2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hoşgeldin o zaman aramıza..
anneler başka türlü bişey...
ben annemin yanında kalıyorum, eşimle uzaktayız. görsen öyle güzel bakıyor ki bana... "esra ne istersin, ne yapayım sana..." her gün esra bu yemeği sever diye yemek yapıyor canım annem. babam da öyle... bana yararlı olur diye sürekli balık alıyor eve Rabbim onları başımızdan eksik etmesin...

kimse kime çıktığını bilmeyecekkk :100:süpriz olacakkk :81:
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx

Son düzenleme:
Kızlar dün kayınvalidemle konuşurken bebek karyolası almayacak mısınız dedi, ben de yok uzun süre beşikte yatar zaten dedim.
benim aklıma şey geliyor, normal büyük bir ortapedik yatak almak genç yatağı, etrafını trabzanla çevirip ince pamuklu minder-yastıklarla çevrelemek
çoğu kişide duyuyorum yatakta yatmadı beşik yetti diye...

katılıyorum canım bende sepetten sonra oyun yatağı olandan alıcam sonrasındada genç yatağı

tekrar olmuş ................................

Son düzenleme:
canım büyük kızım 5 yaşına kadar yattı daha da yatardı ama biz söküp paket yaptık
beşik de yatması çocuğun yaşına kadar ama bebek karyolası daha uzun vadeli
şimdi kızlar ranzaların da yatıyorlar

...................................

Son düzenleme:

evet haklısın belki ondan. hazır alayım napayım. kayınvalideye sipariş veremem valla ayıp. annem zaten sormuyor canın bişi çekiyor mu diye.

evet geçen sene kavga çıkarmıştım eşim bana anneler günü hediyesi almadığı için. bu sene alacak bence çünkü anne adayıyım ama süpriz yapar mı bilmiyorum. gel ne istiyorsan alalım der kesin.

Ben uykudan gözümü açamıyorum. Yemek hazırlıyorum hafifi yiyorum yatıyorum. Benim eşimde bozulmaya başladı yanlız yaşıyorum resmen uykuya kaptırdın kendini diye

Allah kolaylık versin zor valla. ha gayret 6 ay kaldı.

Eki Görüntüle 401074
bakın bakalım nasıl yapmışlar:82:

güzel oyuncak gibi :)

kimse kime çıktığını bilmeyecekkk :100:süpriz olacakkk :81:
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal

bende katılmak istiyorum

kızlar çekilişte limit var mı ? bu arada hediey ne zaman alınacak ?
ben limit taraftarı değildim ama bazı arkadaşlara o mantıklı geldi canım bu yüzden limitide şimdi ayarlayın
benim asıl fikrimse bu anneler günün de bebeğinden annesine ilk hediye gibi olsun dedim bir çocuk ne kadar lükse kaçabilir ki
biz hediyeyi o küçük meleklerin adına yollayalım dedim

limit hakkında bir fikrin varsa söz sende
son gönderme tarihide 10 mayıs olsun

bencede bir çocuk ne alabilirkki çok abartmamak lazım sadece herkes gönlünden geçeni yollar hediyenin büyüğü küçüğü olmaz canım ama bence 9 mayıs olsun son tarih çünkü hafta sonu giriyo ya araya gelmeyebilir

sensiz olmazzzz burcuu teyzoşşş

ay canım çok teşekkür ederim. sensizde olmaz.

aslında bir çocuktan hediye diye düşününce dediğin gibi limitin bir anlamı kalmıyor. abartmaya gerek yok. zaten amacımız eğlenmek. herkes gönüllü katıldığına göre güzel hediyeler olacağına eminim.

ben artık yapabiliyorum pasta börek çörek yemek
yakın olsaydık keşke ben veriridim sana sıcak sıcak
canım benim pastane işi o kadar güzel olmaz ki ev yapımı gibi
annen uzak mı yapamıyacağım seyi sormayım bari diyordur belki
valla ben birin de yüzsüzlük yaptım komsuya kısır yap bana ben açım dedim
ikiletmedi dediğimi yaptı
sende söyle nazın geçene senin bir lokma yiyebilmen için yaparlar mutlaka canım

genelde kuralarda limit koyarlar ya alışmışım artık sanırım ondan sordum :),
20-30 tl olabilir ne bilim, benide yazın listeye uyarım hatta bu haftasonu alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…