benden de kocaman bir günaydınnn
beysal bal+zencefilden bir macun yapsan öksürüge iyi gelir
günaydın kızlar bugün dünkü kadar enerjik başlayamadım günebütün gece öksürükten uyuyamadım halada boğazım çok ağrıyor bakalım haftanın son gününü nasıl geçirecez bide babannemiz ve dedemiz geliyor yarın sabah uzaklardan bakalım misafirimiz olacak yaniii
kizlar merhaba nasillsiniz suan ggeneel testlerr icin hastanedeyim baya kostuk otobuse yetismek icinn umarim bee bisime bisey olmamistir duualarriniiz. zi beeliyorum
birşey olmaz allahın izniyle sıkma canını canımyaptım canım hiç sevmeme rağmen yiyirum evde ama korkuyorum öksürük ya zarar verirse bebeğime diye
ben gezmelerden geldim hanımlar sizler ise evlerinize gitmişsiniz kendinize iyi bakın
canım ben kilo almadım hiç ilk 2 ay 3 kilo verdim şimdi gene normal kiloma döndüm ama bu aydan sonra alacam kiloları
o fotoğrafta kanepede kaygılarak çekince kendi kendimi göbüş öne biraz daha çıktı
hayırdır canım gene mi başladı hafifledi demiştin hani bulantıların için sen
A-aaa kimsecikler kalmamışş, ben de göbüşümü eklemiştimm
kizlar merhaba nasillsiniz suan ggeneel testlerr icin hastanedeyim baya kostuk otobuse yetismek icinn umari
m bee bisime bisey olmamistir duualarriniiz. zi beeliyorum
burcu sanırım seninde hamilleğinin zor geçecek...benimde çıkarma olayım yok ama yiyip zorlarsam çıkarırım die korkuyorum bende çok fena iştahsızlık var açlıktan midem kazınıyor bazen neerdeyse..açlığımı geçirecek kadar yiyorum o kadar....seni anllıyorum mide bulantısı çok kötü
günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. benim midem çok kötü. akşam yine yemek yiyemedim. kahvaltı çok zor yaptım. her an çıkarabilirim.(((
gez anam gez, benim içinde gez. gerçi çalışmıyor olsam bu mideyle evde yatardım sadeceben kötüledim tekrar hayatım. birkaç günlükmüş sefam. eskisinden beterim.
.
evet canım heralde hemen geçmeyecek bu bulantılar. akşam karnım açlıktan ağırdı. kraker yedim biraz bastırdı. eşimin işleri çok yoğun 2 gündür geç geliyor, o evde olunca beni zorluyor bir şekilde yediriyor bana. o olmayınca hiç yemiyorum. doktor gerekirse seni bitirecek ama o çocuk ihtiyacı olan herşeyi alacak onun için endişelenme dedi. ben bu lafından kendin için endişelen demek istediğini anladım. gerekirse kemiklerini eritecek dedi. ben iyi olmalıyım ki ona bakabileyim. inşallah geçer. Allah herkese yardım etsin.
hay allah neden öyle oldu ki :105:
4 aydan sonra biter inş canım
evde olsan sende gezerdin evde durdukça iyice kötü oluyorum ben sürekli yatmak istiyorum resmen yuvarlanıyorum
zorla olsa yiyeceksin canım abur olsa bile atıştıracaksın ev pastası gibi gözleme gibi seylerden ye canım değilse açlıktan karın ağrısı daha kötü yaşadım biliyorumevet canım heralde hemen geçmeyecek bu bulantılar. akşam karnım açlıktan ağırdı. kraker yedim biraz bastırdı. eşimin işleri çok yoğun 2 gündür geç geliyor, o evde olunca beni zorluyor bir şekilde yediriyor bana. o olmayınca hiç yemiyorum. doktor gerekirse seni bitirecek ama o çocuk ihtiyacı olan herşeyi alacak onun için endişelenme dedi. ben bu lafından kendin için endişelen demek istediğini anladım. gerekirse kemiklerini eritecek dedi. ben iyi olmalıyım ki ona bakabileyim. inşallah geçer. Allah herkese yardım etsin.
kelebek kanatlarını hissettin demek :97:kızlar ya bi kaç gündür çok içimde derinlerde seğirme gibi kıpır kpır bişeyler hissetmeye basladım acaba bebişin hareketleri olabilir mi??
ben gezmelerden geldim hanımlar sizler ise evlerinize gitmişsiniz kendinize iyi bakın
canım ben kilo almadım hiç ilk 2 ay 3 kilo verdim şimdi gene normal kiloma döndüm ama bu aydan sonra alacam kiloları
o fotoğrafta kanepede kaygılarak çekince kendi kendimi göbüş öne biraz daha çıktı
A-aaa kimsecikler kalmamışş, ben de göbüşümü eklemiştimm
günaydın kızlar bugün dünkü kadar enerjik başlayamadım günebütün gece öksürükten uyuyamadım halada boğazım çok ağrıyor bakalım haftanın son gününü nasıl geçirecez bide babannemiz ve dedemiz geliyor yarın sabah uzaklardan bakalım misafirimiz olacak yaniii
kizlar merhaba nasillsiniz suan ggeneel testlerr icin hastanedeyim baya kostuk otobuse yetismek icinn umari
m bee bisime bisey olmamistir duualarriniiz. zi beeliyorum
benden de kocaman bir günaydınnn
beysal bal+zencefilden bir macun yapsan öksürüge iyi gelir
kızlar ya bi kaç gündür çok içimde derinlerde seğirme gibi kıpır kpır bişeyler hissetmeye basladım acaba bebişin hareketleri olabilir mi??
hoşgeldin canımGünaydın kızlarrrr
hmm anladım canımm. evet otururken göbişler yayılıyo rahat rahat
hemennn bakıyorummmmmmm
canım sorma aynen ben de sabah kadar uyuyamadım. yudum yudum su içtim sürekli.çok kötyüdü. bi de boğazımda balgam birikiyo o da midemi bulandırıyor
olmamıştır canım. hadi güzel haberlerle gel bizeee
canım günaydın. ben de ballı su içiyordum yumuşatsın diye. ama annem çok içme dedi. o kadar yumuşatırmış ki vücudu, allah korusun kesenin tutunmasını bile etkileyebilirmiş...
ben de karnımın alt tarafında arasıra kayan bişeyler hissediyorumm
kızlar ya bi kaç gündür çok içimde derinlerde seğirme gibi kıpır kpır bişeyler hissetmeye basladım acaba bebişin hareketleri olabilir mi??
zorla olsa yiyeceksin canım abur olsa bile atıştıracaksın ev pastası gibi gözleme gibi seylerden ye canım değilse açlıktan karın ağrısı daha kötü yaşadım biliyorum
benim eşim de bana kızıyordu lokma almıyorsun ağzına diye
3,5 ay olunca bitiyor gibi kızlar az kaldı sabredin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?