2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet kadınlarla ot toplamaya gıttık dedı ama bu işin içinde baska işler var emınım ortaya ckar bugun yarın

Evet tatlım tv'de izlemiştim ben bu haberi. Tiksinmiştim zaten tavuktan bu da cabası oldu. Artık her yemekte bir şey var ne yiyeceğimizi şaşırdık. Bir tavuk vardı insanların et diye yiyebildiği onu da bırakmadılar. Bi kuş gribi dediler, bi deli dana, şimdi yine tavukla ilgili haberler... anlamıyorum ne istiyorlar bunlar. Aç mı kalalım ya da yiyip sürekli risk mi taşıyalım. Her şeyde o kadar hormon var ki artık, bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum

Bunu ben ilk okuduğumda (sanırım geçen haftaydı farklı bir gazetede makaleydi) Hamileliğim için bulanmayan midem, allak bullak olmuştu. Vicdansız insanlar !!, Allahtan eşim tavuğa düşkün değil, her hafta kendi elleriyle balık yapar da tavuk evimize fazla girmez. Yumurta desen İstanbul'da olmamıza rağmen sırf hobi olarak evinin bahçesinde tavuk yetiştiren tanıdıklarımız bayat ekmek karşılığında bize yumurta veriyor, yumurtadanda öyle yırtıyoruz. Ama ya süt ve yoğurt? en çok tükettiklerim bundan nasıl korunucam onu işte bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun

slm kızlar fazla yazamıyorum malum kucuk oglum var ve bulantılarım fecı durumda ama sızlerı takıp edıyorum fırsat buldukca yazmaya devam bulantısız hamışlik dılerım :)

geçmiş olsun canım. küçük oğlunuda öp benim için.

kucu yalanlarını yakalamaya basladım ama bakalım nolurrr

aman canım stres yapıp bebeğini germe. mutlaka gerçek ortaya çıkar. sende çaktırmadan sor yada açık açık konuş. ben valla kafama ne takılsa eşimle konuşuyorum hemen hallediyorum. çok sabırsızımdır.

evet kadınlarla ot toplamaya gıttık dedı ama bu işin içinde baska işler var emınım ortaya ckar bugun yarın

Canım bu kadar emin konuşma bence,, öncelikle eşinin sana karşı davranışlarını ölç tart bir soğukluk, uzaklaşma var mı bak bakalım ya da herhangi bir neden. Şu sıralar en hassas olduğumuz psikolojimizin diplere vurduğu, böyle kurmalara yatkın olduğumuz bir dönemdeyiz. Kesin emin olmadan kendini ve bebeğini üzme tatlım. Olmadı kayınvalidenle paylaş, anneler anlar ve iyi çözümler getirebilir.

mrb
mihrac bu dönemde kadınların böyle şeyler düşünmesi çok doğal.çünkü toplumda şöyle bi inanış var.
''karısı hamileyse , adam kesin aldatır'' ben böyle bi düşünceye inanmıyorum.yapan adam hamile mi değil mi dinlemez yine yapar yapacağını... önemli olan eşini tanımak.
zaten hareketleri, tavırları, bakışları kendini belli eder. bu aralar üzerine gitme, sadece gözlemle... bu senin şu anki psikolojik ruh halindende kaynaklanabilir. hemen aldatıyor diye düşünme .
kendinide, bebeğinide, ailenide yıpratma. ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama 4-5 senelik evliysen az çok tanırsın eşini.hareketleri ele verir.
ben aldattığını düşünmüyorum, sende aldatıyor diye düşünürsen adamın her hareketinden nem kaparsın.buda sizi yıpratır.yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidenlede biraz problem yaşamıştın (yanlış hatırlıo olabilirim)
dediğim gibi kayınvalidenin senin aklına kurt düşürmeside olabilr. senin kuruntunda olabilir. canım bu aralar hassas durumdayız. normald eşlerden aile büyüklerinden destek beklerken böyle durumları görmek insanı çok etkiliyor. çalışmıyorsan, al eline çayını, çık balkona yada cama hem temiz hava al, hem beynindeki karmaşıklığı bi boşalt...
aklına kötü şeyler getirme.

kızlar yazdım ama yorum yapan olmamış

yüzümde siyah tüyler var baya onlar hamilelikte dökülür mü hani hormonlar değişiyor yaa

etrafınızda duydugunuz bişey var mı canlar

Ah cnm kıyamam inşş korktugun başına gelmez mihraç çok zor bi durum yaa

Kimse fikir vermemis kizlar sizin nasil agrilariniz bahsetsenize

kasık ağrım yoktu benimde bu hafta başladı. sert hareket yapınca oluyor. ağrılarımız bazen olacak bazen olmayacak, değişkenlikler normal. kötü birşey düşünme. bence bebekle ilgili en büyük tehlike kanama. diğerleri kuruntu gibi gelmeye başladı.

yüzümde siyah tüyler var baya onlar hamilelikte dökülür mü hani hormonlar değişiyor yaa

ben böyle bişi duymadım. tüylenmenin arttığını duymuştumda tüylerin döküldüğünü bilmiyordum.

Mirac uzme kendini simdi seni hormonlarin yonetiyor belki sen uzulme diye kacamak cevaplara basvuruyordur sanmam bir erkek hamile karisini aldatsin sen esini cok iyi bilirsin yipratma kendini bu bebeginin hamileligi geri gelmeyecek

artmak mı :18: zaten cok tüyüm var Allahım sen koru

Bak seninle ayni donemde gebeligimiz zor surec haklisin ama cok sukur hic olmadi kanamam ins senin gebeliginde sorunsuz olur alirsin bebisini kucagina

tatlım benimde yüzümde çok fazla sarı tüy var ben de azalması için dua ediyorum ama bu aralar göbdek kısmındakiler falan arttı bende. ilk aylarda artıyor, son aylara doğru dökülüyor diye duymuştum bakalım nasıl olacak.

hani tüylenme hormonlardan kaynaklanıyor yaa umarım hormonlarımız düzene girerde erkeğe benzeten tüylerimiz dökülür

ingilizce hocamız var polonyalı ya kadın kollarını alıyor sanıyorduk bugün sohbet ettik hiç almamış tüyüm neredeyse hiç yok dedi imrendimmmm off hatunlar taş gibi oluyorlar ne tuyleri var nede çatlakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…