Bence de öyle canım bir de bende şey olmasa hani aklımdan ne geçirsem kimi geçirisem hakkında bişey duyarım ya da görürüm haberci rüyalarla günlük rüyaları ayırırım ki bu rüya değildi ama.... hamile kaldığımı bilmeden de bana haber gelmişti hamilesin diye hem de hiç belirti yoktu . Kızlar eşlerinizle tartışmayın artık bebişlr sevgiyi de kavgayı da anlıyo ve dün kü takvime göre bebişimin yüz hatları oluşmuş ben de ilkkez yüzünü gördüm bu da ilginç okumamıştım dün
canım sen ne durumdasın? en son ki aşama nedir? en son ne zaman doktora gittin bebiş nasıl boyu vs ne dedi? bi ara bulantılar yaşıyordun geçti mi devam ediyor mu ne belirtilerin var?
canım teşekkür ederim okudumyandaki haber ilgini çekti mi hamileliği isviçreli bilim adamları 5 aya indirmeye çalısıyorlarmıs delürmüşlerrr
canım ismindeki 27 memleket mi anlamına geliyor yoksa öylesine sayı mı
valla canım ilk haftalardaki düzenli beslenmem falan gitti malesefmidem bulanmaz mı tabiki bulanıyor..:26: evde zorla iş yapıyorum aşırı bir üşengeçlik var ..iştah gitti..sütte içemiyorum 4 gündür falan..her akşam yatmadan içerdim normalde sabahları hem açım hemde canım istemiyor..kızıma kahvaltı yaptırken zorlada olsa ondan artakalanları yiyorum. işte böyle valla.gece uykularını hiç sorma sağa dön sola dön arada unutup yüzüstü yatıoyrum sonra dayanamyıp geri dön bu seferde ateş b asıyor sonra bir üşüme...sabaha kadar böyle devam ediyor
kız niye üzüyon bebişi aç bırakıyorsun yemek yiyemiyorsun ya ondan üzülüyordur
çok geçmiş olsun canımnedir bu midelerden çektiğimiz? ben çok seviniyordum bulantım hiç olmadı çok şükür diye ama maşallah çektiğim mide ağrısı artık dayanılmaz boyutta. 3 haftadır direniyorum, yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama artık olmayacak gibi. sürekli ağlıyorum ağrıdan, uyku yok mahvoldum. mecbur bugün doktora koştum. allahtan aile hekimim eltimde çok araştırarak bir ilaç verdi bunu deneyeceğim. hiç istemiyordum ilaç kullanmayı çok direndim ama bu 3-4 ayda geçecek bişey değil. bebeğime hem stres yaparak, hem besleyemeyerek acı çektirmek istemiyorum lise-üniversite döneminde 7-8 yıl çektim mideden gastrit-ülser-reflü ne varsa yaşadım. hamilelikte de nüks etti, demek ki bünye nerden zayıfsa ordan yakalanıyoruz
ben yiyordum da canım aşırı iştahım vardı mide ağrım başladığından beri yine yiyorum ama ne yesem dokunuyor artık. yemesem ağrıyor yiyorum şişiyor şimeyle beraber bulantı başlıyor sonra dayanılmaz bir ağrı ve başlıyor işkence
valla canım ilk haftalardaki düzenli beslenmem falan gitti malesefmidem bulanmaz mı tabiki bulanıyor..:26: evde zorla iş yapıyorum aşırı bir üşengeçlik var ..iştah gitti..sütte içemiyorum 4 gündür falan..her akşam yatmadan içerdim normalde sabahları hem açım hemde canım istemiyor..kızıma kahvaltı yaptırken zorlada olsa ondan artakalanları yiyorum. işte böyle valla.gece uykularını hiç sorma sağa dön sola dön arada unutup yüzüstü yatıoyrum sonra dayanamyıp geri dön bu seferde ateş b asıyor sonra bir üşüme...sabaha kadar böyle devam ediyor
ewet ya gece wcden dönerken donuyorum sonra eşime sarılıyorum sonra da yanıyorum çaktırmadan ufak ufak uzaklaşıyorum ondan sadece böbrek ve organ kısımlarını örtüyorum yoksa çok sıcak oluyorum
