2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kızdır belki senin ? yada göstermiyordur şöylede bişi var, bir arkadaşımada 4 ayda erkek dediler, 5 ayda da erkek dediler, 6 ayda kız çıktı şimdi hep kız diyorlar 8 ay bitmek üzre :)
o yüzden doktor dedi ki bana %100 demiyorum dedi. çıkıntı gördü, bizim keretada açmış apışı pozisyonuda önemli gördüm dedi. bilmiyorm yani.

cnımm ben 5 eylul 1988 doğumluyum son adet 23 şubat ama doktor geç yumurtldığımı söylemşti mart ayı mı oluyor kız çıkıyordu sanki

şu takvim nası oluyo, ben 26 aralık 1984 doğumluyum, çin takvimine göre yaşım 29 oluyomuş. 27 iken, bende 29 a geliyorum takvimden, en adet 27 ocak
ocağa mı bakıcam, şubata mı ?

canım bu durumda 24 yaşındasın ve eğer şubatta hamile kalmışsan kız martta kalmışsan erkek:)) çok iyi aydınlattım dimi:44: ama bence son adet tarihin baz alınıyodur kız bence:)

hayırlısı olsun canımm Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı imanlı vefalı bizi sevecek sahiplenecek doğru yoldan şaşmayacak evlatlar nasip etsin aminn

bakalım 8 hafta sonra öğrencez inşAllah

canım bana son adete bakarsak kız yumurtlama zamanına bakarsak erkek çıkıyor anlayamadım ki

a çok ilginç ama olmazki haksızlık hiç söylemesin daha iyi valla 6. ayda kız çıkarsa havalara falan uçar herhalde çünkü ilk çocuğu erkek:) aslında bende duymuştum hatta yabancı bir sitede fotoğraflı olarakta görmüştüm ilk haftlarda kızdada erkektede pipiye benzer bişi oluyo ama kızınki yukarıya doğru erkekinki ileri doğru gibi oyüzden görünsede söylemiyolarmış ama bu doktor hangi akla hizmet sormadan cinsiyet söylemiş anlamadım gerçi allah razı olsun fenada olmadı ama:)

takvimde 84 doğumluysan 28 çıkıyo canım yaşın.ve ocak sayılıyo sanırım ona görede erkek gibi görünüyo.ama bilemiyorum bak okadar kişiyi doğru bildi foruma gelince işler karıştı bilemiyorum:44: neyse eğlenceli

Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

b-hcg:23,8

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

Ayy telden girince ne kadar saçma olmuş yaa ordaki olay 1:10000'di..1 yerine gülücük çıkmış
Telden aceleyle girince böyle saçma gülücüklü bişey çıkmış ortaya:)

Neyse kızlar dr um sonuçları çok beğendi,herşey harika dedi.3'lü teste gerek yok ama çok istersen 1-2 ay içinde 4 'lü test yaptırabilirsin ama bi mecburiyetin yok dedi.

Gelişimi,herşeyi süper ve %80 erkek dedi,3 hafta sonra tamamen netleştiririz dedi..1 ay sonra da vitamine başlarız dedi.
Kısacası herşeyin çok iyi dedi

Bugün güne kötü başlamıştım ama dr dan sonra öyle sevinçle geldim ki..Ayrıca dedem de ayağa kalkmış,yürütmüşler ama konuşması tam netleşmemiş yarın da onun yanına gideceğim kısmetse..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar bana destek olduğunuz için...
Allahıma binlerce kez şükürler olsun...

çok sevindim cnımm küçük paşamız geliyor oleyyy ay yesinler onu geçmiş olsun canım darıısı başımızaaa

hayırlısı olsun canımm Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı imanlı vefalı bizi sevecek sahiplenecek doğru yoldan şaşmayacak evlatlar nasip etsin aminn

bakalım 8 hafta sonra öğrencez inşAllah

yürekten diliyorum canım. aminn aynen öyle.öncelikle sağlıklı haberlerini alalımda cinsiyet en son planda

gözün aydın canım. ne güzel herşey iyi çıkmış. ayy benimde 2 li test iyi çıkarsa başka test yaptırmayı düşünmüyorum. inşallah doktorda yapalım demez. canım sen değerleri atınca b-hcg nin 50 den az olmasından erkek bebek tahmini yapmıştık arkadaşlarla. sende tuttu. hayırlı bir evlat olur inşallah.

deden içinde çok sevindim canım. inşallah konuşmasıda düzelir. senin için çok güzel bir gün oldu.

aaa süper haberlerle gelmişsinn, ayy senin demi paşaa, benimkide paşa bakalım hayırlısıı olsun, çok sevindim canım dedenede.
canım biizm doktordada renkli ultrason var böyle fotograf rengi turuncumsu baya yakın ve net o mu senin girdiğin ultrason :44:

evet 4 boyutlu senin ki kaç ?

Cinsiyeti kesinleşince arkadaşlar beta hcg ile cinsiyetleri paylaşalımda bakalım ne kadar tutuyor

niltt in tuttu maşallah

hem bebişin, hem deden adına çok sevindim bitanem:) B-HCG ile uyumlu senin cinsiyet bakalım bizlerin ki nasıl. benim sonucum doktorda olduğundan bilemiyorum B-HCG kaç:) zaten eşimde bırak merak edelim deyip duruyo ya çatladım resmen

Gözünaydın canım her ikisi içinde
Biz sen yokken dedikodunu yapmıştık zaten hcg değerine göre erkek demiştik, attık tuttu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…