evet yaaaa. çekiliş yapalım hadi toparlanalım hemennn
esraa86
bulemsu
kızlar bu mesajı alıntı yapıp isminizi yazın gün sonuna kadar en son kime kadar giderse bugün bitirelim... (en son kişiye geldiğinde tüm isimler tek listede toplanmış olmalı)
kız benim kara kızım hep kırmızı giyerdi çok da sakin bir bebektiçok beğendimmm. kırmızıya hayranım ama çocukta sinir ve hırçınlık yapabilir onun için odasında kullanmayı düşünmüyorum ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...asim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri-4.html
teyzoşlar bakın kim geldiii :)
listeye eklendin canım bu akşam yapalım çekilişigenelde kuralarda limit koyarlar ya alışmışım artık sanırım ondan sordum :),
20-30 tl olabilir ne bilim, benide yazın listeye uyarım hatta bu haftasonu alayım
bencede bir çocuk ne alabilirkki çok abartmamak lazım sadece herkes gönlünden geçeni yollar hediyenin büyüğü küçüğü olmaz canım ama bence 9 mayıs olsun son tarih çünkü hafta sonu giriyo ya araya gelmeyebilir
ben artık yapabiliyorum pasta börek çörek yemek
yakın olsaydık keşke ben veriridim sana sıcak sıcak
canım benim pastane işi o kadar güzel olmaz ki ev yapımı gibi
annen uzak mı yapamıyacağım seyi sormayım bari diyordur belki
valla ben birin de yüzsüzlük yaptım komsuya kısır yap bana ben açım dedim
ikiletmedi dediğimi yaptı
sende söyle nazın geçene senin bir lokma yiyebilmen için yaparlar mutlaka canım
listeye eklendin canım bu akşam yapalım çekilişi
doğumlarımıza yakın onu yapalım canım bu anneler günü için doğum hediyelerimiz ramazan bayramından sonra inşşşEkmek yapma makinası alır mesela....
şaka bir yana, bulüz alır, tsihrt alır, fular alır, gümüş takı alır, makyaj malzemesi alır,
ancak bence sadece anneye olmasın, melekler için de minik bir hediye olsun, mesela emzik, mama önlüğü, şapka vb. gibi.....
doğumlarımıza yakın onu yapalım canım bu anneler günü için doğum hediyelerimiz ramazan bayramından sonra inşşş
malum erken gelen bebklerimiz olabilir
kız benim kara kızım hep kırmızı giyerdi çok da sakin bir bebekti
Ekmek yapma makinası alır mesela....
şaka bir yana, bulüz alır, tsihrt alır, fular alır, gümüş takı alır, makyaj malzemesi alır,
ancak bence sadece anneye olmasın, melekler için de minik bir hediye olsun, mesela emzik, mama önlüğü, şapka vb. gibi.....
büyük kızmısın burcuxxx ondan sebeb olabilir anneler büyük kızlarına daha bir güvenirlerayyy canım benim, ağlatacaksın beni. valla yapmışsın getirmişsin yemişim kadar oldu. Allah razı olsun.
benim annem biraz soğuktur, çok sormaz beni. ben onu öyle kabullendim. Allah bana ikinci annemi gönderdi. kayıvalidemi, sağolsun.
çok şanslı bir insanım. nazımın geçtiği o kadar çok insan var ki çevremde ama ben istemiyorum, onlar getiriyorlar yinede sağolsunlar. geçen bir arkadaş canımın çektiği bişi getirdi, yine bir işçinin eşi tatlı yapmış, burcu hanım hamile, hanım bir kaba koy götüreyim demiş, bende kaba el emeği bişi yapıp koymak istedim olmadı yapamadım napayım çocukları için çikolata aldım koydum. bir tek eşime şunu canım çekti yap diyebilirim. oda bu ara çok yoruluyor, stresli çok mühim işleri var. kıyamıyorum ona. az kaldı. çok şükür iyiyim ben ya. moralim düzeldi.
tamam canım zaten 6 dan sonra kimse olmuyortamam tatlım 6 ya kadar yapın 6 da çıkıyorum ben :)
ben de hep kırmızı giyerdim görünüşte çok sakinimmm. ama bir de bana sor içimdeki azgın boğayııııı
kızlar bu arada ben de varım yazmayın listenin altına kendinizi ekleyin karışıklık oluyor sonra
tamam canım yazdım kenaraçok güzel bir fikir ya, hem bebeklerin cinsiyetleride belli olur. benimki kız olursa pembe isterim bak söylüyorum şimdiden
kızlar yaa niltte katılırmıydı acaba? o bugun dedesine gidecekti foruma gelemezse göremez...napsak yaa:44:
çok mantıklı. bugün giremeyen arkadaşlar olabilir. p.tesiye kadar bekleyelim bence. zaten katılacaklar alırlar hediyelerini h.sonu. zaman kaybı olmaz.
kızlar yaa niltte katılırmıydı acaba? o bugun dedesine gidecekti foruma gelemezse göremez...napsak yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?