valla iyi herhalde doktorum baktı birşey demedi :) ama boyu kısa herhalde 5.64 cm 12 haftalık
foto yüklemeyi bilmiyorum tatlım malesef zaten pek karanlık çıktı görüntü kagıda doktorum değişecek ama malesef. amerikaya gidiyormuşçok memnundum aslındaaa
ayyy yazık canım adamcağıza yaaa. evet kızlar bugün kocişler sevgiyle ilgiyle yaklaşıyoruz
bizim yemekler alsak ta almasak ta atılıyormuş malesefonun için tabakta kalınca çok sorun etmiyorum.
kızlarrrrrrrrrr hepinizi öpmek istiyorummmmmm
2 li tarama testi sonuçlarım geldi 1/34000 müş doktorum bir problem yok dediaradım, sonucuda bana faksladılar, hcg seviyesi 64 yazıyor kızlar bunu mu soruyordunuz dün kız erkek diye ?
2 li tarama testi sonuçlarım geldi 1/34000 müş doktorum bir problem yok dediaradım, sonucuda bana faksladılar, hcg seviyesi 64 yazıyor kızlar bunu mu soruyordunuz dün kız erkek diye ?
gözün aydın canımkızlarrrrrrrrrr hepinizi öpmek istiyorummmmmm
neden canım canın mı sıkkın
bir sebep yok, ağlamak istiyorumağlıyorum da
Cnım ya benimde sinirlerin çok bozuk...az önce işyerime kayınpeder geldi neymiş kayınvalidem bana küsmüş hiç onu arayıp sormuyormuşum arada bir arayıver dedi bende baba görmüyormsun benim yoğunluğumu dedim....kadın özel ilgi bekliyo benden ya ben zaten calısan bi bayanım bide 8 yasında olum iş çıkısı eve git oğlumun dersleri yemek ev işiyle uğras bide hamilelikten kaynakalaan bulantılar var bazen kendime bile zor vakit ayırıyorum....aslnda kayınvalidemi bilerek aramıyroum bize yarım saatlik bir yerde oturuyorlar daha hamileliğimin basından beri hiç gelip bakmadı bana sadece işyerine uğruyo 10 dakika oradan carsıya gidiyor...bende eve gelsin yemekle falan ilgilensin istiyoum...mide bulantısından mutfağa giremediğimi biliyor...bende kızdım ona o yüzden aramıyroum akıl versenize bana ne yspayım şimdi
:119::119::119:
geçmiş olsun canımmm. çok şükürrr
bende seni öpeyim bari.
maşallah canım sonuçların çok güzel. geçmiş olsun. ne büyük mutluluk, allah kalanlarada yaşatsın.
evet canım senin bu değere göre kız görünüyor. tühhh çürüttün bu tezimizi. ne olacak şimdi
gözün aydınnn fıstıkkkk :)
demek bu bchg sonucuna pek inanmamak gerek.
hayat senin etle kıymayla tavukla balıkla aran nasıl yerken zorlanıyor musun tiksinme vs. var mı?
gözün aydın canım
Cnım ya benimde sinirlerin çok bozuk...az önce işyerime kayınpeder geldi neymiş kayınvalidem bana küsmüş hiç onu arayıp sormuyormuşum arada bir arayıver dedi bende baba görmüyormsun benim yoğunluğumu dedim....kadın özel ilgi bekliyo benden ya ben zaten calısan bi bayanım bide 8 yasında olum iş çıkısı eve git oğlumun dersleri yemek ev işiyle uğras bide hamilelikten kaynakalaan bulantılar var bazen kendime bile zor vakit ayırıyorum....aslnda kayınvalidemi bilerek aramıyroum bize yarım saatlik bir yerde oturuyorlar daha hamileliğimin basından beri hiç gelip bakmadı bana sadece işyerine uğruyo 10 dakika oradan carsıya gidiyor...bende eve gelsin yemekle falan ilgilensin istiyoum...mide bulantısından mutfağa giremediğimi biliyor...bende kızdım ona o yüzden aramıyroum akıl versenize bana ne yspayım şimdi
teşekkür ederim bir tanemmm çok sevinçliyimmm
evet tatlım yaaaaa, ne büyük mutlulukk kaç gündür kabus görüyordum( Allaha şükürrler olsun. Allah herkese yaşatsınn.
