2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Bende varım kaju'da yazın bir köşeye kenara

Ekmek yapma makinası alır mesela....
şaka bir yana, bulüz alır, tsihrt alır, fular alır, gümüş takı alır, makyaj malzemesi alır,
ancak bence sadece anneye olmasın, melekler için de minik bir hediye olsun, mesela emzik, mama önlüğü, şapka vb. gibi.....

ayyy canım benim, ağlatacaksın beni. valla yapmışsın getirmişsin yemişim kadar oldu. Allah razı olsun.

benim annem biraz soğuktur, çok sormaz beni. ben onu öyle kabullendim. Allah bana ikinci annemi gönderdi. kayıvalidemi, sağolsun.

çok şanslı bir insanım. nazımın geçtiği o kadar çok insan var ki çevremde ama ben istemiyorum, onlar getiriyorlar yinede sağolsunlar. geçen bir arkadaş canımın çektiği bişi getirdi, yine bir işçinin eşi tatlı yapmış, burcu hanım hamile, hanım bir kaba koy götüreyim demiş, bende kaba el emeği bişi yapıp koymak istedim olmadı yapamadım napayım çocukları için çikolata aldım koydum. bir tek eşime şunu canım çekti yap diyebilirim. oda bu ara çok yoruluyor, stresli çok mühim işleri var. kıyamıyorum ona. az kaldı. çok şükür iyiyim ben ya. moralim düzeldi.

doğumlarımıza yakın onu yapalım canım bu anneler günü için doğum hediyelerimiz ramazan bayramından sonra inşşş
malum erken gelen bebklerimiz olabilir

doğumlarımıza yakın onu yapalım canım bu anneler günü için doğum hediyelerimiz ramazan bayramından sonra inşşş
malum erken gelen bebklerimiz olabilir

çok güzel bir fikir ya, hem bebeklerin cinsiyetleride belli olur. benimki kız olursa pembe isterim bak söylüyorum şimdiden

kız benim kara kızım hep kırmızı giyerdi çok da sakin bir bebekti

ben de hep kırmızı giyerdim görünüşte çok sakinimmm. ama bir de bana sor içimdeki azgın boğayııııı

kızlar bu arada ben de varım yazmayın listenin altına kendinizi ekleyin karışıklık oluyor sonra

evet yaa meleklere hediye de çok tatlı olur bence

büyük kızmısın burcuxxx ondan sebeb olabilir anneler büyük kızlarına daha bir güvenirler
ve her zorluğu aşacağını düşünürler
ben bile büyük kızıma güveniyorum küçüğün bişey yapmasına izin vermiyorum
yok canım sana dedim ya nazlan sen nazlanabildiğin kadar kimse ayıplamaz seni
moral oranın da ne kadar yüksek bebğin o kadar sağlıklı
birde su var sıkıntı yapma o zaman hamileliğin sıkıntıları daha bir çoğalıyor
bak benim dünyamda işler yoluna girmeye başladı benim sıkıntılarda olsa bile gözüme gözükmüyorlar

tamam tatlım 6 ya kadar yapın 6 da çıkıyorum ben :)
tamam canım zaten 6 dan sonra kimse olmuyor

esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal

burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88

Son düzenleme:
tamam lavinya ve şahinus da katılmak istiyorlardı bildiğim kadarıyla alıntı yapmayalım katılanları da kopyala yapıştır yapalım yazıyı güncel tutalım pazarteside çekiliş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…