2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ciddi misin... ay Allah korusun. eşim bi de suya girilebileceğini öğrenmiş... yüzeriz diyo akılı yaklaştırmam bile onu suya ben

o dediğin köy nerde canım? ay çok ilginç yaa.

renkten mi yazık ya bugün ona zaman ayıracam:)

ne güzel söyledin ya çok sevdim bu sözü:)

renkten mi yazık ya bugün ona zaman ayıracam:)

evettt bugün kocişler günü olsunnnn kızlarrrr..... bebek gibi sevelim onları, şımartalımmmm güzel şeyler söyleyelim... sevildiğini hissettirelim... onlara da yazık üzerimize titriyolar aman bişi olmasın ona, aman iyi hissetsin, elleri ayakalarına dolaşıyor bi gece de rahat hissetsinler

Maşallahh sende de ne sözler var hee gizli hazine gibisin vallahi

Doğru da hediye gönderdiğiniz kişinin hiç kırmızı giymediği düşünün
ya da hep uzun kollu giydiğini ve sizin kolsuz bir kırmızı bulüz aldığınızı kullanılabilirliği de önemli

ciddi misin... ay Allah korusun. eşim bi de suya girilebileceğini öğrenmiş... yüzeriz diyo akılı yaklaştırmam bile onu suya ben

o dediğin köy nerde canım? ay çok ilginç yaa.
kesinlikle suya girmeyin canım
o şelalenin bulunduğu yerdeymiş köy komsumuz oralı ben ondan duydum
kayın babam kamp yapmaya gider arkadaşlarıyla oda der aynısını suya yaklaşmayacan diye hatta bizi götürmeyi bile istemez
abimler giderler onlardan da duydum aynısını mutlaka bir can alıyor diye

tamam canım yaaa iyi oldu söylediğin... Allah korusun valla...

bildiğim kadarıyla fark etmiyor aç yada tok
neysem ben kızı okula bırakayım kaynanacığımın sigara parası kalmamış az evvel aradı önce sigara istedi yok deyincede para istedi ona para vereyim yüncüme uğrayım geleyim

tamam bugün koçişler günü olsun. benimkide 2 gecedir 1 de geliyor. yazık gelip hemen bana sarılıyor bende kovalıyorum. oysa o yokken keşke yanımda olsa diyorum. bugün iyi davranayım bari. :)

haklısın, ben seni anlıyorum. o zaman alacağımız hediyeye karar verdikten sonra detayları karşılıklı konuşup, anlaşırız. mesela body alacağız renk tercihin var mı? kısa kollu giyiyor musun? gibi. ne bilim ben şimdi bana hediye alacak arkadaşa ben pembe severim, uzun kollu istemem diyemem. ne gelse kabulüm ancak onun uğraşması lazım öğrenmek için.

kızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????

aç tok farketmiyor.

amanınnn tam kaynana hııı.

kızzz o yünü öreceğin şal için mi alıyorsun kız izmirde havalar geç soğuyor çok kışlık alma, belki sana çıkarım, terlemeyeyim dimi :)))))))

güle güle canım. öp kızını benim için.

üfff çok bulantım var, öğle yemeği yiyemedim (( bir parça ekmek yiyebildim. ben şimdi yicem niyetiyle yemekleri alıyorum sonra yiyemeyince dökülüyor atılıyor o yemekler. Allahım günah yazma.

tamam bugün koçişler günü olsun. benimkide 2 gecedir 1 de geliyor. yazık gelip hemen bana sarılıyor bende kovalıyorum. oysa o yokken keşke yanımda olsa diyorum. bugün iyi davranayım bari. :)

ayyy yazık canım adamcağıza yaaa. evet kızlar bugün kocişler sevgiyle ilgiyle yaklaşıyoruz

üfff çok bulantım var, öğle yemeği yiyemedim (( bir parça ekmek yiyebildim. ben şimdi yicem niyetiyle yemekleri alıyorum sonra yiyemeyince dökülüyor atılıyor o yemekler. Allahım günah yazma.

bizim yemekler alsak ta almasak ta atılıyormuş malesef onun için tabakta kalınca çok sorun etmiyorum.

evet valla bugün onunla ilgileneceğim, akşama kadar kendimi iyi hissetmek için uğraşacağım ki, akşama iyi olayım:) hatta eurocup albümü biriktiriyor ona çıkartma da alayım sevinsin iyice :):)

kızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????

farketmez ben tok gittim, öğleden sonra daha rahat oluyor.

selam kızlar bebegimi gördüm kocaman olmuş hızla büyüyorlar çok mutluyum elhamdülillah sağ salim kucagımıza alsak biran önce ikili test istemedim.

gittim geldim şalım için ip aldım rengini kırmızı yapayım dedim ama sevmeyen çıkar diye herkesin kullandığı bir renk aldım
evet tam kaynana benim ki
ihtiyaç oldu mu bulemsu diğer zaman cici gelinler cici torunlar benim çocuklarımdan kıskanmasını benden kıskanmasını çok iyi bilir ama istemesinide bilir
o benden kıskandıkça kurban olduğum allahım bana yağdıyor şükür
şimdi parayı verdim eşime söyleyecekmişim 1 karton alacakmış ona tek oğlu benim koca ya sinir oldum

illa otur dedi aman ne oturacam hemen geri döndüm evde iş çok diye

evet valla bugün onunla ilgileneceğim, akşama kadar kendimi iyi hissetmek için uğraşacağım ki, akşama iyi olayım:) hatta eurocup albümü biriktiriyor ona çıkartma da alayım sevinsin iyice :):)

evett süper fikir... ben akşam 7 uçağıyla kavuşuyorum sevdiceğime... evde olsam ona güzel yemekler hazırlardım, ya da sevdiği bir tatlıyı yapardım, bi de süslenirdim sanırım. bi de sırnaşırdım ayyy diğer gün yaparım ben bunların hepisiniii

ayy canım söyleme kocana... sorarsa da unuttum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…