2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
üfff çok bulantım var, öğle yemeği yiyemedim (( bir parça ekmek yiyebildim. ben şimdi yicem niyetiyle yemekleri alıyorum sonra yiyemeyince dökülüyor atılıyor o yemekler. Allahım günah yazma.
kızacam bak ekmek yetecek mi sana çabuk abur cubur bişeyler ye gevrek falan ye

selam kızlar bebegimi gördüm kocaman olmuş hızla büyüyorlar çok mutluyum elhamdülillah sağ salim kucagımıza alsak biran önce ikili test istemedim.
haydi gözün aydın canım sağlığı nasıl bebişin

geç olsun da güç olmasın iki misli fazla yaparsın artık yapacağını

bir makarna bir salata yap, tatlıyıda dışardan al, yarında ellerinle misler yaparsın ona

ayy canım söyleme kocana... sorarsa da unuttum dersin

bulemsuuuu

duydun mu beni....

söyleme kocana sigara alınacağını unuttum dersin
kocam almaz ki zaten ben akıllı bulemsu veririm her kartondan 3-5 paket eşim de bana kızar yapma suna diye
bana dua edecekmiş ettiği beddular hala kulağım da ama
parayı götürmeden telefon açtım sordum ne yapayım diye parayı ver ama hemen verme beklesin dedi
sigaramdan kesinlikle verme dedi

öğle arası iş yerimdeki bayanlarla bebiş ziyaretine gittik, çok şekerdi zeynep adı :) aaaaaaaaaaaah dedim bizde bu günleri görebilecekmiyizzzzz, görürsün cnm merak etme bende öyle diyordum dedi :) herkesçikler hediyelr getirmişş böyle bıcır bıcır bebek, arkadaşta maşalaah toparlarmışş pek güzeldi.

tatlım hamişlikten o, bazen geçiyor bazen geliyor öyle :) banada oluyor :) olmadık yere bir karamsarlık :) geçicekkk taam mı

ayy canım benim gözün aydınnnnn

kızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????

yok aç kalma tatlım..

yok o bugün ya bize yemek hazrılar ya da dışarı da yeriz :13: yaparyemek planını ben gelmeden evi derler toplar, yatak kılıflarını değiştirir candır o cannn
sen mi konyaya gideceksin eşin mi senin yanına gelecek 2 eviniz mi var sizin :86:

selam kızlar bebegimi gördüm kocaman olmuş hızla büyüyorlar çok mutluyum elhamdülillah sağ salim kucagımıza alsak biran önce ikili test istemedim.

gözün aydın canım. inşallah hep birlikte sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. foto yüklede bakalım bebişine.

çıkarcı insan sevmiyorum. hırsları için çocuklarına yüklenen annede sevmiyorum. fedakar anne seviyorum.

ne oturcan onla, ne güzel muhabbet ediyoruz. o ancak seni sinir eder.

kızacam bak ekmek yetecek mi sana çabuk abur cubur bişeyler ye gevrek falan ye

bisküvi getimiştim yerim birazdan. çok çıkartasım var. rahatlar mıyım acaba ? bu his gitsin artık.

tatlım hamişlikten o, bazen geçiyor bazen geliyor öyle :) banada oluyor :) olmadık yere bir karamsarlık :) geçicekkk taam mı

geçti geçti iyiyim şimdi:)şükür

sen mi konyaya gideceksin eşin mi senin yanına gelecek 2 eviniz mi var sizin :86:

ben Konyaya geçicem canım. KOnyada evim... İstanbulda annemler var...

ayy senin kocanda bezmiş artık yaa.

1 bardak sıcağa yakın suyu iç ve hemen arkasından çıkar canım değilse kendini zorlamış olursun bir seyler yediğin için canın yanar
sinir etti ediyor edecek evet sizle sohbet daha güzel

ben Konyaya geçicem canım. KOnyada evim... İstanbulda annemler var...

ayy senin kocanda bezmiş artık yaa.
eşin senin için ne süprizler hazırladı bakalımmm

eşin senin için ne süprizler hazırladı bakalımmm

bilmiyorumm kiii... ben haftasonu gezelim piknik yapalım dedim. o da göksu şelalesini öğrenmiş hemen oraya gideriz dedi... bir de beyşehire inşallah... bu kadar düşünmesi bile yeter. benimle bişeyler yapmak istemesi, gezmek istemesi çok güzel bir his... İlla benim söylemem gerekmiyor ona, durup dururken hadi esra şunu yapalım,şuraya gidelm demesi beni o kadar mutlu ediyor ki...

haydi gözün aydın canım sağlığı nasıl bebişin

valla iyi herhalde doktorum baktı birşey demedi :)
ı

valla iyi herhalde doktorum baktı birşey demedi :) ama boyu kısa herhalde 5.64 cm 12 haftalık
gözün aydın canım. inşallah hep birlikte sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. foto yüklede bakalım bebişine.

foto yüklemeyi bilmiyorum tatlım malesef zaten pek karanlık çıktı görüntü kagıda doktorum değişecek ama malesef. amerikaya gidiyormuş çok memnundum aslındaaa

güle güle kullansınnn bebeğinn canımm

sağol canımmm hamdolsunn rahat bi hamişlikkk geçiriyorum...inan göbeğim çıkmasa hamile olduğumu unutcammm ayyyy canımsınnn sağol canımm hamdolsun testlerimiz iyi çıktı...bebeğimizi gördük dün yeniden...kıpır kıpırdıı darısı tüm bekleyen kardeşlerimeee...
kızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????
yok canım farketmiyor...aç kalma o zamana kadar...yazık bebişeee

ayyy yazık canım adamcağıza yaaa. evet kızlar bugün kocişler sevgiyle ilgiyle yaklaşıyoruz

bizim yemekler alsak ta almasak ta atılıyormuş malesef onun için tabakta kalınca çok sorun etmiyorum.

yavrummm bugunnnki enerjınee hayrann kaldımm maşallahh sana maşallahhh hayırlıısylaa kavuş eşinleee,sevdiğinleee

yaa evet öyleymişş...tencerede kalanları falanda olduğu gibi döküyorlarmışş ne yazıkkii keşke biyerlere verilsee yaa, ihtiyacı olan nicee insan var Allahım sen bizlere bu yaptığımız savurganlık dolayısıylaa kıtlıklaa sınama Ya Rabbimmm:26:

evet aynen öyle canım
dünde dedim ya canım kaynanamın yaptığı en iyi iş karagözlümü doğurmak

canım arkadaşımmm.... bak görüyo musun ben hergün kocamın yanında olsam ne enerjik bir kadın olurmuşum demekki e vardır herşeyde bir hayır

evet yaa. o kadar et yemekleri atılıyo düşünsene kaç aile doyar onlarla...

evet aynen öyle canım
dünde dedim ya canım kaynanamın yaptığı en iyi iş karagözlümü doğurmak

o da sana yeter :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…