2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

onlarda erken göçüyorlar ama bizlere göre daha erken kırışıyorlar, sen de bunu düşün mutlu ol :)

onlarda erken göçüyorlar ama bizlere göre daha erken kırışıyorlar, sen de bunu düşün mutlu ol :)

öyle mi dersin canımm inşAllah bizde çatlamayız hani tüylere çare varda çatlaklara yok

kızlar siz çatlak kremi yada yağları ne zaman kullanmaya başlıcaksınız

öyle mi dersin canımm inşAllah bizde çatlamayız hani tüylere çare varda çatlaklara yok

Dr. Dorduncu aydan sonra veriyor en azindan benim ki ama daha erken sizin karniniz. Buyudumu sanki bana kotlar dar geliyor sonrada guluyorum kendime hemen havaya girdim diye

Tüyleri dert etmeyin doğumdan sonra bayabi seyreklesiyolar ben ilk doğumundan önce resmen recep ivedilik in kadın veryonuydum . ayan yaridan fazla azalma var tuylerimde

Aslında çoktan başlamamız lazım tatlım. Ben geçmişteki sayfalarda bir üyenin kendi yaptığı çatlak kremi var onu yapmayı düşünüyorum. Katı kremlerden birinin içine zeytinyağı kakao yağı vs. karıştırıp bir çatlak kremi hazırlamış tüm hamileliği boyunca da kullanmış ve çok yararını görmüş. LeGa bebe gibi bir sitesi vardı sanırım. Evdeki bilgisayarıma kaydettim sayfayı.zaman olsa alıp malzemeleri yapıcam da işte ne zaman yaparım bilmiyorum :44:

ben banyodan sonra kakao yağı, zeytin yağı ve nar çekirdeği yağı karıştırdım onu kullanıyorum. erken diye her gün kullanmıyorum sadece duş aldığım zmn duştan sonra kullanıyorum. mustela diye organik bir krem aldım, hamileliğin ilk ayından itibaren kullanılıyo ama henüz başlamadım. doktoruma pazartesi danışayım ona göre başlayacağım :)

Ben hafif hafif gerilmeye başladım :) Daha çok erken ama benim her baharda hafif göbeğim çıkardı sonra kuşak bağlar onu eritirdim. Bebekte tam bu döneme denk geldi tabi kuşak bağlayamıyorum :) sanırım tamda bu nedenle erken göbişim çıkmaya başladı. Genel de forumlarda okuduğum kadarıyla 11-12. haftadan sonra başlıyorlar ama ben şimdilik banyo sonrası bebe yağı ile idare edicem :) Gerisine sonra bakıcam.

canım eşin dikkat çekmek için yapmış olabilir. yani sadece öylesine söylemiştir.
bence eğer gerçekten ''kadınlarla'' gitse bunu saklardı. yada saklamadığına göre özel bulduğu dikkatini çeke biri değil bu kadınlar.
o dağlarda içki içen kadınla ne yapsın Allah aşkına. şimdi sen taze hamilesin. babalık heyecanı var. belkş bşra ısmarlamış falan olabilir mi? kutlama amaçlı.
ama aldatma amaçlı birşey asla değildir. içini ferah tut. benim eşimde bu aralar arkadaşlarıyla çok sık alkol alıyor. sorduğumda ee bebeği söyledim kutlayalım dediler diyor. bu gidişle bebek gelmeden babası batacak :))
aldatsa ayrıca tel. ortalıkta olmazdı. sen kafanı farklı şeylere yönlendir. bebek alışveriş sitelerine bak :) çok şirin şeyler var. bebeğe nasıl faydalı şeyler yeriz onları düşün bırak bu fuzuli düşünceleri.

kızlar benim tüylerim daha karardı sanki yaa:18:

kızlarr haber sitesine bakarken bakın ne gördüm..
şu haberin iğrençliğine bakın yaa..

biz burada günlerce gebe kalmaya,kalınca bebek dursun diye yatmaya,çeşitli ilaçlar kullanıp,her hafta kontrollere gidelim bakın kimisinin ki şans mı şanssızlık mı

bende lavinya gibi zeytinyağı ve kakao yağı kullanarak başladım... ancak kakao yağının kokusu her yanıma sindiği için sadece zeytinyağı ile devam ediyorum...fırsat buldukça kakao yağını kullanmayı düşünüyorum...
eşime boş plastik şişe aldırdım kolonyacıdan.içine zeytinyağını doldurdum...fıs fıs sıkıyorum her yanıma...göğüslerimden diz kapaklarıma kadar...hafif dairesel hareketlerle yediriyorum vucuduma..hemde kendime masaj yapmış oluyorum...hatta geçenlerde yüzüme sürmüştüm. ilk baştaa yağlı güreşe çıkacakmış gibi siksindim kendimden yüzümü görünce ama sabah kalktığımda bebek gibi yüzüm vardııı pek mutlu oldum...saf zeytinyağı diyorum ben

kakao yağının kokusu beni de rahatsız edyor ama nem oranı çok yüksek olduğu için etkisi iyi. kokusu da ilk sürdüğün gece oluyor sabahına bişey kalmıyor canım aklında olsun :)

bende saf zeytinyağı düşünüyorum. badem+ kayısı+ havuçda biraz damlatayım diyorum. hatta bir sitede okumuştum bir kaç çeşit yağ içine de E vitamini aampülü kırıp kullanmış bayan cildi bozulmamış.

ben kakao yağı, badem yağı ve kayısı yağı kullanıyordumm hamilelikte önce birde bebe yağı kilo alıp vermekten yinede çatladı göbeğimin yanları

engel olamadım bir tane mustela var lireac diye bitane var sanrım lireactı çatlağı baya önluyorms

kızlar yazdım ama yorum yapan olmamış

yüzümde siyah tüyler var baya onlar hamilelikte dökülür mü hani hormonlar değişiyor yaa

etrafınızda duydugunuz bişey var mı canlar

hamilelikte salgılanan hormonlarla alakalı tüylenme sorunu yaşaman çok normal. kimisinde terside olabilir.ama doğumdan hemen sonra yine eski haline dönüyorsun.bu süreç hormonlara bağlı yine.ama en fazla doğumdan sonra 6 ayda eski haline dönüyorsun.kalıcı değil. endişelenme.

kakao yağının kokusu beni de rahatsız edyor ama nem oranı çok yüksek olduğu için etkisi iyi. kokusu da ilk sürdüğün gece oluyor sabahına bişey kalmıyor canım aklında olsun :)

evet canım yaa bi gece sürdümm...aslında rahatsız edici bi kokuda değil...çikolata gibi kokuyorr arada onu da kullancam...zeytinyağını hergün sürüyorum şimdilik..

buarada tüylenme konusunda benimde şikayetim var...tüylenmem arttı.normalde sarışın ve açık tenli olduğum için tüylerim belli bile olmazdı, sanki rengi bile koyulaştı...ağda yaptırıyorum ben komple vucuda...45günde bir yapılan ağda bana yetiyordu eskiden ama şimdi bir aya düştü

birde ekim anneleri 2li testlere başlamış, cinsiyetler öğreniliyor. orda okuduğuma göre 12.haftada yapılan 2li test hcg 50 nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diye yazıyordu. buda bi fikir.ne kadar doğru bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…