2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok ben küçük kızım. ablamla araları iyi. çok huyları benzeşir ben biraz farklıyım. bana güvendiği doğru ben hep kurtardım kendimi hep başardım. keşke biraz övseydi beni. ama bence çocuğuna güvenip onu ihmal etmemek lazım. sen zaten ikisine eşit davranıyorsundur. ben o eşitliği göremedim. neyse bir önemi yok artık. Allah gümüş kapıyı kapattı altın kapıyı açtı bana.

nilti de ekleyelim bence...

haftasonu burda pek kimse olmuyor. ya pazartesi akşama kadar bitiricez bu listeyi ya da bu akşama kadar...
ama kabul eder mi bilmiyorz ki canım
milonada kabul etmişti galiba
ama herkes kendi isteğiyle yazılsın emrivaki gibi olmasın

nilti de ekleyelim bence...

haftasonu burda pek kimse olmuyor. ya pazartesi akşama kadar bitiricez bu listeyi ya da bu akşama kadar...

eğer kargoya verme tarihi 8-9 mayıs gibi olacaksa daha zaman var kuzum nasılsaa..gelin pazartesi sonlandıralım...

anneler günü hediye çekilişine katılmak isteyenler diye bi liste sürekli dönsün...ve pazartesi akşam 6 olmadan sonlandıralım...hani şimdi kimsenin adına katılır katılmazz diyemeyiz diye söylüyorumm...

bulemsuumm yaptığın listenin başına 'ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER' DİYE Bİ BAŞLIK EKLEDE...HAFTASONU PLANDAN HİÇ HABERİ OLMAYAN ARKADAŞLAR BİLEE ADINI YAZAR EN AZINDAN...

NOT OLARAK ŞÖYLE DERMİSİN: SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYERLİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH...? (8 YADA 9 MAYIS OLSA ULAŞIR HERHALDE ELİMİZE)

SİZCEE KIZLAR?

sana o kapıyı açmış ben onu göremedim hiç ama olsun kocacım beni çook seviyor ya
anneme gelince ben büyük kızım ve güvenir ben herseyin altından kalkarım ve şimdi annem için öyle bir pozisyondayım ki o yaptığı ayrım için çok pişman daha dikkat ediyor
eşim ve ben ilgileniyoruz her işiyle
geçen rüyasın da beni görmüş nasıl görmüşse artık kızım valla ben senide severim diyor ayrım yapmam diyor
olsun başımda sağ olsun da varsın yapsın ayrımı bana onun gölgeside yeter

ama kabul eder mi bilmiyorz ki canım
milonada kabul etmişti galiba
ama herkes kendi isteğiyle yazılsın emrivaki gibi olmasın

doğru canım haklısın en iyisi pazartesi...

tamam canım dediğin gibi yapalım ben uyarım...

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
liste bu şekilde benim yazımı alıntı yapmayın kopyala yapıştır yapın daha mantıklı

ben hazır bişey düşünmediğim için hediyemi söyleyebilirim bana çıkan kişiye doğum da omuzlarına alması için bir adet şal yapacağım nede olsa kış günü doğum yapacağız :26:
siz öğle yemeğine gittiğiniz de ben de yüncüye gideyim bari

Kızlarr dün çok sevdiğim bir ablam bebişime çoraplar almış... görseniz o kadar şeker ki biri pembe puantiyeli biri kırmızı puantiyeli... kız geçti içimden bunları aldım dedi... bi de her ihtimale karşı arabalı bi tane almış :)

çekiliş için bir tavsiye, bir topic açın ya da aynı kişiye gönderin o yayınlasın topluca...
kim neyi sever kaç beden giyer terlik mi sever tsihrt mü bunları yazın ki hediyler tam anlamına kavuşsun...
bir de kim kime çıktığını bilmesin
çekiliş bir kişi yapsın ve bilgileri o versin kim kime çıktıysa

kesinlikle katılıyorum. mesajlar arada kaybolmasın. bulemsu istersen altına bana özel mesaj atın de. geriye dönüp bakmak zor oluyor.

canım neden görmüyorsun eşin bak seni ne kadar çok seviyor. eşim ve ailesi benim altın kapım. çok şükür iyiki varlar. hepsi ayrı ayrı pırlantalar.
maalesef benim annem hatasının farkında değil ve hiçbir zamanda olamayacak. o kadar dik başlı ki. ama ona teşekkür ediyorum. bir çocuğa nasıl davranılmaması gerektiğini öğretti bana :)))

benimki kırmızı olsunn :)

bence süpriz olmalı hediyeler. sipariş vermiyoruz hediye alıyoruz.

amanınnn hediyeye bak. kız el emeğinin yerini ne tutabilir?? çok güzel düşünmüşsün.

bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum ya ottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum((50:

ağlama kızzzz, bak ne güzel eğleniyoruz. hediyeye odaklan sen, kafanı meşgul et.

bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum ya ottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum((50:
neden canım canın mı sıkkın

sıkma canını canım insan hayatta herseyi görüyor yaşıyor ben asla yapmam dediğini yapıyor
özel mesaj atamıyan olabir canım katılan arkadaşlar az önce ki listeyi kopyala yapıştır şekilde güncelleyebilirler
alıntıdan okuyabilse bile mesajı bulmak çok zor

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım bugün güzel anne adayları :)))
biz bebişimle iyiyiz çok şükür, inşallah sizlerde de sıkıntı yoktur.
kızlar Bingomingodan Gaye bebe firması geçen hafta bir kampanya yapmıştı 5li zıbın takımı aldım bebişime bugün elime ulaştı kalitesi çok güzel almak isteyen olursa bilginiz olsun dedim.

aman ne kadar güzel canım sıkıntısız bir hamilelik geçirmen doğum sonrasına kadar sürer inşallah böyle :))
testinde güzel çıkmış gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…