evett hmm yaa böyle çıkmış belki doktor yanılmıştır benimkide kızdır
teşekkürler bi tanem, sanırım inanmasak iyi olacak :)
hiç sevmem tavuğu yiemiyorum cnm, hiç yiyemiyorum, köfte yiyorum sadece oda az
teşekkürlerr tatlımçok sağol kızlarrr
canım arkadaşımmm.... bak görüyo musun ben hergün kocamın yanında olsam ne enerjik bir kadın olurmuşum demekkie vardır herşeyde bir hayır
slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende allah izin verirse kasim annelerindenim haftaya sali gunude benim 3 lu tarama testim var.
insallah hersey olumlu cikar...
hayir cnm gecmedim daha ona girmedim neden beni 3lu ye aliyorlar bende anlamadim.. burada sistem cok tuhafmerhaba, hoşgeldin öncelikle. Sen 2'li taramayı geçtinmi ?
bence kayınvalideni ara aynı bize anlattığın gibi durumunu onada anlat. seni aramaya bile vaktim yok annecim diye başla bulantılarınla bitir. açık açık söyle arada bir gelip yemek yapsan o kadar mutlu olurum ki en azından oğlun, torunun aç kalmaz de. o kafasında kurmuş bişiler belli, işin gerçeğini öğrensin. eşinede anlat durumu oda ansını arasın konuşsun. yalnız hiç hoşuma gitmedi, işyerine gelinip söylenen şeye bak.
oğlandır kız seninki, karnının şekli aynı oğlan çocuğuna benziyordu. geçen bize misafir geldi. o gün gazım çok vardı şişmişti karnım. e bende birileri hamileliğimden bahsedince salıveriyorum göbeğimi. kadın elledi inceledi bu karın sivrilmiş oğlan olabilir dedi. biz kayınvalide ile şok. kadına döndük ikimiz birden biz kız bekliyoruz dedik. kadın şaşırdı sanki bilimsel olarak belli olmuşta cinsiyeti, savunuyoruz. ciddiyetimizi görecektiniz.
az kaldıı kuzumm kavuşmanızaa...en kısa zamandaa temelli kavuşun inşallahh..duaylaa:26:
hadi gözün aydınnn canımmmmaşallahhh kuzunaaa
evet canım beta-hcgyi diyordu kızlar...doktor sana % kaç erkek dedi?
>50 olduğunda kız oluyormuş deniliyordu
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Sürekli takip ediyorum forumu ama yazmadım, yazamadım epeydir. Zor bir hamilelik geçiriyorum, psikolojik yönden. Kendimi çok mutsuz ve depresif hissediyorum, hamileliğimin tadını çıkaramadım. Eşimden de destek bulamadığım için gitgide dibe batıyor gibi hissediyorum kendimiYarın ikili testimiz olacak korkuyorum. Eşim gelecek mi belli değil. sanırım annem benimle olacak. Daha önce dediğim gibi ikili testte renkli doppler kullanacağını söyledi doktorum, hala erken ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu haftalarda gireni duymadım hiç. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun.
hayir cnm gecmedim daha ona girmedim neden beni 3lu ye aliyorlar bende anlamadim.. burada sistem cok tuhaf(((
erkek olsun farketmez zaten erkek dedi doktor :) paşamm benim kuzum
kadın uzmanlaşmış desene eğer bilirse 2. hamişliğinde gider sorarsınnnn
aminnnnnnn tatlım inş. hepimizzz
doktor % lik vermedi erkeğe benziyor dedi ama %100 demiyorum dedi burda pipiye benzer bişi gördüm dedierkek gibi duruyor ama bir ay sonra geldiğinde net olur dedi.
bu gün bişiler dağıtıcam ama ayyy her yerde helikopter cumhurbaşkanı teşrif edecek bir güvenlik bir güvenlik
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Sürekli takip ediyorum forumu ama yazmadım, yazamadım epeydir. Zor bir hamilelik geçiriyorum, psikolojik yönden. Kendimi çok mutsuz ve depresif hissediyorum, hamileliğimin tadını çıkaramadım. Eşimden de destek bulamadığım için gitgide dibe batıyor gibi hissediyorum kendimiYarın ikili testimiz olacak korkuyorum. Eşim gelecek mi belli değil. sanırım annem benimle olacak. Daha önce dediğim gibi ikili testte renkli doppler kullanacağını söyledi doktorum, hala erken ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu haftalarda gireni duymadım hiç. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun.
slm kizlar benide araniza alirmisiniz bende allah izin verirse kasim annelerindenim haftaya sali gunude benim 3 lu tarama testim var.
insallah hersey olumlu cikar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?