ben ingilterede yasiyorum.. ve burdan nefret ediyorum saglik sistemi berbat teshisleri bile aptalca cnm yaaa ne kadar sanslisiniz ki tr desiniz bende bilmiyorum 2 li yapilmasi lazim oncelikle bana haftaya 3 lu dediler belkide yalnis soylediler dusunsene bundan daha 1 hafta once yanlis antibiyotik vermislerdi bana...kafalari hic calismiyor burda anneye asi dahi vurmuyorlar gebeliginde....Neredesin ki sen ?
2'li de riskli olduğun zaman 3'lü 'ye sokuyorlar diye biliyorum ben. Bir çok arkadaşım 3'lü testi olmadı bile
teşekkür ederim bir tanemmm çok sevinçliyimmm
evet tatlım yaaaaa, ne büyük mutlulukk kaç gündür kabus görüyordum( Allaha şükürrler olsun. Allah herkese yaşatsınn.
evett hmm yaa böyle çıkmış belki doktor yanılmıştır benimkide kızdır
teşekkürler bi tanem, sanırım inanmasak iyi olacak :)
hiç sevmem tavuğu yiemiyorum cnm, hiç yiyemiyorum, köfte yiyorum sadece oda az
teşekkürlerr tatlımçok sağol kızlarrr
ben ingilterede yasiyorum.. ve burdan nefret ediyorum saglik sistemi berbat teshisleri bile aptalca cnm yaaa ne kadar sanslisiniz ki tr desiniz bende bilmiyorum 2 li yapilmasi lazim oncelikle bana haftaya 3 lu dediler belkide yalnis soylediler dusunsene bundan daha 1 hafta once yanlis antibiyotik vermislerdi bana...kafalari hic calismiyor burda anneye asi dahi vurmuyorlar gebeliginde....
erkek olsun farketmez zaten erkek dedi doktor :) paşamm benim kuzum
kadın uzmanlaşmış desene eğer bilirse 2. hamişliğinde gider sorarsınnnn
aminnnnnnn tatlım inş. hepimizzz
doktor % lik vermedi erkeğe benziyor dedi ama %100 demiyorum dedi burda pipiye benzer bişi gördüm dedierkek gibi duruyor ama bir ay sonra geldiğinde net olur dedi.
bu gün bişiler dağıtıcam ama ayyy her yerde helikopter cumhurbaşkanı teşrif edecek bir güvenlik bir güvenlik
ben ingilterede yasiyorum.. ve burdan nefret ediyorum saglik sistemi berbat teshisleri bile aptalca cnm yaaa ne kadar sanslisiniz ki tr desiniz bende bilmiyorum 2 li yapilmasi lazim oncelikle bana haftaya 3 lu dediler belkide yalnis soylediler dusunsene bundan daha 1 hafta once yanlis antibiyotik vermislerdi bana...kafalari hic calismiyor burda anneye asi dahi vurmuyorlar gebeliginde....
Merhaba Canım hoşgeldin.... İlk bebeğinizmi sizin ? Belki Eşinde bebek fikrine zor alışanlardandır. 2'li test için dooppler'e giren arkadaşlarımız oldu. Doktor gerek görmese istemez tatlım.
Tatlım gözün aydın. Bu hcg için zaten herkez de tutar demiyorlar.. Ayyy çatlıcam benim testlerim ne olucak daha zamanı bile gelmedi off yaa
Benim ilk bebeğim, ama eşimin 3. çocuğu olacak. İlk evliliğinden biri 20 biri 17 yaşında bir kız bir erkek çocuğu var. Yani pek de umurunda değiliz gibi. Ya da bana hissettirdiği o. Ben babası tarafından çok sevilmiş şımartılmış bir kız çocuğu olarak büyüdüm. O yüzden çok şey mi bekliyorum acaba diyorum...hamilelğin getirdiği hassasiyet de var tabii..Bilemiyorum ki..
Daha önce giren olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkür ederim.
teşekkürler canım darısı başına bende 1 haftadır bekliyordur sorma, sabret tatlım gelir
oyle canim branin saglik sistemi berbat dr lar hic bisey bilmiyorlar kafalari calismiyor 3 defa kontrol ediyorlar sadece ondan sonra zaten dogum bende tr ye her geldigimde antalyada dr um var ozel hemen ona gidiyorum hersey yolunda mi diye cok sukur ki sinavlarim oluyor acik ogretimde 2 ayda bir gelip gidiyorumHay allahım yaa
Benimde amcalar orda (Londra'da) onlarda öyle diyorlardı berbatmış sağlıkçıları. Bir sıkıntıları oldumu burda hallediyorlardı. Dişlerini bile burda yaptırdılar düşün. Ayrıca hamile kadına antibiyotik verilirmi ? Bu neyin kafası yaaaYazık bebeklere vallahi.. Allah yardımcın olsun tatlım işin çok zor :26::26:
:))))))) doğru diyon kız ben bu kadını kaybetmeyeyim.
ee sizin işyerine mi geliyor c.başkanı yoksa yakınlarınıza mı? kız bak çıkma dışarı bişi mi olur o kalabalıkta. yarın dağıtırsın lütfen.
