hani tüylenme hormonlardan kaynaklanıyor yaa umarım hormonlarımız düzene girerde erkeğe benzeten tüylerimiz dökülür
ingilizce hocamız var polonyalı ya kadın kollarını alıyor sanıyorduk bugün sohbet ettik hiç almamış tüyüm neredeyse hiç yok dedi imrendimmmm off hatunlar taş gibi oluyorlar ne tuyleri var nede çatlakları
onlarda erken göçüyorlar ama bizlere göre daha erken kırışıyorlar, sen de bunu düşün mutlu ol :)
öyle mi dersin canımminşAllah bizde çatlamayız hani tüylere çare varda çatlaklara yok
kızlar siz çatlak kremi yada yağları ne zaman kullanmaya başlıcaksınız
Dr. Dorduncu aydan sonra veriyor en azindan benim ki ama daha erken sizin karniniz. Buyudumu sanki bana kotlar dar geliyor sonrada guluyorum kendime hemen havaya girdim diye
Tüyleri dert etmeyin doğumdan sonra bayabi seyreklesiyolar ben ilk doğumundan önce resmen recep ivedilik in kadın veryonuydum . ayan yaridan fazla azalma var tuylerimde
öyle mi dersin canımminşAllah bizde çatlamayız hani tüylere çare varda çatlaklara yok
yanındakı bayanları tanıyorum kır ellı yas arası ama dun gene orda calışan sevım adında bı kadın var 38 yasında her pazar ızınlı içkici bı kadın her pazar içmeye oralara gıttıgını kaynanam soyledı kenana soyledı sen gormuyomusun hıc her pazar daglara ıcmeye gıdıyomus dedı o oyle dıyınce temelli kafam bulandıı
13 yaşındaki kız çocuğu anne oldu!
İzmir'in Menemen ilçesinde, karnı ağrıdığı için ailesi tarafından hastaneye götürülen ve burada hamile olduğu anlaşılan 13 yaşındaki kız çocuğu H.Y doğum yaptı.
Güncelleme:10 Nisan 2012 12:14
Kazımpaşa Mahallesinde bir evde ikamet eden H.Y, bir yıl önce ailesinin karşı çıktığı sevgilisi F.K'ya kaçtı. Birlikte yaşamaya başlayan H.Y, hamile kaldı. Bundan habersiz olan aile kızlarını kısa bir süre önce F.K'nın yanından alarak evlerine getirdi. Karın ağrısı şikayeti üzerine aile kızları H.Y'i hastaneye getirdi.
Burada tedavi altına alınan H.Y'nin hamile olduğunun anlaşılması üzerine, Ege Doğumevi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sancıları artan H.Y, ameliyata alındı. 13 yaşındaki H.Y sezaryenle bir bebek dünyaya getirdi. Yaşının küçük olması nedeniyle hastane yetkilileri durumu Çocuk Büro Amirliği ekiplerine bildirdi. Hastanede ifadesi alınan H.Y, bebeğin babasının bir yıl önce kaçtığı F.K olduğunu söyledi. Polis olayla ilgili F.K'yı gözaltına aldı.
H.Y'nin ismini vermek istemediği annesi " kızım karnım ağrıyor dedi. Bizde hastaneye getirdik, hamile olduğunu duyunca şok oldum. Kızım bir yıl önce F.K'ya kaçmıştı. Yaşı küçük olduğu için evlenmelerine izin vermedik. Ama artık ortada bir bebek var mecburen evlenmelerine izin vereceğiz" diye konuştu.
ben banyodan sonra kakao yağı, zeytin yağı ve nar çekirdeği yağı karıştırdım onu kullanıyorum. erken diye her gün kullanmıyorum sadece duş aldığım zmn duştan sonra kullanıyorum. mustela diye organik bir krem aldım, hamileliğin ilk ayından itibaren kullanılıyo ama henüz başlamadım. doktoruma pazartesi danışayım ona göre başlayacağım :)
ay canımmm güldürdün beniiiiçok tatlısın
umarımm dediğin gibi olur[/QUOTE
Inan aynen öyle oluyor tecrübeyle sabit azalmadan benim azalmazdi. Bir çok doğum yapan kişilerden aynı şeyi duydum hatta tüyü normalde az olanıntamamen bittiğini bile biliyorum benim balta girmemiş ormanlar bile aaldiysa herkezinki azalir mutlaka
bende lavinya gibi zeytinyağı ve kakao yağı kullanarak başladım... ancak kakao yağının kokusu her yanıma sindiği için sadece zeytinyağı ile devam ediyorum...fırsat buldukça kakao yağını kullanmayı düşünüyorum...
eşime boş plastik şişe aldırdım kolonyacıdan.içine zeytinyağını doldurdum...fıs fıs sıkıyorum her yanıma...göğüslerimden diz kapaklarıma kadar...hafif dairesel hareketlerle yediriyorum vucuduma..hemde kendime masaj yapmış oluyorum...hatta geçenlerde yüzüme sürmüştüm. ilk baştaa yağlı güreşe çıkacakmış gibi siksindim kendimden yüzümü görünceama sabah kalktığımda bebek gibi yüzüm vardııı pek mutlu oldum...saf zeytinyağı diyorum ben
kızlar yazdım ama yorum yapan olmamış
yüzümde siyah tüyler var baya onlar hamilelikte dökülür mü hani hormonlar değişiyor yaa
etrafınızda duydugunuz bişey var mı canlar
kakao yağının kokusu beni de rahatsız edyor ama nem oranı çok yüksek olduğu için etkisi iyi. kokusu da ilk sürdüğün gece oluyor sabahına bişey kalmıyor canım aklında olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?