gözün aydın canım. ne güzel herşey iyi çıkmış. ayy benimde 2 li test iyi çıkarsa başka test yaptırmayı düşünmüyorum. inşallah doktorda yapalım demez. canım sen değerleri atınca b-hcg nin 50 den az olmasından erkek bebek tahmini yapmıştık arkadaşlarla. sende tuttu. hayırlı bir evlat olur inşallah.
deden içinde çok sevindim canım. inşallah konuşmasıda düzelir. senin için çok güzel bir gün oldu.
aaa süper haberlerle gelmişsinn, ayy senin demi paşaa, benimkide paşa bakalım hayırlısıı olsun, çok sevindim canım dedenede.
evet 4 boyutlu senin ki kaç ?
hem bebişin, hem deden adına çok sevindim bitanem:) B-HCG ile uyumlu senin cinsiyet bakalım bizlerin ki nasıl. benim sonucum doktorda olduğundan bilemiyorum B-HCG kaç:) zaten eşimde bırak merak edelim deyip duruyo yaçatladım resmen
nittin kaçtı nasıl oluyordu eve gidince bakayım yazarım
Gözünaydın canım her ikisi içinde
Biz sen yokken dedikodunu yapmıştık zaten hcg değerine göre erkek demiştik, attık tuttu sanırım
bthcg < 50 ise ERKEK
bthcg > 50 ise KIZ
canım ben kilo almadım hiç ilk 2 ay 3 kilo verdim şimdi gene normal kiloma döndüm ama bu aydan sonra alacam kilolarıcanımmm çok şeker görünüyo yaaa maşallahhh
bulemsuuuuuuuuuuu
yavrum maşallah 3 aylık hamile değil de daha ileride gibisin sennn... kaç kilo almıştın?
annesininbitanesi
çok tatlı olmuşsun sen de yaa. pijamalar süperrr
hayırdır canım gene mi başladı hafifledi demiştin hani bulantıların için senbende çıkayım bari. midem ağzımda. akşam ne maceralar yaşayacağım bakalım
bye byeeeee
A-aaa kimsecikler kalmamışş, ben de göbüşümü eklemiştimm
göbüş süperrrrA-aaa kimsecikler kalmamışş, ben de göbüşümü eklemiştimm
göbüş süperrrr
banada doktorum 2 hafta önce gittiğimde ilk 3 ay bebek senin kanın dan besleniyor demişti.
sanırım haksızlıktan kastı hani annenin bebeğine doğum yaptıktan sonraki verdiği ilk sütü varya işte o bebek için çok önemliymiş onun emmesi gereken sütü diğer bebek emdiği için haksızlık oluyor olsagerek..
canım valla doktorum banada soruyor kullanabiliyormusun diye şişkinlik yapar istersen bırak dedi.. çünkü gebelikten 3 ay önce başladım folikasit kullanmaya doktora söylemiştim bu yüzden rahatsızlık veriyorsa bırak dedi ama bırakmak istemedim o zaman gece yatarken folikasiti kullan dedi bende öle yapıyorum cidden şişkinlik yapıyor sende gece yatarken kullanabilirsin bulantı yapmıyor...folik asitte bulantı yapıyor mu?? doktorum her defasında folik asitini kullanabiliyor musun diye soruyor da....
ay cnaım Allah yardımcımız olsun afedersiniz ağrı yapıyor artıkk o derece kabızım
canım ben bide 76 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyummmsen kilolumusun zayıfsan çok sorun olmz ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?