2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Neredesin ki sen ?
2'li de riskli olduğun zaman 3'lü 'ye sokuyorlar diye biliyorum ben. Bir çok arkadaşım 3'lü testi olmadı bile
ben ingilterede yasiyorum.. ve burdan nefret ediyorum saglik sistemi berbat teshisleri bile aptalca cnm yaaa ne kadar sanslisiniz ki tr desiniz bende bilmiyorum 2 li yapilmasi lazim oncelikle bana haftaya 3 lu dediler belkide yalnis soylediler dusunsene bundan daha 1 hafta once yanlis antibiyotik vermislerdi bana...kafalari hic calismiyor burda anneye asi dahi vurmuyorlar gebeliginde....

aynı şekilde hiç yiyemiyorum canım istemiyor sadece haftasnu kebap yemeye gittik o kadar, o da dışarda güzel atmosferde olduğu için yedim yoksa evde aramıyorum...

Hay allahım yaa

Benimde amcalar orda (Londra'da) onlarda öyle diyorlardı berbatmış sağlıkçıları. Bir sıkıntıları oldumu burda hallediyorlardı. Dişlerini bile burda yaptırdılar düşün. Ayrıca hamile kadına antibiyotik verilirmi ? Bu neyin kafası yaaa Yazık bebeklere vallahi.. Allah yardımcın olsun tatlım işin çok zor :26::26:

:))))))) doğru diyon kız ben bu kadını kaybetmeyeyim.

ee sizin işyerine mi geliyor c.başkanı yoksa yakınlarınıza mı? kız bak çıkma dışarı bişi mi olur o kalabalıkta. yarın dağıtırsın lütfen.

ayy canım benim. gelde tedirgin olma. yanlış ilaç vermek ne kadar tehlikeli. şeytan diyor hiç gitme doktora. neyseki testler kan alınarak yapılıyor. ilaç verirse araştırırsın. olmadı yaz bize doktorlarımıza sorarız. geçen doktorum bahsetti. yurtdışında tr deki gibi değil dedi. tüm hamilelikte 3 muayene 4. doğum dedi. bide pahallmış sağlık masrafları.

Merhaba Canım hoşgeldin.... İlk bebeğinizmi sizin ? Belki Eşinde bebek fikrine zor alışanlardandır. 2'li test için dooppler'e giren arkadaşlarımız oldu. Doktor gerek görmese istemez tatlım.

Benim ilk bebeğim, ama eşimin 3. çocuğu olacak. İlk evliliğinden biri 20 biri 17 yaşında bir kız bir erkek çocuğu var. Yani pek de umurunda değiliz gibi. Ya da bana hissettirdiği o. Ben babası tarafından çok sevilmiş şımartılmış bir kız çocuğu olarak büyüdüm. O yüzden çok şey mi bekliyorum acaba diyorum...hamilelğin getirdiği hassasiyet de var tabii..Bilemiyorum ki..

Daha önce giren olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkür ederim.

Her çocuğun sevinci ve heyecanı farklıymış hem burdaki arkadaşlar hemde çevremde olan kişiler öyle söylüyor. Bence eşin 3. kez baba olsada bu olayın şaşkınlığı içerisindedir ve sana hissettiremiyordur duygularını. Benim eşim hamile olduğumu öğrendiği gece uyurken sarılmadı bile bana yatağın öbür tarafına gitti, şimdi bazı öglenler geliyor birlikte yemeğe çıkıyoruz. Sebze yememi takip etmek ve bebek ne yiyor ögrenmek için. Düşün yani değişecektir. Merak etme.. Sıkma canını, Bebeğini düşün, nazlan, tadını çıkar

teşekkürler canım darısı başına bende 1 haftadır bekliyordur sorma, sabret tatlım gelir

daha yaptırmadım ki

Önümüzdeki hafta çarşamba yaptırabilirim aslında ama 7 mayıs p.tesi gidiyim diyorum. Ne olur ne olmaz hem daha büyümüş görürüm bebeşimi diye yani anlayacağın benim işin uzun tatlım

