merhaba kızlar...bayılıyorum sohetlerınıze,katılamasamda okuyorum hepsını..Rabbım hepımıze ve bebişlerımıze saglık sıhhat versın inş:)bende kendımle ılgılı özet gecıyım sıze;bugune kadar hıc kılo almadım ama top seklınde bı karnım var neyın nesı anlamadım:)2ayım gusel gecmıstı ama 3.ayın basında bulantılar basladı sımdı annecım geldıde rahatım yemeklerı fln yapıyo bende afıyetle yıyorum Allah onları basımızdan eksık etmesın...en son 6haftalıkken gordum bebısımı kalp atıslarını dınledık yaklasık 3haftadır hasret kaldım ama bıraz daha beklemem gerekıyo sanırım 12 haftalıkken 2li test ıcın gıdıcem doktora o zamana kadar sabretmelıyım Zeynep Kamile gıtmeyı dusunuyorum tabı baska onerılerede acıgım:)benden sımdılık bukadar saglıcakla kalın gusel kasım annelerı:)
evet yaaaa. çekiliş yapalım hadi toparlanalım hemennn
esraa86
bulemsu
kızlar bu mesajı alıntı yapıp isminizi yazın gün sonuna kadar en son kime kadar giderse bugün bitirelim... (en son kişiye geldiğinde tüm isimler tek listede toplanmış olmalı)
kimse kime çıktığını bilmeyecekkk :100:süpriz olacakkk :81:evet benimde aklımda...bugun cumartesi pazar ve pazartesi katılımcıları belirlesek en azından...pazartesi akşamda katılımcılar arasıdna eşleşme yaparız birimiz kura ile..sonrada kim kime çıktıysa burda ilan ederiz ve onlar karşılıklı özel mesajla adreslerlini alırlar kime gönderecekse hediyeyi...
1-annesininbirtanesi katılıyor
bizim bebek karyolamız var ama ben kumaşlarla buna benzer süslemek istiyorum inşşş:97:Eki Görüntüle 401074
bakın bakalım nasıl yapmışlar:82:
beysal bizde varızbende varım çelilişte
esraa86
bulemsu
ensarnaz
Kızlar dün kayınvalidemle konuşurken bebek karyolası almayacak mısınız dedi, ben de yok uzun süre beşikte yatar zaten dedim.
benim aklıma şey geliyor, normal büyük bir ortapedik yatak almak genç yatağı, etrafını trabzanla çevirip ince pamuklu minder-yastıklarla çevrelemek
çoğu kişide duyuyorum yatakta yatmadı beşik yetti diye...
canım büyük kızım 5 yaşına kadar yattı daha da yatardı ama biz söküp paket yaptıkKızlar dün kayınvalidemle konuşurken bebek karyolası almayacak mısınız dedi, ben de yok uzun süre beşikte yatar zaten dedim.
benim aklıma şey geliyor, normal büyük bir ortapedik yatak almak genç yatağı, etrafını trabzanla çevirip ince pamuklu minder-yastıklarla çevrelemek
çoğu kişide duyuyorum yatakta yatmadı beşik yetti diye...
burcuxxx canım benim valla bir anlıyorum ben seni allahtan hafifledi benim sıkıntılar
keki sen yapmasaydın keske o zaman yiyebilirdin belki
ben komsunun kardeşimin yaptığı keki böreği yiyebiliyordum ama evde pişirdiğimi yiyemiyordum
Merhaba arkadaşlar yazamıyorum bir süredir, öncelikle gelecek hafta pazar anne adayı olarak gelecek yılda anne olarak kutlayacağız anneler gününü bu bile çok farklı geliyo. Nasılsınız bulantılarınız baş ağrılarınız nasıl benim az bulantım vardı ama sanki bu ara biraz çoğaldı tersine anlam veremedim. Baş ağrılarım daha iyi tabi alışmışta olabilirim:) Folik plus bitti elevite başadık. Bende bir değişiklik hissediyorum arada ma bebek mi başka bişeymi anlam veremiyorum ama bu haftalarda sizdede gariplik varsa belki bebektir kim bilir. Bide kızlar Ankarada Akrapol Hastanesine giden varmı aranızda Işın Hanım mı Bülent beymi karar veremiyorum da bilgisi olan varsa bişeyler söylerse seviniim.
Ben uykudan gözümü açamıyorum. Yemek hazırlıyorum hafifi yiyorum yatıyorum. Benim eşimde bozulmaya başladı yanlız yaşıyorum resmen uykuya kaptırdın kendini diye
Eki Görüntüle 401074
kimse kime çıktığını bilmeyecekkk :100:süpriz olacakkk :81:
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
ben limit taraftarı değildim ama bazı arkadaşlara o mantıklı geldi canım bu yüzden limitide şimdi ayarlayınkızlar çekilişte limit var mı ? bu arada hediey ne zaman alınacak ?
ben limit taraftarı değildim ama bazı arkadaşlara o mantıklı geldi canım bu yüzden limitide şimdi ayarlayın
benim asıl fikrimse bu anneler günün de bebeğinden annesine ilk hediye gibi olsun dedim bir çocuk ne kadar lükse kaçabilir ki
biz hediyeyi o küçük meleklerin adına yollayalım dedim
limit hakkında bir fikrin varsa söz sende
son gönderme tarihide 10 mayıs olsun
burcuxxxkimse kime çıktığını bilmeyecekkk :100:süpriz olacakkk :81:
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
sensiz olmazzzz burcuu teyzoşşş
ben limit taraftarı değildim ama bazı arkadaşlara o mantıklı geldi canım bu yüzden limitide şimdi ayarlayın
benim asıl fikrimse bu anneler günün de bebeğinden annesine ilk hediye gibi olsun dedim bir çocuk ne kadar lükse kaçabilir ki
Eki Görüntüle 401074
ben artık yapabiliyorum pasta börek çörek yemekevet haklısın belki ondan. hazır alayım napayım. kayınvalideye sipariş veremem valla ayıp. annem zaten sormuyor canın bişi çekiyor mu diye.
evet geçen sene kavga çıkarmıştım eşim bana anneler günü hediyesi almadığı için.bu sene alacak bence çünkü anne adayıyım ama süpriz yapar mı bilmiyorum. gel ne istiyorsan alalım der kesin.
Allah kolaylık versin zor valla. ha gayret 6 ay kaldı.
güzel oyuncak gibi :)
bende katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?