kızacam bak ekmek yetecek mi sana çabuk abur cubur bişeyler ye gevrek falan yeüfff çok bulantım var, öğle yemeği yiyemedim(( bir parça ekmek yiyebildim. ben şimdi yicem niyetiyle yemekleri alıyorum sonra yiyemeyince dökülüyor atılıyor o yemekler. Allahım günah yazma.
haydi gözün aydın canım sağlığı nasıl bebişinselam kızlar bebegimi gördüm kocaman olmuş hızla büyüyorlar çok mutluyum elhamdülillah sağ salim kucagımıza alsak biran önce ikili test istemedim.
geç olsun da güç olmasın iki misli fazla yaparsın artık yapacağınıevett süper fikir... ben akşam 7 uçağıyla kavuşuyorum sevdiceğime... evde olsam ona güzel yemekler hazırlardım, ya da sevdiği bir tatlıyı yapardım, bi de süslenirdim sanırım. bi de sırnaşırdım ayyy diğer gün yaparım ben bunların hepisiniii
evett süper fikir... ben akşam 7 uçağıyla kavuşuyorum sevdiceğime... evde olsam ona güzel yemekler hazırlardım, ya da sevdiği bir tatlıyı yapardım, bi de süslenirdim sanırım. bi de sırnaşırdım ayyy diğer gün yaparım ben bunların hepisiniii
geç olsun da güç olmasın iki misli fazla yaparsın artık yapacağını
ayy canım söyleme kocana... sorarsa da unuttum dersin
kocam almaz ki zaten ben akıllı bulemsu veririm her kartondan 3-5 paket eşim de bana kızar yapma suna diyebulemsuuuu
duydun mu beni....
söyleme kocana sigara alınacağınıunuttum dersin
bir makarna bir salata yap, tatlıyıda dışardan al, yarında ellerinle misler yaparsın ona
iyiyim ben aslında kötü değilim ki çok neşeliydim bugün kalktım çok şık giyindim, kendime torpil geçtim bi kez olsun makyaj yapayım dedim yaptım. topuklu yakkabı bile giydim bugün çok iyi hissediyordum ama birden ağlayasım gelditoparlarım birazdan
amaaaa ben bunları düşünüyor muyum? şuanda hayırçünkü bu gece kocama sevgilime kavuşuyorummmm... 4gün 4gece beraberizz aa bulemsu bişi sorcam KOnya'da göksu şelalesini biliyo musun? eşim haftasonu gidelim diyor gezmeye...
kızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????
sen mi konyaya gideceksin eşin mi senin yanına gelecek 2 eviniz mi var sizin :86:yok o bugün ya bize yemek hazrılar ya da dışarı da yeriz :13: yaparyemek planınıben gelmeden evi derler toplar, yatak kılıflarını değiştirir candır o cannn
selam kızlar bebegimi gördüm kocaman olmuş hızla büyüyorlar çok mutluyum elhamdülillah sağ salim kucagımıza alsak biran önce ikili test istemedim.
gittim geldim şalım için ip aldım rengini kırmızı yapayım dedim ama sevmeyen çıkar diye herkesin kullandığı bir renk aldım
evet tam kaynana benim ki
ihtiyaç oldu mu bulemsu diğer zaman cici gelinler cici torunlar benim çocuklarımdan kıskanmasını benden kıskanmasını çok iyi bilir ama istemesinide bilir
o benden kıskandıkça kurban olduğum allahım bana yağdıyor şükür
şimdi parayı verdim eşime söyleyecekmişim 1 karton alacakmış ona tek oğlu benim koca ya sinir oldum
illa otur dedi aman ne oturacam hemen geri döndüm evde iş çok diye
kızacam bak ekmek yetecek mi sana çabuk abur cubur bişeyler ye gevrek falan ye
kocam almaz ki zaten ben akıllı bulemsu veririm her kartondan 3-5 paket eşim de bana kızar yapma suna diye
bana dua edecekmiş ettiği beddular hala kulağım da ama
parayı götürmeden telefon açtım sordum ne yapayım diye parayı ver ama hemen verme beklesin dedi
sigaramdan kesinlikle verme dedi
sen mi konyaya gideceksin eşin mi senin yanına gelecek 2 eviniz mi var sizin :86:
1 bardak sıcağa yakın suyu iç ve hemen arkasından çıkar canım değilse kendini zorlamış olursun bir seyler yediğin için canın yanargözün aydın canım. inşallah hep birlikte sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. foto yüklede bakalım bebişine.
çıkarcı insan sevmiyorum. hırsları için çocuklarına yüklenen annede sevmiyorum. fedakar anne seviyorum.
ne oturcan onla, ne güzel muhabbet ediyoruz. o ancak seni sinir eder.
bisküvi getimiştim yerim birazdan. çok çıkartasım var. rahatlar mıyım acaba ? bu his gitsin artık.
eşin senin için ne süprizler hazırladı bakalımmmben Konyaya geçicem canım. KOnyada evim... İstanbulda annemler var...
ayy senin kocanda bezmiş artık yaa.
eşin senin için ne süprizler hazırladı bakalımmm
haydi gözün aydın canım sağlığı nasıl bebişin
valla iyi herhalde doktorum baktı birşey demedi :)
ı
gözün aydın canım. inşallah hep birlikte sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. foto yüklede bakalım bebişine.
allah sevginizi bozmasın canım
güle güle kullansınnn bebeğinn canımmkızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım bugün güzel anne adayları :)))
biz bebişimle iyiyiz çok şükür, inşallah sizlerde de sıkıntı yoktur.
kızlar Bingomingodan Gaye bebe firması geçen hafta bir kampanya yapmıştı 5li zıbın takımı aldım bebişime bugün elime ulaştı kalitesi çok güzel almak isteyen olursa bilginiz olsun dedim.
aman ne kadar güzel canım sıkıntısız bir hamilelik geçirmen doğum sonrasına kadar sürer inşallah böyle :))
testinde güzel çıkmış gözün aydın
yok canım farketmiyor...aç kalma o zamana kadar...yazık bebişeeekızlar 2li teste giderken aç mı olmak gerekiyor????????
ayyy yazık canım adamcağıza yaaa. evet kızlar bugün kocişler sevgiyle ilgiyle yaklaşıyoruz
bizim yemekler alsak ta almasak ta atılıyormuş malesefonun için tabakta kalınca çok sorun etmiyorum.
yavrummm bugunnnki enerjınee hayrann kaldımm maşallahh sana maşallahhhhayırlıısylaa kavuş eşinleee,sevdiğinleee
yaa evet öyleymişş...tencerede kalanları falanda olduğu gibi döküyorlarmışş ne yazıkkiikeşke biyerlere verilsee yaa, ihtiyacı olan nicee insan var Allahım sen bizlere bu yaptığımız savurganlık dolayısıylaa kıtlıklaa sınama Ya Rabbimmm:26:
evet aynen öyle canım
dünde dedim ya canım kaynanamın yaptığı en iyi iş karagözlümü doğurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?