2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

boyu uzar canım. yeterki sağlıklı olsunlar. o zaman net foto geçince eline biz sana anlatırız nasıl yükleneceğini. doktor değiştirmek sıkıcı ama senin elinden bişi gelmez bu durumda. senin için hayırlı olur belkide daha iyi doktora denk gelirsin.

ayyy yazık canım adamcağıza yaaa. evet kızlar bugün kocişler sevgiyle ilgiyle yaklaşıyoruz

bizim yemekler alsak ta almasak ta atılıyormuş malesef onun için tabakta kalınca çok sorun etmiyorum.

bizim fabrikamızda alınmayan yemekler köpeklerimize veriliyor. hiç bir şey heba edilmiyor. hatta bazen hizmetliler evlerine görütüyor.

kızlarrrrrrrrrr hepinizi öpmek istiyorummmmmm

2 li tarama testi sonuçlarım geldi 1/34000 müş doktorum bir problem yok dedi aradım, sonucuda bana faksladılar, hcg seviyesi 64 yazıyor kızlar bunu mu soruyordunuz dün kız erkek diye ?

:119::119::119:

geçmiş olsun canımmm. çok şükürrr

bende seni öpeyim bari.

maşallah canım sonuçların çok güzel. geçmiş olsun. ne büyük mutluluk, allah kalanlarada yaşatsın.

evet canım senin bu değere göre kız görünüyor. tühhh çürüttün bu tezimizi. ne olacak şimdi

gözün aydınnn fıstıkkkk :)

demek bu bchg sonucuna pek inanmamak gerek.

hayat senin etle kıymayla tavukla balıkla aran nasıl yerken zorlanıyor musun tiksinme vs. var mı?

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya

gözün aydın canım

:119::119::119:

geçmiş olsun canımmm. çok şükürrr

teşekkür ederim bir tanemmm çok sevinçliyimmm

evet tatlım yaaaaa, ne büyük mutlulukk kaç gündür kabus görüyordum ( Allaha şükürrler olsun. Allah herkese yaşatsınn.
evett hmm yaa böyle çıkmış belki doktor yanılmıştır benimkide kızdır

gözün aydınnn fıstıkkkk :)

demek bu bchg sonucuna pek inanmamak gerek.

hayat senin etle kıymayla tavukla balıkla aran nasıl yerken zorlanıyor musun tiksinme vs. var mı?

teşekkürler bi tanem, sanırım inanmasak iyi olacak :)
hiç sevmem tavuğu yiemiyorum cnm , hiç yiyemiyorum, köfte yiyorum sadece oda az
gözün aydın canım

teşekkürlerr tatlım çok sağol kızlarrr

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Sürekli takip ediyorum forumu ama yazmadım, yazamadım epeydir. Zor bir hamilelik geçiriyorum, psikolojik yönden. Kendimi çok mutsuz ve depresif hissediyorum, hamileliğimin tadını çıkaramadım. Eşimden de destek bulamadığım için gitgide dibe batıyor gibi hissediyorum kendimi Yarın ikili testimiz olacak korkuyorum. Eşim gelecek mi belli değil. sanırım annem benimle olacak. Daha önce dediğim gibi ikili testte renkli doppler kullanacağını söyledi doktorum, hala erken ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu haftalarda gireni duymadım hiç. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun.

bence kayınvalideni ara aynı bize anlattığın gibi durumunu onada anlat. seni aramaya bile vaktim yok annecim diye başla bulantılarınla bitir. açık açık söyle arada bir gelip yemek yapsan o kadar mutlu olurum ki en azından oğlun, torunun aç kalmaz de. o kafasında kurmuş bişiler belli, işin gerçeğini öğrensin. eşinede anlat durumu oda ansını arasın konuşsun. yalnız hiç hoşuma gitmedi, işyerine gelinip söylenen şeye bak.

oğlandır kız seninki, karnının şekli aynı oğlan çocuğuna benziyordu. geçen bize misafir geldi. o gün gazım çok vardı şişmişti karnım. e bende birileri hamileliğimden bahsedince salıveriyorum göbeğimi. kadın elledi inceledi bu karın sivrilmiş oğlan olabilir dedi. biz kayınvalide ile şok. kadına döndük ikimiz birden biz kız bekliyoruz dedik. kadın şaşırdı sanki bilimsel olarak belli olmuşta cinsiyeti, savunuyoruz. ciddiyetimizi görecektiniz.

Son düzenleme:
slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende allah izin verirse kasim annelerindenim haftaya sali gunude benim 3 lu tarama testim var.
insallah hersey olumlu cikar...

canım arkadaşımmm.... bak görüyo musun ben hergün kocamın yanında olsam ne enerjik bir kadın olurmuşum demekki e vardır herşeyde bir hayır

az kaldıı kuzumm kavuşmanızaa...en kısa zamandaa temelli kavuşun inşallahh..duaylaa:26:

hadi gözün aydınnn canımmm maşallahhh kuzunaaa

evet canım beta-hcgyi diyordu kızlar...doktor sana % kaç erkek dedi?
>50 olduğunda kız oluyormuş deniliyordu

erkek olsun farketmez zaten erkek dedi doktor :) paşamm benim kuzum
kadın uzmanlaşmış desene eğer bilirse 2. hamişliğinde gider sorarsınnnn

aminnnnnnn tatlım inş. hepimizzz
doktor % lik vermedi erkeğe benziyor dedi ama %100 demiyorum dedi burda pipiye benzer bişi gördüm dedi erkek gibi duruyor ama bir ay sonra geldiğinde net olur dedi.

bu gün bişiler dağıtıcam ama ayyy her yerde helikopter cumhurbaşkanı teşrif edecek bir güvenlik bir güvenlik

Merhaba Canım hoşgeldin.... İlk bebeğinizmi sizin ? Belki Eşinde bebek fikrine zor alışanlardandır. 2'li test için dooppler'e giren arkadaşlarımız oldu. Doktor gerek görmese istemez tatlım.

hayir cnm gecmedim daha ona girmedim neden beni 3lu ye aliyorlar bende anlamadim.. burada sistem cok tuhaf (((

Neredesin ki sen ?
2'li de riskli olduğun zaman 3'lü 'ye sokuyorlar diye biliyorum ben. Bir çok arkadaşım 3'lü testi olmadı bile

Tatlım gözün aydın. Bu hcg için zaten herkez de tutar demiyorlar.. Ayyy çatlıcam benim testlerim ne olucak daha zamanı bile gelmedi off yaa

geçmiş olsun canım. eş desteği hamilelikte çok önemli. çünkü ikinizden de bir parça o. anneler bebekleri taşıdığı için maalesef tüm sorumluluk onlara kalıyor bazen erkekler o moda giremiyor eşlerini anlamıyor, kadına destek olmuyorlar. eşin neden destek olmuyor sana? istenmeyen bir gebelik mi bu? ve destek olmuyorsa olmasın. bunun için bebeğini kendini strese sokma. ben bebeğimi düşününce dünyayı unutuyorum. biz onla ayrı bir dünyadayız sanki. eşim bile ulaşamıyor oraya. mutlu ol bebeğinle hiçbir şey düşünme.

slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende allah izin verirse kasim annelerindenim haftaya sali gunude benim 3 lu tarama testim var.
insallah hersey olumlu cikar...

gel anam gel, herkese yer var topiğimizde. öncelikle sağ salim bebeğini kucağına almanı dilerim. sen 3 lü teste gidiyorsun demek, ne kadarlık senin bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…