2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Güzel bir yetenek :) Bakalım benim bebiş benim rüyama ne zaman girecek? Eşimin rüyalarında hep bebekler var ama ben daha görmedim :)

canım sen ne durumdasın? en son ki aşama nedir? en son ne zaman doktora gittin bebiş nasıl boyu vs ne dedi? bi ara bulantılar yaşıyordun geçti mi devam ediyor mu ne belirtilerin var?

valla canım ilk haftalardaki düzenli beslenmem falan gitti malesef midem bulanmaz mı tabiki bulanıyor..:26: evde zorla iş yapıyorum aşırı bir üşengeçlik var ..iştah gitti..sütte içemiyorum 4 gündür falan..her akşam yatmadan içerdim normalde sabahları hem açım hemde canım istemiyor..kızıma kahvaltı yaptırken zorlada olsa ondan artakalanları yiyorum. işte böyle valla.gece uykularını hiç sorma sağa dön sola dön arada unutup yüzüstü yatıoyrum sonra dayanamyıp geri dön bu seferde ateş b asıyor sonra bir üşüme...sabaha kadar böyle devam ediyor

kızlar benim yüzümden siyah tüyler var hemde fazlaaaa :84::84::84::84:

hamilelikte dökülür mü bir bilginiz yada duymuşluğunuz var mı umarım dökülürr

evet o heberi geçen hafta okumuştum ben canım ve bu tür şeylere bir uzman biyolog olarak çok karşı olduğum için boşverin demekle geçiyorum :) 27 yaşımı ifade ediyor canım, ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum tatlım :)

ewet ya gece wcden dönerken donuyorum sonra eşime sarılıyorum sonra da yanıyorum çaktırmadan ufak ufak uzaklaşıyorum ondan sadece böbrek ve organ kısımlarını örtüyorum yoksa çok sıcak oluyorum

kız niye üzüyon bebişi aç bırakıyorsun yemek yiyemiyorsun ya ondan üzülüyordur

canım benimde avuntum.: tüm rüyalarım ters çıkar. mesela okurken rüyamda zayıf not aldığım dersten geçer, kaldığımı gördüğüm dersten geçerdim. yada birinin başına kötü birşey gelmişse, onun gerçekte iyi olduğunu duyardım. şimdide şöyle yorumluyorum: ya erkek bebeğim olacak yada sağlıklı mutlu bir kız bebeğim. :)) hayırlısı olsun inşallah.

canım geçmiş olsun. senin miden zaten rahatsızmış şimdide tavan yaptı demek. fazla kaçırmamak kaydıyla içebilirsin ilacı.

verimsiz uyku uyuyoruz işte, mide ağrısıyla bulantısıyla uyuyoruz aslında ilk 3-4 saat günün ve bebeğin yogunluğundan sızıyoruz vucut hafif dinlendi mi gözler açılıyor hoooop sağa dön sola dön başlıyor serenat..... midemden sesler geliyor ötüyor resmen.... bulantı sorununuz yoksa şanslısınız gençler ne diyimmmmmmmm :))
bi arkadaşımla yazıştım 4 ay bitene kadar bulantısı kusması olmuş evde yemek yapamıyormuş dışardan birileri geitiryormuş ya da kocası yapıyormuş da öyle ancak 2 lokma yiyebiliyormuş, bi oğlu var işte. şimdi unutmuş o günleri ne güzelll :)

düzenli beslenmeyi geçtim ne yesem kardır hesabı :) süt bu arada bağırsaklarını yumuşatmıştır herhalde beni direkt öyle yaptı bende içmiyorum son zamanlarda....

ewet ya gece wcden dönerken donuyorum sonra eşime sarılıyorum sonra da yanıyorum çaktırmadan ufak ufak uzaklaşıyorum ondan sadece böbrek ve organ kısımlarını örtüyorum yoksa çok sıcak oluyorum

ben de bi heves yanına yanaşıorum sonrada ay wc m geldi deyip kaçıorum çooook sıcak ama napiymm soba gibi kışın iyi oluyodu da yazın yandık :)

kkızlar aldatıldıgını hısseden varmı bugunlerde yoksa benım hamılelık takıntımmı bu sınırlerım bozuk dun gece esımın telefonda bı foto gordum esım yanlız bı zeytınlıkte papatyaların ıçinde elınde bıra şişesi fotoyu karsıdan baskası cekmış bellı bı pazar gunu cekılmış eşım oyle arada gıder daglara ot falan toplar iş yerının arkalarından neyse ben fotoyu sordum kadınlarla gıttık ot topladık bıra sısesıde bos zaten dedı içme kurt dustu fotoyu yakınlastırıp ıncldeım bıkac kışıye sordum şişe dolu kesın olarak belli bı de pazar gunlerı iş yerınde sadece ıkı bayan ve esım oluyo saatt dort gıbı cekılmış foto hepsı aynı anda nasıl cıktı iş yerınden ya kafam bulanık

kadınlarla gıttık gerken seni ti ye mi alıyor canım iş arkadaşlarından mı bahsediyor

canım geçmiş olsun. senin miden zaten rahatsızmış şimdide tavan yaptı demek. fazla kaçırmamak kaydıyla içebilirsin ilacı.[/QUOTE]

çok saol canım günde 3 kez yemeklerden önce kullanılması gerekiyor ama ben 2 kez alıcam sabah akşam şeklinde. inşallah hemen geçer vicdanen hiç rahat değilim

direkt aldatıyor diye düşünme canım. arkadaşlarıyla eğlenmiş demek, gerçi iş arkadaşlarından kadınlar diye bahsetmesi tuhafıma gitti. belki tepkinden çekindiğinden şişe boş demiştir.

