tanıştım canım bebeğinle:87:http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...asim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-4.html
teyzoşlar bakın kim geldiii :)
hoşgeldinnnnn :81: sen uyabilmişsin canım bende erken uyuyor :85: gece bir uyanıyorum tamam sabah kadar bakıyorumGünaydın güzel anneler biz geldiikkk. Akşam saat 8'den beri uyuyoruz
Sabah 8'e doğru kalktık. Uyku bizi esir aldı resmen
amin canım inşallah. yoksa ben erimeye devam edicem. her gün 100 200 gr kaybediyorum.
Merhaba arkadaşlar yazamıyorum bir süredir, öncelikle gelecek hafta pazar anne adayı olarak gelecek yılda anne olarak kutlayacağız anneler gününü bu bile çok farklı geliyo. Nasılsınız bulantılarınız baş ağrılarınız nasıl benim az bulantım vardı ama sanki bu ara biraz çoğaldı tersine anlam veremedim. Baş ağrılarım daha iyi tabi alışmışta olabilirim:) Folik plus bitti elevite başadık. Bende bir değişiklik hissediyorum arada ma bebek mi başka bişeymi anlam veremiyorum ama bu haftalarda sizdede gariplik varsa belki bebektir kim bilir. Bide kızlar Ankarada Akrapol Hastanesine giden varmı aranızda Işın Hanım mı Bülent beymi karar veremiyorum da bilgisi olan varsa bişeyler söylerse seviniim.
Günaydın güzel anneler biz geldiikkk. Akşam saat 8'den beri uyuyoruz
Sabah 8'e doğru kalktık. Uyku bizi esir aldı resmen
Hayırlı günler hayırlı cumalar hanımlar....
Allah'ım sen evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip et...
Hamileliğimizin huzurku sağlıklı sorunsuz geçmesini nasip et...
Çevremizdeki, işimizdeki kötülüklerden felakaetlerden sen bizi koru...
Sevdiklerimize sağlık sıhhat hayırlı ömür ver acılarını yaşatma...
Evimize huzur mutluluk bereket nasip et ya Rabbim...
Amin....
tanıştım canım bebeğinle:87:
hoşgeldinnnnn :81: sen uyabilmişsin canım bende erken uyuyor :85: gece bir uyanıyorum tamam sabah kadar bakıyorum
eşim iyice sinir olmaya başladı galiba sen uyu diyor bana :78:
hoşgeldin canım
canım bal+ zencefil balgamı söküyor boğazı ısıtıyor ama dediğin ballı suyu duymadım ve denemedim
benim ufaklıkta astım vardı nebizatör kullanıyorduk bal ve zencefil macunu kızımı tamamen sağlıklı yaptı
doktor yüzü bilmez benim kızlar bu macun sayesinde
benim annemin hamilelikleri çok kötü geçer. en küçük kardeşime hamileyken anımsıyorum, artık hemşire eve geliyordu bizim ranzanın merdivenine serumu bağlıyorlar, öylece yatıyordu. çok dua ettim anneme çekmeyeyim diyeseni çok iyi anlıyorum canım,inşallah düzelirsin hemencecik.
bir arkadaşım Akropole gidiyor ve benim araştırdığım kadarıyla da Akropolde bülent bey ama randevularını 2-3 ay atabiliyor. o süreçte başka bir doktor veriyorlar sana.
Canım arkadaşın Bülent beye mi gidiyor bende önceden almıştım randevuyu 5 mayısa vermişlerdi, aslında Işın Hanıma gidiyorum memnunum ama ilk Bülent bey'e randaevu alamayınca Işın Hanıma gitmiştim. Benimde Mayıs 5 te karar vermem lazım kiminle devam edeceğime bilemiyorum. Normal doğum istiyorum, arkadaşın kaç haftalık hamile kime gidiyor ve doğum konusunu konuşmuşlar mı acaba? Çok soru sordun canım valla, çok kararsız kaldım da
benim annemin hamilelikleri çok kötü geçer. en küçük kardeşime hamileyken anımsıyorum, artık hemşire eve geliyordu bizim ranzanın merdivenine serumu bağlıyorlar, öylece yatıyordu. çok dua ettim anneme çekmeyeyim diyeseni çok iyi anlıyorum canım,inşallah düzelirsin hemencecik.
bir arkadaşım Akropole gidiyor ve benim araştırdığım kadarıyla da Akropolde bülent bey ama randevularını 2-3 ay atabiliyor. o süreçte başka bir doktor veriyorlar sana.
Canım arkadaşın Bülent beye mi gidiyor bende önceden almıştım randevuyu 5 mayısa vermişlerdi, aslında Işın Hanıma gidiyorum memnunum ama ilk Bülent bey'e randaevu alamayınca Işın Hanıma gitmiştim. Benimde Mayıs 5 te karar vermem lazım kiminle devam edeceğime bilemiyorum. Normal doğum istiyorum, arkadaşın kaç haftalık hamile kime gidiyor ve doğum konusunu konuşmuşlar mı acaba? Çok soru sordun canım valla, çok kararsız kaldım da
tatlım bülent beye gidiyor, 5 ay oldu yaklaşık tam haftasını anımsamıyorumda. bir kaç arkadaşım daha var ona gidiyor. bülent bey iyi bir hoca. arkadaşımın tüp bebek olduğu için doğumla ilgili doktor son zaman karar veririz demiş. valla doktorlar normal dese de son anda bir bahaneyle sezeryan yapabiliyorlar, çok güvenemiyorum onun için :)
tatlım bülent beye gidiyor, 5 ay oldu yaklaşık tam haftasını anımsamıyorumda. bir kaç arkadaşım daha var ona gidiyor. bülent bey iyi bir hoca. arkadaşımın tüp bebek olduğu için doğumla ilgili doktor son zaman karar veririz demiş. valla doktorlar normal dese de son anda bir bahaneyle sezeryan yapabiliyorlar, çok güvenemiyorum onun için :)
O zaman şöyle yapayım ben Bülent beyi de bir göreyim olmadı yeni bir forum açığ sorayım insanlara:) Bakalım sonra karar veririm artık valla daha fazla para alsınlar ama beni sezeryan için kandırmasınlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...asim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-4.html
teyzoşlar bakın kim geldiii :)
O zaman şöyle yapayım ben Bülent beyi de bir göreyim olmadı yeni bir forum açığ sorayım insanlara:) Bakalım sonra karar veririm artık valla daha fazla para alsınlar ama beni sezeryan için kandırmasınlar...
bende hep normal olsun diye dua ediyorum canım, hiç sezeryan istemiyorum. inşallah rabbim gölümüze göre verir..
hani çekiliş yapacaktık biz kimseden ses seda çıkmadı :97:
evet yaaaa. çekiliş yapalım hadi toparlanalım hemennn
esraa86
bulemsu
kızlar bu mesajı alıntı yapıp isminizi yazın gün sonuna kadar en son kime kadar giderse bugün bitirelim... (en son kişiye geldiğinde tüm isimler tek listede toplanmış olmalı)
Eki Görüntüle 401074
bakın bakalım nasıl yapmışlar:82:
hani çekiliş yapacaktık biz kimseden ses seda çıkmadı :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?