2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaa süper haberlerle gelmişsinn, ayy senin demi paşaa, benimkide paşa bakalım hayırlısıı olsun, çok sevindim canım dedenede.

evet 4 boyutlu senin ki kaç ?

nittin kaçtı nasıl oluyordu eve gidince bakayım yazarım

Gözünaydın canım her ikisi içinde
Biz sen yokken dedikodunu yapmıştık zaten hcg değerine göre erkek demiştik, attık tuttu sanırım

Heheehe ay ne güzel dedikodum bile yapılmış :))

Demek ki seviliyorum di mi fıstıklarım

Çok sağolun kızlar darısı testi yaptıracaklara inşallah
Evet b-hcg düşük olunca erkekmiş öyle diyorlar
bakalım 3 hafta sonra ancak %100 diyebiliriz dedi dr ama %80 i de küçümseme dedi..

ben gezmelerden geldim hanımlar sizler ise evlerinize gitmişsiniz kendinize iyi bakın canım ben kilo almadım hiç ilk 2 ay 3 kilo verdim şimdi gene normal kiloma döndüm ama bu aydan sonra alacam kiloları
o fotoğrafta kanepede kaygılarak çekince kendi kendimi göbüş öne biraz daha çıktı

bende çıkayım bari. midem ağzımda. akşam ne maceralar yaşayacağım bakalım

bye byeeeee
hayırdır canım gene mi başladı hafifledi demiştin hani bulantıların için sen

12. ve 13. haftada
Sırtı üstü yerine yan yatmaya alışın. Böylelikle hem bebeğiniz daha fazla oksijen alır hem de böbrekleriniz baskı altında kalmaz.
Egzersiz sırasında bile olsa sırt üstü yatmamaya dikkat edin. Bu rahminize olan kan akışını azaltır.

Son düzenleme:

evet haklsıın 20. haftada başlıyormuş yeni b ebgin sütü hazırlanmaya , ben o zmaan kadar emzirebilsem derdindeyim, ama bırakıcam 1 ay içinde, karnımdakine bişi olursa dayanamam vicdan azabına ((

folik asitte bulantı yapıyor mu?? doktorum her defasında folik asitini kullanabiliyor musun diye soruyor da....
canım valla doktorum banada soruyor kullanabiliyormusun diye şişkinlik yapar istersen bırak dedi.. çünkü gebelikten 3 ay önce başladım folikasit kullanmaya doktora söylemiştim bu yüzden rahatsızlık veriyorsa bırak dedi ama bırakmak istemedim o zaman gece yatarken folikasiti kullan dedi bende öle yapıyorum cidden şişkinlik yapıyor sende gece yatarken kullanabilirsin bulantı yapmıyor...
ay cnaım Allah yardımcımız olsun afedersiniz ağrı yapıyor artıkk o derece kabızım

canım ben bide 76 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyummm sen kilolumusun zayıfsan çok sorun olmz ama :44:

leblebi ye canım hem bulantıya ve mide yanmasına iyi geliyor tamamen geçirmesede en azından kabızlık sorununu biraz olsun gideriyor ben kuru kayısı yada incirde fayda göremedim sürekli leblebi ve madensuyu tüketiyorum
Bende 66 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum ve çok mutsuzum çünkü bundan önceki iki gebeliğimde de bu kadar çabuk kilo almamıştım bunda çok şişeceğim gibi geliyor moralim bozuluyor oğlumda 9 kilo almıştım 62 kilo ile doğum yapmıştım geçen yılda ikizlere hamileydim onlarda kilo aldım veremeden bu bebişime hamile kaldım napıcam bilmiyorum

merhaba kızlar bir girip paylaşımda bulunamıyorum günler çok yoğun geçiyor pc başına oturamıyorum yarın ikili test yaptırmya gidiyoruz Allah ım hayırlısını ver Rabbim

bu rada göbüşler topiğine baktım bayıldımmmmmmm en kısa sürede bende koyucam

ii geceler kızlar,yarın dr kontrolümüz var,2li test de yapılır heralde...umarım herşey yolundadır...kendinize ve bebişlere ii bakın...

günaydın kızlar bugün dünkü kadar enerjik başlayamadım güne bütün gece öksürükten uyuyamadım halada boğazım çok ağrıyor bakalım haftanın son gününü nasıl geçirecez bide babannemiz ve dedemiz geliyor yarın sabah uzaklardan bakalım misafirimiz olacak yaniii

günaydın herkese..
beysalcım amndikkt kendine diyecem ama sen zaten ediyosundurda işte alışkanlık ama öksürük çok kötü gerçekten..
bugün haftanın son günü bizde yarını sabırsızlıklan bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…