derin bir nefes al ve bize odaklan canım cuma günü yüzü hurmetine içine ferahlık versin rabbimneden canım canın mı sıkkın
bir sebep yok, ağlamak istiyorumağlıyorum da
zaten kırmızı yapmayı düşünüyorum malum lohusaya kırmızı güzel olur
derin bir nefes al ve bize odaklan canım cuma günü yüzü hurmetine içine ferahlık versin rabbim
aminnnnnnnnnnnnn:)
bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum yaottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum (( 50:
beysalcım resimde bebişin kafası solda mı duruyor çözemedim bir türlü net görünmüyor ya ...........
istanbulda iyi bir 3 boyutlu ultrasonu olan hastane bilen var mı???
bugün kendimi tutamıyorum, feci ağlıyorum yaottan. çöpten sebeplere ağlanır mı?kendimi durduramıyorum (( 50:
neden acaba kuzumm yaaaa
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm (“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”de bol bol şu mübarek cuma gününde...Rabbim sana verdiği iç sıkıntısının geçmesi için güç versinn inşallahh...:26:
canım benimayy canım noldu sana... bu güzel günler bi daha gelmicek canım benim. hamileliğin keyfini çıkar... ağlamak için o kadar çok nedenim var ki... en basiti gece yatağıma yattığımda eşime sarılamıyorum, onun kokusunu içime çekemiyorum
ayy canım noldu sana... bu güzel günler bi daha gelmicek canım benim. hamileliğin keyfini çıkar... ağlamak için o kadar çok nedenim var ki... en basiti gece yatağıma yattığımda eşime sarılamıyorum, onun kokusunu içime çekemiyorum
lavinyaaaaa
bak ne kadar çok modddayım görüyo musuniyi şeyler düşün tatlım. bebeklerimiz için iyi olmak zorundayız...
canım benim
uzaklaşmadan kastın ne canım hamilelikten doğan sıkıntımıbende yaaaonsuz uyuyamazdım ben şimdi uzaklaştım, valla benden uzaklaşıp, soğuyacak diye korkuyorum off ya
uzaklaşmadan kastın ne canım hamilelikten doğan sıkıntımı
anlaması lazım canım ben uyuduktan sonra seviyordu geçen eşim uyandım ama belli etmedim beni uyur sanıyor hem karnımı hem beni seviyordu
ben ondan uzağım ama o bunun sebebini biliyor eminim eşinde biliyordur canım
iyiyim ben aslında kötü değilim ki çok neşeliydim bugün kalktım çok şık giyindim, kendime torpil geçtim bi kez olsun makyaj yapayım dedim yaptım. topuklu yakkabı bile giydim bugün çok iyi hissediyordum ama birden ağlayasım gelditoparlarım birazdan
bende yaaaonsuz uyuyamazdım ben şimdi uzaklaştım, valla benden uzaklaşıp, soğuyacak diye korkuyorum off ya
neden canım canın mı sıkkın
bir sebep yok, ağlamak istiyorumağlıyorum da
Yanlız değilsin ben 1 haftadır. Ağlarken gülüyorum, Gülerken ağlıyorum.. Hormonlardan sanırım
evet canım biliyorum ama sadece gezin şelaleden uzak durun çünkü suyu kurban almayı çok sever öyle derleramaaaa ben bunları düşünüyor muyum? şuanda hayırçünkü bu gece kocama sevgilime kavuşuyorummmm... 4gün 4gece beraberizz aa bulemsu bişi sorcam KOnya'da göksu şelalesini biliyo musun? eşim haftasonu gidelim diyor gezmeye...
hadi kendine gel bakalım... bol bol dua et cuma vaktindeyiz...
ediyorum sürekli canım, sizlerde edin..
ay canım hiç merak etme soğumaz öyle... bak biz bir senedir bir kerede en fazla 10 gün beraber yatabildik. Ne zor biliyomusun 2 gece kocanla uyuyup diğer gece tek başına yastığa sarılıp uyumaya çalışmak...
hamilelikten dolayı soğuduysan geçici bir süreçti bu canım. sıkma kendini...
Yanlız değilsin ben 1 haftadır. Ağlarken gülüyorum, Gülerken ağlıyorum.. Hormonlardan sanırım
öyleymiş okudum bir yerde
biliyor hakkını yemem bir kez bile şikayet etmedi. ama ilgilenemiyorum onunla eskisi gibi. midemin kötü olması ve halsizlikten dolayı nerdeyse aynı yatakta bile yatmayacam o duruma geldi, üzülüyorum çocuk gibi tek başına bir hayat yaşıyor evde
üzülme canım eşimde aynı kendi kendine takılıyor zavallım birde ben iki kızda böyle olmadım ki onun daha zoruna gitmesi lazım ama bişey demiyorbiliyor hakkını yemem bir kez bile şikayet etmedi. ama ilgilenemiyorum onunla eskisi gibi. midemin kötü olması ve halsizlikten dolayı nerdeyse aynı yatakta bile yatmayacam o duruma geldi, üzülüyorum çocuk gibi tek başına bir hayat yaşıyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?