kkızlar aldatıldıgını hısseden varmı bugunlerde yoksa benım hamılelık takıntımmı bu sınırlerım bozuk dun gece esımın telefonda bı foto gordum esım yanlız bı zeytınlıkte papatyaların ıçinde elınde bıra şişesi fotoyu karsıdan baskası cekmış bellı bı pazar gunu cekılmış eşım oyle arada gıder daglara ot falan toplar iş yerının arkalarından neyse ben fotoyu sordum kadınlarla gıttık ot topladık bıra sısesıde bos zaten dedı içme kurt dustu fotoyu yakınlastırıp ıncldeım bıkac kışıye sordum şişe dolu kesın olarak belli bı de pazar gunlerı iş yerınde sadece ıkı bayan ve esım oluyo saatt dort gıbı cekılmış foto hepsı aynı anda nasıl cıktı iş yerınden ya kafam bulanık
kkızlar aldatıldıgını hısseden varmı bugunlerde yoksa benım hamılelık takıntımmı bu sınırlerım bozuk dun gece esımın telefonda bı foto gordum esım yanlız bı zeytınlıkte papatyaların ıçinde elınde bıra şişesi fotoyu karsıdan baskası cekmış bellı bı pazar gunu cekılmış eşım oyle arada gıder daglara ot falan toplar iş yerının arkalarından neyse ben fotoyu sordum kadınlarla gıttık ot topladık bıra sısesıde bos zaten dedı içme kurt dustu fotoyu yakınlastırıp ıncldeım bıkac kışıye sordum şişe dolu kesın olarak belli bı de pazar gunlerı iş yerınde sadece ıkı bayan ve esım oluyo saatt dort gıbı cekılmış foto hepsı aynı anda nasıl cıktı iş yerınden ya kafam bulanık
verimsiz uyku uyuyoruz işte, mide ağrısıyla bulantısıyla uyuyoruz aslında ilk 3-4 saat günün ve bebeğin yogunluğundan sızıyoruz vucut hafif dinlendi mi gözler açılıyor hoooop sağa dön sola dön başlıyor serenat..... midemden sesler geliyor ötüyor resmen.... bulantı sorununuz yoksa şanslısınız gençler ne diyimmmmmmmm :))
bi arkadaşımla yazıştım 4 ay bitene kadar bulantısı kusması olmuş evde yemek yapamıyormuş dışardan birileri geitiryormuş ya da kocası yapıyormuş da öyle ancak 2 lokma yiyebiliyormuş, bi oğlu var işte. şimdi unutmuş o günleri ne güzelll :)
valla ya azıcık boş bırak mideyi hemen gurultu serenatı başlıyor :Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar çok zormuş, anne olunca anlarsın derler ya kıymetini daha en başından anladım valla
kadınlarla gıttık gerken seni ti ye mi alıyor canım iş arkadaşlarından mı bahsediyor
yanındakı bayanları tanıyorum kır ellı yas arası ama dun gene orda calışan sevım adında bı kadın var 38 yasında her pazar ızınlı içkici bı kadın her pazar içmeye oralara gıttıgını kaynanam soyledı kenana soyledı sen gormuyomusun hıc her pazar daglara ıcmeye gıdıyomus dedı o oyle dıyınce temelli kafam bulandıı
tatlım sakin ol kurma kafanda, izle eşini bir süre zamanla anlarsın gerçeği. şimdi kafanda kurup hem kendini hem bebeğini yıpratırsın. ama boş bırakma izle
yanındakı bayanları tanıyorum kır ellı yas arası ama dun gene orda calışan sevım adında bı kadın var 38 yasında her pazar ızınlı içkici bı kadın her pazar içmeye oralara gıttıgını kaynanam soyledı kenana soyledı sen gormuyomusun hıc her pazar daglara ıcmeye gıdıyomus dedı o oyle dıyınce temelli kafam bulandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?