Son düzenleme:
oyle canim branin saglik sistemi berbat dr lar hic bisey bilmiyorlar kafalari calismiyor 3 defa kontrol ediyorlar sadece ondan sonra zaten dogum bende tr ye her geldigimde antalyada dr um var ozel hemen ona gidiyorum hersey yolunda mi diye cok sukur ki sinavlarim oluyor acik ogretimde 2 ayda bir gelip gidiyorum

biz fabrikanın idari kısmndayız fabrikamız baya büyük ve bölüm bölüm argemiz açılıyor devlet destekli onun açılışına geliyor, bizim büronun az yukarısında
ayy evet yarın tatil ama haftaya bırakayım en iyisi yaa

oyle canim oyle cok sacma sistemio var kaldiki ingiltere avrupanin en kotu saglik sistemine sahip en kisa zamanda bizde donmeyi dusunuyoruz canim zaten

eşinin isterse 10. çocuğu olsun. bu senin ilk heyecanın aksine tecrübeli olarak sana daha ilgili davranmalıydı. erkekler bazen çok duygusuz oluyor. ama kimse için bebeğini üzmeye değmez. sen heyecanını yaşa, ona da belli et mutluluğunu. mutlaka anlayacaktır, belki baştan kabullenmek zor gelmiştir. ne yani onun çocuğu var diye sen bundan mahrum mu kalacaksın. er geç olacaktı zaten. oda kendini genç hisseder böylece.

2 ayda bir gelmen gerçekten şansmış... Sen gel arada kendini türk doktorlarına emanet et tatlım

Ne kadar güzel...Bulantıdan herşeyi yiyemiyorum, bazen senin yemen lazım diyor sadece ama canımın istediği birşeyi aldıramıyorum kolay kolay, unutuyor, umursamıyor. Sanırım bebek doğana kadar değişen bir şey olmayacak bizde. Umuyorum ki o zaman birşeyler değişir, idrak eder.

kızlar kızlar bakın ne oldu
kaynanaya sinir oluncamı bilmme başım ağrıdı yatacam
eltim sana uğrayacam dedi bende uyuyacam gel alacağını al dedim
ben yattım eltim gelmedi
sonra uyandım ama yatakdayım hala kızım kolumda uyuyor
benim eltinin keyfi yetmiş gelmiş zili dövüyor oysa uyandırma beni dedim
telefon zil hepsi koro olmuş çalıyor ama gıcıklık değil mi açmıyacam
karsı komsumda yedek var zehirlenme hadisesinden sonra
onlardan yedeği almış içeri girdi kapıyı duydum gözlerimi sımsıkı yumdum geldi başıma baktı sonrada gitti
allahtan kızım bozmadı bizi

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya

Ah canım benim...Deneyimli olduğu için gece şimdiden kendisinin uykusu bölünmesin diye, bebişin uykusunu ona göre düzenlemem, gece onu uyandırmamam için tembihler veriyor ya da benimle daha önce birlikte yaptığımız, benim bebek olunca katılamayacğım sosyal aktivitelere devam edeceğinin yolunu yapıyor. Ben karışmam senin demek istiyor sanki..

Selam şekerler bugün giremedim istinye'deyim dedemin yanına geldim hastaneye allahıma şükürler olsun konuşabiliyor maaşallah çok iyi gördüm.

Yine tel.den giriyorum saçma bişey olmamıştır inş. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın akşama görüşürüz

aramıza hosgeldinnn
sen o konuşmalara bakma
benim kızkardeşim doğduğunda annem 40 babam 53 yaşındaymış babam kızkardeşimi hiç sevmiyeceğini söylemiş evlatlık vermeyi bile düşünmüş
ama kardeşim yüüzne güldükten sonra bunlar bir samimi oldular babam sanki ilk defa baba oluyormuş gibi kızkardeşim ne derse yaptı
anacığımın hamileyken ve ilk 40 gün çektiği yanına kar kaldı
yani sen eşinin üfürükten teyyare konuşmalarına bakma canınıda sıkma
eşin boşandımı birde canım

dedenin iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun tekrardan
sen de kendine iyi bak bebişinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…