kadınlarla gıttık gerken seni ti ye mi alıyor canım iş arkadaşlarından mı bahsediyor

yanındakı bayanları tanıyorum kır ellı yas arası ama dun gene orda calışan sevım adında bı kadın var 38 yasında her pazar ızınlı içkici bı kadın her pazar içmeye oralara gıttıgını kaynanam soyledı kenana soyledı sen gormuyomusun hıc her pazar daglara ıcmeye gıdıyomus dedı o oyle dıyınce temelli kafam bulandıı

tatlım sakin ol kurma kafanda, izle eşini bir süre zamanla anlarsın gerçeği. şimdi kafanda kurup hem kendini hem bebeğini yıpratırsın. ama boş bırakma izle

tatlım sakin ol kurma kafanda, izle eşini bir süre zamanla anlarsın gerçeği. şimdi kafanda kurup hem kendini hem bebeğini yıpratırsın. ama boş bırakma izle

eşim ünivin kampusunde ascılık yapıyo hıç tatılı yok sureklı işde telfonunu kurcalama alşkanlıgım yoktu ama suphe var içimde inş. yanılıyorumdurr cok sınır oldummm

bence de hemen kötü şeyler aklına getirme babam da evlenmemiş arkadaşlarına altın kızlar diye hitap ediyor yaşları babamdan büyük anneme de herşeyini anlatır seninki de anlatmış galiba baksana 38 yaşındaki kadınla bişey olsaydı direkt onları hedef göstermezdi baksana açık açık onlarla gittim demiş anladığım kadarıyla

slm kızlar fazla yazamıyorum malum kucuk oglum var ve bulantılarım fecı durumda ama sızlerı takıp edıyorum fırsat buldukca yazmaya devam bulantısız hamışlik dılerım :)

. TAVUKLAR O KADAR ETLİ Kİ KEMİKLERİ KIRILIYOR"
- Hiç anlayamadım hocam...
Aksi takdirde güneşe çıkartırsanız civciv sağlıklı gelişeceği için kemik de yapıyor. Ama kemik yapsın istenmiyor, sadece et yapsın isteniyor. O zaman oradan da tasarrufa gidiyorsunuz, hayvan sonunda patates tarlasında yatan patates gibi hiçbir şekilde kaçamayan, olduğu yerde büyüyen bir hayvan oluyor. Bunu kesimde çalışan bir arkadaşımız anlattı, "Zavallı hayvancağızı yerden alırken kemiklerinin elinizin altında kırıldığını hissediyorsunuz. Kaçamıyor zaten. Bıraksanız da hareket edemiyor" diyor. Çünkü hiçbir şekilde enerji harcamayacak ve et yapacak şekilde yetiştiriliyorlar. Düşünebiliyor musunuz 1.7 kilo yemle 1 kilo tavuk elde ediyorlar. Böyle bir dönüşüm var mı dünyada?

- Tavukların nasıl bir eziyetle yetiştirildiğini biliyordum, bu yüzden de asla yemem, ama bu kadarını bilmiyordum. Para kazanacağız diye nasıl bu kadar vicdansız olabiliyoruz?
Haklısınız, son derece vicdansızlık bu. Bir yandan da baktığımızda bunu yapanlar inançlı insanlar...
ARKADAŞIM KIZINA YUMURTA YEDİRMEYİ KESTİ, ÇOCUK SAĞLIĞINA KAVUŞTU"
- Vallahi yüreğim daha fazla kaldırmayacak. Yazmak da lazım ama...
İnsanların canlarının sıkılması gerekiyor, yürekleri kabaracaksa kabaracak biraz, ama gerçekleri öğrenmeleri lazım. Geçen haftalarda bir arkadaşım anlattı. Çok hazin bir örnek. 10 yaşındaki kızının bacaklarında tüylenme sorunu başlamış. Doktor doktor dolaştırıp bir sonuç alamayınca, "Ya biz bu çocuğa ne yediriyoruz ki böyle oluyor" demişler. Ve geldikleri nokta yumurta olmuş. "Her gün bir yumurta veriyorduk, kestik ve tüylenme geçti. Ondan sonra organik yumurtaya döndük, bir sorun kalmadı" diyor.

- Yumurtada ne var ki?
Günde iki-üç defa yumurtlatabilmek için tavuğa mutlaka bir şey yapmak zorundasınız. Çünkü bu kadar yumurtlama hayvanın doğasının dışında bir şey.

- O yüzden kız çocukları erken adet görmeye başladı, erkek çocukların göğüsleri büyüyor...
Evet. Korkunç bir gidiş var. Bu memleketin beslenmesinin düzelmesi gerekiyor. Büyük hastaneler açarak kanser vakalarını önleyemeyiz. Erken tanı yöntemlerini geliştirerek önlenebilecek bir şey değil kanser. Beslenmemizin düzelmesi gerekiyor. Yediğimiz yumurtadan hormon alıyoruz, süt zaten süt değil, yoğurt desen öyle... Bir yandan tarım ilacını bol miktarda alıyoruz. Bu şekilde beslenen vücut bir kere böyle beslense bunu karşılar, iki kere beslense yine karşılar, ama tek seçenek bu olduğu zaman hastalık kaçınılmazdır. Kanserler patladı. Batman'dan çiftçi telefon ediyor, altıncı düşüğü yapmış eşi... Kars'tan genç bir köylü telefon ediyor, kanser... Marketten alıyormuş tavuğu, çünkü Kars'ta kuş gribi hikâyesinden sonra 2.5 milyon köy tavuğu yakılınca ellerinde tavuk kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…