2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın güzel anneler biz geldiikkk. Akşam saat 8'den beri uyuyoruz
Sabah 8'e doğru kalktık. Uyku bizi esir aldı resmen

kızlar herkese merhaba,
dün akşam kayınvalidemler geldi Bursadan, Bursaya gitmişlerdi ay benim bebişime kırmızılı beyazlı bir battaniye almış, torunum üşümesin kış bebeği olcak diyo, ama bayıldım var yaa, hem onun bu davranışına hemde battaniyeye, aynı zamanda çıt çıtlı uyku tulumu gibide oluyor, çok güzel, kayınperde öğrenmiş bebek eşyaları satan bir arkadaşı varmış cinsiyeti garanti desinler ordan hastane çıkışı alıcam diyor bende böyle alın alın çok mutlu oldum yaaaaa anlatamam, birde küçük zıbın almış, birde ağız silmek için bir paket mendil ay çok merak ediyorlar ilk torunnn

tanıştım canım bebeğinle:87:

hoşgeldinnnnn :81: sen uyabilmişsin canım bende erken uyuyor :85: gece bir uyanıyorum tamam sabah kadar bakıyorum
eşim iyice sinir olmaya başladı galiba sen uyu diyor bana :78:

Hayırlı günler hayırlı cumalar hanımlar....
Allah'ım sen evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip et...
Hamileliğimizin huzurku sağlıklı sorunsuz geçmesini nasip et...
Çevremizdeki, işimizdeki kötülüklerden felakaetlerden sen bizi koru...
Sevdiklerimize sağlık sıhhat hayırlı ömür ver acılarını yaşatma...
Evimize huzur mutluluk bereket nasip et ya Rabbim...
Amin....

amin canım inşallah. yoksa ben erimeye devam edicem. her gün 100 200 gr kaybediyorum.

benim annemin hamilelikleri çok kötü geçer. en küçük kardeşime hamileyken anımsıyorum, artık hemşire eve geliyordu bizim ranzanın merdivenine serumu bağlıyorlar, öylece yatıyordu. çok dua ettim anneme çekmeyeyim diye seni çok iyi anlıyorum canım,inşallah düzelirsin hemencecik.

bir arkadaşım Akropole gidiyor ve benim araştırdığım kadarıyla da Akropolde bülent bey ama randevularını 2-3 ay atabiliyor. o süreçte başka bir doktor veriyorlar sana.

günaydın uykucu :)

amin canım amin:)

Ben uykudan gözümü açamıyorum. Yemek hazırlıyorum hafifi yiyorum yatıyorum. Benim eşimde bozulmaya başladı yanlız yaşıyorum resmen uykuya kaptırdın kendini diye

aman maşallah canım. Rabbim doktordan uzak tutsun hepimizi...

ben ballı ılık su içerim canım boğazım ağrıyınca iyi geliyo.

merhaba kızlar...bayılıyorum sohetlerınıze,katılamasamda okuyorum hepsını..Rabbım hepımıze ve bebişlerımıze saglık sıhhat versın inş:)bende kendımle ılgılı özet gecıyım sıze;bugune kadar hıc kılo almadım ama top seklınde bı karnım var neyın nesı anlamadım:)2ayım gusel gecmıstı ama 3.ayın basında bulantılar basladı sımdı annecım geldıde rahatım yemeklerı fln yapıyo bende afıyetle yıyorum Allah onları basımızdan eksık etmesın...en son 6haftalıkken gordum bebısımı kalp atıslarını dınledık yaklasık 3haftadır hasret kaldım ama bıraz daha beklemem gerekıyo sanırım 12 haftalıkken 2li test ıcın gıdıcem doktora o zamana kadar sabretmelıyım Zeynep Kamile gıtmeyı dusunuyorum tabı baska onerılerede acıgım:)benden sımdılık bukadar saglıcakla kalın gusel kasım annelerı:)

hani çekiliş yapacaktık biz kimseden ses seda çıkmadı :97:

evet yaaaa. çekiliş yapalım hadi toparlanalım hemennn

esraa86
bulemsu

kızlar bu mesajı alıntı yapıp isminizi yazın gün sonuna kadar en son kime kadar giderse bugün bitirelim... (en son kişiye geldiğinde tüm isimler tek listede toplanmış olmalı)

bende varım çelilişte
esraa86
bulemsu
ensarnaz

hani çekiliş yapacaktık biz kimseden ses seda çıkmadı :97:

evet benimde aklımda...bugun cumartesi pazar ve pazartesi katılımcıları belirlesek en azından...pazartesi akşamda katılımcılar arasıdna eşleşme yaparız birimiz kura ile..sonrada kim kime çıktıysa burda ilan ederiz ve onlar karşılıklı özel mesajla adreslerlini alırlar kime gönderecekse hediyeyi...

1-annesininbirtanesi katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…