz diye düşünüyorum, aslında senin hamileliği nasıl geçirdiğinle ilgili, ağır geçiriyorsan hiç kalkışma tabi, 7 saat az değil.

Böyle olunca oğlan geliyor diyolar

şahinus test sonuçlarına yorum yapmışsın, nasıl olunca oğlan geliyor yani biraz açıklasana?

dktorum bayan. şimdi düşündüm de doktorum erkek olsa hem eşim kafayı yerdi hem de ben rahat edemezdim rahatsız olurdum, doktor gözüyle bakamıyorum malesef.

dün gece uyurken eşim bana sarıldı gözlerim kapalıydı ve kendimi bebekle gördüm ayaktayım arkam dönük bebek kucağımda sol yanımdan bana bakıyor gülümsüyor eşime söyledim pek inandırıcı gelmedi tabi :)) hayal ettim belkide bi an :))

iyiyz cnm çok şükür..sen nasılsın??? cnm hamileyken eşim ankaradaydı askerlik yapıyodu.. 5 saat sürüyodu..bi problem görmedi sadece mola vermemizi tavsiyede bulundu..2 kere mola veriyodum biraz yürüyüp bişeyler içiyodum işte sonra yola devam:) sen yine sorarsın dr na..

tarçın nasılsın canım? nasıl geçti bakalım dünkü kontrolün?

canım selamm. dün bebişi karından ultrasonla kesenin içinde beyaz bi şekilde gördüm tek kese tek bebek dedi. haftasıyla paralel gelişim gösterdiğini söyledi. kalp atışlarını izletti. duymak istediğimi belirttiğimde 3 aydan önce dinletmem mümkün değil çünkü dinleme cihazı bebeğin kalbine zarar veriyor, biraz daha büyüsün acele etme dedi. nasıl olsa kalp hareketlerini gördüğüm için çok da önemli bir ayrıntı olmadı benim için. 7+1...9 mm.

1 haftadır bulantı yaşadığımdan bahsettim medpamid verdi, içebilrisin basit bir ilaç dedi. gaviscon şurup verdi mide için yine yalnız advanceni eczanede bulamadım üretilmiyor şuan dendi, bilgisi olan var mı? 3 ay sürecek geçecek bulantın dedi.
bu arada sabah 4 e doğru mide bulantım fena oldu ağlayasım burnumdaydı ilk defa medpamid aldım dayanamadım, inşallah sorun olmaz.

bi sürü test içeriği olan bir kağıt elime verdi bu sabah için aç karnına kan vermemi istedi, sabahtan kan verdim, cumartesi sonuçlar çıkacak, pazartesi değerlendirmek üzere doktora gideceğim.

bayanlar başlığı ay_she arkadastan devraldım çizelgeye ismi eklenecek olan arkadaşların dikkatine

Anne : Kaju80
İl: İstanbul
Sat: 12.02.2012
Muht. Doğum: 19.11.2012

Benide eklersen sevinirmm..

Son düzenleme:
gunaydin kizlar...
benim sorum olucak.ben daha once 2 dusuk yapmistim.hamile kalmadan once doktora gittim folic asit verdi ve eger hamile kalirsam ecopirin 100 mg kullanmami soyledi fakat bende kan pihtilasmasi yok.ecopirin kani sulandiriyor simdi cok kararsizim suan kullanmiyorum ama icimde rahat degil.kullanan arkadaslar var mi.

canımm senin benim hepimizin bebişi sağ SALİM gelsinde tek cinsiyet hepimiz için ikinci plan siz de böyle rüyalar görürseniz yazın güsel oluyor:)

Tüylerim diken diken oldu okurken :) Biz Mucize taşıyoruz gerçekten :)

bulantım artık 24 saate yayıldı, çoğunlukla da açlık tetikliyor, ama iştahsızım boğazımdan geçmiyor, bu sabah yediğim şeyler 3 adet domates ve yanında kuru ekmek nasıl...... hele de 5 tüp kan verdikten sonra muhteşem di miiiiiiiiiiii
sabah 4 ten sonra midem kazınıyor yanıyor hareketlenme başlıyor uykumun ortasınaaaa dınk dınk yaniii, midemde kusacak bişeyimde yok o sebeple sadece inliorum

bir de çok huzursuz uyuyorum ya sizde de var mı? hani adetin gecikir bazen mevsimsel de vücuduna sıcaklık basar ya, adet olana kadar da vucudunda rahatsızlık huzursuz uyku uyursun ya hani beynini tam veremeden işte öyle bir hal..................

hımm bende küçük kız çocuğu görüyorum rüyamda. neredeyse her gece. hatta üzgün , hüzünlü, ağlamaklı kız çocukları görüyorum. hayır olsun inşallah.

gözün aydın canım. inşallah herşey yolunda gider. gavisconu duydum. zararsız diyorlar. diğer ilaçları bilmiyorum. 1 tane ilaçtan birşey olmaz tabi. sürekli kullanmamaya çalış.

Tüylerim diken diken oldu okurken :) Biz Mucize taşıyoruz gerçekten :)

Bence de öyle canım bir de bende şey olmasa hani aklımdan ne geçirsem kimi geçirisem hakkında bişey duyarım ya da görürüm haberci rüyalarla günlük rüyaları ayırırım ki bu rüya değildi ama.... hamile kaldığımı bilmeden de bana haber gelmişti hamilesin diye hem de hiç belirti yoktu . Kızlar eşlerinizle tartışmayın artık bebişlr sevgiyi de kavgayı da anlıyo ve dün kü takvime göre bebişimin yüz hatları oluşmuş ben de ilkkez yüzünü gördüm bu da ilginç okumamıştım dün

kız niye üzüyon bebişi aç bırakıyorsun yemek yiyemiyorsun ya ondan üzülüyordur merak etme Allah ın izniyle bebişin hep güler inşallah

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım nedir bu midelerden çektiğimiz? ben çok seviniyordum bulantım hiç olmadı çok şükür diye ama maşallah çektiğim mide ağrısı artık dayanılmaz boyutta. 3 haftadır direniyorum, yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama artık olmayacak gibi. sürekli ağlıyorum ağrıdan, uyku yok mahvoldum. mecbur bugün doktora koştum. allahtan aile hekimim eltimde çok araştırarak bir ilaç verdi bunu deneyeceğim. hiç istemiyordum ilaç kullanmayı çok direndim ama bu 3-4 ayda geçecek bişey değil. bebeğime hem stres yaparak, hem besleyemeyerek acı çektirmek istemiyorum lise-üniversite döneminde 7-8 yıl çektim mideden gastrit-ülser-reflü ne varsa yaşadım. hamilelikte de nüks etti, demek ki bünye nerden zayıfsa ordan yakalanıyoruz

hadi bakalım gözün aydın canım..çok şükür herşey yolundaymış darısı bana artık..haftaya gitmeyi düşünüyorum:18::18:

aynen lavinya benim midem çocukken de çok hassastı. yememekten oluyor ama bak mide isyan ediyor napsınnn.

aynen lavinya benim midem çocukken de çok hassastı. yememekten oluyor ama bak mide isyan ediyor napsınnn.

ben yiyordum da canım aşırı iştahım vardı mide ağrım başladığından beri yine yiyorum ama ne yesem dokunuyor artık. yemesem ağrıyor yiyorum şişiyor şimeyle beraber bulantı başlıyor sonra dayanılmaz bir ağrı ve başlıyor işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…