2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum ya ottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum((50:

neden acaba kuzumm yaaaa

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm (“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.&#8221 de bol bol şu mübarek cuma gününde...Rabbim sana verdiği iç sıkıntısının geçmesi için güç versinn inşallahh...:26:

beysalcım resimde bebişin kafası solda mı duruyor çözemedim bir türlü net görünmüyor ya ...........

istanbulda iyi bir 3 boyutlu ultrasonu olan hastane bilen var mı???

canım evet soldaki başımız onunyanındaki beyazlık elimiz yani minik parmaklarımız ortada göbüşümüz ve sondada baldır kemiğimiz gözüküyor :)

bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum ya ottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum((50:

ayy canım noldu sana... bu güzel günler bi daha gelmicek canım benim. hamileliğin keyfini çıkar... ağlamak için o kadar çok nedenim var ki... en basiti gece yatağıma yattığımda eşime sarılamıyorum, onun kokusunu içime çekemiyorum

bu haftalarda olabiliyormuş, şimdi bir yerde okudum ayy çok ilginç bir anda sebepsiz yere ağlamaya başladım ya

lavinyaaaaa

bak ne kadar çok modddayım görüyo musun iyi şeyler düşün tatlım. bebeklerimiz için iyi olmak zorundayız...

canım benim

bende yaaa onsuz uyuyamazdım ben şimdi uzaklaştım, valla benden uzaklaşıp, soğuyacak diye korkuyorum off ya

lavinyaaaaa

bak ne kadar çok modddayım görüyo musun iyi şeyler düşün tatlım. bebeklerimiz için iyi olmak zorundayız...

iyiyim ben aslında kötü değilim ki çok neşeliydim bugün kalktım çok şık giyindim, kendime torpil geçtim bi kez olsun makyaj yapayım dedim yaptım. topuklu yakkabı bile giydim bugün çok iyi hissediyordum ama birden ağlayasım geldi toparlarım birazdan

bende yaaa onsuz uyuyamazdım ben şimdi uzaklaştım, valla benden uzaklaşıp, soğuyacak diye korkuyorum off ya
uzaklaşmadan kastın ne canım hamilelikten doğan sıkıntımı
anlaması lazım canım ben uyuduktan sonra seviyordu geçen eşim uyandım ama belli etmedim beni uyur sanıyor hem karnımı hem beni seviyordu
ben ondan uzağım ama o bunun sebebini biliyor eminim eşinde biliyordur canım

biliyor hakkını yemem bir kez bile şikayet etmedi. ama ilgilenemiyorum onunla eskisi gibi. midemin kötü olması ve halsizlikten dolayı nerdeyse aynı yatakta bile yatmayacam o duruma geldi, üzülüyorum çocuk gibi tek başına bir hayat yaşıyor evde

hadi kendine gel bakalım... bol bol dua et cuma vaktindeyiz...

ay canım hiç merak etme soğumaz öyle... bak biz bir senedir bir kerede en fazla 10 gün beraber yatabildik. Ne zor biliyomusun 2 gece kocanla uyuyup diğer gece tek başına yastığa sarılıp uyumaya çalışmak...

hamilelikten dolayı soğuduysan geçici bir süreçti bu canım. sıkma kendini...

evet canım biliyorum ama sadece gezin şelaleden uzak durun çünkü suyu kurban almayı çok sever öyle derler
hatta habileller köyünde keçi kesip atarlar suya can almasın diye komsumuz o köylüde
gezilecek görülecek muhteşem bir yer amm dediğim gibi sudan uzak durun

evet canım öyle oldu, umarım düzelir

ayy canım benim zamanla düzelicek emin ol... bir blogda okudum bugün. (çatıkatı) diyo ki mor rengini görünce midem bulanıyor çıkarıyordum yediklerimi... DÜşünebiliyor musun? renkten midesi bulanıyormuş kızın...

Ama sen yine de çok uzakta durmamaya çalış... sürekli tensel temas kur kendini rahat hissettikçe... ne bileyim, elini tut, durup dururken öp sarıl... karnına elini koy... hoşuna gider eminim... seni de mutlu eder...

üzülme canım eşimde aynı kendi kendine takılıyor zavallım birde ben iki kızda böyle olmadım ki onun daha zoruna gitmesi lazım ama bişey demiyor
sadece dün akşam sen yat dedi bana ben de yatarım tabii dedim sırnasık sırnasık
hem bak üzüm korukken acıdır ama meyvesi tatlıdır senin meleğin herseyi unutturacak inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…