.
oyle canim oyle cok sacma sistemio var kaldiki ingiltere avrupanin en kotu saglik sistemine sahip en kisa zamanda bizde donmeyi dusunuyoruz canim zaten:))))))) doğru diyon kız ben bu kadını kaybetmeyeyim.
ee sizin işyerine mi geliyor c.başkanı yoksa yakınlarınıza mı? kız bak çıkma dışarı bişi mi olur o kalabalıkta. yarın dağıtırsın lütfen.
ayy canım benim. gelde tedirgin olma. yanlış ilaç vermek ne kadar tehlikeli. şeytan diyor hiç gitme doktora. neyseki testler kan alınarak yapılıyor. ilaç verirse araştırırsın. olmadı yaz bize doktorlarımıza sorarız. geçen doktorum bahsetti. yurtdışında tr deki gibi değil dedi. tüm hamilelikte 3 muayene 4. doğum dedi. bide pahallmış sağlık masrafları.
Benim ilk bebeğim, ama eşimin 3. çocuğu olacak. İlk evliliğinden biri 20 biri 17 yaşında bir kız bir erkek çocuğu var. Yani pek de umurunda değiliz gibi. Ya da bana hissettirdiği o. Ben babası tarafından çok sevilmiş şımartılmış bir kız çocuğu olarak büyüdüm. O yüzden çok şey mi bekliyorum acaba diyorum...hamilelğin getirdiği hassasiyet de var tabii..Bilemiyorum ki..
Daha önce giren olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkür ederim.
oyle canim branin saglik sistemi berbat dr lar hic bisey bilmiyorlar kafalari calismiyor 3 defa kontrol ediyorlar sadece ondan sonra zaten dogum bende tr ye her geldigimde antalyada dr um var ozel hemen ona gidiyorum hersey yolunda mi diye cok sukur ki sinavlarim oluyor acik ogretimde 2 ayda bir gelip gidiyorum
Her çocuğun sevinci ve heyecanı farklıymış hem burdaki arkadaşlar hemde çevremde olan kişiler öyle söylüyor. Bence eşin 3. kez baba olsada bu olayın şaşkınlığı içerisindedir ve sana hissettiremiyordur duygularını. Benim eşim hamile olduğumu öğrendiği gece uyurken sarılmadı bile bana yatağın öbür tarafına gitti, şimdi bazı öglenler geliyor birlikte yemeğe çıkıyoruz. Sebze yememi takip etmek ve bebek ne yiyor ögrenmek için. Düşün yani değişecektir. Merak etme.. Sıkma canını, Bebeğini düşün, nazlan, tadını çıkar
eşinin isterse 10. çocuğu olsun. bu senin ilk heyecanın aksine tecrübeli olarak sana daha ilgili davranmalıydı. erkekler bazen çok duygusuz oluyor. ama kimse için bebeğini üzmeye değmez. sen heyecanını yaşa, ona da belli et mutluluğunu. mutlaka anlayacaktır, belki baştan kabullenmek zor gelmiştir. ne yani onun çocuğu var diye sen bundan mahrum mu kalacaksın. er geç olacaktı zaten. oda kendini genç hisseder böylece.
aramıza hosgeldinnnAh canım benim...Deneyimli olduğu için gece şimdiden kendisinin uykusu bölünmesin diye, bebişin uykusunu ona göre düzenlemem, gece onu uyandırmamam için tembihler veriyor ya da benimle daha önce birlikte yaptığımız, benim bebek olunca katılamayacğım sosyal aktivitelere devam edeceğinin yolunu yapıyor. Ben karışmam senin demek istiyor sanki..
dedenin iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun tekrardanSelam şekerler bugün giremedim istinye'deyim dedemin yanına geldim hastaneye allahıma şükürler olsun konuşabiliyor maaşallah çok iyi gördüm.
Yine tel.den giriyorum saçma bişey olmamıştır inş.kendinize ve yeğenlerime iyi bakın akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?